Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlarr..
iki gündür giremedim valla hamişler almış başını gitmiş maaşallah..
çookkk sevindim ilaç gibi geld bu haberelr..
hamişlerimizin sayısı 13 olmuş çok çoooooooooookkk güzel
tüm hamişlerimizi tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı da nasip etsin inşallah..
negatif sonuç alan arkadaşlarımız.. zor olduğunu biliyorum rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
bende adet olabildim çok şükür ve dün doktora gittim
muayene etti solda 4AF sağda 7Af varmış ne demek bilmiyorum ama..
ve gonal F verdi 1050 ünite
ilk aşılamam olduğu için bilmiyorum yeterli gelirmi acaba..
bana yeterli olmaz gibi geldi ama..
günde 150lik doz vuruluyorum
pazartesiye kadar kulan pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı:))

Masal inanılmaz bir merak içinde bende doktorunun seni aramasını bekliyorum.işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım.Hamile olurmuşsun bide ne bayram olur :)))

Güzel haberler vermen umuduyla bende seni bekleyeceğim...İçindeki pozitiflik o kadar büyükkü bunu her cümlenle yansıtabiliyorsun...Allahım inşallah senide bugün sevindirir..

dualarımız seninle mcanımmmmmm :109:

mda cım çok teşekkürler.bilmiyorum ama bu defa çok tuhafım.bu defada negatifi görmek istemiyorum.bir mucize olsa keşke.aynı sürecim ve aşılamam gibi güzel geçse yarın.çok şeymi istiyorum Allah'tan...

bide hamileymişsiiiinnn offfff

ceplerinizi alayım barii flash flash haber geçermişimmmm var ya mda bu olumsuz habere zırlamam gerekirken geyiğede vurdum yaa kendimden korkuyorum bu kadar olgun ve yarınlardan umutlu halime sıyırdım mı ne

mda cım çok teşekkürler.bilmiyorum ama bu defa çok tuhafım.bu defada negatifi görmek istemiyorum.bir mucize olsa keşke.aynı sürecim ve aşılamam gibi güzel geçse yarın.çok şeymi istiyorum Allah'tan...

hiçte bile , isteklerin gayet normal istemeye devam et , son 3 gün hariç ne güzel gidiyordun ama sonradana böyle oldun ama olmasın negatifte olsa hayat güzel ve yapacak bişey yok o yüzden hiç yılmadan yolumuza devam edecegiz

ceplerinizi alayım barii flash flash haber geçermişimmmm var ya mda bu olumsuz habere zırlamam gerekirken geyiğede vurdum yaa kendimden korkuyorum bu kadar olgun ve yarınlardan umutlu halime sıyırdım mı ne

olur vallahi ölürüm ben şimdi meraktan

seninde demek tam 1 sene sonra geldi inşallah canım benim beni de kavuşturur artık rabbim meleğime. bugün 9. günü bitirdik.ve artık stres dolu son günlere giriyorum içim bunalıyor ruhum daralmaya başlıyor stres basıyor çok korkuyorum yine negatif görmekten.benim için dua et arkadaşım nolursun.

Kızlar hamıleyımmmmmmmm Allahım sana cok sukur Sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın Rabbım

4 hamilenin sonunda senden negatif duyucaz diye çok üzülmüştüm günü süper noktaladın ama senin de bebeğine kavuşmana çok sevindim canım...

doktor tüpe geçmeyelim dediyse çokiyi demekki aşılamadada şansın yüksek.bende tüp bebek tdavisinden korkuyom açıkçası baya bi ağrılı oluyomuşya yumurta toplama falan diye anlatmışlardı.

Güzel haberler vermen umuduyla bende seni bekleyeceğim...İçindeki pozitiflik o kadar büyükkü bunu her cümlenle yansıtabiliyorsun...Allahım inşallah senide bugün sevindirir..

tamam canım sağolasın tekrar bende o pozitifliğime şaşırıyorum inşallah önümüzde ki aylarda yararını görürüm güzelim

ben sana söyliim güzel haber alacaksın doktordundan.2 gün sonra tekrarla diyecek.

kızlar aşılamanın 9. günündeyim bugüne kadar hiç stres yoktu ama artık son günlerin heyecanına girdim stresliyim ruhum daralıyor içim bunalıyor eve sığamıyorum moralim de bozuk tutmamasından da korkuyorum.

sizler aşılamadan 1 hafta sonra belirginleşen belirtilerinizi yazarmısınız lütfenn.. benim gibi sonuç bekleyen insanlar belki içinden kendininkilere benzeyenleri seçip umutlanır..

Ooo ne guzel bol bol bebisler tesrif etmis topige.. hos gelmisler sefa getirmisler...hamile olan arkadaslari teker teker tbrk ederim.. yucerabbim sag salim kucaginiza almayinasip etsin ins...

sagolun kızlar yuce rabbım herkese nasıp etsın ınsallah olcem sandım heycandan vala hala kendıme gelemedım

Ayyyy suppper bir haber yaaa
Hayirli ugurlu olsun o kadar sevindim ki
Okkurken formu senin kismina gelince gozlerimi kistim da okudum :))
Veeee o guzel haber :))) saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Darisi bizimda basimiza......

Ooo ne guzel bol bol bebisler tesrif etmis topige.. hos gelmisler sefa getirmisler...hamile olan arkadaslari teker teker tbrk ederim.. yucerabbim sag salim kucaginiza almayinasip etsin ins...

bugün pek zenginiz arkadaşım sorma , en keyifli günümüzdü bugün

Masal inanılmaz bir merak içinde bende doktorunun seni aramasını bekliyorum.işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım.Hamile olurmuşsun bide ne bayram olur :)))

bugün 5 tane hamile haberi aldık ya tüm gün sizlerleydim neler neler yazdım sabahtan beriiii,,nasılsa okudunuz inan benim olumsuz habeim r kendime üzülmem için muvaffak
olamadı arkadaşların güzel haberleri beni yeterince keyiflendirdi,,,tüm samimiyetimle paylaştım mutluluklarını ...
benimki bugünkü listede nazarlık olsun artık ama yazacağım değerlendirme sonucunu yine de bi arasında şu doktor hazretleri sırf siz merak etmeyin diye yoksa ben kendime notumu çokkktan verdim biliyosunuz .

bu arada ben dün yazışırken bütün gün evdeydim bir tencere pilavımı yaktım dibi tuttu yetmedi çaydanlığımda çöpü boyladı burayı bırakamadım diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…