canım agrılarım olsun ınan olunca daha ıyı orda oldugunu hısedıyorum agrım olmayınca sankı yokmus gıbı gelıyo doktorumu arayıp testın sonucunu soyledıgımde sordum tekrar test yapayımı dıye degerın ıyı tekrarlamaya gerek yok dedı ama benım ıcım rahat etmıyo yapsamı acaba dıye dusunuyorum
benimde aynı kızlar ara vericek miyiz bilmiyorum ama evlilik yıldönümümüz 30 mayıs bizimde:)))
teşekkür ederim masal çok zor aklımdan çıkarmak için uğraşıyorum ama olmuyo çok korkuyorum,üzülmek istemiyorum inşallah olur inşallah dileyen herkesin olur
elbette aynen dediğin gibi bırak sancılansın kasıkların:)) eğer doktorun gerek görmediyse yaptırma canım ,,boş yere.emin ol değerin bu 2 günde gerektiği kadar yükselmiştir.Kafana göre hareket etme zaten yakında muayene için çağırmıştır seni sabırlı ol güzelim dikkat et bu arada da kendine.güzel beslen ve dinlen ters hareketlerde yapma mesela sakın yukarı yönünde yükseğe uzanma ve uzatma kolunu mesela yüksek bir dolaptan raftan bişey almak için uzanma boş bulunup sakınman gereken hareketler ağır zaten taşıma biliyosun bunları sevgilerimle öpüyorum seni
canım bunları da bilmiyorum.ama erkek infertilitesi topiğine gel orda spermiyogram yaptıranlar bölümü var oraya yaz sonuçları benden daha iyi bilenler yorumlarlar.evet canım en azından içeme su serptin rahatladım biraz bende keçi boynuzu pekmezi alamayı düşünüyordum doktorun dediklerinden sonra
hareketli oranı yazıyor canım ileri hız yüzdesi yok
1 saatte: %57
2 saatte %54
1/2 saati yok çünkü teste 40 dakika sonra bakmışlar
bunlarıda yorumlarsan sevinirim...
teşekkür ederim canım haklısın biliyorum en hayırlı zaman şimdi değildr belki de hayırlısı ama bi yandan da inşallaaahhh.:) ilgi için teşekkür ederim :)
şimdiden evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm senin de.Mayıs gelinleri olmuşuz demek ki zamanında..umarım yeni yılımız üçümüzün de evine yeni bir birey getirir de çekirdek aile oluruz :))
leylacım çok teessüf ederim o ne demek öyle...
inşallah herşey gönlünce olur ve aşılaman yapılır...
inşallah güzel bir sonuç alırsın...
leylacım çok teessüf ederim o ne demek öyle...
inşallah herşey gönlünce olur ve aşılaman yapılır...
inşallah güzel bir sonuç alırsın...
Ya düşündükçe kafayı yicem.2 tane 19m 1 tane 21m yumurtam oluşmuş.ama ben niye hamile kalamıyorum.geçen ayda böyleydi.artık bi anormallik olduğunu düşünüyorum.allahım aklımı koru yarabbi
Aşılama sırasında enjekte edilen spermin nerdeyse yarısından fazlası dışarı çıktı.nedeninini anlamadım.doktora sölediğimde bana meraketme yüzde sekseni gitti dedi.ama doktor odadan çıkar çıkmaz bi okadar daha gitti.o yüzden baştan kaybettiğimi düşünüyorum.ve açıkçası bu yüzden fazlada dikkat etmiyorum.gerek yok çünkü.anlaşılan bize tüp bebk yolu gözüktü.ama onun içinde maliyet lazım.ama daha bu gün olan oldu.üstümüze 6 milyarlık borç kaldı.gelde işin içinden çık.kimin umrunda sanki benim çocuğumun olup olmadığı
2.aşılamadan sonra istersen tüp bebege geçebiliyosun direk istersende 3.aşılamayı yapıyolar dr bana 3.aşılamanıda yapalım dedi inşllah içimden bi his 3.de melegin sana gelecek diyor :))
canım çok sevindimben dedim rahat ol aklına kötü şeyler getirme diye...allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
inşallah kuzum hayırlısıyla sürüp gider herşey.bu arada sen ne yaptın bittimi doğum kontrol hapın...kıyamam ya işte türkiye gerçegi ne yapacaksın ki boşver degerinin yükselmesine sevindim bak oldu bitti geçiyor bile 4 haftalıksın bile canım sonuna kadar mutlu ol
masalcım çok teşekkür ederim.nolur dualarını eksik etme.mcan'gözünaydın cnm bugün için de..değerin yükselmiş ne mutlu,,kendine çok dikkat et kan değerlerim düşmüş demişsin umarım o değerlerin de sağlıklı beslenme vitaminler istirahat ile yükselir en kısa zamanda bebeğini içinde güle güle büyüt canım
merhaba arkadaşlar sizi aylardır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.ben de 27 nisan cuma günü aşılama yaptrdım.bu cuma günü dr gidicem ama çok mrak ediyorum.birbirimize dua edelim lütfen.başka çaremiz yok çünkü.
canım değerinin yükselmesine çok sevindim. ne yapalım merak ediyoruz sizleri hep aramızda görmek istiyoruz. ihmal etmeyin bizi ne burda ne dualarınızda:)
amin mavicim.Allah kimsenin sevincini yarıda bırakmasın....
inşallah kuzum hayırlısıyla sürüp gider herşey.bu arada sen ne yaptın bittimi doğum kontrol hapın...
masalcım çok teşekkür ederim.nolur dualarını eksik etme.
melankoli aşılaman hayırlı olsun.inşallah tutar.
leylacım bende çok merak ediyorum burayı ama mecburi bir araydı benimki.sağlık sıhhatim yerinde olduktan sonra mutlaka uğrarım hergün...[/QUOTE
biliyorum canım sen bizi buraları bırakmazsın. öyle takılıyorum işte. beklemek zor. bende belirtiye dair hiç bişey yok. arada ayakta fazla kalınca karnım sancıyor. dinlenince geçiyor. hafiften göğüs uçlarında hassasiyet çok umutlandım bu sefer ama bilmeyiorm sona yaklaştıkça içimde korku başlayır. sağlığın sıhatin her daim yerinde olur inşallah.
canum benımde kasıgımda batmalar sancılar oluyo acaba kan testımı yenılesemı dıye dusunuyorum gercı doktorum gerek yok dedı ama ıcım rahatlayamıyo bıturlu neyapsamkı bılemedım
Kızlar bende troıd var dusuge sebep olabılıyomus bılgısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?