Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

en güzelini yaparsın canım şimdiden afiyet şeker bal olsun sana..:))

Masalcim o zaman ne diyim hayirlisi olsun.onumuzdeki ay artik desteksiz bireysel calisiriz bizde ne yapalim.umarim dr dedigi dogru cikarda kendiliginden hamile kaliriz.moral bozmak yok.elbet olacak.

aman be ne yapalım olmazsa olmaz , bende senin gibi aşılama sonucunu alınca hemen kendimi midye ve çiğ köfteciye atmıştım bazen hiç düşünmemek daha iyi galiba , olmazsada karı koca gezer tozarız ne yapalım .

öncelikle hoşgeldin topiğe.seni öyle iyi anlıyorum ki bende 3. aşılamamın sonucunu yarın sabah öğreneceğim...

umarım olur canım.yarın demek valla inan cok heyecanlandım.etrafımda 3 arkadasım hamile ve ben o kadar mutlu oldum ki.benim gibi cocuk özlemi cekmediler.allah kimseyi bu konuda sınamasın.bakalım daha 1 haftam var.

umarım olur canım.yarın demek valla inan cok heyecanlandım.etrafımda 3 arkadasım hamile ve ben o kadar mutlu oldum ki.benim gibi cocuk özlemi cekmediler.allah kimseyi bu konuda sınamasın.bakalım daha 1 haftam var.

merak etme zaman çok hızlı geçiyor.ben hatta bunda çok hızlı geçtiği için sona hızla yaklaştığım için huzursuzlandım.Allah inşallah ikimizinde yüzünü 3.lerde güldürür.

Masalcım Allah sana esıne aılene saglık versın dagıt artık buay ıstedıgın kadar ye ıc gez toz bak keyfıne sen zaten hayatı tadını cıkarabılen bırısın anladıgım kadarıyla oylede devam et

ay inanmıyorum ya.herhalde acı acıyı keser misali bende ilk aşılamada negatifi görünce gece gece çiğ köfte diye tutturmuştum.o geldi aklıma.şubatın ayazında çiğ köfte almaya gidecektik az daha gecenin birinde ikisinde.

Herkese iyi akşamlar diliyorum..
Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesinn...
Allah bu yolda emek veren herkesin yar ve yardımcısı olsun..
Allah hayırlı sağlıklı ömürlü evlat nasip etsin...

iyi ki bugün sizlerleydim tekrar tekrar desteğiniz güzel temennileriniz için bende teşekkür ederim artık çıkayım yola hepinizi öpüyorum ayrı ayrı bu arada bu akşam elli kere öpmüşümdür sizleri kendinize iyi bakın sizde....

seninle aynı durumdayız herhalde..
benim de aşılamadan sonraki 8. günümdeyim.. kendimi çok garip hissediyorum..daha önceleri güner çabuk geçsin sonucu hemen öğreneyim isterdim ama aşılamadan sonra içimde büyük bir korku var...test günü gelmesini istemiyorum..olumsuz sonuç almaktan korkuyorum..gerçi bugün alınan olumlu sonuçlarla moral buldum, daha olumlu bakıyorum...zor bir süreç gerçekten allah hepimizn yardımcısı olsun..
belirtilere hiç taklma bence..kişiden kişiye göre değişebiliyor. ayrıca kullandığımız ilaçlar yüzünden hamilelik olsa da olmasa da aynı şeyleri yaşıyoruz.. sadece kan testi bize en doğru sonucu verir

ya kızlar işte bu haberlere halay çekerim ben
rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah çok sevindim....

çok çok tebrik ederim
çok umutsuzdun ama allaha çok şükür tüm kötü düşünceler uçup gitti..
sağlıkla devam etsin inşallah
çok moral buldum bugün alınan olumlu sonuçlardan

canım seni tekrar tebrik etmek istedim Allah tamamına erdirsin inşallah.mesajlaşmıştık seninle dertleşmiştik sen erdin muradına inşallah darısı benim başıma. senin mesajlarının bazılarını okuyabildim çok ümitsizdin sanırım sen bari belirtilerini yazarmısın bana. ilk 1 haftadan sonra neler hissettin canım?

Atladığım arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın.topik çok ilerlemiş oku oku bitmedi bugün....ama bütün yazılanları tek tek okumaya kararlıyım.

Vayy ne guzel haberler alıyorum bugun yahuu:) Taze hamsiler kutluyorum siziii:)

Mcan'cim yarın sendende boyle guzel bir haber bekliyoruz keyfimiz iyice yerine gelsin Sonrada Sıra bize gelsin nüfus patlaması yapalım:)

canlarım kısaca sürecimden ve belirtilerimden bahsedeyim sizlere.belki biraz kafa karışıklıklarınızı girdermenizde faydam olur.
2010 nisan ayından bu yana bebek için uğraştık.2010 kasın ayında hamile kaldım hiç bir tedavi olmadan.her hangi bir problem yoktu eşimde ve bende.ama maalesef ggebeliğim düşükle sonuçlandı 9.haftada.
2011 mayıs ayında tekrar hamile kaldım tedavisiz.ama maalesef yine düşükle sonuçlandı.şimdi yazarken sözcüklerle ifade etmek çok kolay belki ama çok kötü günler geçirdim.
bu süreç beni yıprattığı kadar umudumu kaybetmeme de sebep oldu.
daha sonra düşüklerimin sebeplerini araştırmaya başladım.internetten,topiklerden sağdan soldan.....bu süreç de hırpaladı beni...sonuçta pıhtılaşma probleminden kaynaklı olduğu ortaya çıktı.hamileleikten önce aspirin hamilelikte iğne kullanacağım netleşti.
ama gelin görün ki korunmamamıza rağmen 5 ay boyunca olmayınca dr a başvurduk.4 ay klomen edavisi gördüm yine olmadı.bu arada stress ve üzüntüüden pko olduğumu söyledi dr um.5.ayda aşılamaya karar verdik.yani toplamda 11 ay uğraştık.öncekileri saymazsan tabii.aşılamaya oldukça umutsuz girdim.hatta dr um espri yaptı aşılama esnasında,bu kadar umutsuzsan kalk masadan dedi.aşılamamın yapıldığı gün eve gelip dinlendim,o akşamı yatarak geçirdim.ertesi gün sabah yani cumartesi günü pikniğe gittik arkadaşlarımızla...yatarak geçirmedim hiç bir günümü ama ağır iş yapmadım.sonra aşılamamın 4.günü evi bir güzel temizledim ama o akşam kasıklarıma sancı girmeye başladı....
o gün bu gündür bütün günlerim umutsuzlukla geçti.göğüslerimde aşılamanın ilk gününden beri hep acı ve dolgunluk vardı.akıntım oldu ara ara süt kıvamında ve renginde.halsizliğim vardı ama okulda çok yorulmama bağlamıştım meğer hamileliktenmiş.
beta hcg değerim 275 çıktı bügün.14.günümdü.
Allah herkese bu mutluluğu tattırsın.çok üzüldüm,çok ağladım,her ay ayrı bir hüsran yaşadım.göz yaşlarımı eşimden bile sakladım.çok dua ettim Allah'a.aşılamaya girmeden önce de duamı okudum.okudum suyu da içtim bol bol gidene kadar.
hepinizi öpüyorum canlar....yürekten teşekkürler.

Tüm bugun hamıle olan arkadaslar tebrık ederım hepınızı allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

masal arkadasım sanada geçmıs olsun uzulme hepuız bu yolları geçıyoruz ve bırgun senın hamıle haberıını de alacagız v e tabı kendımızınde allahım ısyeyen herkeze evlat versın.evlat hasterı yayatmasın ınsallah aminnnn

Arkadasimm tup bebek topigindede arkadasın degeri 9 'dan 25'e yükseldi. 3 gun sonra bugun yaptıgı testtede sonuc 161,45 çıktı. Hani mucizeler benide bulmaz ama oldu mu oluyo istee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…