Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

göğüslerin ne durumda canım benim uçları belirginleşti renkeri koyulaştı acıyor. heryerinde hassasiyet vardı şimdi birtek onlar kaldı.bilemiyorum ya zaten moralim çok bozuk canım çok sıkkın zor geçecek son günler benim için. Allah bana sabır versin..zaman çabucak geçsin.

Alıntı..
........göğüslerdeki Belirtiler:
Meme başları daha dik ve daha hassastır. Areola yani meme başını çevreleyen renkli halka genişler ve rengi koyulaşır. Areola üzerinde küçük yumrulardan oluşan halka yani Montgomery salgı bezleri, antibakteriyal özler salgılarlar ve bu dönemde göze çarpan bir şekilde büyürler. Genel olarak göğüslerin bedeni büyür. Yüzeyde varisler görülebilir. Hassaslık, ağırlık ve dolgunluk hisleri devam edebilir............

benim de göğüslerimin ucunda beyaz beyaz yağ bezesi gibi kabarcıklar oldu yuvarlak olan bölgesi de büyüdü genişledi. hadi bakalım hayırlısı..meme ucum da büyüdü sütyenden atletten hatta hırkadan bile belli oluyor..:)))))

klomen topiğine bakmıştım orası ne durumda diye orda okudum şans eseri üzüldüm canım inş biran önce anlar eşin hatasını bazen oluyor eşler arasında hatırlarmısın demostu sanırım hamile kaldığında sizin durumdaydı belki onun gibi olur sizinde. sen bu durumu kafana takıp stres yapma iyice yanlız değilsin sonuçta ailen yanında. ama bekle gününe kadar bence sonucu öğrendiğinde daha emin olursun.

ailem yanımda canım. her erkeğin meşhur lafıdır bu kavga edince kapıyı gösterip git annenin evine demek. ama ben bunu duymaktan sıkıldıl ben öksüz değilim arkamda ailem var telimle duvağımla gelin oldum. herşeyi söylemek bu kadar kolay olmamalı.
kafayı yicem. kendimi rahatlatamıyorum. namaz kılıp dua ediyorum sadece. hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar hamileleri tebrik ediyorum inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
bekleyen arkadaşlarda inşallah en yakın sürede sizlerde bebişlerinize kavuşun.
bana gelince size sorularım var bende haziranda aşılama yaptırcam
ve tablonuzda benim gibi olan çok kişi var yani sebepsiz infertilite.
şimdi arkadaşlar işlem acılımı acaba ne kadar sürüyor.
devlette mi özeldemi yapılmasını önerirsiniz.
devlet karşılıyormu tabi iğneyi falan yada sperm yıkamayı?
iğneylemi hamile kaldınız yoksa klomen tarzı ilaçlarlamı.
yada çoğunluk hangisiyle aşılama yaptırıyor.
şimdiden teşekkürler

canım çok üzüldüm. çok haklısın. bu sözler öyle kolay söylenecek sözler değil. bu tedavi süreci gerçekten zor. yıpratıyor. biraz duygusal biraz sinirli oluyoruz. her zamankinden daha fazla hassas oluyoruz. inşallah pozitif sonucunuzu beraber alırsınız.

kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm
ay canım benim tebrikler nolur hamişler bizlerede banada dua edin bende pazartesi dr kont var inş. bu sefer yumoşlar seviyeye gelmiştir ve aşılama gününe belirleriz ve hamile kalırım Aminn
ay canım yaaaaa okurken çok etkilendimmmmm ikiz bebek bekliyosun tek hayalimdir buu rabbim gönlüme göre versin inş.. bendede kan pıhtılaşması var bende hamile kalırsam kan sulandırıcı cleksan 0.4 lük iğne vurulcam inş.. hamile kalırım düşük için ve kan sulandırıcı için ne kullanıyosun canım yazarsan sevinirim

arkadaslar hamilelik listesinde endometriozis yazmislar da benim durumumda oyle bisi mevcut degilde onu duzeltirseniz sevinirim

bende kan pihtilasmasi mevcut degil yani bunla ilgili tahlilde yapilmadi.doktorum onlem amacli kullandiriyo.siringa halinde kutuda sadece 2tane var insallah bu kez saglikla kollarima alirim bebeklerimi...Allah herkesin gonlune gore versin

hanimlar mayis 2 de asilama yaptirmistim bu sabah dayanamadim gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti oyle silik felan da degil.. Ya bosuna mi hevesleniyom yoksa hamilemiyum daha cok erken saskinlik icerisindeyim

Rabbim sağlıklıca kucağına almak nasip etsin canım:)

Yuuppi cok sevindim canım hayırlı olsun

mcan çok sevindim senin adına hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Allah en kısa zamanda herkese nasib etsin bu duyguyu.lütfen dualarınızı esirgemeyin yolunda gitsin hamileliğim.

aşılama 3-4 dakikalık kısa ve acısız bir işlem.normal muayeneden hiçbir farkı yok.imkanın varsa kesinlikle özelde yaptırmanı tavsiye eerim.hem sabit bir doktorun olur hem de haftasonuna falan denk gelirse iptal edilme vs sorunların olmaz.ben 3.aşılamamda puregon ile hamile kaldım.geneldede iğne tedavisi gerekli oluyor.devlet ilaçların belli bir kısmını karşılıyor yarısını falan sen ödüyorsun ama raporlu olmak şartıyla.eğer raporun yoksa tamamen özel almak zorundasın.

kızlar günaydın sanırım benim bu ayki aşılama maceram sona erdi.dünden beri kahverengi az az bişeyler geliyor 14. günüm ayın 8 inde dolucak ama benim umutlarım bitti gibi gögüslerimdeki şişlik fln hepsi gecti ucları acıyordu onlardanda eser yok sanırım yavaş yavaş adet olmaya başladım bu ay okadar umutluydumki tüm umutlarım kırıldı.belki yerleşme kanamasıdır diye düşündüm ama bugünde devam ediyor gibi sizce bukadar yerleşme kanaması olabilir mi

hanimlar mayis 2 de asilama yaptirmistim bu sabah dayanamadim gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti oyle silik felan da degil.. Ya bosuna mi hevesleniyom yoksa hamilemiyum daha cok erken saskinlik icerisindeyim

arkaşım biraz sabırlı olmak lazım.en erken idrar testleri 15.gün falan yapılırsa silik çizgi çıkıyor.çatlama iğnesi kullandın mı ki bir çok dr kullanıyor aşılama öncesi,eğer kullanmışsan halen onun etkisi geçmez.oyüzden biraz sabret.biliyorum çok zorç.ben de günleri saatleri saydım neredeyse ama sağlıklı sonuç almak için beklemekten başka çaren yok.kan testi için bile çok erken

kızlar ilk aşılamam tutmadı gelmeye başladı çok ama çok üzgünüm bu ay içimde değişik hsiler vardı sanki olucak gibiydi ama yine olmadı ((50:

canım benim göğüslerim aşılamanın yapıldığı günden başladı sızlamaya halen de sızlıyor ,acıyor.benim de göğüs uçlarımda acıma ve biraz koyulaşma farketmiştim.bir de göğüslerimdeki damarları belirginleşti.ama testten bir gün önce sabah bir uyandım gögüslerim acımıyor...eyvah dedim....adet olacağım...okula gitmeden önce oturdum bir güzel ağladım.ama adet olmadım.demek istediğim belli olmuyor canım.az kldı...sabret canım... ezanlar okunuyor şuan ....dua ediyorum senin için.Allah'ım bebeğine en kısa zamanda kavuştursun canım.

arkadaşlar ben ilk defa katılıyorum aranıza ilk aşılamamı yaptırdım 27 nisanda 11 mayısta test yaptıracağım ama cuma günü felaket grip oldum umutlarım bitti grip olunca ama bugün bazı forumlarda grip erken gebelik belirtisi die okudum ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım çok köyüm kendimi suçluyorum neden hasta oldum die...
Allahım isteyen herkese evlat verir inşallahh....

Son düzenleme:

Canım benim test günüm yarın ve cuma akşamüstünden beri benimde 2-3 tuvaletimde bir silindiğimde kahverengi akıntım var.
Hatta bazen bu yapışkan sümükümsü şekilde de oluyor ama ama 3 gündür tam olarak birşey gelmiyor.
Ben de 2 gündür salya sümük hüngür foşur ağlıyorum. Bugün dayanamayıp idrar testi alıcam gibi....
Ama yine de umudunu kaybetme ben öyle yapmaya çalışıyorum...

Kuzucumm tefriciyeye bende basliycaktim bugun , cuma başlamak daha mı iyi oluyormuş acep beklesem mı ki:)Sen başka neler yaptinn 41 gun Meryem var bide bende bugun ondada 27. gunüm.Transfere kadar daha vaktim var :)

Cumadan beri ara sıra açık kahverengi akıntım var. Ama bu sadece sildiğimde gelen günlük pedime gelmeyen bir akıntı.
Aşılamanın ilk gününden bu yana progestan kullanıyorum
Sizde hiç böyle birşey oldu mu?
Acaba progestan kullandığım için adet olacağım ama olamıyor mu bünye? Yoksa tam tersi tuttu da....... Amaaan ne biliyim ki.
Yarın sabah test yaptıracağım. Umudum yok. İçi boşaltılmış bez bebek gibi hissediyorum kendimi...
Yarın ilk evlilik yıldönümüm ve NEGATİF sonuç alırsam gerçekten unutulmayacak bir evlilik yıldönümü olacak.
Bende ki Şans işte.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…