Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.sonuç bekleyen arkadaşlar inşaallah sizlerde güzel pozitif sonuçlar alırsınız. bende 2.aşılama çin gün sayıyorum şuanda , özellikle bugün sonuç alan arkadaşların iki tanesinin sebepsiz infertilite olması beni çok umutlandırdı.daha önce ki sebepsizlerin hep negatif sonuçlanması beni çok üzüyordu bende sebepsiz infertillerdenim malesef ama bu gün çok mutluyum... inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bir gün aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hamile haberlerini oku oku bitiremedim ne kadar güzel bi gün oldu bizim için :))

Allah'ım rahat bi hamilelik geçirmenizi nasip eder inşallah

Darısı bizim başımıza....

tgbesr
Merhaba, seninle durumlarimiz ayni demek. Sen ne zaman sonuc alacaksin? Benim her iki olumsuz denememde 10. Gun renklenmeler ve sonrasinda kirmizilar olmustu. Ilk defa bu sefer 10. Gun temiz gecti. Dunden itibaren hafif hafif renklenmeler oluyor, dayanip yarin test yaptiracagim. Allah'tan hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyor elden...

tgbesr
Merhaba, seninle durumlarimiz ayni demek. Sen ne zaman sonuc alacaksin? Benim her iki olumsuz denememde 10. Gun renklenmeler ve sonrasinda kirmizilar olmustu. Ilk defa bu sefer 10. Gun temiz gecti. Dunden itibaren hafif hafif renklenmeler oluyor, dayanip yarin test yaptiracagim. Allah'tan hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyor elden...

kızlar bir tek yeliziz kaldı bugün test yaptırdığını bildiren saat 4 te sonuç alacağını yazmış ,,,

Kızlar hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim. İnanın bütün kalbimle tüm arkadaşlarımız için tez zamanda müjdeli haberler diliyorum. Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Öncelikle belirtmek isterim ki bu topiği çok sevdim ve Allah izin verirse sonuna kadar burda sizleri takip edip tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Bu mucizevi süreci sizinle yaşamak istiyorum.

Sonucuma gelince değerim HCG 324 çıktı. Progestan 40. Doktorum değerin oldukça yüksek çıktığını söyledi. Ayrıca belirtmek isterim ki doktorum bana aşılama sonrası Progestan 200 önermişti. Ve ben yanlış anlayarak sadece 3 gün günde birer tane içtim. Bugün bunu duyduğunda çok şaşırdı ve demekki ilaç desteği olmadan da tutabiliyormuş çok ilginç dedi. Dolayısıyla Allah OL dedikten sonra gerisi hikaye.

Tedavi süreci başlamadan önce aşılamaya olan güvencim tamdı. Allah'ın izniyle başaracağıma çok inandım. Doktorum bana bende ona çok güvendim ve inandım. Emin ellerde, profesyonel ellerde olduğumu bilmek beni hep rahatlattı. Doktorum Kahraman Kolday aşılamamı Smyrna Tüp Bebek Merkezinde yaptı. O gün motivasyonum , moralim çok yüksekti.

Aşılama sonrası 3 gün ciddi anlamda tüp bebek sürecindeki gibi hareketlerime dikkat ettim. Bol bol protein, meyve sebze yedim. özellikle C vitamini desteği sağlayan meyveleri. Forumlarda özellikle Ananası öneriyorlardır. Bende bolca taze taze tükettim.

Ve inanın her gün dua ettim. Meryem suresini elimden düşürmedim. Ve hep Allah'tan yardım istedim. İnanıyorum ki süreci yüksek moralle devam etmek çok önemli. Her sabah iğnelerimi yaparken bile gırgır şamata ile yaptım. Sizin haricinde aşılama yaptırdığımı kimselere söylemedim. Nazara gerçekten inanıyorum. 3 gün dinlendikten sonra ise normal rutinime döndüm. Temizlik, yemek, çamaşır, ütü çok fazla yormadan yavaş yavaş yaptım. Ailemle alışverişlere çıktım. Karnım ağrıdığında hemen oturup dinlendim.

Belirtilete gelince; en bariz bana tuhaf gelen kasıklarımdaki batma hissiydi. Çünkü şimdiye kadar hiç yaşamamıştım adet öncesi. Bir de
ben yanlışlıkla aşılama sonrası sadece 3 gün progestan kllandığım için ilaçların yan etkileri olmadığı için kendimi daha rahat dinleyebildim. Göğüslerim hep ağrıdı. Sulu akıntım hiç ama hiç olmadı. Kasık ağrılarım ise kısa süreli şiddetlenip durdu. Özellikle ayakta çok kaldığımda başlıyordu sonra oturunca kesiliyordu. Bir de ben adet olacağım günü saatine kadar tahmin edebiliyorum ağrının gidişatından ; bu sefer ağrılarım hep çok şiddetlenme aşamasında kesildi hiç o aşağıya inme hissini yaşamadım. Sık sık idrara çıkma hissi de olmadı. hatta azaldı bile diyebilirim.

Ve aşılama sonrası tam 15 gün kan testi yaptırmamak için direndim ve bugün yani 15. gün müjdeli haberi aldım. Yanlız dün idrar testinde pozitif çıktı.

Başka sormak istediğiniz memnuniyetle cevaplarım. Pazartesi kan testim tekrarlanacak. ve aynı hafta ilk kontrolüm gerçekleşecek.

Allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşaallah. darısı herkesin başına. Burdayım bir yere gitmiyorum. Bu yolda sizinleyim.

Bugün müjdeli haberi alan diğer arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum. Allah sağlıkla, mutlulukla tamamına erdirmeyi nasip etin. Huzurla, bereketle, sağlıkla, mutlulukla gelsinler bebişler.

canım hamilelik takvimini uygula bütün yorumlarının altında görülecek ve bebeğinin aşamalrını burdan takip ediyosun güzel oluyor...inşallah kalp atışlarınıda duyarsın öbür haftalarda,,,, çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin....

açıklamaların için de biz teşekkür ederiz canım çok güzel bir değerle döndün sen de ilk aşılaman da emeklerini boşa çıkarmadı Allah ,,mutluluğun hamileliğin sağlıkla daim olsun canım

yazdıklarından anladığım kadarıyla o gün gelmeden önce belirtilerle anlamanın imkanı yok. çünkü ben de her adet döneminde bahsettiklerini yaşıyorum.
bu arada ben de aşılamamı symrnada oldum benim doktorum funda hanım, ama aşılama sırasında kahraman bey'de oradaydı başımda oturup bana ultrason görüntülerini anlattı, psikolojik destek için gelmiş:)) gerçekten çok tatlı bir insan.. umarım symrna ve kahraman bey bana da uğur getirir..
tekrar tebrik ederim

Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.

slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak

Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar

benim kan değeride çıktı hamileyim allahım bu defa kucağıma almayı nasip etsin:18:

kızlar hepinizi teker teker tebrik ederim çok sevindim inanın..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh

canım sakın korkma senin değerin de pozitif yerleşmede aranızda 1 gün fark olabilir belki PPPP
çok tebrik ederim çok. darısı başıma ben 50 bile görsem sevinicem inan...
cnm ne biliyim iki arkadaşında 300 lerde çıkmış ya maşallah benimki az geldi. zaten düşük yaptığım için daha önce korkum sürüyor. geçen sene seninle beraber kaybetmiştik benimki geldi inanıyorum senin meleğinde gelecek. bu arada 14. gün evdeki testte gördüm çift çizgiyi.

cnm ya seni böyle pozitif görmek çok güzel. inş sende yakın zamanda kavuşacaksın bebeğine. sait bey sağolsun hamile kaldım inş. devam ettirmemdede yardımcı olur. çünkü hamile kaldım diye sevinemiyorum kalp atışları önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…