bugün 5 tane hamile haberi aldık ya tüm gün sizlerleydim neler neler yazdım sabahtan beriiii,,nasılsa okudunuz inan benim olumsuz habeim r kendime üzülmem için muvaffak
olamadı arkadaşların güzel haberleri beni yeterince keyiflendirdi,,,tüm samimiyetimle paylaştım mutluluklarını ...
benimki bugünkü listede nazarlık olsun artık ama yazacağım değerlendirme sonucunu yine de bi arasında şu doktor hazretleri sırf siz merak etmeyin diye yoksa ben kendime notumu çokkktan verdim biliyosunuz .
bu arada ben dün yazışırken bütün gün evdeydim bir tencere pilavımı yaktım dibi tuttu yetmedi çaydanlığımda çöpü boyladı burayı bırakamadım diye:))
canım belırtılere takılma gercekten benım dogru duzgun belırtım olmadı sadece gogus agrım ve arada kasık agrım pozıtıf dusunmeye calıs ınsallah oyle olur tum bekleyen arkadaslar herkes pozıf sonucu alır ınsallah ben hala ınanamıyorum ıcım ıcıme sıgmıyo masalcım cok pozıtıfsın masallah doktorunla konus bı bakalım nedıycek kafanı dınlemen ıyı olur annenı sefkatlı kolarına at kendını tebrık eden tum arkadaslar cok sagolun Rabbım herkese nasıp etsın ınsallahkızlar aşılamanın 9. günündeyim bugüne kadar hiç stres yoktu ama artık son günlerin heyecanına girdim stresliyim ruhum daralıyor içim bunalıyor eve sığamıyorum moralim de bozuk tutmamasından da korkuyorum.
sizler aşılamadan 1 hafta sonra belirginleşen belirtilerinizi yazarmısınız lütfenn.. benim gibi sonuç bekleyen insanlar belki içinden kendininkilere benzeyenleri seçip umutlanır..
bugün 5 tane hamile haberi aldık ya tüm gün sizlerleydim neler neler yazdım sabahtan beriiii,,nasılsa okudunuz inan benim olumsuz habeim r kendime üzülmem için muvaffak
olamadı arkadaşların güzel haberleri beni yeterince keyiflendirdi,,,tüm samimiyetimle paylaştım mutluluklarını ...
benimki bugünkü listede nazarlık olsun artık ama yazacağım değerlendirme sonucunu yine de bi arasında şu doktor hazretleri sırf siz merak etmeyin diye yoksa ben kendime notumu çokkktan verdim biliyosunuz .
bu arada ben dün yazışırken bütün gün evdeydim bir tencere pilavımı yaktım dibi tuttu yetmedi çaydanlığımda çöpü boyladı burayı bırakamadım diye:))
ben sana söyliim güzel haber alacaksın doktordundan.2 gün sonra tekrarla diyecek.
Offf ne Doktormuş yaa,mesaim bitti çıkıcam h.sonu denk getirebilirsem bakarım yazdıklarına yada p.tesi ilk iş senin yazına ve yarınki sonuçlara bakıcam
hiç negatif olmasın sende dahil her sonuç pozitif olsun.... :))
Şimdilik iyi akşamlar,keyifli hafta sonları diliyorum... :)
bugün pek zenginiz arkadaşım sorma , en keyifli günümüzdü bugün
kızlar yarın sabah bende kan testine gidiyorum aslında çok ümidim yoktu ama bu kadar hamile haberini alınca heyecanlanmaya başladım.
Bence buay herseyin normal seyrinde gitti olmamamsı için bir neden yok.İşallah bebeğin seninledir.
merak etme mda cım daha iyiyim.dediğin gibi olmasa bile yapacak hiçbir şey yok.Allah öyle istedikten sonra yapacakta diyecekte bişey yok...hiçte bile , isteklerin gayet normal istemeye devam et , son 3 gün hariç ne güzel gidiyordun ama sonradana böyle oldun ama olmasın negatifte olsa hayat güzel ve yapacak bişey yok o yüzden hiç yılmadan yolumuza devam edecegiz
amin mavizcim.bana dua et tamam mı.hamilelerin duası kabul olurmuş.canım hayırlısı inşallah sende güzel haberle geleceksin seninde yüzün gülecek...
inşallah güzel bir günde güzel haberlerimizi görürsün.Hadi insallah senden de bir pozitif haberi :)) ne de guzel olur hidirellez gunu hayrina :))
Dualarim seninle yarin sabah ilk is sana bakmak olacak buradan
keşke öyle olsaydı keşke ama çokk mucize bu saatten sonra be arkadaşım ,, sardunyacım ben sadece sizlere örnek olsun bilgi olsun diye bu durumun değerlendirmesini yine de yazacağım
masal bence mucize falan değil.bak test sonucumdaki değerlere...
Gebe Olmayan Kadınlarda 0 - 7 mIU/ml
3 Hafta 5.8 - 71.2 mIU/ml
4 Hafta 9.5 - 750 mIU/ml
5 Hafta 217 - 7138 mIU/ml
6 Hafta 158 - 31795 mIU/ml
7 Hafta 3697 - 163563 mIU/ml
8 Hafta 32065 - 149571 mIU/ml
9 Hafta 63803 - 151410 mIU/ml
10 Hafta 46509 - 186977 mIU/ml
12 Hafta 27832 - 210612 mIU/ml
masal bence mucize falan değil.bak test sonucumdaki değerlere...
Gebe olmayan kadınlarda 0 - 7 mıu/ml
3 hafta 5.8 - 71.2 mıu/ml
4 hafta 9.5 - 750 mıu/ml
5 hafta 217 - 7138 mıu/ml
6 hafta 158 - 31795 mıu/ml
7 hafta 3697 - 163563 mıu/ml
8 hafta 32065 - 149571 mıu/ml
9 hafta 63803 - 151410 mıu/ml
10 hafta 46509 - 186977 mıu/ml
12 hafta 27832 - 210612 mıu/ml
vallahi mcanım bana da masal hamile gibi geliyor ama bakıp görcez o ısrarla yok diyor
yok bebeğemmm yokk yazdım bak az önce okursun şimdi ben zaten avukatlığın yanında yakında ek iş olarak infertilite uzmanlığına başlayacağım...az kaldı....bir konuya odaklanınca içini dışını çıkarıp çalışıp öğreniyorum öğrenme aşkım kurusun... Hayatım okumakla geçti zaten:))
masall canım herşey allah tan...allah bundan sonrası için hakkında hayırlısını nasip etsin...
Pozitifliğinden hiç birşey kaybetme lütfen..
keşke başımıza bunlar hiç gelmeseydi de hiç birini öğrenmek zorunda kalmasaydık.hergün yeni bir şey öğreniyorum her gün bişeyler araştırıyorum.kafam beynim çok karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?