sağol canım yok sizlerleyim ya sizede kendimede enerji yüklemesine devam bu gece 7 aydır hamileyim diye uzak kaldığım ama yasak diye canımı çeken bir tabak midye ve çiğ köfteyi afiyetle yemeyi düşünüyorum bari birkaç gün dağıtıp rahatlayayım ben en iyisi :))))
sağol canım yok sizlerleyim ya sizede kendimede enerji yüklemesine devam bu gece 7 aydır hamileyim diye uzak kaldığım ama yasak diye canımı çeken bir tabak midye ve çiğ köfteyi afiyetle yemeyi düşünüyorum bari birkaç gün dağıtıp rahatlayayım ben en iyisi :))))
merhaba ,kaç gündür burayı okuyorum ama her defasında sonucumu ögrenip öyle yazarım diyorum.bugün hamile haberlerini okuyunca agladım.sanki ben hamile kalmışım.28 nisanda 3.aşılama oldum ümidim yok.çünkü yumurtam 15 mm belki 16 olmustur öyle yapıldı bana küçük geliyor ama genede bir umut 11 mayıs beklemek çok zor..
umarım olur canım.yarın demek valla inan cok heyecanlandım.etrafımda 3 arkadasım hamile ve ben o kadar mutlu oldum ki.benim gibi cocuk özlemi cekmediler.allah kimseyi bu konuda sınamasın.bakalım daha 1 haftam var.
aman be ne yapalım olmazsa olmaz , bende senin gibi aşılama sonucunu alınca hemen kendimi midye ve çiğ köfteciye atmıştımbazen hiç düşünmemek daha iyi galiba , olmazsada karı koca gezer tozarız ne yapalım .
aman be ne yapalım olmazsa olmaz , bende senin gibi aşılama sonucunu alınca hemen kendimi midye ve çiğ köfteciye atmıştımBazen hiç düşünmemek daha iyi galiba , olmazsada karı koca gezer tozarız ne yapalım .
kızlar aşılamanın 9. günündeyim bugüne kadar hiç stres yoktu ama artık son günlerin heyecanına girdim stresliyim ruhum daralıyor içim bunalıyor eve sığamıyorum moralim de bozuk tutmamasından da korkuyorum.
sizler aşılamadan 1 hafta sonra belirginleşen belirtilerinizi yazarmısınız lütfenn.. benim gibi sonuç bekleyen insanlar belki içinden kendininkilere benzeyenleri seçip umutlanır..
gözlerim doldu kızlarrr ya
tebrikler cnmmm allah hayırlı bi şekilde kucağına almak nasip etsin
burda dileyen isteyen evlat hasreti ile yanan nerde var ise bu cumanın yüzü suyu hürmetine mevlamm herkese nasip eder inşallahhhh amin
ya kızlar işte bu haberlere halay çekerim ben
rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah çok sevindim....
çok çok tebrik ederim
çok umutsuzdun ama allaha çok şükür tüm kötü düşünceler uçup gitti..
sağlıkla devam etsin inşallah
çok moral buldum bugün alınan olumlu sonuçlardan
Allahima sükürler olsun HAMILEYIMMM kizlar[/QUOT
arka arkaya güzel haberler geldi.darısı bizlerin başına.bugun çok mutluyum kızlar.bu haberler beni çok umutlandırıyor.hayırlı uğurlu olsun cnmmmmmmm
tebrik ederim tatlım çok güzel yaaaa
tebrikler kuzucummmm
canım benim tebrikler inş. bu sefer sağlıklıca kucağına alırsın bitanem
hamişler banada dua edin nolur aşılamam hayırlısıyla yapılsında bende hamile kalayım hamişlerin duası kabul olur dualarınızı eksit etmeyinnnnnn
ALLAH'IMMMM BUGÜN BAYRAM GÜNÜ İLAN EDİYORUMMMM SİZLER İÇİN HERKES BURDA VE ARKA ARKAYA HAMİLESİNİZZZZZ TEBRİKLER 12M CANIM HAYIRLI OLSUN SANADA TÜM ARKADAŞLARADA..... HİÇ UNUTMAYACAĞIMM BU GÜNÜÜÜ BENNNN
SAYAMIYORUM KAÇ KİŞİ HAMİLE OLDU ŞİMDİ ROSEENURR,,,,, 12M,,,,,mpb ,,,,,, mutfakkedisi,,,,,,,, yanlışş eksikkk var mı kızlar heyooooo heyooooo
hepinizi çok ama çok tebrik ediyorum , öyleki listedeki düzeltme hamile haberlerini yetiştiremedim bir an ve tebrige geç kaldım allahım hepinizin yüzünü güldürsün...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Bugun gercekten de arka arkaya gelen haberler bizleride mutlandirdi.
Cok tebrik ediyorum. Allah kucagina aldigin gunuda ysatsin insallah..
Kizlarrr hepinizi tebrik ediyorum. Rabbim devamını getirmeyi nasip etsin inssss))))
Guzel haberler alan tum anne adaylarimizi kutluyorum
hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.sonuç bekleyen arkadaşlar inşaallah sizlerde güzel pozitif sonuçlar alırsınız. bende 2.aşılama çin gün sayıyorum şuanda , özellikle bugün sonuç alan arkadaşların iki tanesinin sebepsiz infertilite olması beni çok umutlandırdı.daha önce ki sebepsizlerin hep negatif sonuçlanması beni çok üzüyordu bende sebepsiz infertillerdenim malesef ama bu gün çok mutluyum... inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bir gün aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hamile haberlerini oku oku bitiremedim ne kadar güzel bi gün oldu bizim için :))
Allah'ım rahat bi hamilelik geçirmenizi nasip eder inşallah
Darısı bizim başımıza....
kızlar hepinizi teker teker tebrik ederim çok sevindim inanın..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .en kısa zamanda aynı mutluluğu umarım hepiniz yaşarsınız.en sıkıntılı,endişeli ve umutsuz günlerimde yanımda olduğunuz için hepinize minnettarım.
slm kızlar az önce doktordan geldim sonucumu aldım bugün aşılamanın 15. günü beta hcg sonucum 385.56 hamileyim allah isteyen herkeze bebiş versin dualarım sizler için olacak
Bugüne kadar edindiğim bilgilerimin beni yanıltmadığını gelen doktor telefonumla bir kez daha teyid ediyor olmaktan bu kez mutlu olamıyorum ama .... özellikle medids,,,arcn,,,,mda.....mavi...sardunya....suçiçeği ve diğer arkadaşlarım neticem kesin hamile değilim!!
Bilgi vermek adına az önce vakti kıymetli prof.bey'e :)) hazırlayıp sorduğum soruların yanıtını tek tek yazıyorum bilginize sunulur.
1)) bu değer 9,9 kesinlikle bir gebelik değeri değil...tekrarına bile gerek yok lütfen sonuç alacak arkadaşlarım 5 'ten yukarı çıkarsa
böyle 8,9,10, hatta 15,20 gibi hamileyim diye sevinip daha çok hayal kırıklığı yaşamasınlar.ben biliyordum boş yere de sevinmedim şansım varmış.hamilelik denilebilmesi için aranan yeterli değerleri sabah ayrıntıları ile yazdım size zaten bu konu kafalarda netleşir artık.
2)) topikte en çok tartışılan konulardan biri bazı arkadaşlarımızın neden aşılama sonrası cinsel ilişkinin yasaklandığı konusu
bana da çok soruldu neden senin doktorun yasakladı diye açıklamasını yazıyorum
inseminasyon yani aşılama işlemi yaparken servikal mukoza tabakasını zedeliyoruz.rahimi koruyan bu bariyelin enfeksiyon kapma ihtimali doğuyor.enfeksiyon riskini ortadan kaldırmak için hiçbir hastamıza aşılama sonrası cinsel ilişki vermiyoruz.
Ayrıca....çatlatma iğnesi sonrası yapılan inseminasyon işlemi arkasından çatlayan yumurta 24 saat sonra canlılığını yitirir girilen ilişki ile döllenme gerçekleşme ihtimali yoktur.bu yüzden enfeksiyonu göze alamayız sonuçları daha vahim olur eğer enfeksiyon gerçekleşirse tabi
işte kızlarrrrr doktorun açıklamaları bunlar ...telefonu açtı hamile değilsiniz diye başladı sağolsun ,,,,, bu ay serbestsiniz adet olduğunuz gün 1.gün DEN SONRA 12.gün,14.gün,16.gün ilişki sanki ben bunları bilmiyorum ya neyse,,,:))) bu tür işlemlerde yumurta takibi hormon takviyesi ,,aşılama işlemleri sonrası arkasından 3-4 ay içinde kendiliğinden gebelik ihtimali çok daha yüksek dedi ama benim durumum belli yaş 35 mayısta kendiliğinden hamile kalmaz isen haziran da istersem 2.aşılama ile şansımı tekrar deneyeceğim ya da direkt tüp bebeğe geçecekmişim yaşım daha genç olsa idi aşılamalar sonrası acele etmez idik çünkü her aşılama tutmasa bile kendi kendine gebe kalma ihtimalini arttırır dedi biz 2 aşılamadan fazlasını önermiyoruz dedi....
Tekrar öpüyorum sizi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?