Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya bende şimdi sen deyince gördüm galiba yalnış tarih yazmış son adet olduğu tarihi yazmamış yeliz...

Heyecan iste odadaha anlayamadi bile hamileligini hemen keseyi kalp atisini bi gorsun Ozaman anlicak ins..we ben uzman oldum artik 3. Gebelik malum.

36milyon yeterli dusuk ama yeterli yanliz bu miktarda onemli olan hizli ileri hareketli sayin nasil anomali olan nekadar..bunlar onemli

canım keçi boynuzu pekmezi içir eşine sperm saysında çok etkili

Dusuklerden sonra insan rahat olamiyor canim kolay kolay.keseyi gör7üp bebegimin kalp atislarini duyana kadar gebelik takvimi yspmam sanirim.korkuyorum

beklemek çok zor kızlar ya kan sonucuma göre aşılamaya devam edip etmiyeceğim belli olucak nolur dua edinde kanım iyi çıksın ve aşılamam yapılsın

Dusuklerden sonra insan rahat olamiyor canim kolay kolay.keseyi gör7üp bebegimin kalp atislarini duyana kadar gebelik takvimi yspmam sanirim.korkuyorum

canım haklısın allahın izniyle inşallah keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın sağlıkla kucağına alırsın.bizde daha yeni yeni söylüyoruz herkese bir sizler bide ailem biliyordu hamile olduğumu.rabbim kucağımıza sağlıklı verene kadar hep endişe duyacağız sanırım dua edip kendimize dikkat etmekten başka bişeyimiz yok.hepizimizin hakkında hayırlısı olsun...

canım bir arkadaşın sana yazdıgı cevaptan ismini aldın . ama senin mesajını bulamadım . anladıgım kadarıyla sana dr. bırak aşılamayı tüp bebekle bile ugraşma demişler . canımsakın onlara takılma ve vazgeçme sanırım fhs 24 yazmışsın amh. bende bu sözleri çok duydum dönörsüz kesinlikle olmaz diye . bu ay aşılama yaptırdım bu gün 4. günü bu dr. da ümirsizdi ama zorda olsa bir yumurta geliştirdik . benim fhs 60-80 arası 5 ay önce amh 0.70 ve menepoz . sakın yılma arkadaşım drençli ve güçlü ol dogru dr. da bulmak çok önemli . senin durumun benden daha iyi anladıgım kadarıyla . her ayın degerli arkadaşım sakın yılma . inşallah tez zamanda melegine kavuşursun.

kızlar bendede 3 tane elti var bi görmeniz lazım.evlendiğim günden beri bende bi sorun çıkarmaya uğraşıyolar hemde eşimin varikosel ameliyatı olduğunu bile bile.her hastaneye gittiğimizde.birde açık açık soruyolar sende bir sorun çıktımı diye.o kadar fesatlarki yok bende bi sorun her şey normal diyorum.inandıramıyorum cahil işte naparsın katlanıyorum.bi tane cahil dostun olana kadar bin tane aydın düşmanın olsun daha iyi.yaaa işte bu kadar sıkıntımın arasında birde bu salaklarla uğraşıyorum.allaha havale ediyorum hepsinide.

ilac dogum kontrol hapı kullandım canım kücülmüş ikinci ayada vermek istemedi kendiliginden gider dedi bende sogan kürü yapıyorum 15 gündür yarın son işte tatlım benim adetim eli kulagında bakalım girerim canım artık.... sen cok güzel kilo vermişsin valla şu bebişler insana neler yaptırı ... koçişler rahat yayıyolar kendilerini belirti varmı adet oldun mu ne zaman olcan olsun üzülme olucak bi bunları yapıyolar olan bizlere oluyo valla canım napalım buda güzel ...artık girerim canım şuan baktım ama yoksun neyse bol şans sanada banada isteyen bütün arkadaşlarıma buaradameryem süresini naptın okudun mu canım....

herkese iyi haftalar
umarım geçen haftaki gibi güzel haberleri bol olan bir hafta olur...
olumlu sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum. onlar sayesinde aşılamaya olan inancım arttı. umarım benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım en kısa zamanda iyi haberleri alırlar.
benim için son 4 gün.. ama korkuyorum o günün gelmesinden..olumlu düşünmeye çalışıyorum ama o korku yerleşti sanki içime atamıyorum:18::18:

kızlar yok mu bugün test yaptıracak olan bize güzel haberler gelir inşallah...

arkadaşlarr 11, günüm ve kahverengi akıntım pembeye döndü kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyo :::
canım inşallah yerleşme kanamasıdır.11.gün erken bence adet olmak için.

beklemek çok zor kızlar ya kan sonucuma göre aşılamaya devam edip etmiyeceğim belli olucak nolur dua edinde kanım iyi çıksın ve aşılamam yapılsın
inşallah canım güzel sonuçlar alırsın.

canım toplam sayınız mı 36 milyon yoksa mlde mi ikisi fark eder.sen sonuçlarını yaz ben yorumlarım.benim eşimin de spermlerinde problem var.uzman oldum artık bu konuda...

Allah yardımcın olsun canım.aklıma bi arkadaşımın kayınvalidesi geldi.gittiği her yerde bunun çocuğu olmuyor diye arkadaşımı milletin içinde rezil ederdi.sonra sorunun oğlunda olduğu ortaya çıkınca bıçak gibi çenesi kesildi ve bunu yapan da emekli öğretmen.cahil eğitimli fark etmiyor ne yazık ki insaniyet olmadıktan sonra.bu arada arkadaşımın eşi varikosel ameliyatı oldu şimdi 2 çocukları var.inşallah Allah bizlere de nasip eder.

benimde son 4 günüm heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…