Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elbette aynen dediğin gibi bırak sancılansın kasıkların:)) eğer doktorun gerek görmediyse yaptırma canım ,,boş yere.emin ol değerin bu 2 günde gerektiği kadar yükselmiştir.Kafana göre hareket etme zaten yakında muayene için çağırmıştır seni sabırlı ol güzelim dikkat et bu arada da kendine.güzel beslen ve dinlen ters hareketlerde yapma mesela sakın yukarı yönünde yükseğe uzanma ve uzatma kolunu mesela yüksek bir dolaptan raftan bişey almak için uzanma boş bulunup sakınman gereken hareketler ağır zaten taşıma biliyosun bunları sevgilerimle öpüyorum seni

benimde aynı kızlar ara vericek miyiz bilmiyorum ama evlilik yıldönümümüz 30 mayıs bizimde:)))

şimdiden evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm senin de.Mayıs gelinleri olmuşuz demek ki zamanında..umarım yeni yılımız üçümüzün de evine yeni bir birey getirir de çekirdek aile oluruz :))

teşekkür ederim masal çok zor aklımdan çıkarmak için uğraşıyorum ama olmuyo çok korkuyorum,üzülmek istemiyorum inşallah olur inşallah dileyen herkesin olur

inşallah canım hayırlısı olur senin için de bekleyen tüm arkadaşlar için de .hiçkimse üzülmek istemiyor bu yollara başvurup beklerken fakat herşeyin bir zamanı var biliyosun biz istediğimizde değil de Allah yazdığı zamanda oluyor,,üzülmekte bu olayın bir parçası rahat ol demek kolay ama yaşayanlardan destek al canım en azından iyi gelir ,,aklını seni mutlu eden oyalayan başka şeylerle meşgul etmeye çalış.

sagol canım esımde yaptırma dıyo dogru soyyluyon gerek gorseydı doktorum yaptırırdı cumartesı gunu gıtcez nasıpse keseyı gorcez cok heycanlıyım gunler saatler gecmıyo dıkkat edıyorum kendıme merak etme bende opuyorrum canım

canım bunları da bilmiyorum.ama erkek infertilitesi topiğine gel orda spermiyogram yaptıranlar bölümü var oraya yaz sonuçları benden daha iyi bilenler yorumlarlar.

teşekkür ederim canım haklısın biliyorum en hayırlı zaman şimdi değildr belki de hayırlısı ama bi yandan da inşallaaahhh.:) ilgi için teşekkür ederim :)

şimdiden evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm senin de.Mayıs gelinleri olmuşuz demek ki zamanında..umarım yeni yılımız üçümüzün de evine yeni bir birey getirir de çekirdek aile oluruz :))

inşallah cnm inşallah dualarım hepimiz için bu yönde emin ol..ben inanıyorum çekirdek aile olmamaıza hepimizin az kaldı

leylacım çok teessüf ederim o ne demek öyle...

inşallah herşey gönlünce olur ve aşılaman yapılır...

inşallah güzel bir sonuç alırsın...

canım değerinin yükselmesine çok sevindim. ne yapalım merak ediyoruz sizleri hep aramızda görmek istiyoruz. ihmal etmeyin bizi ne burda ne dualarınızda:)

leylacım çok teessüf ederim o ne demek öyle...

inşallah herşey gönlünce olur ve aşılaman yapılır...

inşallah güzel bir sonuç alırsın...

canım değerinin yükselmesine çok sevindim. ne yapalım merak ediyoruz sizleri hep aramızda görmek istiyoruz. ihmal etmeyin bizi ne burda ne dualarınızda:)

Ya düşündükçe kafayı yicem.2 tane 19m 1 tane 21m yumurtam oluşmuş.ama ben niye hamile kalamıyorum.geçen ayda böyleydi.artık bi anormallik olduğunu düşünüyorum.allahım aklımı koru yarabbi

canım sakın umıtsilıge kapılma dedıgın gbı ehrsey olcagına varır ama.bızd eumıt ederk guzelleştırcez işlerı kolaylaştırıcaz.siz bugunlerde kendiznizde calısın destekleyın yanı ilşkıde bulunun.nekdarlık evlısıncanım

aa böle dusunme ama borç nekı sağlıgınz oldugu surece ödersınız ama sağlık gıttımı sana yada eşine bısı oldugumu gözunuze hıçbişi görunmez

2.aşılamadan sonra istersen tüp bebege geçebiliyosun direk istersende 3.aşılamayı yapıyolar dr bana 3.aşılamanıda yapalım dedi inşllah içimden bi his 3.de melegin sana gelecek diyor :))

asıl akrsılıyo kız 2 aşılam 2 tup değilmı devletın karsıladıgı.benım elımde 2asılamalık rapor var.2yıllık galıba.ben 1asılam devlette2asılada özelde yaptırdım gercı 3.perş yapılckta.özel olunca hersey bendne cıktı gercıde

benım yumurtalarda sonradna sonraya gelışmeye basladı.16 ve 17 lık 2 yumurtam var.perş gunu asılamam var 3.aşılamam.yarın aksamda iğne olcm.carş catlatma olcm.perş de aşı.ama bence iş ondn sonra baslıyor bekleme suresı daha or gelıyor bana

canım çok sevindimben dedim rahat ol aklına kötü şeyler getirme diye...allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

amin mavicim.Allah kimsenin sevincini yarıda bırakmasın....

kıyamam ya işte türkiye gerçegi ne yapacaksın ki boşver degerinin yükselmesine sevindim bak oldu bitti geçiyor bile 4 haftalıksın bile canım sonuna kadar mutlu ol
inşallah kuzum hayırlısıyla sürüp gider herşey.bu arada sen ne yaptın bittimi doğum kontrol hapın...

masalcım çok teşekkür ederim.nolur dualarını eksik etme.

melankoli aşılaman hayırlı olsun.inşallah tutar.

leylacım bende çok merak ediyorum burayı ama mecburi bir araydı benimki.sağlık sıhhatim yerinde olduktan sonra mutlaka uğrarım hergün...

Kızlar bende troıd var dusuge sebep olabılıyomus bılgısı olan varmı

canım alah esirgesin getirme öyle kötü şeyler aklına. ama dr. kontrolunü aksatmazsın tedbirlerini alacaktır onlar. teyzemde vardı iki kere düşük yaptı çünkü dr.a gitmekte gecikmişti. son gebeliğinde hemen dr. gitti ve düzenli kontrollerini yaptırdı. şimdi oluşu 4 yaşında. güzel düşün güzel olsun.

gunaydin arkadaslar.dun doktora gittik.sukurler olsun kanamam durdu..4hafta 3gunluk ciktik.bu sefer 3gunde 1 kontrole cagiriyor doktorum..iki kesede saglikli duruyormus..insallahh...size bisi sorucam iki keseyide cevreyen zarin olusmasi lazim dedi doktorum.insallah bi dahakinede o gelisir...bu konuda bilgisi olan varmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…