saol hemşom.allah razı olsun.bu arada ben pazartesi gitcem dr.kan testi için.aslında erken ama dr.7 mayıs gel demişti.belli olur mu bilmiyorum
Kızlar hamıleyımmmmmmmm Allahım sana cok sukur Sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım
Kızlar hamıleyımmmmmmmm Allahım sana cok sukur Sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım
bu aralar sizleri takip edemiyorum çok yoğunum bugün kaç kişi pozitif sonuç aldı en son listeyi güncelle mda canım benim bende göreyim kimler hamile :))) bende dün dr gittim 3.aşılama için başladım tedaviye puregonla
Canıımmm bir hemşerim daha HAMİLE :))))))))) GÜN GÜZEL NOKTALANDI ,TEBRİKLER YELİZCİM İZMİRDEN 2 HAMİLEMİZ OLDU BUGÜN ......
DİLEKLERİMİZ GERÇEKLEŞTİ.HAYIRLI OLSUN
çok sevindim allah isteyen herkeze bu yüce duyguyu yaşatsıncanım
bugün itibarı ile sonuçlar tamamlanmıştır kızlar ben listeyi süsleyemedim arıza gibi kaldım valla küme altı düşmüşümm :)))kusuruma bakmayın artık hamile kalan arkadaşlarımı tek tek ayrı ayrı kutlamış olsamda bir kez daha toptan tebrik ediyorum allah tamamını erdirsin hamileliklerinizin
yarın şehir dışına şutluyorum kendimi sizden başka kimse ile paylaşmak istemedim istemiyorum bu konuyu kaçıyorum şehirdennn
pazartesi ilk fırsatta yarın belli olacak olanlar varsa merak ederim girer bakarım hepiniz sevgi sağlıkla kalın...öpüldünüzzzzz
yine tıp fakültesindemi başladın aşılamaya hayırlı olsun.benimde eşimin sperm değerleri düşük çıktı hareketsizlik varmış doktora gidiyoruz ilaç tedavisi başlıcak eşime.değerleri yükselirse bende 3.aşılamayı düşünüyorum ama biraz zaman geçmesi gerekiyo.
2012 Aşılama Anne Aday Adayları Listemiz
bugün itibarı ile sonuçlar tamamlanmıştır kızlar ben listeyi süsleyemedim arıza gibi kaldım valla küme altı düşmüşümm :)))kusuruma bakmayın artık hamile kalan arkadaşlarımı tek tek ayrı ayrı kutlamış olsamda bir kez daha toptan tebrik ediyorum allah tamamını erdirsin hamileliklerinizin
yarın şehir dışına şutluyorum kendimi sizden başka kimse ile paylaşmak istemedim istemiyorum bu konuyu kaçıyorum şehirdennn
pazartesi ilk fırsatta yarın belli olacak olanlar varsa merak ederim girer bakarım hepiniz sevgi sağlıkla kalın...öpüldünüzzzzz
herşey gönlünce olur inşallah...sevindim canım, umutlu olman çok güzel.
benimde bugünü saymazsak 5 tane dogum kontrol hapım kaldı kısmetse 2 gün sonrasındada adet olurum ve ignelere başlarım yeni bir macera beni bekliyor bakalım inşallah güzel olacak hissediyorum
canım bence hamilelik ihtimalin var.geçenlerde arkadaşın değeri 8 lerdeydi hamileyim diye gelmişti topiğe hatırla.galiba gülsultan adlı arkadaştı.Sonucum çıktı kızlar,,doktorumun muayh.nesine gönderdim kendisi akşam üzeri geleceği için sonuç değerlendirmesi yapmak üzere akşam arayacak beni ben biliyorum kendi değerlendirmemi yapayım size...:))
MDA ''CIM... ^^LİSTEDEKİ HANEME UMUDUMUZU BİR SONRAKİ AYA DEVRETTİK^^NOTUNU DÜŞEBİLİRSİN.ÜZGÜN MÜYÜM ELBETTE AMA NE DEMİŞTİM ÜZÜLE ÜZÜLE DEVAM YAPACAK BİRŞEY YOK KISMETİMDE BU AY ŞOKK OLMAK YOKMUŞ.İNŞALLAH BİR GÜN GELİR OLURUM.HAKKKIMIZDA HAYIRLISI.
Benim aşılama serüveni 9,9 değerle rafa kalkmış bulunuyor.14.günde hamilelikten bahsetmek için beta-hcg değerlerimizin en düşük 17 olması gerekiyormuş.Aşılama tüp bebek tedavisi görenler yani bizlerden doktorların hamilelik için 14.günde beklediği değerler daha da yüksek 30 ve üstü ;bu durumda ben....
9.9 değerle sınıfta kaldım....kısmet kızlar bu ay değilmiş,,yola devam ama öncelikle bu ay ara kafa dolu,,bedenim yorgun bazılarınız beni daha iyi bilir ben günlerce yatakta kıvrandım çok etki yaptı ilaçlar ertelediğim kişisel ve iş hayatı sorumluluklarıma bir el atayım bu ay kendime geleyim sonra sil baştan Haziran Ayı ya yine aşılamacı ya da tüp bebekçi olarak tedaviye start veririm bu kararıda bu ay sonu varıcam ....ayy iyiki sizlerleyimm aşılama yaptırıp tanıştım topikle iyi ki üye olmuşum bir sürü arkadaşım oldu AYNI GEMİDE AYNI UMUDA DOĞRU YOL ALDIĞIM ARKADAŞLARIM....bekleme sürecinde iş hayatımı askıya almıştım az çalışınca sizlerle bol bol yazıştım şimdi tekrar normal hayata dönüyorum.en azından bir sonraki tedaviye kadar ....ama tadınızı aldım bir kere takibe sohbete haberleşmeye heyecanlanmaya bilgilenmeye devam vazgeçemem buradan artık her fırsatta buradayım . umarım topiğe aktardığım edindiğim bilgiler, tecrübelerim ,yaşadıklarım ve desteğim ihtiyacı olan arkadaşlara faydalı oluyordur.Çünkü ben sizlerle hem yarar görüyorum hem moral buluyorum ...Benden haberler duygular düşünceler böyle...
SIRADA Kİ TÜM KIZLAR BUGÜNN YARINNN SONRAAA lütfen siz güzel haberlerle dönün r....size sevineyim bari,,ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMAN:))
Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar
benim kan değeride çıktı hamileyim allahım bu defa kucağıma almayı nasip etsin:18:
2012 Aşılama Anne Aday Adayları Listemiz
canım kendine iyi bak.kafanı dağıt .görüşmek üzere...
iyi tatiller kuzu , hiçte düşündüğün gibi kalmadın listede vallahi.
bence hala sağ tarafta ve şıksın sola bakma sen
canım kendine iyi bak.kafanı dağıt .görüşmek üzere...
öyle yapayım dedim sardunya'cım canım çok saol görüşmek üzere :)
bu defa muane oldum hemşirelere dedimki ben dr.batuhan özmen le görüşmek istiyom bire bir dedim :)))) aldım dosyamı elime çıktım batuhan hocanın yanına konuştum tüpe geçmeyelim 3.aşılamayı yapalım dedi çok ilgili bi dr çok mememun kaldım canımm.bu ay çok pozitifim inşallah sonucumda pozitif olur.sende eşine keçiboynuzu kürü falan da yap oda çok etkiliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?