evet canım ya. bir sürü hamişimiz oldu hiç biri yok ortalarda. yoksa bizi hamile topikleriylemi aldatıyorlar:)
inşallah herşey gönlünce olur ve aşılaman yapılır...beklemek çok zor kızlar ya kan sonucuma göre aşılamaya devam edip etmiyeceğim belli olucak nolur dua edinde kanım iyi çıksın ve aşılamam yapılsın
inşallah güzel bir sonuç alırsın...herkese iyi haftalar
umarım geçen haftaki gibi güzel haberleri bol olan bir hafta olur...
olumlu sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum. onlar sayesinde aşılamaya olan inancım arttı. umarım benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarım en kısa zamanda iyi haberleri alırlar.
benim için son 4 gün.. ama korkuyorum o günün gelmesinden..olumlu düşünmeye çalışıyorum ama o korku yerleşti sanki içime atamıyorum:18::18:
Kızlar 1 aşılamam tutmadı
Negatif
Önümüzde ki maçlara bakacağız şimdi :)
Doktorum bu ay boş geçip dinlendirecek haziran başı tekrar deneyeceğiz.
Bugün evlilik yıldönümüm olması nedeniyle hazırlıklara başlıyorum :)
Hemen cevap vermezsem kırılmayın bana...
Yarın haberleşiriz
çok çok geçmiş olsun.inşallah diğer seferde olur...
Öpüldünüz.
bu arada bugün gene beta hcg bakıldı.doktorum 200 üstünde olmalı diyordu değerim 307 çıktı.çok mutlu oldum. acayip korkuyordum değerim düşerse yada artmazsa diye...
slm arkadaşlar nasılsınız ben uzun zamndır giremedim topiğe bu ay çok güzel hamişler var inşallah hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız en çok mcan ana sevindim diyebilirim çok uğraştın ama rabbim sonunda karşılığını verdi bende ekim ayını bekliyorum tp bebek için bakalıkm herşeyin hayırlısı
nismitersah hoşgeldin öncelikle epeydir yoktun.özlettin kendini.bu arada çok çok teşekkür ediyorum.evet çok zor günler geçirdim çok sancılı bir süreçtii ama bu haber her acıyı unutturdu bana.inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın.
aminnnn canım inşallah banada yaşatır bu güzel duyguyu sen bundan sonra kendine çok iyi bak çünkü karnında küçücük bi melek taşıyosun
inşallah keseyi görürsün ardındanda kalp atışalrını duyarsın o çok başka bir duygu içinde bir canlı olduğunu ozaman hissediyosunve hamileyim ben artık diyosun rabbim isteyen herkese ve herkese bu güzel duyguları yaşatsın...
bu arada bugün gene beta hcg bakıldı.doktorum 200 üstünde olmalı diyordu değerim 307 çıktı.çok mutlu oldum. acayip korkuyordum değerim düşerse yada artmazsa diye...
amın canım Allah herkese yasatsın o guzel duyguları ınsallah sende boyle ılk ayında bısey hısetmedınmı
canım ilk günler kasıkta batmalarım krap şeklinde sancılarım oldu mide yanması ve uyku halim var ve bunlar hala devam ediyor,yani bebeğim ben burdayım diyor her seferinde
canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice seneler birlikte olun inşallahTabii ki bu defa olmadıysa bir sonrakinde... Çalışmalara devam..
İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim
kuzum ya keşke uyusam ama nerde.şansızlık gene peşimde dolaşıyor.eve yeni geldim akşama kadar hastanede süründüm diyebilirim.sabah hem betam yapıldı hemde dahiliyeye gittim daha doğrusu doktorum yolladı kan değerlerim bayağı bi bozulmuş.öğlene doğru çıktım hastaneden.sonrada sonuç göstermeye gittim 4 te.görüşmeler eczane faslı derken yeni geldim eve...
kıyamam ya işte türkiye gerçegi ne yapacaksın ki boşver degerinin yükselmesine sevindim bak oldu bitti geçiyor bile 4 haftalıksın bile canım sonuna kadar mutlu olbu arada bugün gene beta hcg bakıldı.doktorum 200 üstünde olmalı diyordu değerim 307 çıktı.çok mutlu oldum. acayip korkuyordum değerim düşerse yada artmazsa diye...
canum benımde kasıgımda batmalar sancılar oluyo acaba kan testımı yenılesemı dıye dusunuyorum gercı doktorum gerek yok dedı ama ıcım rahatlayamıyo bıturlu neyapsamkı bılemedım
Kızlar 1 aşılamam tutmadı
Negatif
Önümüzde ki maçlara bakacağız şimdi :)
Doktorum bu ay boş geçip dinlendirecek haziran başı tekrar deneyeceğiz.
Bugün evlilik yıldönümüm olması nedeniyle hazırlıklara başlıyorum :)
Hemen cevap vermezsem kırılmayın bana...
Yarın haberleşiriz
Öpüldünüz.
geçmiş olsun ve hayırlısı olsun cnm,,,önümüzdeki maçlar aynı durumda seninle mayıs serbest haziran tekrar müdahale..birlikteyiz evlilik yıldönümün kutlu olsun o bile benzer benim ki de 31 Mayıs :)) mutlukların daim olsun cnm
merhaba arkadaşlar sizi aylardır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.ben de 27 nisan cuma günü aşılama yaptrdım.bu cuma günü dr gidicem ama çok mrak ediyorum.birbirimize dua edelim lütfen.başka çaremiz yok çünkü.
yeliziz nasılsın cnm ,,sancıların var sa çok normal artık hamilesin ve daha çok yeni,,bırak olsun yeter ki sağlıkla devam etsin gelişimine ..hamileliğin ilk haftalarında bu kasık sancıları hatta adet olacakmış hissi veren ağrıların olması doğal,,ben ilk hamileliğimde 8.haftada iken bile bu sancıları batmaları çok şiddetli şekilde yaşamıştım çoğu yeni hamilede yaşıyor.Endişelenme gebelik kesen oluşurken rahimde ki kasılmalar değişimden kaynaklanıyor yaptıracağın yeni betahcg testi sancılarının nedenini açıklamayacak sana fakat cuma günkü testten sonra doktorun görüşene dek testi tekrarlamanı istemedi mi onu tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?