Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya düşündükçe kafayı yicem.2 tane 19m 1 tane 21m yumurtam oluşmuş.ama ben niye hamile kalamıyorum.geçen ayda böyleydi.artık bi anormallik olduğunu düşünüyorum.allahım aklımı koru yarabbi

canım hakkında hayırlısı,olumsuz düşünme.benimde yumurtalar konusunda sorunum yoktu iyi gelişiyordu bu zamana kadarda tek bir kistim dahi olmadı hamile kalamıyordum,bana hep stres diye diye teşhiş koydular doktoru değiştim ay hemen laparoskopi oldum kanalda genişlemeden dolayı oluyormuş sorun buymuş sadece, düzeltildi ve sonunda bende kavuştum bebeğime...

son günlerinde adet sancısı gibi ağrıların oldumu benim 11. günüm dünden buyana adet ağrısı gibi ağrılarım var korkuyorum adet olcam diye...

son günlerinde adet sancısı gibi ağrıların oldumu benim 11. günüm dünden buyana adet ağrısı gibi ağrılarım var korkuyorum adet olcam diye...

adet sancısı gibi ağrılarım oldu canım özellikle belim çok ağrıdı kasıklarımda batmalar kramp giriyomuş gibi karın ağrısı gibi bütün adet belirtilerini yaşadım endişelenme derim stres çok etkiliyo insanı..inşallah adet olmazsın ve bunlar hamilelik belirtileri olur ..

mda tatlım yeni topiği ne zaman açıyosun?
BİR KAÇ ARKADAŞIMIZDA NETİCE ALSIN ZATEN LİSTELERİ HAZIRLADIM EN KISA ZAMANDA :)

Valla gulumsettin beni :) sagol bitanem
Hayirlisi var demekki vakti diyorum
AYNEN DUR BAKALIM GÜN DOGMADAN NELER DOGAR

bende böyle aşılama olmuştum sıkma canını ama benimkisi tutmadı.

kuzular ani bir baskınla bölge müdürümüz geldi ben bugün giremeyebilirim ama hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın arada girmeye çalışacagım gene.

inşallah canım yaa çok heyecanlıyım merak ediyorum..

BİR KAÇ ARKADAŞIMIZDA NETİCE ALSIN ZATEN LİSTELERİ HAZIRLADIM EN KISA ZAMANDA :)

AYNEN DUR BAKALIM GÜN DOGMADAN NELER DOGAR

bende böyle aşılama olmuştum sıkma canını ama benimkisi tutmadı.

canım benim nasıl oldu ben böyle bir şeyi ilk defa yaşadım çok panik oldum yani dr 17 mm yumoşu neden değerlendirmedi anlamadım iptal etmekden bahsetti yani 17 mm çatlatıp aşılama yapabilir sonuçta 1 yumurtada yeterli valla bana yardım edin nolur böyle bişeyler yaşayan varsa bana yazın kafam çok karıştı

OOOOhhoooooooo bizim hamişler uyanamadı herhalde daha , baksanıza gelen giden yok . Taze hamişler rahatladı tabi sonuçları alınca aylarca süren uykusuzluklarının acısını çıkarıyorlar şimdi.

gunaydın kızlar mdacım gercekten uyanmak zor oldu benım ıcın haftasonuda yoruldum galıba ama doydum uykuya Allaım sızlerde yasatsın buduyguyu ınsallah sabah melegımle uyanmak cok guzel neyse mıllet oglen yemegı yıycek bendaha kahvaltı etmedım optum kızlar hepınızı

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik

canım daha bısey anlayamıyozkı yanı kendı adıma konusayım bana bazen saka ruya faan gıbı gelıyo keseyı gorunce dusucek heralde jeton:) dun egıldım bende bı tuhaf egılırım bı agrı geldı sol kasıgıma Allah dedım neoluyoz arada unutuyom anlıycagım hamıs oldugumu ama bugun ruyamda gordum kızım oluyodu Rabbım hakkımıda hayırlısını versın

Ovulasyon agrisina benzer bir agri var sag kasigimda.adet sancisina benzemiyor.korkuyorum dis gebelik falan olabilir mi diye:18:

canım korkma aklına öyle şeyler getirme dikkat et ağır kaldırma fazla ayakta kalma bende yaşadım ve hala yaşıyorum bebiş kendine yer yapıyor oda ağrılara sebep oluyor...

gebelik takvimini uygula sende hem bebeğin gelişimini hemde sende olan belirtileri falan takip edebiliyorsun...

Canim bisey dikkatimi cekti gebelik.takviminde yanliz var...sat nezamansa en son gebelik o gunden hesaplanir.. satinla bat tarihin arasi bebek 1 aylik olarak hesaplanir ..bebegine haftasi suan sanirim 4 haftada...

inşallah keseyi görürsün ardındanda kalp atışalrını duyarsın o çok başka bir duygu içinde bir canlı olduğunu ozaman hissediyosun ve hamileyim ben artık diyosun rabbim isteyen herkese ve herkese bu güzel duyguları yaşatsın...

Canim bisey dikkatimi cekti gebelik.takviminde yanliz var...sat nezamansa en son gebelik o gunden hesaplanir.. satinla bat tarihin arasi bebek 1 aylik olarak hesaplanir ..bebegine haftasi suan sanirim 4 haftada...

ya bende şimdi sen deyince gördüm galiba yalnış tarih yazmış son adet olduğu tarihi yazmamış yeliz...

ben son adet tarıhım degılde asılama tarıhımı yazdım adet tarıhımımı yazmam gerekıyodu kızlar bılgılendırırmısınız

Ever son adetini yaz googleden bak gebelik hesaplayicilar var onlada haftasi gunu hesaplaniyor...gebelik degisik hesaplaniyor teorik olarak 4 haftalik gibi bisey...Dr hesabi bir ay 28 gunden hesaplanir..ay ister 30 ister 29 ceksin farketmiyo.gebelik hesabida adet baslangicindan sonra 40 hafta oluyor.ay hesabi yapmak krsin sonuc vermiyor

bende yeni geldim doktordan yumurtalar 5 cm den 10 cm atak yapmışlar hemde 3 günde gözlerime inanamadım ben 7-8 falan bekliyordum doktorda gayet güzel aynı dozda kullanmaya devam dedi.
bide bişey sorucam ben size doktora eşimin sperm testini gösterdim 36 milyon sperme biraz az dedi acaba gerçekten az mıdır? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…