bence aşılamadan önce kesinlikle rahim filmi çekilmeli, neye göre yapılacakki aşılama bence çektir.
aman benimkide hep diyordu tedavi sırasında bırakcam , evlenince bırakcam diye şimdide hamile kalınca diyor ama artık ben yemiyorum
Kızlar bende troıd var dusuge sebep olabılıyomus bılgısı olan varmı
Kizlar selam, dun ikinci beta hcg testi yaptirdim doktorumun istegi uzerine ve sonuc cok sukur 740 cikti yani hersey yolunda. Ultrason icin haftaya gun verdi. Bakalim heyecanli bekleyis basladi. Bu ay asilamaya baslayan arkadaslara da Bol sans diliyorum Allah yardimciniz olsun. Diger hamisler napiyosunuz?
kızlar kahverengi lekelenmem devam ediyor sanki kırmızıya da dönüyor gibi hiç umudum yoktu zaten tutmayacağından emin gibiydim. benim 2 tane jel im kaldı uygulamaya devam etsem mi bıraksam mı ne dersiniz?
hastalansam bile kan testine gidicem ben perşembe günü. dotorum öyle dedi.
canım 1.beta hcg ye ne zaman baktırmıştın?değerin kaçtı?bana bu cuma gününe kontrol verdi dr um keseyi görmek için.
inşallah leyla şu bir iki haftayı bi atlatsam bebek etkilenmeden düzelsem çabucak benden mutlusu olmayacak.bu arada boş yere korkma.sadece kendine zarar verirsin.ne de hiçbir şeyi değiştirmeye gücümüz yetmiyor...[/QUOTE
biliyorum canım sen bizi buraları bırakmazsın. öyle takılıyorum işte. beklemek zor. bende belirtiye dair hiç bişey yok. arada ayakta fazla kalınca karnım sancıyor. dinlenince geçiyor. hafiften göğüs uçlarında hassasiyet çok umutlandım bu sefer ama bilmeyiorm sona yaklaştıkça içimde korku başlayır. sağlığın sıhatin her daim yerinde olur inşallah.
kan testini yenilemeni tavsiye etmem çünkü düşüğe sebep oluyomuş
gunaydin arkadaslar.dun doktora gittik.sukurler olsun kanamam durdu..4hafta 3gunluk ciktik.bu sefer 3gunde 1 kontrole cagiriyor doktorum..iki kesede saglikli duruyormus..insallahh...size bisi sorucam iki keseyide cevreyen zarin olusmasi lazim dedi doktorum.insallah bi dahakinede o gelisir...bu konuda bilgisi olan varmi...
Kizlar selam, dun ikinci beta hcg testi yaptirdim doktorumun istegi uzerine ve sonuc cok sukur 740 cikti yani hersey yolunda. Ultrason icin haftaya gun verdi. Bakalim heyecanli bekleyis basladi. Bu ay asilamaya baslayan arkadaslara da Bol sans diliyorum Allah yardimciniz olsun. Diger hamisler napiyosunuz?
inşallah kuzum hayırlısıyla sürüp gider herşey.bu arada sen ne yaptın bittimi doğum kontrol hapın...
sagol bitanemmm evet şimdilik herşey yolunda ama gene heyecan dorukda çarşamba günü bakalım yumoş çatlama seviyesine gelecekmi ayyy tüp bebekde bile bu kadar strese girmemiştim vallaaa elimde değil o an ölecek gibi oluyorum ama sonra geçiyo rahatlıyorum şimdi iyiyim yani kuzum saoll yarın sabah gör sen beni kalbim güp güp atıyoooo dr kontrolünden sonra yazarım size canım benimgözünaydın cnm,,bak gördün mü herşey yolunda hayırlısı ile de devam ...olacak aşılaman lütfen çok düşünme detayları stress yok tamam?:))
ayy canım çok şükür inş. zarda oluşur bebişlerine sağsağlim kavuşursun benim canımgunaydin arkadaslar.dun doktora gittik.sukurler olsun kanamam durdu..4hafta 3gunluk ciktik.bu sefer 3gunde 1 kontrole cagiriyor doktorum..iki kesede saglikli duruyormus..insallahh...size bisi sorucam iki keseyide cevreyen zarin olusmasi lazim dedi doktorum.insallah bi dahakinede o gelisir...bu konuda bilgisi olan varmi...
bu arada bugün gene beta hcg bakıldı.doktorum 200 üstünde olmalı diyordu değerim 307 çıktı.çok mutlu oldum. acayip korkuyordum değerim düşerse yada artmazsa diye...
Canım aşılamadan sonraki 15. Günde ilk testi yaptırmıştım 324 çıktı :) iki gün sonrada tekrarlamamı istedi. Ayrıca protestanı günde 3 sefere çıkardı ve kontrole gelene kadar kullanmamı istedi. Kısmete ilk kontrol ayın 15 inde :) senin nasıl gidiyor degerler?
canım ben de aşılamadan sonraki 14.günde evimin yakınındaki bir özel hastanede yaptırdım.262 çıkmıştı.aynı hastaneden günaşırı tekrarladım pazar günü 697 çıktı.pazartesi de dr umun olduğu hastaneden yaptırdım 825 çıktı.hastaneler farklı olunca referans aralıkları da farklı karıştı biraz.belirtilerin var mı?ben de ara sıra kasık ağrılarının dışında ve göğüslerdeki hassasiyetin dışında pek bir şey yok
canım alah esirgesin getirme öyle kötü şeyler aklına. ama dr. kontrolunü aksatmazsın tedbirlerini alacaktır onlar. teyzemde vardı iki kere düşük yaptı çünkü dr.a gitmekte gecikmişti. son gebeliğinde hemen dr. gitti ve düzenli kontrollerini yaptırdı. şimdi oluşu 4 yaşında. güzel düşün güzel olsun.
canım bugünü saymazsak kaldı 1 bakalım geri sayım başladı heyecan dorukta :18:
amin witchhhh inşallah öyle olur.Hadi gözünaydın... Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
günaydın kuzular nasılsınız,
dün yazamadım sizlere aklımda hep burdaydı dün dişimide çektirdim, müdürmüde agırladım ki sormayın :)
dün yazamadım sizlere aklımda hep burdaydı dün dişimide çektirdim, müdürmüde agırladım ki sormayın :)
inan bende heyecanlanıyorum senin için.inşallah herşey yolunda gider başarılı bir işlem olur.dualarım hep seninle...
kıyamam kuzum ya çok geçmiş olsun.diş derdin bittimi şimdi.başka bişey kaldımı..
heycanlıyım kuzum.şimdi hastaneden geldim.öğlen 2,5 da test sonucumu alcam.umutlanmak istemiyorum.içimde güzel bi his yok. Bakalım hayırlısı.sende dişinden kurtulmuşsun.iyi olmuş.
ne olur dularını esirgeme benden sen şimdi hamişsin her duan kabul olur , rabbim banada nasip etsin bu duyguyu, 6 yıl beklemek için çok uzun ben çok bekledim artık beklemeyeyim.
dişimle ilgili sadece perşem bir dolgum kaldı sonra bitiyor, kurtuldum.
heycanlıyım kuzum.şimdi hastaneden geldim.öğlen 2,5 da test sonucumu alcam.umutlanmak istemiyorum.içimde güzel bi his yok. Bakalım hayırlısı.sende dişinden kurtulmuşsun.iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?