Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün topicte hamilelik bayramı var devamınıda bekliyoruz inşallahhhhh :119: :119: :119: :119:

aynı şeyi yazmıştım bende perimm,,benim ev hanesinde bu akşam bayram yok ama olsun topiğimdeki arkadaşlarımın bayramını kutladım bugün burda ne mutlu onlara darısı başımıza :))

Kızlar bıtek ben kalmısım sonuc vermeyen burası cok gec verıyo ya sınır oldum cok guzel pozıtıf sonuclar var Allah hepsıne bebıslerıne saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın cok heycanlıyım zaman gecmıyo Allahım neolur bende pozıtıf sonucu alayım dua edın kızlar hıc bırsey hısedemıyorum ben ya

aynı şeyi yazmıştım bende perimm,,benim ev hanesinde bu akşam bayram yok ama olsun topiğimdeki arkadaşlarımın bayramını kutladım bugün burda ne mutlu onlara darısı başımıza :))

kuzular bigün bizde bayram yapcaz durun bakalım,

inşallah yelizim sende güzel sonuçlarla gel bize, dualrımız seninle şu anda

azkaldı yelizcim 4 de çıkacaktı sonuç değilmi inşallah pozitif olur dualarımız seninle

inşallah sende pozif sonuç alırsın canım

yeliziz'cim bir saat önce andım yazdım seni bir yeliziz kaldı diye aklımdasın canım inşallah hamile olan arkadaşlar gibi sen de sevinçle yazarsın müjdeni

canım inşallah senin haberininde bayramını kutlucaz burda hep beraber emin ol

dualarımız seninle inşallah senden de güzel haberi alıcaz cnm

yeliziz'cim bir saat önce andım yazdım seni bir yeliziz kaldı diye aklımdasın canım inşallah hamile olan arkadaşlar gibi sen de sevinçle yazarsın müjdeni

bekleyozzz seni de hadi bakalım bak valla bugün güya ofise geldim konu mankeni gibi oturdum masamda görende pc başında harıl harıl çalışıyorum sanır bedenim burda ama aklım topikte arada iş yapayım diye çekiyorum sayfayı aşağıya hoopp tekrar yukarı :)) tüm randevu ve görüşmeleri iptal ettim bugün sizle başbaşa kalayım diye sen de getir sonucunu da rahatlayalım güzel haberinle öyle gideyim şurdan

kızlar çok çok çok sevindimm. allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. negatif alan arkadaşlarım içinde henüz vakti var demekki hayırlısı buymuş demek. bu arada benim aşılama tarihim 2 mayıs işlerseniz tabloya sevinirim.

Neyse konuları dagıtalım birazcık
kuzular ya bu topicte en çok kimleri merak ediyorsunuz ? Hadi başlayın mesela ben mcan84, _superisi_ masall35 ve brcaydın arkadaşları çok merak ediyorum

inşallah sende pozif sonuç alırsın canım

bu aralar sizleri takip edemiyorum çok yoğunum bugün kaç kişi pozitif sonuç aldı en son listeyi güncelle mda canım benim bende göreyim kimler hamile :))) bende dün dr gittim 3.aşılama için başladım tedaviye puregonla

bekleyozzz seni de hadi bakalım bak valla bugün güya ofise geldim konu mankeni gibi oturdum masamda görende pc başında harıl harıl çalışıyorum sanır bedenim burda ama aklım topikte arada iş yapayım diye çekiyorum sayfayı aşağıya hoopp tekrar yukarı :)) tüm randevu ve görüşmeleri iptal ettim bugün sizle başbaşa kalayım diye sen de getir sonucunu da rahatlayalım güzel haberinle öyle gideyim şurdan

kuzular ya bu topicte en çok kimleri merak ediyorsunuz ? Hadi başlayın mesela ben mcan84, _superisi_ masall35 ve brcaydın arkadaşları çok merak ediyorum

aşk olsun beni merak etmiyorsun doktordaşım ben seni çok merak ediyordum oysa.
aslında hepinizi merak ediyorumda bende masal35, 12m ve seni merak ediyorum

canım bende seni, mcan84, masall35, bebeskoyu merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…