inşallah canım gezelim tabi,
kayınvalidem çok lafçıdır, o ögrense yandım zaten sorma gitsin ne işler açar başıma .
zaten olmazsada eşim sebeb benim diyelim diyor o bile biliyor annesinin durumunu o derece yani.
ayy canım üzülme ya olur vakti geldiğinde gönlünü hoş tut... cahil insanlara gelince takma kafana onları ilgilendirmez önemli olan eşinle senin arandaki anlayış...
bende saklama için çok uğraştım. ama biz kayseriye gidip geldikçe annemlerde kalıyorduk. eşim en sonunda pes etti. 6-7 gün orda kalmamız gerekince birazda annemlerde kalalım dedi. ve öğrendiler. bozuldu birazda saklıyorum diye. kızdım bende kimseye söylemiyorum annemde ayrıntılı bilmiyor. sormayın dedim. sanki aşılama desem anlayacak ne olduğunu. ya bu arada benim adet belirtisi ağrılarım başladı bugün. ya ben adet olmak istemiyorum
bende saklama için çok uğraştım. ama biz kayseriye gidip geldikçe annemlerde kalıyorduk. eşim en sonunda pes etti. 6-7 gün orda kalmamız gerekince birazda annemlerde kalalım dedi. ve öğrendiler. bozuldu birazda saklıyorum diye. kızdım bende kimseye söylemiyorum annemde ayrıntılı bilmiyor. sormayın dedim. sanki aşılama desem anlayacak ne olduğunu. ya bu arada benim adet belirtisi ağrılarım başladı bugün. ya ben adet olmak istemiyorum
inşallah canım gezelim tabi,
kayınvalidem çok lafçıdır, o ögrense yandım zaten sorma gitsin ne işler açar başıma .
zaten olmazsada eşim sebeb benim diyelim diyor o bile biliyor annesinin durumunu o derece yani.
bizim seninle aynı gündü galiba aşılamamız bende bugün hasta oldum geçmiş olsun bize canım
benim eşimde aynı şeyi söylüyor sorup duruyo kayınvalidem bana bende eşime söylüyorum sürekli soruyo diye..oda söyle anneme oğlun kısır çocuğu olmuyo diye diyoallahtan onlar yanımızdalar onlar olmasa napardık biz..
kaçıncı günün bugun benimde başladı ağrılarım
degilmi ama iyiki yanımızdalar, eşim çok anlayışlı ve çok sessizdir. Hep herkesin yardımına koşsun ister hep etrafına iyilik yapsın ister allahım diyorum bazen o çok iyi niyetli ona evlat yapamamak beni çok üzer inşallah eşlerimizi bu duygudan yoksun bırakmayız.
degilmi ama iyiki yanımızdalar, eşim çok anlayışlı ve çok sessizdir. Hep herkesin yardımına koşsun ister hep etrafına iyilik yapsın ister allahım diyorum bazen o çok iyi niyetli ona evlat yapamamak beni çok üzer inşallah eşlerimizi bu duygudan yoksun bırakmayız.
öyle canım halden anlasa canıma minnet anlatır rahatlarım bende ama anlamazki.
adet agrısı gibi agrılarına gelince onlar gebelik belirtiside olabilir , sıkma canını çünkü olumlu yada olumsuz tüm aşılamalarda o agrılar yaşanıyor malesef
Kızlar Günaydın herkese
Bakmayın gülümsediğime.. Bugün tahlil günüm ama
cumadan beri gelen kahverengi lekelerim bugün yanlarına az da olsa kırmızıyı da katmış.
Ama yine de tahlil yaptıracağım.
Sonucu akşamüstü alacağım. Sizleri haberdar ederim mutlaka.
Bu arada dün sinirlerim daha fazla dayanamayıp bütün gün ağlayınca bugün nedense hiç birşey hissetmiyorum...
dış gebelik geçirdim geçen sene ameliyat oldum. onun üzüntüsünün üstüne birde rahimimin yarım olduğunu. ameliyatta tüpümün birinin alındığını öğrendik. artık benim sorun oğlunda desemde faydası yok. eşimdede varikosel var. gerçi sorunun kimde olduğuna pek takılmıyor kayvalidem. mesele herşeyi anlatmamak. benim anlatmama sebebimde ağzının gevşek olması. durmaz ki. herkese anlatır.
sigarayı azalttım aşılama süresince günde 2 taneye düştüm bazen 1 tane ama bugunlerde acayip stress içindeyim kendimi zor tutuyorum içmemek için...sigara içen varmı aramızda
eşlerimiz ne kadar çok benziyor birbirine benimkide aynı sessiz,sakin,anlayışlı..diyorum zaten en çok istediğim şey seni baba yapmak diye..nasip olucak inşallahh
benimde senin dediğin gibi olmuştu 2 gün günlük ped'e bulaşmayan kahverengi lekelenme oldu 3.gün hastalandım.
umarım senin lekelenmelerin farklı bi nedenledir.inş.senin aşılaman tutar.
canım sende çok şey atlatmışsın , allahım saglık versin , hep zaten sebeb bu degilmi agzı açık oluşları ah sorma canımdış gebelik geçirdim geçen sene ameliyat oldum. onun üzüntüsünün üstüne birde rahimimin yarım olduğunu. ameliyatta tüpümün birinin alındığını öğrendik. artık benim sorun oğlunda desemde faydası yok. eşimdede varikosel var. gerçi sorunun kimde olduğuna pek takılmıyor kayvalidem. mesele herşeyi anlatmamak. benim anlatmama sebebimde ağzının gevşek olması. durmaz ki. herkese anlatır.
Yok be yavrum.. Benimde umudum yok 3 te alicam sonucu
Gerci annem hala umutlu "belki dusuk tehlikesidir bu lekeler" diyor ama
Bakalim gorcez bitanem hayirlisi Alla'tan
ben 1,5 sene önce bıraktım bu bebek olaylarından dolayı ilk başlarda çok zorlandım resmen sigarayı yiyesim geliyordum ve çok içiyordum ama artık hiç içmiyorum geçenlerde aşılama sonucum olumsuz olunca 1-2 tane içtim ama
evet ya belki bir gün kendimizden sonra onlarıda tanıştırırız, ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?