Ya düşündükçe kafayı yicem.2 tane 19m 1 tane 21m yumurtam oluşmuş.ama ben niye hamile kalamıyorum.geçen ayda böyleydi.artık bi anormallik olduğunu düşünüyorum.allahım aklımı koru yarabbi
canım hakkında hayırlısı,olumsuz düşünme.benimde yumurtalar konusunda sorunum yoktu iyi gelişiyordu bu zamana kadarda tek bir kistim dahi olmadı hamile kalamıyordum,bana hep stres diye diye teşhiş koydular doktoru değiştim ay hemen laparoskopi oldum kanalda genişlemeden dolayı oluyormuş sorun buymuş sadece, düzeltildi ve sonunda bende kavuştum bebeğime...
son günlerinde adet sancısı gibi ağrıların oldumu benim 11. günüm dünden buyana adet ağrısı gibi ağrılarım var korkuyorum adet olcam diye...
BİR KAÇ ARKADAŞIMIZDA NETİCE ALSIN ZATEN LİSTELERİ HAZIRLADIM EN KISA ZAMANDA :)mda tatlım yeni topiği ne zaman açıyosun?
AYNEN DUR BAKALIM GÜN DOGMADAN NELER DOGARValla gulumsettin beni :) sagol bitanem
Hayirlisi var demekki vakti diyorum
kızlar ben dr geldim ama haberler kötüü 3 yumurtanın biri 11 mm biri 12 mm diğeri ise 17 mm olmuş iğnelere göre çok az büyüyoo tekrar kan verdim ve öğleden sonra kan sonucuna göre aşılamaya devam edip edemicemizi konuşucaz aşılama iptal olursa 3 ay yumurtaları güçlendirici ilaç verecekmiş canım çok sıkkın kızlar normal aylarda bile benim yumurtam 4-5 tane oluşuyodu ve 19-20 mm oluyodu neden böyle oldu anlamadım dr konuşup en azından 17 mm lık olan yumurtayı çatlatıp aşılamamı yapsın diyeceğim ama bakalım kan sonucu nasıl çıkıcak boralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum şimdi iş yerindeyim napıcam ben yaaa bu yumurtaluklar nasıl güçlencek kızlar nolur bana yardım edin destek olun
adet sancısı gibi ağrılarım oldu canım özellikle belim çok ağrıdı kasıklarımda batmalar kramp giriyomuş gibi karın ağrısı gibi bütün adet belirtilerini yaşadım endişelenme derim stres çok etkiliyo insanı..inşallah adet olmazsın ve bunlar hamilelik belirtileri olur ..
BİR KAÇ ARKADAŞIMIZDA NETİCE ALSIN ZATEN LİSTELERİ HAZIRLADIM EN KISA ZAMANDA :)
AYNEN DUR BAKALIM GÜN DOGMADAN NELER DOGAR
bende böyle aşılama olmuştum sıkma canını ama benimkisi tutmadı.
OOOOhhoooooooo bizim hamişler uyanamadı herhalde daha , baksanıza gelen giden yok . Taze hamişlerrahatladı tabi sonuçları alınca aylarca süren uykusuzluklarının acısını çıkarıyorlar şimdi.
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
Ovulasyon agrisina benzer bir agri var sag kasigimda.adet sancisina benzemiyor.korkuyorum dis gebelik falan olabilir mi diye:18:
canım daha bısey anlayamıyozkı yanı kendı adıma konusayım bana bazen saka ruya faan gıbı gelıyo keseyı gorunce dusucek heralde jeton:) dun egıldım bende bı tuhaf egılırım bı agrı geldı sol kasıgıma Allah dedım neoluyoz arada unutuyom anlıycagım hamıs oldugumu ama bugun ruyamda gordum kızım oluyodu Rabbım hakkımıda hayırlısını versın
canım daha bısey anlayamıyozkı yanı kendı adıma konusayım bana bazen saka ruya faan gıbı gelıyo keseyı gorunce dusucek heralde jeton:) dun egıldım bende bı tuhaf egılırım bı agrı geldı sol kasıgıma Allah dedım neoluyoz arada unutuyom anlıycagım hamıs oldugumu ama bugun ruyamda gordum kızım oluyodu Rabbım hakkımıda hayırlısını versın
Canim bisey dikkatimi cekti gebelik.takviminde yanliz var...sat nezamansa en son gebelik o gunden hesaplanir.. satinla bat tarihin arasi bebek 1 aylik olarak hesaplanir ..bebegine haftasi suan sanirim 4 haftada...
ya bende şimdi sen deyince gördüm galiba yalnış tarih yazmış son adet olduğu tarihi yazmamış yeliz...
ben son adet tarıhım degılde asılama tarıhımı yazdım adet tarıhımımı yazmam gerekıyodu kızlar bılgılendırırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?