Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlım peki kasıklarında ağrın var mı benim yaklaşık yarım saattir kasık agrım başladı dediğin gibi silince akıntıyla beraber kahverengi sümüksü bişey geliyor bendede ama ben adet oluyorum galiba çünkü kasık agrılarımda başladı.canım tatlı cekmeye başladı yani hepsi adet belirtisi gibi benimkilerin benimde test günüm ayın 8 i bakalım ogüne kadar ne olucak

ercelft canım sen şu an ilaç kullanıyormusun. bana söylememe rağmen hiç bir şey yazmadılar. coraspirin almıştım geçen sefer onlar bişey demeyince şimdi almıyorum. bu konduda kafam karışık biraz. canım lütfen bu kadar umutsuz olma. herşey yoluna girecek inanıyorum. önce sen vereceksin müjdeli haberi. arkandan ben inşallah.

Benim kasık ağrım yok.
Açıkçası normalde regl olurken de benim hiçbir belirtim olmazdı ben anlamadan bir bakmışım oluvermişim.
Ama bu kadar 3 gün sürüpte sökülemediysem o da garip.
Hayırlısı be arkadaşım hakkımızda. Ne yazıldıysa onu görücez..

hanimlar mayis 2 de asilama yaptirmistim bu sabah dayanamadim gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti oyle silik felan da degil.. Ya bosuna mi hevesleniyom yoksa hamilemiyum daha cok erken saskinlik icerisindeyim

canım daha erken kanında zaten şuan çatlatma iğnesinden kaynaklanan hcg hormonu var idrar testlerini o pozitif sonuç gösteriyor.14 günen önce test yapmamalısın.

canım tam kanama başlamadan ümit hep var. kanama olsa bile kanda baktırmalısınız diyor doktorlar. ümidini kesme olmaz ise de adet olmak en hayırlısı canım.adet bile olamayan ve bebek isteyen insanlar da tanıyorum ben. o yüzden her negatif de üzülsem de adet olabildiğim için rahatlıyorum.

valla canım ben de bakmıyorum artık zaten ümidim de yok herşey fos çıkıcak adet olucam biliyorum.göğüslerim zaten aşılamadan sonra heryeri hassastı şişti falan uçları acıyodu. şimdi şişlikler geçti yumuşadı ama sadece uçlarında kaldı ve dediğim gibi koyulaştı.ama sanırım bugün onlar da geçti göğüslerimde pek bir belirti kalmadı. sabahtan beri de adet olucakmışım gibi belim sıcak sıcak ağrıyo. jel i uyguladıktan sonra kalıntılar çıkıyor ya sanki hayal mi görüyorum bilmem ama içinde çok azcık kahverengi parçacıklar var. gibi. adetim geliyor.bence.herşeyin hayırlısı.

aynen öyle canım ben 2. aşılama için açıkcası hazırlıklara başlayacagım sanırım yarını bekliyorum eger yarın iyice gelmiş olursa hemen 2. aşılama i,çin tekrar başlayacagım cnm tedaviye eşimlede öyle karar verdik bende dün senin gibi saatlerce agladım ama demekki henüz vakit gelmemiş öyle düşünüyorum ben vakti saati gelince rabbim nasip edecek mutlaka bizede inanıyroum ben

Tabii ki öyle. İnancımız tam olduğundan Allah' ın bir bildiği vardır diyoruz.
Benim rahimim yana yatık olduğundan aşılamam çok zor ve acılı oluyor. Yani 25 dk sürdü benim aşılamam.
Ben rahim filminde de çok acı çekmiştim. Şİmdi tekrar aynı acı ve bekleme süresi kolay değil yani...
Ama Allah daha beterinden saklasın bizleri ve kimseye dermansız dert vermesin Rabbim...

amin cnm amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir ne denirki test yaparsan yaz mutlaka sonucunu cok merak ediyorum bugün yapıcak mısın

amin cnm amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir ne denirki test yaparsan yaz mutlaka sonucunu cok merak ediyorum bugün yapıcak mısın

Bilemiyorum kararsız kaldım
Şimdi nöbetçi eczane aramam lazım
Kafama eserde yaparsam mutlaka ama mutlaka haberdar ederim sizi

Bilemiyorum kararsız kaldım
Şimdi nöbetçi eczane aramam lazım
Kafama eserde yaparsam mutlaka ama mutlaka haberdar ederim sizi

istersen bekle yarın zaten test gününmüş yarın kanda baktırır emin olursun biliyorsun idrar kesim sonucu vermiyor

slm canım yazıyorum kactır sesin solugun cıkmıyo... nasılsın iyimisin ... ben kistimden 2 ay oldu hala kurtulamadım bakalım 1 hafta sonra adetimi bekliyorum eger bitmişse tamamen tedaviye tekrar başlıycaz yani 2. aşılama eger olmazsa tüp bebek istiyorum doktorumu degiştirdim bakalım cok metini duydum inşallah ugurlu gelirde bu ay hamile kalırım gerekte kalmaz .... offf valla arkadaşım bizde o günleri görebilcekmiyiz kiii acabaaa ...

arkadaşımm tebrikler sanırım hamileymişsinnn... cok sevindim allah tez vakitte kucana almayı nasip etsin... banada dua et ... bende istiyorummm yaaaaa aglıycammm vaaallllaaaa

bizim seninle aynı gündü galiba aşılamamız bende bugün hasta oldum geçmiş olsun bize canım

Hayırlısı olsun cnm
Benimde yarın test günüm Bakalım ben ne yazacağım buraya
İki şey sorabilir miyim?
Progestan kullanıyor muydun?
Hastalandım dediğin kahverengiden kırmızıya döndü mü? Yani bayağı bayağı regl mi oldun?
Cevaplarsan çok sevinirim

Umudunu kaybetme eninde sonunda Rabbim verecektir inşallah

asılamamın 16.günü mıde felaket yanıyor 5 nısanda asılama 21 nısanda asılama yapıldı 3 gun sonra kan testı yapıcam adet olmzsam
bendede mide yanması oluyodu ilk belirtilerimden birisiydi benim ve şimdi daha fazlalaştı mide yanmam ,doktorum ilaç verdi birde maden suyu içmemi önerdi çok iyi geliyor.inşallah hamişsindir diye umut ediyorum...

amin canım inşallah öyle olur.hala inanamıyorum.ya ben bu topiği açarken nisanda aşılama yapılacağına bile hayatta inanmıyordum şimdi nisan hamilesiyim.şoklardayım...

canımsenın adına çok sevındım nısanda beraber asılama olmustuk ben mayısta olamadım bak şimdi sen hamıleın allah aglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Merhaba, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah!! ben yarın ilk kez bi aşılama merkezine gidicem. Açıkçası ne olacak bilmiyorum,bi tanıdığın tavsiyesyle oraya gidiyoruz adetin 3.günü gel demişler... Tahminimce bi hormon testi olacak, forumda okuduğm anladğm kdryla.. ama sonrasında neler olacak hemen aşılama mı olacak mesela hiiç bi fikrim yok.. Tecrübelerinzden faydalanmak isterim yoksa öyle mi olcak böyle mi olcak derken stresten gtcem bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…