Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya kıyamam boşver ben alırım sana bir çaydanlık bir tencere, hahahahaha çok güldüm buna yaaaaa

canım belırtılere takılma gercekten benım dogru duzgun belırtım olmadı sadece gogus agrım ve arada kasık agrım pozıtıf dusunmeye calıs ınsallah oyle olur tum bekleyen arkadaslar herkes pozıf sonucu alır ınsallah ben hala ınanamıyorum ıcım ıcıme sıgmıyo masalcım cok pozıtıfsın masallah doktorunla konus bı bakalım nedıycek kafanı dınlemen ıyı olur annenı sefkatlı kolarına at kendını tebrık eden tum arkadaslar cok sagolun Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah

Offf ne Doktormuş yaa,mesaim bitti çıkıcam h.sonu denk getirebilirsem bakarım yazdıklarına yada p.tesi ilk iş senin yazına ve yarınki sonuçlara bakıcam

hiç negatif olmasın sende dahil her sonuç pozitif olsun.... :))

Şimdilik iyi akşamlar,keyifli hafta sonları diliyorum... :)

ben sana söyliim güzel haber alacaksın doktordundan.2 gün sonra tekrarla diyecek.

keşke öyle olsaydı keşke ama çokk mucize bu saatten sonra be arkadaşım ,, sardunyacım ben sadece sizlere örnek olsun bilgi olsun diye bu durumun değerlendirmesini yine de yazacağım

Bak işine gücüne güzelim benim sonuç beklemeye değmez nasılsa yazarım bakarsın sonra saolasın

bugün pek zenginiz arkadaşım sorma , en keyifli günümüzdü bugün

Evet super bi gun olmus... Bende bu yollardan gecmis biri olarak devamli takipteyim topigi...sonuc gunleri geo heyecanla bekliyorum haberleri...pozitiflerle sevinip negatiflerle uzuluyorum..damdan dusenin halini damdan dusenin anlarmis..malesef bende cok negatifi goren biri olarak sanirim burdaki duygulari derinden hissediyorum..ama biliyorumki benim gibi sizin gibi bu yolda yuruyen arladaslar eninde sonunda bebislerine kavusacaklar... En kotu gunumuzun boyle olmasi umidiyle

kızlar yarın sabah bende kan testine gidiyorum aslında çok ümidim yoktu ama bu kadar hamile haberini alınca heyecanlanmaya başladım.

Hadi insallah senden de bir pozitif haberi :)) ne de guzel olur hidirellez gunu hayrina :))
Dualarim seninle yarin sabah ilk is sana bakmak olacak buradan

Bence buay herseyin normal seyrinde gitti olmamamsı için bir neden yok.İşallah bebeğin seninledir.

inşallah öyledir canım...

merak etme mda cım daha iyiyim.dediğin gibi olmasa bile yapacak hiçbir şey yok.Allah öyle istedikten sonra yapacakta diyecekte bişey yok...

canım hayırlısı inşallah sende güzel haberle geleceksin seninde yüzün gülecek...
amin mavizcim.bana dua et tamam mı.hamilelerin duası kabul olurmuş.

Hadi insallah senden de bir pozitif haberi :)) ne de guzel olur hidirellez gunu hayrina :))
Dualarim seninle yarin sabah ilk is sana bakmak olacak buradan
inşallah güzel bir günde güzel haberlerimizi görürsün.

keşke öyle olsaydı keşke ama çokk mucize bu saatten sonra be arkadaşım ,, sardunyacım ben sadece sizlere örnek olsun bilgi olsun diye bu durumun değerlendirmesini yine de yazacağım

masal bence mucize falan değil.bak test sonucumdaki değerlere...
Gebe Olmayan Kadınlarda 0 - 7 mIU/ml
3 Hafta 5.8 - 71.2 mIU/ml
4 Hafta 9.5 - 750 mIU/ml
5 Hafta 217 - 7138 mIU/ml
6 Hafta 158 - 31795 mIU/ml
7 Hafta 3697 - 163563 mIU/ml
8 Hafta 32065 - 149571 mIU/ml
9 Hafta 63803 - 151410 mIU/ml
10 Hafta 46509 - 186977 mIU/ml
12 Hafta 27832 - 210612 mIU/ml

Bugüne kadar edindiğim bilgilerimin beni yanıltmadığını gelen doktor telefonumla bir kez daha teyid ediyor olmaktan bu kez mutlu olamıyorum ama .... özellikle medids,,,arcn,,,,mda.....mavi...sardunya....suçiçeği ve diğer arkadaşlarım neticem kesin hamile değilim!!

Bilgi vermek adına az önce vakti kıymetli prof.bey'e :)) hazırlayıp sorduğum soruların yanıtını tek tek yazıyorum bilginize sunulur.

1)) bu değer 9,9 kesinlikle bir gebelik değeri değil...tekrarına bile gerek yok lütfen sonuç alacak arkadaşlarım 5 'ten yukarı çıkarsa
böyle 8,9,10, hatta 15,20 gibi hamileyim diye sevinip daha çok hayal kırıklığı yaşamasınlar.ben biliyordum boş yere de sevinmedim şansım varmış.hamilelik denilebilmesi için aranan yeterli değerleri sabah ayrıntıları ile yazdım size zaten bu konu kafalarda netleşir artık.

2)) topikte en çok tartışılan konulardan biri bazı arkadaşlarımızın neden aşılama sonrası cinsel ilişkinin yasaklandığı konusu
bana da çok soruldu neden senin doktorun yasakladı diye açıklamasını yazıyorum
inseminasyon yani aşılama işlemi yaparken servikal mukoza tabakasını zedeliyoruz.rahimi koruyan bu bariyelin enfeksiyon kapma ihtimali doğuyor.enfeksiyon riskini ortadan kaldırmak için hiçbir hastamıza aşılama sonrası cinsel ilişki vermiyoruz.
Ayrıca....çatlatma iğnesi sonrası yapılan inseminasyon işlemi arkasından çatlayan yumurta 24 saat sonra canlılığını yitirir girilen ilişki ile döllenme gerçekleşme ihtimali yoktur.bu yüzden enfeksiyonu göze alamayız sonuçları daha vahim olur eğer enfeksiyon gerçekleşirse tabi

işte kızlarrrrr doktorun açıklamaları bunlar ...telefonu açtı hamile değilsiniz diye başladı sağolsun ,,,,, bu ay serbestsiniz adet olduğunuz gün 1.gün DEN SONRA 12.gün,14.gün,16.gün ilişki sanki ben bunları bilmiyorum ya neyse,,,:))) bu tür işlemlerde yumurta takibi hormon takviyesi ,,aşılama işlemleri sonrası arkasından 3-4 ay içinde kendiliğinden gebelik ihtimali çok daha yüksek dedi ama benim durumum belli yaş 35 mayısta kendiliğinden hamile kalmaz isen haziran da istersem 2.aşılama ile şansımı tekrar deneyeceğim ya da direkt tüp bebeğe geçecekmişim yaşım daha genç olsa idi aşılamalar sonrası acele etmez idik çünkü her aşılama tutmasa bile kendi kendine gebe kalma ihtimalini arttırır dedi biz 2 aşılamadan fazlasını önermiyoruz dedi....

Tekrar öpüyorum sizi :))))

Son düzenleme:

vallahi mcanım bana da masal hamile gibi geliyor ama bakıp görcez o ısrarla yok diyor

biliyorum canım biliyorum ben onları senelerdir biliyorum da fazlasını da nasıl değerlendirildiğini de biliyorum zaten doktor teyit etti yazdım herşeyi olması gereken değerleri de bu sabah yazmıştım hayatım.... Yinede saol canım benim inşallah sen getir yarın güzel haber çok öpüyorum canım seni mutlaka yarın bakacağım senin için hakkında hayırlısı olsun

ya masal benim kafam beynim iyice allak bullak oldu.inan ne diyeceğimi bilmiyorum...

vallahi mcanım bana da masal hamile gibi geliyor ama bakıp görcez o ısrarla yok diyor

yok bebeğemmm yokk yazdım bak az önce okursun şimdi ben zaten avukatlığın yanında yakında ek iş olarak infertilite uzmanlığına başlayacağım...az kaldı....bir konuya odaklanınca içini dışını çıkarıp çalışıp öğreniyorum öğrenme aşkım kurusun... Hayatım okumakla geçti zaten:))

masall canım herşey Allah tan...Allah bundan sonrası için hakkında hayırlısını nasip etsin...
Pozitifliğinden hiç birşey kaybetme lütfen..

Cok gecmis olsun bundan. Sonrasi icin hakkinda hayirlisini diliyorum...ins en yakin zamanda guzel haberlerinide almak basil olur.... Oyle yada boyle bisekilde olacak ins.. rabbim emeklerinizi bosa cikartmasin ins

keşke başımıza bunlar hiç gelmeseydi de hiç birini öğrenmek zorunda kalmasaydık.hergün yeni bir şey öğreniyorum her gün bişeyler araştırıyorum.kafam beynim çok karıştı...

merhaba ,kaç gündür burayı okuyorum ama her defasında sonucumu ögrenip öyle yazarım diyorum.bugün hamile haberlerini okuyunca agladım.sanki ben hamile kalmışım.28 nisanda 3.aşılama oldum ümidim yok.çünkü yumurtam 15 mm belki 16 olmustur öyle yapıldı bana küçük geliyor ama genede bir umut 11 mayıs beklemek çok zor..

masall canım herşey allah tan...allah bundan sonrası için hakkında hayırlısını nasip etsin...
Pozitifliğinden hiç birşey kaybetme lütfen..

sağol canım yok sizlerleyim ya sizede kendimede enerji yüklemesine devam bu gece 7 aydır hamileyim diye uzak kaldığım ama yasak diye canımı çeken bir tabak midye ve çiğ köfteyi afiyetle yemeyi düşünüyorum bari birkaç gün dağıtıp rahatlayayım ben en iyisi :))))

keşke başımıza bunlar hiç gelmeseydi de hiç birini öğrenmek zorunda kalmasaydık.hergün yeni bir şey öğreniyorum her gün bişeyler araştırıyorum.kafam beynim çok karıştı...

sen bu gece hiçbişey düşünme canım sadece güzel haber alma hayalini kur lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…