merhaba masılcım
nasıl geçti haftasonu? biraz uzaklaşmak iyi gelmiştir umarım. ne de olsa tebdil-i mekanda ferahlık varmış:))
aslında erken hamilelik belirtileri diye bahsedilen bir çok şey- adet gecikmesinden önce- progesteron hormonun etkileri. göğüs hassasiyeti, şişkinlik, mide eksimeleri, vucut ısısının yükselmesi vs..çünkü hamilelik hormonu bhcg kanda yüksek bir seviyeye ulaştğında asıl hamilelik etkileri başlıyor o da adet gecikmesinden 2-3 hafta sonra...
ama bizler yine de bu stresten kurtulmak için kendimize bir yol arıyoruzz bu süreçte, umutlanmak ya da umudu kesmek için. kendimizi dinleyerek anlamlar çıkarmaya çalışıyoruz..aslında en güzeli bunların hepsinin normal olduğunu bilmek ve test günün gelmesini beklemek..ama üzerimizdeki baskıyı hafifletmek istiyoruz. aslında bunu yaparak daha fazla stres oluyoruz ve bu 15 gün geçmek bilmiyor...
onlar öyle yaparak senin günahlarını alıyolar zararda olan onlar farkında değiller.benim bu 3.aşılamam biliyosun bundan çok umutluyum nedense artık zamanı geldi galiba diyorum rabbim hayırlısı ile verecek inşallahh sende 3.yaptırsana canımmm
canım bende 3. yü yaptırcamda eşimi ameliyat eden doktoru gölbaşına tayini çıkmış.hani eşimde hareketsizlik vardıya önce bi o dktora muyene olup ilaç tedavisi yapmak istiyoruz.çünkü ileri hızlı hareket olmayınca aşılamalar tutmuyomuş.esas yumurtayı dölleyen ileri hızlı hareketli olanlarmış.allahın izniyle biraz düzelme olursa üçüncüyede başlıyacam.inşallah 3. tutar yaşda ilerliyo eşimin iyileşmesini beklerken benim yaşım geçiyo onada üzülüyorum çünkü kadının bi doğurganlık yaşı var hersene yumurtalar biraz daha kalitesizleşiyomuş onada canım sıkılıyo bilmiyorum ben çok negatifim 2 aşılamamdada çok negatiftim elimde değil hep kötüyü çağırıyorum.inşallah 3.de pozitif olmayı başarırım
Canım iyi ki gitmişim temiz hava deniz iyi geldi ,,fırsatını bulursan kaçmak lazım bazen şehirlerden..ki yeterince sebebim vardı biliyorsun sıkılmışım üstelik hava çok sıcak soğuk sulara atınca kendimi rahatladım canım rüya kısa sürdü 2 gün bile değil bu sabah erkenden iş koşturma telaşlar başladı bile şükür Allah'a aynı maraton rutine devam..bugün hastalanmak üzereyim ama tabi gecikmeli geldiği için korkunç şişirdi beni yazdım az evvel karnım 5 aylık gibi o yüzden çok rahat değilim gerdi beni iyice bir açılsa o da ben de huzura ereceğiz artık sen iyisin değil mi onu söyle moraller nasıl?? bu haftada sen varsın cumaya hadi bakalım umarım sen de hamile olarak haberini müjdelersin canım....yazdıklarınn aynen doğru senin gibi düşünüyorum o yüzdende bekleme süreçlerinde hamilemiyim değil miyim hiçbirzaman yorum yapmadım neticeye odaklanmadım beklerken yazdığım mesajlarımı takip ettiysen görmüş anlamışsındır öğrenmek araştırmak okumak emek zaman istiyor ama yol gösterici ben sadece o süreçte aşırı sıkıntı çektiğimi yazmışımdır yoksa belirti olmadığını biliyorum o güne kadar yaa hiç te yormuyorum kafayı hamilemiyim diye zaten acı çekmekten fırsatım olmuyor odaklanmaya :))
bende aynı durumdayım yanlız bende akıntı yok 11. günüm ve adet gibi ağrılarım var
canım inşallah yerleşme kanamasıdır.11.gün erken bence adet olmak için.
inşallah öyledir... bence de erken geçen ay çatlatma iğnesinden sonra tam 14, gün adet omuştum
karnının nasıl şiş olduğunu tahmin edebiliyorum..ben de gözlerime inanamıyordum eşim bile "bu ne boyle" diye tepki vermişti..sonrasında adet dönemi diğerlerinden çok farklı geçmişti..inanılmaz bir yoğunlukta...neyse sonra normale dönüyor insan, her şey unutuluyor:)) sen de kısa bir ara ver ve unut bunları sonra yepyeni bir heyecanla yola çık yeniden ve sonsuz bir moralle...biz izmirliler çok şanslıyız..haftasonları kendimizi denize atıp sıkıntılarımızdan kurtuluyoruz. o tuzlu su ve iyot her türlü duygusal çöküntünün ilacı...
ben moral olarak dengesiz uçlarda geziniyorum( sabah kalktığımda kendimi çok kötü hissediyorum sabah haberlerine bile ağlıyorum:)) ama gün içinde normale dönüyorum. ama şu kesin ki ben daha önce hiç bu kadar duygusal olmamıştım:)))hormonlarımla çok oynadılar sanırım ayarlar bozuldu:)
yaşımın geçmesine üzülüyorum demişsin ya ,,kaç yaşındasın neden soruyorum biliyor musun sen yaşını hiç dert etme,,düzenli adet oluyorsan istersen 40 yaşında ol,,tek bir sağlıklı yumurta dahi geliştirsen eşinin de 4.harekette yani senin dediğin gibi ileri hızlı hareketli tek bir spermi dahi bulunsa biliyorsun ki bebek için bu yeterli bugüne kadar yaşadığın olumsuzluklar nedeni ile etkisini üzerinden atamaz ve bu olumsuzlukla devam edersen kendi ellerinle başarılı olma şansını azaltırsın önce moral umut lazım bize bunu sakın aklından çıkarma olmadan olacağa karar verme kafanı güzelliklere kod'la ama bunu gerçekten isteyerek yap korkunu kendini telkin ederek yen ve duaların ile elbet ...herşey hayırlı güzel gelişsin 3.aşılamanda inşallah bebeğin olur aksi halde dahi umutlarını yok etme canım
kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor size bir sorum olacaktı fikri olan varmı acaba cuma günü test sonucumu almıştım aşılamanın 15. günü sonuç 385.56 doktorum sonucu görünce ikiz olsun istermisiniz diye sordu sonra ayın 17 sinde kalp atışını dinleyeceğiz dedi sizce bu sonuca göre ikiz olma ihtimali varmı çok merak ediyorum
canım çok saol desteğin için inan bende negatif olmamaya çalışıyorum ama benim dert bir değil çocuğumun olmaması kimsenin umrunda değil herkes okadar bencilki ben bu sıkıntımın içinde daha nelerle uğraşıyorum bi bilsen sabahları yataktan sürünerek kalkıyorum bi psikoloğa gimeye okadar ihtiyacım varki bendeki bütün belirtiler depresyon belirtisi.yinede allahıma dayanarak toparlanmaya çalışıyorum
ben sana hemen duyduğumu bildiğimi söyleyeyim sorduğun için elbet doktorun en kesin ve doğru olan ihtimali bilir,, geçen sene yakın arkadaşım aşılama ile 14.gün değeri 358 ile hamileydi şuan iki tane şirin kızı var...umarım gönlüne göre gelişir herşey hayırlı olsun canım
kızlarrrrrrrr dr aradı 2 gün daha iğneyi kullan devam dedi çarşamba tekrar gidicem nolur dua edin hamişlerrrrrrr aşılamamı yaptırayım hamiş kalayımmm inş... hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsinn offff çok zor bir gündü valla başım çatlıyooooo
canım toplam sayınız mı 36 milyon yoksa mlde mi ikisi fark eder.sen sonuçlarını yaz ben yorumlarım.benim eşimin de spermlerinde problem var.uzman oldum artık bu konuda...
1.8 cc hacimde canım 36 milyon
anomoli oranı %4 (büyük baş)
ph :10
yorumlarsan sevinirim....
masall35 arkadaşımız gerçekten sen bu konularda çok bilgisi olan çok pozitif birisin gerçekten burada herkezin görüşleri çok değerli bu topiğe girince senin yazılarını arayıp okuyorum önce senin fikirlerin benim için çok önemli
canım 8cc de 36 milyon demek 36çarpı8=288 milyon sperm demek bu da çok ii doktor niye öyle dedi acaba.anomali ile ilgili yorum yapamıycam bizim testlerde morfoloji olarak yazıyor.ama eğer anomali anormal sperm demekse o da ço ii çünkü%4ü anormalse %96sı normaldir ki bu da güzel.ph bizim testte 7.2 ile 8 arası normal gösteriyor 10 yüksek ama ph ın yüksek olmasının bi sorun olduğunu hiç duymadım.bir de önemli olan ileri hız yüzdesi o yazmıyor mu?progresif hareketlilik +4 veya ++++ şeklinde yazabilir bi de onu söyle istersen o da çok önemli.umarım yardımcı olmuşumdur.
Merhaba arkadaşlar,
uzun süren bir depresyondan sonra yine sahneye döndümbenimde aşılamam dün oldu.ama 2 aydır uğradığım hayal kırıklıklarından sonra içimde zerre kadar ümit kalmadı.artık herşeyi rabbime bıraktım.kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.sonrada üzüldüğümüzle kalıyoruz.bakalım hayat daha neler gösterecek bize.allahım güzel şeyler olsun (amin)
Ya düşündükçe kafayı yicem.2 tane 19m 1 tane 21m yumurtam oluşmuş.ama ben niye hamile kalamıyorum.geçen ayda böyleydi.artık bi anormallik olduğunu düşünüyorum.allahım aklımı koru yarabbi
çok çok teşekkür ederim ...çokk tebrik ederim canım,:))
inş.rahat huzurlu iyi bi hamilelik geçirirsin...
OOOOhhoooooooo bizim hamişler uyanamadı herhalde daha , baksanıza gelen giden yok . Taze hamişlerrahatladı tabi sonuçları alınca aylarca süren uykusuzluklarının acısını çıkarıyorlar şimdi.
Bugun itibari ile krmızıları beş gün erken gordüm.yeni bır doktora gıdecegim adetımın 4 gunu bana sebepsız ınfertılıte dendı hamıle kalmada sorun yoktu fakat yumurta takıbı bıle yaılmadan asılama yapıldı fakat tutmadı sonra bır ay ara vermem gerektı ve bugun adet odum yeni doktor yenı tedavi ve insalah yenı bır bebek gelır allahım sen bu yolda hıç kımsenın yuzunu kara çıkarma evlat hasretiyle yakm yarabbim içimizi elaleme karşi zor durumda bırakma yarabbim aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?