Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım iyi ki gitmişim temiz hava deniz iyi geldi ,,fırsatını bulursan kaçmak lazım bazen şehirlerden..ki yeterince sebebim vardı biliyorsun sıkılmışım üstelik hava çok sıcak soğuk sulara atınca kendimi rahatladım canım rüya kısa sürdü 2 gün bile değil bu sabah erkenden iş koşturma telaşlar başladı bile şükür Allah'a aynı maraton rutine devam..bugün hastalanmak üzereyim ama tabi gecikmeli geldiği için korkunç şişirdi beni yazdım az evvel karnım 5 aylık gibi o yüzden çok rahat değilim gerdi beni iyice bir açılsa o da ben de huzura ereceğiz artık sen iyisin değil mi onu söyle moraller nasıl?? bu haftada sen varsın cumaya hadi bakalım umarım sen de hamile olarak haberini müjdelersin canım....yazdıklarınn aynen doğru senin gibi düşünüyorum o yüzdende bekleme süreçlerinde hamilemiyim değil miyim hiçbirzaman yorum yapmadım neticeye odaklanmadım beklerken yazdığım mesajlarımı takip ettiysen görmüş anlamışsındır öğrenmek araştırmak okumak emek zaman istiyor ama yol gösterici ben sadece o süreçte aşırı sıkıntı çektiğimi yazmışımdır yoksa belirti olmadığını biliyorum o güne kadar yaa hiç te yormuyorum kafayı hamilemiyim diye zaten acı çekmekten fırsatım olmuyor odaklanmaya :))

canım bende 3. yü yaptırcamda eşimi ameliyat eden doktoru gölbaşına tayini çıkmış.hani eşimde hareketsizlik vardıya önce bi o dktora muyene olup ilaç tedavisi yapmak istiyoruz.çünkü ileri hızlı hareket olmayınca aşılamalar tutmuyomuş.esas yumurtayı dölleyen ileri hızlı hareketli olanlarmış.allahın izniyle biraz düzelme olursa üçüncüyede başlıyacam.inşallah 3. tutar yaşda ilerliyo eşimin iyileşmesini beklerken benim yaşım geçiyo onada üzülüyorum çünkü kadının bi doğurganlık yaşı var hersene yumurtalar biraz daha kalitesizleşiyomuş onada canım sıkılıyo bilmiyorum ben çok negatifim 2 aşılamamdada çok negatiftim elimde değil hep kötüyü çağırıyorum.inşallah 3.de pozitif olmayı başarırım

yaşımın geçmesine üzülüyorum demişsin ya ,,kaç yaşındasın neden soruyorum biliyor musun sen yaşını hiç dert etme,,düzenli adet oluyorsan istersen 40 yaşında ol,,tek bir sağlıklı yumurta dahi geliştirsen eşinin de 4.harekette yani senin dediğin gibi ileri hızlı hareketli tek bir spermi dahi bulunsa biliyorsun ki bebek için bu yeterli bugüne kadar yaşadığın olumsuzluklar nedeni ile etkisini üzerinden atamaz ve bu olumsuzlukla devam edersen kendi ellerinle başarılı olma şansını azaltırsın önce moral umut lazım bize bunu sakın aklından çıkarma olmadan olacağa karar verme kafanı güzelliklere kod'la ama bunu gerçekten isteyerek yap korkunu kendini telkin ederek yen ve duaların ile elbet ...herşey hayırlı güzel gelişsin 3.aşılamanda inşallah bebeğin olur aksi halde dahi umutlarını yok etme canım

Son düzenleme:

karnının nasıl şiş olduğunu tahmin edebiliyorum..ben de gözlerime inanamıyordum eşim bile "bu ne boyle" diye tepki vermişti..sonrasında adet dönemi diğerlerinden çok farklı geçmişti..inanılmaz bir yoğunlukta...neyse sonra normale dönüyor insan, her şey unutuluyor:)) sen de kısa bir ara ver ve unut bunları sonra yepyeni bir heyecanla yola çık yeniden ve sonsuz bir moralle...biz izmirliler çok şanslıyız..haftasonları kendimizi denize atıp sıkıntılarımızdan kurtuluyoruz. o tuzlu su ve iyot her türlü duygusal çöküntünün ilacı...

ben moral olarak dengesiz uçlarda geziniyorum( sabah kalktığımda kendimi çok kötü hissediyorum sabah haberlerine bile ağlıyorum:)) ama gün içinde normale dönüyorum. ama şu kesin ki ben daha önce hiç bu kadar duygusal olmamıştım:)))hormonlarımla çok oynadılar sanırım ayarlar bozuldu:)

aynen öyle güzelim izmirde olmak bu yönü ile çok avantaj heryer yakın:)) kıyamam ya ağlama nöbetleri ....bende kendimi hiç bu kadar duygusal hassas hatırlamıyorum şu tedavi dönemleri olduğum kadar hormonlar kaş yaparken gözümüzü çıkarıyorlar hamile kalıncada aynen devam hemde artarak kalalımda ağlayalım bol bol çiçeğe böceğe napalım razıyız.:) bende sadece ağlama olsa iyi sinirlerim tavan yaptı bu dönemde nöbet gibi geldi gittiler...çatacak yer aradım durdum çoğu zaman bu niye burda diye...:)) annem dışında herkesi fırçaladım sanırım tabela asacaktım boynuma valla dikkat bulaşma patlarım tedaviliyim diye :))
artık bunlar işin geyiği espirisi Allah hiçbirimizin emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın canım Hayat çok kısa zaten ciddiye alınamayacak kadar fani her şey...gönül istiyor ki evlat isteyince biran evvel o duyguyu da tadasın...inşallah hepimiz tadarız.

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız nasıl gidiyor size bir sorum olacaktı fikri olan varmı acaba cuma günü test sonucumu almıştım aşılamanın 15. günü sonuç 385.56 doktorum sonucu görünce ikiz olsun istermisiniz diye sordu sonra ayın 17 sinde kalp atışını dinleyeceğiz dedi sizce bu sonuca göre ikiz olma ihtimali varmı çok merak ediyorum

canım çok saol desteğin için inan bende negatif olmamaya çalışıyorum ama benim dert bir değil çocuğumun olmaması kimsenin umrunda değil herkes okadar bencilki ben bu sıkıntımın içinde daha nelerle uğraşıyorum bi bilsen sabahları yataktan sürünerek kalkıyorum bi psikoloğa gimeye okadar ihtiyacım varki bendeki bütün belirtiler depresyon belirtisi.yinede allahıma dayanarak toparlanmaya çalışıyorum

ben sana hemen duyduğumu bildiğimi söyleyeyim sorduğun için elbet doktorun en kesin ve doğru olan ihtimali bilir,, geçen sene yakın arkadaşım aşılama ile 14.gün değeri 358 ile hamileydi şuan iki tane şirin kızı var...umarım gönlüne göre gelişir herşey hayırlı olsun canım

rica ederim cnm,,o yüzden giriyorum fırsat bulunca sizlerle olmaya kendime destek buluyorum size destek olmaya çalışıyorum amacımız bu hepimizin...sakın sakın yılma,,kendini bırakma depresyon dediğin şey çok ciddi bir rahatsızlık önce kendin önce senin sağlığın herkes kendi önceliğini kendi yaratır hayatta sen de önce ben diye uyanırsan her sabah çevrene istemediğin şeyler için hayır demeyi ,,seni üzen sinirlendiren sıkan insanlardan kaçıp uzak tutmayı becerirsen kendini koruyabilirsin ancak...bencillik insanın doğasında var sadece kimimizde fazla kimimizde olması gerektiği kadar..çevreni takma eminim sorunların vardır hepimizin çeşit çeşit var hayatla mücadele bu ...sen kendine odaklan başkalarına dert anlatamazsın senin kadar seni kimse anlamaz biliyosun bunu ,,hepimiz için geçerli herşey güzel olacak de kendine hep hayırlısını dile Allah'tan yeter.gerisi alın yazısı.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr dr aradı 2 gün daha iğneyi kullan devam dedi çarşamba tekrar gidicem nolur dua edin hamişlerrrrrrr aşılamamı yaptırayım hamiş kalayımmm inş... hayırlıs sağlıklı evlatlar nasip etsinn offff çok zor bir gündü valla başım çatlıyooooo

masall35 arkadaşımız gerçekten sen bu konularda çok bilgisi olan çok pozitif birisin gerçekten burada herkezin görüşleri çok değerli bu topiğe girince senin yazılarını arayıp okuyorum önce senin fikirlerin benim için çok önemli

gözünaydın cnm,,bak gördün mü herşey yolunda hayırlısı ile de devam ...olacak aşılaman lütfen çok düşünme detayları stress yok tamam?:))

canım 8cc de 36 milyon demek 36çarpı8=288 milyon sperm demek bu da çok ii doktor niye öyle dedi acaba.anomali ile ilgili yorum yapamıycam bizim testlerde morfoloji olarak yazıyor.ama eğer anomali anormal sperm demekse o da ço ii çünkü%4ü anormalse %96sı normaldir ki bu da güzel.ph bizim testte 7.2 ile 8 arası normal gösteriyor 10 yüksek ama ph ın yüksek olmasının bi sorun olduğunu hiç duymadım.bir de önemli olan ileri hız yüzdesi o yazmıyor mu?progresif hareketlilik +4 veya ++++ şeklinde yazabilir bi de onu söyle istersen o da çok önemli.umarım yardımcı olmuşumdur.

çok teşekkür ederim ,,çok mutlu oldum.yazdıklarımla eğer faydalı olabiliyorsam okunduğunda... severek sizlerle birlikte olmaya devam ederim hastalıklar kadar zor,,bebek sahibi olma yolunda yaşanılanlar.Hepimiz heyecanlı,stresli,meraklı ve sancılı oluyoruz ama bazı arkadaşlarımız tedavilerde yeni olduğunda daha çok bilgiye tecrübeye ihtiyacı oluyor,,bazılarımızın da daha çok moral ve desteğe.Yalnız olmadığını bilmek güç veriyor insana..bana da tabi ki.

evet canım en azından içeme su serptin rahatladım biraz bende keçi boynuzu pekmezi alamayı düşünüyordum doktorun dediklerinden sonra
hareketli oranı yazıyor canım ileri hız yüzdesi yok
1 saatte: %57
2 saatte %54
1/2 saati yok çünkü teste 40 dakika sonra bakmışlar
bunlarıda yorumlarsan sevinirim...

Bugun itibari ile krmızıları beş gün erken gordüm.yeni bır doktora gıdecegim adetımın 4 gunu bana sebepsız ınfertılıte dendı hamıle kalmada sorun yoktu fakat yumurta takıbı bıle yaılmadan asılama yapıldı fakat tutmadı sonra bır ay ara vermem gerektı ve bugun adet odum yeni doktor yenı tedavi ve insalah yenı bır bebek gelır allahım sen bu yolda hıç kımsenın yuzunu kara çıkarma evlat hasretiyle yakm yarabbim içimizi elaleme karşi zor durumda bırakma yarabbim aminnnn

aşılamana hayırlı olsun.inşallah sonucun pozitif olur
Ya düşündükçe kafayı yicem.2 tane 19m 1 tane 21m yumurtam oluşmuş.ama ben niye hamile kalamıyorum.geçen ayda böyleydi.artık bi anormallik olduğunu düşünüyorum.allahım aklımı koru yarabbi

canım ya herşey nasip kısmet.benim ilk aşılamamda 3 ikincide 4 yumurtam vardı ama tutmamıştı.3.tek yumurtayla oldu.
çokk tebrik ederim canım,:))
inş.rahat huzurlu iyi bi hamilelik geçirirsin...
çok çok teşekkür ederim ...

OOOOhhoooooooo bizim hamişler uyanamadı herhalde daha , baksanıza gelen giden yok . Taze hamişler rahatladı tabi sonuçları alınca aylarca süren uykusuzluklarının acısını çıkarıyorlar şimdi.

kuzum ya keşke uyusam ama nerde.şansızlık gene peşimde dolaşıyor.eve yeni geldim akşama kadar hastanede süründüm diyebilirim.sabah hem betam yapıldı hemde dahiliyeye gittim daha doğrusu doktorum yolladı kan değerlerim bayağı bi bozulmuş.öğlene doğru çıktım hastaneden.sonrada sonuç göstermeye gittim 4 te.görüşmeler eczane faslı derken yeni geldim eve...

allah isteyen herkeze versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…