Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sorma benimkide bırakamıyor. Doktora gitti ne yaptı etti olmadı tamamen istemek lazım bu sigara işini bırakmak için.
Evde hiç içmiyor artık ama iş yerinde çok içtiğini üzerindeki kokudan anlayabiliyorum. İnşallah oda bırakır

kızlar eşimle barıştım evime döndüm:)

ama kötü haber dün sabah kahverengi lekelenmem oldu jel artıklarının arasında görrdüm peçeteye bulaştı nokta kadar. sonra kesildi ama göğüslerim falan da yumuşadı zaten. hastalanıcam 3-4 güne. zaten 9 mayıs adet günüm anca sökülür o güne kadar. tutmadı yani.

zaten bunca stresde nasıl tutsun. kızlar ben doğuştan tek tüplüyüm. 1 kez de kürtaj oldum 1 senedirde hamile kalamıyorum. 2. aşılamaya geçmeden önce tekrar bir rahim filmi çektirsem mi?

belki de kürtaj sırasında tüpüm zarar gördü tıkandı yapışıklıklar oldu?? o zaman beni direk tüp bebeğe geçirirler mi?

leylacım

sen 2. aşılamaya direk geçtin dimi ilaçlarını kendin mi alıyorrsun raporu nasıl çıkartıyorsun.bana 1 ay ara vericez o ayda seni 2. rapora hazırlicaz dedilerde..
ayrıca daha 6. gün adet ağrılarına takılma tutanın da tutmayanında oluyor bu meşhur ağrı.

OOOOhhoooooooo bizim hamişler uyanamadı herhalde daha , baksanıza gelen giden yok . Taze hamişler rahatladı tabi sonuçları alınca aylarca süren uykusuzluklarının acısını çıkarıyorlar şimdi.

evet benim eşimde bir türlü bırakamayanlardan. azaltıyor vs. ama tamamen bir türlü bırakamıyor. sözü var. hamile kalırsam bırakcak.

bence aşılamadan önce kesinlikle rahim filmi çekilmeli, neye göre yapılacakki aşılama bence çektir.

evet benim eşimde bir türlü bırakamayanlardan. azaltıyor vs. ama tamamen bir türlü bırakamıyor. sözü var. hamile kalırsam bırakcak.

aman benimkide hep diyordu tedavi sırasında bırakcam , evlenince bırakcam diye şimdide hamile kalınca diyor ama artık ben yemiyorum

benimkide diyordu evlenince bırakcam diye ama bırakamıyor şimdi çocuk olunca dio bakalım ne zaman bırakcak

kızlar ben dr geldim ama haberler kötüü 3 yumurtanın biri 11 mm biri 12 mm diğeri ise 17 mm olmuş iğnelere göre çok az büyüyoo tekrar kan verdim ve öğleden sonra kan sonucuna göre aşılamaya devam edip edemicemizi konuşucaz aşılama iptal olursa 3 ay yumurtaları güçlendirici ilaç verecekmiş canım çok sıkkın kızlar normal aylarda bile benim yumurtam 4-5 tane oluşuyodu ve 19-20 mm oluyodu neden böyle oldu anlamadım dr konuşup en azından 17 mm lık olan yumurtayı çatlatıp aşılamamı yapsın diyeceğim ama bakalım kan sonucu nasıl çıkıcak boralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum şimdi iş yerindeyim napıcam ben yaaa bu yumurtaluklar nasıl güçlencek kızlar nolur bana yardım edin destek olun

canım eşinle barışmanıza çok sevindim. rabbim bir daha yaşatmasın o günleri. evet direkt başladım. çünkü benim ilk aşılamadan 2. kutu iğnelerimden sadece 1 adet kullanmıştım kalanı duruyordu onla başladım. ve ilk muayeneden tekrar rapor işlemini başlattılar. benim iğnem bittiğinde ikinci raporum çıkmıştı. onunla aldım. ilk aşılamamdada ikinci kutuyu sonradan aldım ama raporun süresi 1 ay olduğu için bitmemişti daha süresi. senin ilk aşılamanın süresi 1 ayı doldurmadıysa hemen alıp başlayabilirsin. ama inşallah bunların hiç birine gerek kalmaz. olmadı zaten eczacın veriyormuş alıp başlayabilirsin.

benimkide diyordu evlenince bırakcam diye ama bırakamıyor şimdi çocuk olunca dio bakalım ne zaman bırakcak

aynen canım evlenince bırakacağım dedi. nikah günü almaya giderken yemin ettirttim içmeyeceğim diye. ama bizim uyanık yeminin diyeti 3 gün oruç tutmuş. evlendikten sonra 6 ay içmedi. yada ben öyle sanıyorum. koku alıyordum iş yerindekiler içiyor diyordu. sonra suç üstü yakaladım. dahada serbestleşti. öyle işte. şimdi hamile kalmaya kaldı güya. bilemiyorum. bırakmayı istiyor güya. ama sanmıyorum. en ufak bir sinir, stres olsun hemen sigara. ne var anlamıyorum o dumanda.

sakın canını sıkma mevlanın sözünü hatırla kolay değil biliyorum bende stresten ölmek üzereyim ama ne yapalım stres yapıncada elimize bişey geçmiyor senin içinde öyle şimdi....''üzülme ya daha iyisi olacağından yada olmaması gerektiği için olmuyordur..''

evet haklısın tamam bende içiyorum ama yemeklerden sonra 1 tane kahve içerken 1 tane keyif için içiyorum onun gibi her dakika sigaraya saldırmıyorum...

canım ilk aşılamamda adet bitiminden 3-4 günsonra aşılamam yapılmış çok çabuk büyümştü. ikincide ise 3 yumurta birden olduğundanmıdır, vücut ilaçlara alıştığındanmıdır 16. günümde aşılama oldum. neden bırakıyor büyümesi için devam etmiyor anlamadım. vardır muhakkak bir bildiği. inşallah kan sonucu iyi gelirde devam edersin. vardır bir hayır üzme kendini.

OOOOhhoooooooo bizim hamişler uyanamadı herhalde daha , baksanıza gelen giden yok . Taze hamişler rahatladı tabi sonuçları alınca aylarca süren uykusuzluklarının acısını çıkarıyorlar şimdi.

evet canım ya. bir sürü hamişimiz oldu hiç biri yok ortalarda. yoksa bizi hamile topikleriylemi aldatıyorlar:)

evet aynen dediklerinde haklısın ama insan oğlu işte neden diye soruyo bunların hepsi bir imtehan biliyorum ama işte sabretcem rabbim güç kuvvet versin inan en dipte gibiyim rabbim elimden tutar inş.. genede halimize şükür ama çok zor bişeyy gücüm kalmadı artık desteğin için saol canım çok doluyum rahatlamam lazım saolll

bende şu 3-4 günü nasıl geçircem bilmem.. ama napalım bizimde sınavımız bu isyankar olmayalım anlamadan...halimize şükür ve hamd olsun...

son günlerinde adet sancısı gibi ağrıların oldumu benim 11. günüm dünden buyana adet ağrısı gibi ağrılarım var korkuyorum adet olcam diye...

canım benim saol valla anlamadım en azından 17 mm olan bir yumurtam var bari onu çatlat ve aşılamayı yap demi tabiki bir bildiğii vardır ama işte bende iptal olmasın istiyorum o kadar masraf yaptık psikolojikmen sıkıntı yaşadım belki 17 mm olan döllenir işte kan sonucuma göre öğleden sonra dr konuşucam iptal etme dicem bugün 8. gün aşılama iğnelerini kullandığım gonol f 150 doz kullandım ya zaten ben ne zaman aşılama yaptırıyım yada tüp bebek yaptırayım benim o ay yumurtamda sorun oluyoo normalde yumurta takibi yaptırdığımda 4-5 tane yumoşum oluyo ve 19-20 mm kadar yükseliyo kendiliğinden ben anlamadım bu işi yaa amh değerim 2.35 dr gayet güzel demişti ama yokk yumoşlar gelişmedi bu ay ilk defa başıma böyle bişey geldi şok dayım canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…