Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy canım üzülme ya olur vakti geldiğinde gönlünü hoş tut... cahil insanlara gelince takma kafana onları ilgilendirmez önemli olan eşinle senin arandaki anlayış...

bende saklama için çok uğraştım. ama biz kayseriye gidip geldikçe annemlerde kalıyorduk. eşim en sonunda pes etti. 6-7 gün orda kalmamız gerekince birazda annemlerde kalalım dedi. ve öğrendiler. bozuldu birazda saklıyorum diye. kızdım bende kimseye söylemiyorum annemde ayrıntılı bilmiyor. sormayın dedim. sanki aşılama desem anlayacak ne olduğunu. ya bu arada benim adet belirtisi ağrılarım başladı bugün. ya ben adet olmak istemiyorum

ayy canım üzülme ya olur vakti geldiğinde gönlünü hoş tut... cahil insanlara gelince takma kafana onları ilgilendirmez önemli olan eşinle senin arandaki anlayış...

öyle canım halden anlasa canıma minnet anlatır rahatlarım bende ama anlamazki.
adet agrısı gibi agrılarına gelince onlar gebelik belirtiside olabilir , sıkma canını çünkü olumlu yada olumsuz tüm aşılamalarda o agrılar yaşanıyor malesef

kaçıncı günün bugun benimde başladı ağrılarım

benim eşimde aynı şeyi söylüyor sorup duruyo kayınvalidem bana bende eşime söylüyorum sürekli soruyo diye..oda söyle anneme oğlun kısır çocuğu olmuyo diye diyo allahtan onlar yanımızdalar onlar olmasa napardık biz..

bizim seninle aynı gündü galiba aşılamamız bende bugün hasta oldum geçmiş olsun bize canım

çok üzüldüm cnm bende iyice regl oldum hatta su anda okadar sancım vaerki bugün işe bile gidemedim o derecdeyim.2 gündür aglamaktan helak ettim kendimi ama napalım yaradan vöyle istedi ben 2. aşılama için şimdi doktor değiştirip başka bir doktora başlayacagım bakalım.hakkımızda hayırlısı ama ben inanıyorum en kısa zamanda hamile kalacagız sende umudunu kaybbetme canım benim

degilmi ama iyiki yanımızdalar, eşim çok anlayışlı ve çok sessizdir. Hep herkesin yardımına koşsun ister hep etrafına iyilik yapsın ister allahım diyorum bazen o çok iyi niyetli ona evlat yapamamak beni çok üzer inşallah eşlerimizi bu duygudan yoksun bırakmayız.

sigarayı azalttım aşılama süresince günde 2 taneye düştüm bazen 1 tane ama bugunlerde acayip stress içindeyim kendimi zor tutuyorum içmemek için...sigara içen varmı aramızda

eşlerimiz ne kadar çok benziyor birbirine benimkide aynı sessiz,sakin,anlayışlı..diyorum zaten en çok istediğim şey seni baba yapmak diye..nasip olucak inşallahh

dış gebelik geçirdim geçen sene ameliyat oldum. onun üzüntüsünün üstüne birde rahimimin yarım olduğunu. ameliyatta tüpümün birinin alındığını öğrendik. artık benim sorun oğlunda desemde faydası yok. eşimdede varikosel var. gerçi sorunun kimde olduğuna pek takılmıyor kayvalidem. mesele herşeyi anlatmamak. benim anlatmama sebebimde ağzının gevşek olması. durmaz ki. herkese anlatır.

canım inşallah sonucun olumlu olur benim artık tamamen kırmızxı oldu kahverengi lekelerim inşallah hayırlı haberler alırsın dualarım seninle

ya bu kayınvalideler neden böyle deli oluyorum yaa..her zaman gelinlerde sorun vardır kendi oğulları sütten çıkmış ak kaşık hiç olurmu onlarda sorun..tam tersi anlayışlı olup aile içinde saklanması gereken şeyleri saklayacağına millete anlatıyolar işmiş gibi..şaka gibiler valla..elbet utanacaklar emin ol canım..

sigarayı azalttım aşılama süresince günde 2 taneye düştüm bazen 1 tane ama bugunlerde acayip stress içindeyim kendimi zor tutuyorum içmemek için...sigara içen varmı aramızda

ben 1,5 sene önce bıraktım bu bebek olaylarından dolayı ilk başlarda çok zorlandım resmen sigarayı yiyesim geliyordum ve çok içiyordum ama artık hiç içmiyorum geçenlerde aşılama sonucum olumsuz olunca 1-2 tane içtim ama

benimde senin dediğin gibi olmuştu 2 gün günlük ped'e bulaşmayan kahverengi lekelenme oldu 3.gün hastalandım.
umarım senin lekelenmelerin farklı bi nedenledir.inş.senin aşılaman tutar.

Yok be yavrum.. Benimde umudum yok 3 te alicam sonucu
Gerci annem hala umutlu "belki dusuk tehlikesidir bu lekeler" diyor ama
Bakalim gorcez bitanem hayirlisi Alla'tan

canım sende çok şey atlatmışsın , allahım saglık versin , hep zaten sebeb bu degilmi agzı açık oluşları ah sorma canım

Yok be yavrum.. Benimde umudum yok 3 te alicam sonucu
Gerci annem hala umutlu "belki dusuk tehlikesidir bu lekeler" diyor ama
Bakalim gorcez bitanem hayirlisi Alla'tan

belkide vardı canımıniçi dur sonucu alalımda bakalım , en azından umut ediyoruz bak oda güzel, olmazsa nonuç negatifse hep birlikte aglarız olmazmı

ben zaten çok içmiyordum bazen hiç içmiyordum bazen 3-5 tane ama kafama vurunca içiyordum günlük ortalama 3-4 tane fln içiyordum ama şimdi içmemeye çalışıyorum bakalım eşim bırakamıyor bayağı azalttı ama hepsini bırakamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…