ya bende şimdi sen deyince gördüm galiba yalnış tarih yazmış son adet olduğu tarihi yazmamış yeliz...
bende yeni geldim doktordan yumurtalar 5 cm den 10 cm atak yapmışlar hemde 3 günde gözlerime inanamadım ben 7-8 falan bekliyordum doktorda gayet güzel aynı dozda kullanmaya devam dedi.
bide bişey sorucam ben size doktora eşimin sperm testini gösterdim 36 milyon sperme biraz az dedi acaba gerçekten az mıdır? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim....
bende yeni geldim doktordan yumurtalar 5 cm den 10 cm atak yapmışlar hemde 3 günde gözlerime inanamadım ben 7-8 falan bekliyordum doktorda gayet güzel aynı dozda kullanmaya devam dedi.
bide bişey sorucam ben size doktora eşimin sperm testini gösterdim 36 milyon sperme biraz az dedi acaba gerçekten az mıdır? bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim....
arkadaşlarr 11, günüm ve kahverengi akıntım pembeye döndü kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyo :::
canım korkma aklına öyle şeyler getirme dikkat et ağır kaldırma fazla ayakta kalma bende yaşadım ve hala yaşıyorum bebiş kendine yer yapıyor oda ağrılara sebep oluyor...
gebelik takvimini uygula sende hem bebeğin gelişimini hemde sende olan belirtileri falan takip edebiliyorsun...
Dusuklerden sonra insan rahat olamiyor canim kolay kolay.keseyi gör7üp bebegimin kalp atislarini duyana kadar gebelik takvimi yspmam sanirim.korkuyorum
canım keçi boynuzu pekmezi içir eşine sperm saysında çok etkili
36milyon yeterli dusuk ama yeterli yanliz bu miktarda onemli olan hizli ileri hareketli sayin nasil anomali olan nekadar..bunlar onemli
görmedim cnm yazılarını görüşemedik uzun zamandır nerelerdesin..iyiyim canım bildiğin gibi..bıraktığından beri ben aşılama işini 2 aydır rafa kaldırdım diyete başladım 7kg verdim ve devam ediyorum daha kolay hamile kalmak için..bu ay sonunu bekliyorum 2.aşılama için bakalım kısmet..senin kistlerin neden geçmedi ya çok üzüldüm ilaç kullanmadınmı?inşallah 2.tedavi çok iyi geçer tatlım..doktorunu değiştirmen iyi olmuş inşallah 2.aşılamada hamile kalıcaksın cnm olmadı tüpte şans daha yüksek olucak emin ol..bu ay ikimizede uğurlu gelir inşallah hamiş oluruzbizde o güzel günleri görücez canım ve bu günleri konuşucaz daha sonra gör bak arada gir lütfen merak ettirme kendini..
canım inşallah yerleşme kanamasıdır.11.gün erken bence adet olmak için.arkadaşlarr 11, günüm ve kahverengi akıntım pembeye döndü kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyo :::
inşallah canım güzel sonuçlar alırsın.beklemek çok zor kızlar ya kan sonucuma göre aşılamaya devam edip etmiyeceğim belli olucak nolur dua edinde kanım iyi çıksın ve aşılamam yapılsın
Allah yardımcın olsun canım.aklıma bi arkadaşımın kayınvalidesi geldi.gittiği her yerde bunun çocuğu olmuyor diye arkadaşımı milletin içinde rezil ederdi.sonra sorunun oğlunda olduğu ortaya çıkınca bıçak gibi çenesi kesildi ve bunu yapan da emekli öğretmen.cahil eğitimli fark etmiyor ne yazık ki insaniyet olmadıktan sonra.bu arada arkadaşımın eşi varikosel ameliyatı oldu şimdi 2 çocukları var.inşallah Allah bizlere de nasip eder.kızlar bendede 3 tane elti var bi görmeniz lazım.evlendiğim günden beri bende bi sorun çıkarmaya uğraşıyolar hemde eşimin varikosel ameliyatı olduğunu bile bile.her hastaneye gittiğimizde.birde açık açık soruyolar sende bir sorun çıktımı diye.o kadar fesatlarki yok bende bi sorun her şey normal diyorum.inandıramıyorum cahil işte naparsın katlanıyorum.bi tane cahil dostun olana kadar bin tane aydın düşmanın olsun daha iyi.yaaa işte bu kadar sıkıntımın arasında birde bu salaklarla uğraşıyorum.allaha havale ediyorum hepsinide.
herkese iyi haftalar
umarım geçen haftaki gibi güzel haberleri bol olan bir hafta olur...
olumlu sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum. onlar sayesinde aşılamaya olan inancım arttı. umarım benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım en kısa zamanda iyi haberleri alırlar.
benim için son 4 gün.. ama korkuyorum o günün gelmesinden..olumlu düşünmeye çalışıyorum ama o korku yerleşti sanki içime atamıyorum:18::18:
benimde son 4 günüm heyecan dorukta
sen de 26 sında oldun herhalde...
umarım cuma günü hayırlı haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?