Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebeskoo nasılsın cnm demek 3.aşılama için karar verdin hadi hayırlısı inşallah bu sefer tutucak..bende ay sonunu bekliyorum yeni serüven için

arkadaşlar herkeze merhaba,hamile arkadaşları tebrik ediyorum,ben de aranıza katılmak istiyorum,benim sebepsiz infertile ege üniversitesinde başlıyorum hayırlısıyla bize aşılama ile başlıyacaklarmış,rahim filmi istediler haftaya çektiricem,kısmetse mayısın sonunda balarım inşallah

Neyse konuları dagıtalım birazcık
kuzular ya bu topicte en çok kimleri merak ediyorsunuz ? Hadi başlayın mesela ben mcan84, _superisi_ masall35 ve brcaydın arkadaşları çok merak ediyorum

Ben yeni oldugum icin herkesi yeni taniyorum. O nedenle durumlarinizi bile zor aklima tutuyorum.
Donup donup cevaplariniza bakip kim nasil surecler yasamis okuyorum.
Ben herkesi merak ediyorum. :)))

aşk olsun beni merak etmiyorsun doktordaşım ben seni çok merak ediyordum oysa.
aslında hepinizi merak ediyorumda bende masal35, 12m ve seni merak ediyorum

kuzum seninle nasıl olsa bir gün karşılacagız diye herhalde ama merak etmezmiyim hiç

bende herkesi merak ediyorum tabi ama yazdığım arkadaşlarla uzun zamandır burdayız özellikle mcan ve bebeskoyla şubattan beri beraberiz..mda da aynı şekilde tabiki..

hemen geliyor canım

slm herkese ayy ne güzel birsürü hamişimiz var çook sevindim hepinizi tebrik ederim.hiçbirinizi tanımamama rağmen çook mutlu oldum.19 mayıs benim bat 20sinde benim de aşılamam başlıycak.inşallah ben de sizler gibi güzel haberler veririm...

kızlar dr dan haber geldi gonol f de 3 gün daha devam edicekmişim 150 doz pazartesi tekrar fsh kan verip usg bakılcak ay ben çok strese girdim yaaa fsh 22 di şimdi fsh 41 çıktı dr normal iğnelerden böyle diyo ay ben deliricem dr güveniyorum ama ne biliyim şimdi iğnelere ve haplara devam pazartesi tekrar usg verip kan vericem ona göre aşılamam gününü kararlaştırcaz nolur hamişler hamile olmayanlar tüm dostlar kader arkadaşlarım dualarınızı eksit etmeyin lütfen elim ayama dolaştı sonucu alınca şimdi ddaha iyiyim tabii

neyse konuları dagıtalım birazcık
kuzular ya bu topicte en çok kimleri merak ediyorsunuz ? Hadi başlayın mesela ben mcan84, _superisi_ masall35 ve brcaydın arkadaşları çok merak ediyorum

saol hemşom.allah razı olsun.bu arada ben pazartesi gitcem dr.kan testi için.aslında erken ama dr.7 mayıs gel demişti.belli olur mu bilmiyorum

Kızlar hamıleyımmmmmmmm Allahım sana cok sukur Sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım

Neyse konuları dagıtalım birazcık

ayyy canımmmm konuyu dağıtmakla ne iyi ettin beni de merak etmiş canım benim napayım acep sana bir resmimi yollasam :) bende seni çok merak ediyorum.
İsim ve soyadımı verdiğim anda google search ettiğin anda heryerde görürsün hakkımda ki bilgileri de veremmiyorum işte burda ,, sen gell İzmir 'e arkadaşları toparlayıp ben sizi ağırlayayım diyorum sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…