slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar
şu ilişki yasağını anlamıyorum ben, ilişki hamilelik şansını dahada artırıyor bence aşılamada tutmazsa ilişkide tutabilir bunu neden göz ardı ediyorlar doktorlar anlamadım.acaba çoğul gebelik olur diyemi böle yasak uyguluyorlar.doktorumdan allah razı olsun herkesinde böyle doktoru olsun diyorum düşünsenize adam diyoki ameliyatan sonra normal yolla hamile kalabilirsin sorun yok artık dedi ve yumurta takibimi yaptı herşey yolunda iken yani emeklerimize yıpranmamıza bakarak risk almicam aşılamada yapcam ilişkide öneriyorum dedi ve rabbim de nasip etti oldu...tekrar aşılama yaptıracak arkadaşalarım doktorunuz yasak uyguladığında sorun bizide bilgilendirin...
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
benim kan değeride çıktı hamileyim allahım bu defa kucağıma almayı nasip etsin:18:
Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.
masalcım bişey sormak istiyorum şifa hastanesine gittiğin yazıyor listede. doktorun erol bey mi merak ettim..sakıncası yoksa kime gittiğini öğrenebilir miyim?
arkadaşlar dün aşılamamı çatlatma ignesinin 30. saati oldum dr. akşam yumurta salınır spermlerde hazırda dedi 40 milyon saglıklı sperm çıktı . akşam da 12 de çatlama akıntısı geldi. yanlız dr . 10 gün iliki yasak dedi . bizde eşimle test gününe kadar uzatıyoruz o yasagı . 15 gün sonra test yapıp dr. arayacagım . bu gün sonuç alacak arkadaşlar . umarım hepsi pozitif çıkar.mayıs ayının ilk aşılaması benim galiba . mba canım tarih 3 mayıs . negatif sonuç alan arkadaşlara allahtan sabır diliyorum .
Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar[/QUOT
arka arkaya güzel haberler geldi.darısı bizlerin başına.bugun çok mutluyum kızlar.bu haberler beni çok umutlandırıyor.hayırlı uğurlu olsun cnmmmmmmm
benim kan değeride çıktı hamileyim allahım bu defa kucağıma almayı nasip etsin:18:
tebrik ederim tatlım çok güzel yaaaaslm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
tebrikler kuzucummmmAllahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar
Ümitlendirmek olarak düşünme canım ,, istediğini yazabilirsin herzaman bana..ümitlenmiyorum zaten yazdıklarımdan anlamışsındır.Doktor profösör ,, bu doktorlar akşam 4-5 e kadar üniversitedeler ya kendi muayenehane sine gelmeden görüşemiyorum ben muayh.ekibine faksladım onlar doktor gelince kendisine verecekler o da arayacak daha önceden ulaşamıyorum malesef.Bu arada bugün adet günüm şuana kadar iyiydim ağrılarım hadsafhaya çıktı boşverrr hayatım ya sonuç belli bu ay güle güle oldu hamile kalanları takip edelim bakalım bir yazsalar 14.gün değerlerini fikir alsak...
kizlaaaarrrr mujdee hamileyım :)) allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. Günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
allahima sükürler olsun hamıleyımmm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?