Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak

Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar

ya kızlar işte bu haberlere halay çekerim ben
rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah çok sevindim....

merak etme mavi'cim sizlere yeni bilgiler vermek için şu 0,1 harici değerler neden çıkar hamile olmadığın halde,,, ve niye bana ilişki yasakladı inşallah telefonu acele ile kapatmaz da hepsini sorup soru yağmuruna tutucam... öğrenince de ilk işim size yazmak olacak

slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak

bunlar ne güzel haberler hamile sayımız 3 oldu bguün darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bizlerin başına.tebrikler arkadaşlar allahım saglıklı sıhhatli kocagınıza almayı nasip eder inşallah bu haberler cok mutlu etti bugün bilzeri

Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.

Roseenur cok tebrik ediyorum. Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.. Cok mutlu oldum senin adina.. Allah tum bekleyenlerin basina...

Hayirli olsun. Allah bu yolda ugrastirmasin kimseyi. İnsallah iyi sonuclar alirsin

benim kan değeride çıktı hamileyim allahım bu defa kucağıma almayı nasip etsin:18:

ve hamile haberimiz 4 oldu rabbim sana sükürler olsun bu cuma gününde yüzlerimiz güldürdün.hayırılı olsun cnm rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip eylesin inşallah

tebrik ederim tatlım çok güzel yaaaa
tebrikler kuzucummmm
benim kan değeride çıktı hamileyim allahım bu defa kucağıma almayı nasip etsin:18:

canım benim tebrikler inş. bu sefer sağlıklıca kucağına alırsın bitanem
hamişler banada dua edin nolur aşılamam hayırlısıyla yapılsında bende hamile kalayım hamişlerin duası kabul olur dualarınızı eksit etmeyinnnnnn

ALLAH'IMMMM BUGÜN BAYRAM GÜNÜ İLAN EDİYORUMMMM SİZLER İÇİN HERKES BURDA VE ARKA ARKAYA HAMİLESİNİZZZZZ TEBRİKLER 12M CANIM HAYIRLI OLSUN SANADA TÜM ARKADAŞLARADA..... HİÇ UNUTMAYACAĞIMM BU GÜNÜÜÜ BENNNN

SAYAMIYORUM KAÇ KİŞİ HAMİLE OLDU ŞİMDİ ROSEENURR,,,,, 12M,,,,,mpb ,,,,,, mutfakkedisi,,,,,,,, yanlışş eksikkk var mı kızlar heyooooo heyooooo

çoğu hamiş olan arkadaşlarım bu topiği bıraktı nerdeyse girmiyorlar ama sizler bırakmayın ben bırakmadım ve herkese çok alıştım,burda tecrübelerimizi paylaşalım tüp bebek aşılama bekleyen arkadaşlarımıza,birbirimize destek olalım...haksızmıyım burda birbirimizin tecrübelerine çok ihtiyacımız var...

Hamile olduğunun haberini alan arkadaşlarımı canı gönüldentebrik ediyorum. Allahım kucağınada sağlıcakla almayı nasip etsin. Haber bekleyen arkadaşlarımda pozitif hayırlı haberler alsınlar inşaalah.Allah bu yolda uğraşan emek veren isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü birer evlat nasip etsin inşallah.

Masal inşallah sende hamilesindir...Allah seninde gönlüne göre verir inşallah..

masalcım allah hayırlısını versin ne diyelim.doğru diyorsun.işte sonuç ne olursa olsun ya şöyleyse ....falan diye hep ikileme düşüyor insan ister istemez.
ama elbet bizlerde birgün anne olacağız.düne kadar çok kötüydüm.sonra bir anda içim acaip ferahladı.gene ümit etmeye başladım.bugünkü hamilelik haberleri de beni daha da heyecanlandırdı.senden de çok umutluydum ben.neyse allah herşeyin en hayırlısını versin herkese.

mpb'cimm Allah tamamını erdirsin iyiki beklemedin iyikiiii hayırlı olsun bak gördünmü bütün korkuların son buldu sana özel mesajlar atmıştım Sait Hocam vesile oldu bebeğine tebrikler...

kizlaaaarrrr mujdee hamileyım :)) allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.

slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. Günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak

allahima sükürler olsun hamıleyımmm kizlar

hepinizi çok ama çok tebrik ediyorum , öyleki listedeki düzeltme hamile haberlerini yetiştiremedim bir an ve tebrige geç kaldım allahım hepinizin yüzünü güldürsün...

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…