kızlar yarın sabah bende kan testine gidiyorum aslında çok ümidim yoktu ama bu kadar hamile haberini alınca heyecanlanmaya başladım.
canım alakan için teşekkür ederim bende hala aramasını bekliyorum doktor bey o kadar yoğun ki hastalarına bakarken böyle bir durumda hala beni bekletebiliyor nasılsa hamile değilim ya acele etmiyor heralde sağolsun.duaların için ne mutlu bana allah kabul etsin o dualarınızı çokk teşekkür ederim unutmadığın için beni de .ayrılamıyorum işyerinden aradığında trafikte olmayayım rahat konuşayım diye saksı gibi bekliyorum konuşunca yazacağım buraya canım
canım alakan için teşekkür ederim bende hala aramasını bekliyorum doktor bey o kadar yoğun ki hastalarına bakarken böyle bir durumda hala beni bekletebiliyor nasılsa hamile değilim ya acele etmiyor heralde sağolsun.duaların için ne mutlu bana allah kabul etsin o dualarınızı çokk teşekkür ederim unutmadığın için beni de .ayrılamıyorum işyerinden aradığında trafikte olmayayım rahat konuşayım diye saksı gibi bekliyorum konuşunca yazacağım buraya canım
dualarımız seninle mcanımmmmmm :109:
kızlar yarın sabah bende kan testine gidiyorum aslında çok ümidim yoktu ama bu kadar hamile haberini alınca heyecanlanmaya başladım.
bide hamileymişsiiiinnn offfff
mda cım çok teşekkürler.bilmiyorum ama bu defa çok tuhafım.bu defada negatifi görmek istemiyorum.bir mucize olsa keşke.aynı sürecim ve aşılamam gibi güzel geçse yarın.çok şeymi istiyorum Allah'tan...
ceplerinizi alayım barii flash flash haber geçermişimmmm var ya mda bu olumsuz habere zırlamam gerekirken geyiğede vurdum yaa kendimden korkuyorum bu kadar olgun ve yarınlardan umutlu halime sıyırdım mı ne
cnm ne biliyim iki arkadaşında 300 lerde çıkmış ya maşallah benimki az geldi. zaten düşük yaptığım için daha önce korkum sürüyor. geçen sene seninle beraber kaybetmiştik benimki geldi inanıyorum senin meleğinde gelecek. bu arada 14. gün evdeki testte gördüm çift çizgiyi.
cnm ya seni böyle pozitif görmek çok güzel. inş sende yakın zamanda kavuşacaksın bebeğine. sait bey sağolsun hamile kaldım inş. devam ettirmemdede yardımcı olur. çünkü hamile kaldım diye sevinemiyorum kalp atışları önemli benim için.
Kızlar hamıleyımmmmmmmm Allahım sana cok sukur Sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım
bu defa muane oldum hemşirelere dedimki ben dr.batuhan özmen le görüşmek istiyom bire bir dedim :)))) aldım dosyamı elime çıktım batuhan hocanın yanına konuştum tüpe geçmeyelim 3.aşılamayı yapalım dedi çok ilgili bi dr çok mememun kaldım canımm.bu ay çok pozitifim inşallah sonucumda pozitif olur.sende eşine keçiboynuzu kürü falan da yap oda çok etkiliyoo
Güzel haberler vermen umuduyla bende seni bekleyeceğim...İçindeki pozitiflik o kadar büyükkü bunu her cümlenle yansıtabiliyorsun...Allahım inşallah senide bugün sevindirir..
ceplerinizi alayım barii flash flash haber geçermişimmmm var ya mda bu olumsuz habere zırlamam gerekirken geyiğede vurdum yaa kendimden korkuyorum bu kadar olgun ve yarınlardan umutlu halime sıyırdım mı ne
sagolun kızlar yuce rabbım herkese nasıp etsın ınsallah olcem sandım heycandan vala hala kendıme gelemedım
Ooo ne guzel bol bol bebisler tesrif etmis topige.. hos gelmisler sefa getirmisler...hamile olan arkadaslari teker teker tbrk ederim.. yucerabbim sag salim kucaginiza almayinasip etsin ins...
Masal inanılmaz bir merak içinde bende doktorunun seni aramasını bekliyorum.işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım.Hamile olurmuşsun bide ne bayram olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?