Canım benim test günüm yarın ve cuma akşamüstünden beri benimde 2-3 tuvaletimde bir silindiğimde kahverengi akıntım var.
Hatta bazen bu yapışkan sümükümsü şekilde de oluyor ama ama 3 gündür tam olarak birşey gelmiyor.
Ben de 2 gündür salya sümük hüngür foşur ağlıyorum. Bugün dayanamayıp idrar testi alıcam gibi....
Ama yine de umudunu kaybetme ben öyle yapmaya çalışıyorum...
tatlım peki kasıklarında ağrın var mı benim yaklaşık yarım saattir kasık agrım başladı dediğin gibi silince akıntıyla beraber kahverengi sümüksü bişey geliyor bendede ama ben adet oluyorum galiba çünkü kasık agrılarımda başladı.canım tatlı cekmeye başladı yani hepsi adet belirtisi gibi benimkilerin benimde test günüm ayın 8 i bakalım ogüne kadar ne olucak
hanimlar mayis 2 de asilama yaptirmistim bu sabah dayanamadim gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti oyle silik felan da degil.. Ya bosuna mi hevesleniyom yoksa hamilemiyum daha cok erken saskinlik icerisindeyim
kızlar günaydın sanırım benim bu ayki aşılama maceram sona erdi.dünden beri kahverengi az az bişeyler geliyor 14. günüm ayın 8 inde dolucak ama benim umutlarım bitti gibi gögüslerimdeki şişlik fln hepsi gecti ucları acıyordu onlardanda eser yok sanırım yavaş yavaş adet olmaya başladım bu ay okadar umutluydumki tüm umutlarım kırıldı.belki yerleşme kanamasıdır diye düşündüm ama bugünde devam ediyor gibi sizce bukadar yerleşme kanaması olabilir mi
canım benim göğüslerim aşılamanın yapıldığı günden başladı sızlamaya halen de sızlıyor ,acıyor.benim de göğüs uçlarımda acıma ve biraz koyulaşma farketmiştim.bir de göğüslerimdeki damarları belirginleşti.ama testten bir gün önce sabah bir uyandım gögüslerim acımıyor...eyvah dedim....adet olacağım...okula gitmeden önce oturdum bir güzel ağladım.ama adet olmadım.demek istediğim belli olmuyor canım.az kldı...sabret canım... ezanlar okunuyor şuan ....dua ediyorum senin için.Allah'ım bebeğine en kısa zamanda kavuştursun canım.
Benim kasık ağrım yok.
Açıkçası normalde regl olurken de benim hiçbir belirtim olmazdı ben anlamadan bir bakmışım oluvermişim.
Ama bu kadar 3 gün sürüpte sökülemediysem o da garip.
Hayırlısı be arkadaşım hakkımızda. Ne yazıldıysa onu görücez..
aynen öyle canım ben 2. aşılama için açıkcası hazırlıklara başlayacagım sanırım yarını bekliyorum eger yarın iyice gelmiş olursa hemen 2. aşılama i,çin tekrar başlayacagım cnm tedaviye eşimlede öyle karar verdik bende dün senin gibi saatlerce agladım ama demekki henüz vakit gelmemiş öyle düşünüyorum ben vakti saati gelince rabbim nasip edecek mutlaka bizede inanıyroum ben
Tabii ki öyle. İnancımız tam olduğundan Allah' ın bir bildiği vardır diyoruz.
Benim rahimim yana yatık olduğundan aşılamam çok zor ve acılı oluyor. Yani 25 dk sürdü benim aşılamam.
Ben rahim filminde de çok acı çekmiştim. Şİmdi tekrar aynı acı ve bekleme süresi kolay değil yani...
Ama Allah daha beterinden saklasın bizleri ve kimseye dermansız dert vermesin Rabbim...
amin cnm amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir ne denirki test yaparsan yaz mutlaka sonucunu cok merak ediyorum bugün yapıcak mısın
Bilemiyorum kararsız kaldım
Şimdi nöbetçi eczane aramam lazım
Kafama eserde yaparsam mutlaka ama mutlaka haberdar ederim sizi
Slm kızzlar nasılsınızzz
ben pek iyi değilim cnm hastalandım aşılamam tutmadı malesef((
bizim seninle aynı gündü galiba aşılamamız bende bugün hasta oldum geçmiş olsun bize canım
ben pek iyi değilim cnm hastalandım aşılamam tutmadı malesef((
bendede mide yanması oluyodu ilk belirtilerimden birisiydi benim ve şimdi daha fazlalaştı mide yanmam ,doktorum ilaç verdi birde maden suyu içmemi önerdi çok iyi geliyor.inşallah hamişsindir diye umut ediyorum...asılamamın 16.günü mıde felaket yanıyor 5 nısanda asılama 21 nısanda asılama yapıldı 3 gun sonra kan testı yapıcam adet olmzsam
amin canım inşallah öyle olur.hala inanamıyorum.ya ben bu topiği açarken nisanda aşılama yapılacağına bile hayatta inanmıyordum şimdi nisan hamilesiyim.şoklardayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?