Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
masalcım allah hayırlısını versin ne diyelim.doğru diyorsun.işte sonuç ne olursa olsun ya şöyleyse ....falan diye hep ikileme düşüyor insan ister istemez.
ama elbet bizlerde birgün anne olacağız.düne kadar çok kötüydüm.sonra bir anda içim acaip ferahladı.gene ümit etmeye başladım.bugünkü hamilelik haberleri de beni daha da heyecanlandırdı.senden de çok umutluydum ben.neyse allah herşeyin en hayırlısını versin herkese.
Oyyyy nasil bir deger bu masallah :) Acaba cogul mu canim benim?
Her ne olursa olsun hayirli ugurlu olsun :) cok mutlu oldum vallaaaa
cnm ben ünv. profa gidiyorum o söyledi bunu. size 3 aşılama yapılmadan tüpe rapor çıkmaz dedi. rahatsızlığa göre mi değişiyorki. ben doktorun yalancısıyım valla. benim aksi gibi geçen seneki aşılamamda sayılmıyor çünkü daha önce gittiğim doktor onu kendi insiyatifiyle yapmıştı. 4 aşılama yapılmış olcam tüpe kadar.
cnm ya bende aynı durumdayım hiç canım istemyor test yaptırmak çok korkuyorum negatifi görmektenama yaptırmakta lazım tedaviye başlamak için tabi varsa.
canım devlette 2 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor artık diye biliyorum ben 2 ye indirildi aşılama sayısı sanırım ama yine de kesin emin değilim.
canım bu senin 3. aşılaman mı ben de 2 aşılama diye biliyorum sayı 2 ye indirildi devlette diye biliyorum sen eminmisin ?
yok canım benim çalıştığım kurumun emekli sandığı ile görüştüm.3 aşılama sonrası kurumum benim tüp bebeği karşılıyor.
Banada ege ünv.de 3 rapor kullanma hakkın var dediler.geçen aşılamada ilk raporumu kullandım 75 vurulduğum için iğnem yetti diğer iki rapor bitene kadar aşılama hakkım varmış.
anladım kızlar belki de ben yanlış anladım ben bi gün infertilite de beklerken dosyasını getiren bir kadın gördüm hemşireye gösterdi yaşı da 35-40 falan vardı senin 2 aşılaman da negatif olmuş artık senin işin tüp bebekle dedi.ondan öyle dedim bende. artık deneriz napalım benim de 1 özel de yapılmış aşılamam var ama sayılmıyor. önümde bu negatif olursa 2 aşılama daha var demekki.
kızlar bugünkülerden daha sonuçlar gelmemiş. ben kanımı verdim geldim bekliyorum ama size bir yaramazlığımı diyeyim gece yarısı evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. bakalım kanda ne çıkacak.
canım kaçıncı günün bugün merak ettim silik çizgi hangi gün çıkıyor hamilelik varsa?
Sonucum çıktı kızlar,,doktorumun muayh.nesine gönderdim kendisi akşam üzeri geleceği için sonuç değerlendirmesi yapmak üzere akşam arayacak beni ben biliyorum kendi değerlendirmemi yapayım size...:))
MDA ''CIM... ^^LİSTEDEKİ HANEME UMUDUMUZU BİR SONRAKİ AYA DEVRETTİK^^NOTUNU DÜŞEBİLİRSİN.ÜZGÜN MÜYÜM ELBETTE AMA NE DEMİŞTİM ÜZÜLE ÜZÜLE DEVAM YAPACAK BİRŞEY YOK KISMETİMDE BU AY ŞOKK OLMAK YOKMUŞ.İNŞALLAH BİR GÜN GELİR OLURUM.HAKKKIMIZDA HAYIRLISI.
Benim aşılama serüveni 9,9 değerle rafa kalkmış bulunuyor.14.günde hamilelikten bahsetmek için beta-hcg değerlerimizin en düşük 17 olması gerekiyormuş.Aşılama tüp bebek tedavisi görenler yani bizlerden doktorların hamilelik için 14.günde beklediği değerler daha da yüksek 30 ve üstü ;bu durumda ben....
9.9 değerle sınıfta kaldım....kısmet kızlar bu ay değilmiş,,yola devam ama öncelikle bu ay ara kafa dolu,,bedenim yorgun bazılarınız beni daha iyi bilir ben günlerce yatakta kıvrandım çok etki yaptı ilaçlar ertelediğim kişisel ve iş hayatı sorumluluklarıma bir el atayım bu ay kendime geleyim sonra sil baştan Haziran Ayı ya yine aşılamacı ya da tüp bebekçi olarak tedaviye start veririm bu kararıda bu ay sonu varıcam ....ayy iyiki sizlerleyimm aşılama yaptırıp tanıştım topikle iyi ki üye olmuşum bir sürü arkadaşım oldu AYNI GEMİDE AYNI UMUDA DOĞRU YOL ALDIĞIM ARKADAŞLARIM....bekleme sürecinde iş hayatımı askıya almıştım az çalışınca sizlerle bol bol yazıştım şimdi tekrar normal hayata dönüyorum.en azından bir sonraki tedaviye kadar ....ama tadınızı aldım bir kere takibe sohbete haberleşmeye heyecanlanmaya bilgilenmeye devam vazgeçemem buradan artık her fırsatta buradayım . umarım topiğe aktardığım edindiğim bilgiler, tecrübelerim ,yaşadıklarım ve desteğim ihtiyacı olan arkadaşlara faydalı oluyordur.Çünkü ben sizlerle hem yarar görüyorum hem moral buluyorum ...Benden haberler duygular düşünceler böyle...
SIRADA Kİ TÜM KIZLAR BUGÜNN YARINNN SONRAAA lütfen siz güzel haberlerle dönün r....size sevineyim bari,,ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMAN:))
masal arkadaşım değerin ne olursa olsun pozitif ümidini kırma doktorunla konuş ve testi tekrarla canım inşallah gebesindir..
Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.
tebrik ederim canım bugün kaçıncı günün ?belirtilerin nelerdi kısaca yazarmısın?
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
tebrik ederim çok güzel bir değer canım maşallah. nazar değmesin.
Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar
tebrikler canım darısı başıma inşallah senin adına çok sevindim umutsuzdun ama yüzüne güldü rabbim ben de umutsuzdum aşılamadan sonra ama benim de yüzüm güler inşallah.. belirtilerinizi yazın kızlarr.....
benim kan değeride çıktı hamileyim allahım bu defa kucağıma almayı nasip etsin:18:
tebrik ederim canım.çok bereketli bir gün maşallah çok sevindim hepiniz adına. darısı benim başıma inşallah. beklemek çok zor son 6 günüm((((
çoğu hamiş olan arkadaşlarım bu topiği bıraktı nerdeyse girmiyorlar ama sizler bırakmayın ben bırakmadım ve herkese çok alıştım,burda tecrübelerimizi paylaşalım tüp bebek aşılama bekleyen arkadaşlarımıza,birbirimize destek olalım...haksızmıyım burda birbirimizin tecrübelerine çok ihtiyacımız var...
canım yeni sayfaya geçişte geçen aylardan bu zaman kadar hamiş kalanların listeside olsun herkese umut olsun...diye düşünüyorum ne dersiniz ???
canım yeni sayfaya geçişte geçen aylardan bu zaman kadar hamiş kalanların listeside olsun herkese umut olsun...diye düşünüyorum ne dersiniz ???
acaba ayrı bir başlık açsakta herkesi orayamı işaretlesek liste diye buradan takip etmek zor oluyor sayfalar cogaldıkça
Canim hayirlisi demekten baska bir sey gelmiyor elimden
Ama sen ne kadar umutlu ne kadar dirayetlisin... Hepimiz senin gibi olabilsek keske..
Derler ya Allah' tan umit kesilmez diye... Aynen oyle .. Vardir bir vakti saate... Ve mutlaka gelecektir o vakit..
Sevgiler
canım sakın korkma senin değerin de pozitif yerleşmede aranızda 1 gün fark olabilir belkievet ya mutfakkedisinin değeri çok güzel maşallah benimki onun yarısı 128. onunkini görünce korktum bir an kendimden
acaba ayrı bir başlık açsakta herkesi orayamı işaretlesek liste diye buradan takip etmek zor oluyor sayfalar cogaldıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?