bu aralar sizleri takip edemiyorum çok yoğunum bugün kaç kişi pozitif sonuç aldı en son listeyi güncelle mda canım benim bende göreyim kimler hamile :))) bende dün dr gittim 3.aşılama için başladım tedaviye puregonla
Neyse konuları dagıtalım birazcık
kuzular ya bu topicte en çok kimleri merak ediyorsunuz ? Hadi başlayın mesela ben mcan84, _superisi_ masall35 ve brcaydın arkadaşları çok merak ediyorum
aşk olsun beni merak etmiyorsun doktordaşım ben seni çok merak ediyordum oysa.
aslında hepinizi merak ediyorumda bende masal35, 12m ve seni merak ediyorum
bu aralar sizleri takip edemiyorum çok yoğunum bugün kaç kişi pozitif sonuç aldı en son listeyi güncelle mda canım benim bende göreyim kimler hamile :))) bende dün dr gittim 3.aşılama için başladım tedaviye puregonla
kızlar yelizden haber varmı?
neyse konuları dagıtalım birazcık
kuzular ya bu topicte en çok kimleri merak ediyorsunuz ? Hadi başlayın mesela ben mcan84, _superisi_ masall35 ve brcaydın arkadaşları çok merak ediyorum
Kızlar hamıleyımmmmmmmm Allahım sana cok sukur Sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım
Kızlar hamıleyımmmmmmmm Allahım sana cok sukur Sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım
süpeeeeerrrrr. çok sevindim. ne bereketli bir gün. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. dualarında bizleri unutma olurmu.Kızlar hamıleyımmmmmmmm Allahım sana cok sukur Sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım
kızlar hamıleyımmmmmmmm allahım sana cok sukur sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım
Neyse konuları dagıtalım birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?