Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım tebrik ederim sanırım ikiz bebek bekliyorsun 2 kese gözüktüğüne göre :) aşılamadan 5 gün sonra kan testi yaptırdın ve çıktı mı ? tabi ikiz olduğu için o gün bile değerin yüksek çıkmış. ben aşılamadan sonra 10. günümdeyim daha 5 gün var kan testime 15 gün sonra yaptırın dedi doktor.ama şimdi yaptırsam varsa çıkar mı kan testinde??
inşallah bebeklerin sana tutunur canım tedbirler alınmış iğnelerini düzenli ol. sağlıkla kal.

anlatabildin canım:)sağol.sinir birşey,hiç hoşlanmadım .dün gece ilkini kullandım

canım kullandığın crinone jel ise bana eczacı kadın sabah uygula dedi 5 dk. uzan sonra günlük aktivitelerine devam et dedi dağılması lazımmış yatarsan biryerde toplanır dedi. bana bir kullanım kağıdıda verdi onda da sabah uygulayın yazıyor. sende öyle yap. gece yatarken uygulama.

kızlar ya beklenenmelek arkadaşımız aşılamanın 5. gününde öğrenmiş kanda hamile olduğunu tabi onun ikiz o yüzden değeri de yüksek. ben 10. günündeyim. yaptırsam kan testi çıkar mı? ama çatlatma iğnesinin etkisi 14 gün gider diyolar. yok yok ben 10 mayıs ı beklicem.
belirtilerime göğüs ucunun iyice belirginleşmesi de eklendi normalde yoktur fazla göğüs ucum ama şuanda hep çıkık durumdalar :)))) renkeri de koyulaştı.

inşallahhhhhhhhh ercelffffffff hamişsindirrrr.inşallahhhh.

mcan çok sevindim senin adına hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin

merhaba herkese bende bugün ilk aşılamayı oldum.5 gün serephene ardından da ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım.doktorum 10 gün sonra kan testi yaptır demişti şimdi geri sayımdayız...

ben sabahları yatakta uyanınca yani hastalanacakmış gibi ağrılarım oluyor adet sancıları. ama kalkıp tuvalete girince geçiyor. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

biliyorum çok bunalttım sizleri ama 10 mayıs test günüm o güne kadar beni çekeceksiniz

asılamamın 16.günü mıde felaket yanıyor 5 nısanda asılama 21 nısanda asılama yapıldı 3 gun sonra kan testı yapıcam adet olmzsam

asılamamın 16.günü mıde felaket yanıyor 5 nısanda asılama 21 nısanda asılama yapıldı 3 gun sonra kan testı yapıcam adet olmzsam

sabrına hayranım canım şimdi yaptırsan da çıkar bence mide yanması bende de oluyor 1. günümdeyim. inşallah gebesindir çünkü nisan ayımız çok bereketli.

cnm benim hala ağrım var bel kasık normal onlar bende testten birkaç gün önce karın ağrısından ölüyordum kesin hasta olucam dedim ki burayada yazdım ama değilmiş. 10. gün öğreneyim diyorsun da erken öğrenme gülüm değerlerin iyice çıksın erken öğrenince daha çok stres yaparsın yükselecek mi diye. ben 15. gün baktırdım pazartesi tekrar baktırıcam benim bile içime sinmedi artışını görmek istiyorum nasipse.

gokcen çok teşekkürler canım.Allah hepimizin yüzünü güldürsün,kimsenin boynunu bükük bırakmasın...

Sen artik bir melek tasiyosun karninda rabbim sizleri korusun.seninde benim salavati tefriciyemde hakkin var rabbim sahit ki duami toplarken goxyaslari icinde hepinix icinde dua etmistim.bende 3.asilsms icin basladim birazdan 3.cu ignemi yapcam bende inaniyorum ki rabbim benim hediyemide bu ay verecek insallah

haklısın canım. ne bileyim zaten moralim bozuk kötü durumdayım. ben eşimle kavga ettim salı günü biliyomusun topladım eşyalarımı annemin evine geldim. hala da dargınız. bu gidişle yalnız alıcam tes sonucumu.

3. aşılamayıda devlet karşılıyomu cevabını bekliyorum

aman allahımmmmmmmm listeyi görünce şoka girdim bu ne güzel liste dolmuş taşmış yaaaaa allahım hepinizin gönlüne göre versin inşllah kızlar aşılamama az kaldı sizden kopmak istemiyorum ama takip etmek zor geliyo beni mayıs ayı için bilgilendirirseniz sevinirim mayısda burdan mı devam etcez yeni topik var mıı sevgileeeer

canım valla dr um reçeteye gece yazmış demek ki bana bahsetmetdi.ama eczacı kutunun üzerine gece yazmış.ben de ilkini dün gece kullandım.pazartesi dr a gideceğim yine olmazsa bir sorayım.sağol canım

canım benim test gününe kadar bekle mutlaka.acele etme.sonra değer düşük mü yüksek mi yükselir mi derdine düşersin.adet sancıları ben de yaşadım testten önce .her gece pedimi hazır edp yatıyordum o kadar ağrıyordu yani.halen de adet sancılarım var.umarım güzel haberlere delalettir sancıların canım.test sonucunu yalnız alırsan da üzülme...çatlasın eşin..sen sevinirsin güzel haberle inşallah oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…