Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar selam, dun ikinci beta hcg testi yaptirdim doktorumun istegi uzerine ve sonuc cok sukur 740 cikti yani hersey yolunda. Ultrason icin haftaya gun verdi. Bakalim heyecanli bekleyis basladi. Bu ay asilamaya baslayan arkadaslara da Bol sans diliyorum Allah yardimciniz olsun. Diger hamisler napiyosunuz?

benim zaten rahim filmim var canım 1 sene önce çektirmiştim. sonrasında 1 düşük yaptım ve kürtaj oldum. kürtajdan sonra da 1 sene içinde hala hamile kalamadım.ben acaba tekrarlasam mı diye düşünüyorum. ama 1 rahim filmi de 5 yıl geçerli oluyor. zırt pırt çektirilecek bişey de değil ve olmamalı bence. bilemiyorum kararsızım.

Kızlar bende troıd var dusuge sebep olabılıyomus bılgısı olan varmı

canım bende de var tiroid. korkma liacını düzenli alırsan hiç bişey olmaz doktoruna söyle ilk 3 ayda sık sık ölçtür 10 günde bir falan hızlı yükseliyor hamilelikte ilacının dozunu yükseltmelisin. çünkü hem bebeğine hem kendine tiroid hormonu salgılamak zorundasın :)

kızlar kahverengi lekelenmem devam ediyor sanki kırmızıya da dönüyor gibi hiç umudum yoktu zaten tutmayacağından emin gibiydim. benim 2 tane jel im kaldı uygulamaya devam etsem mi bıraksam mı ne dersiniz?
hastalansam bile kan testine gidicem ben perşembe günü. dotorum öyle dedi.

canım 1.beta hcg ye ne zaman baktırmıştın?değerin kaçtı?bana bu cuma gününe kontrol verdi dr um keseyi görmek için.

olacakların önüne geçemiyoruz canım.Allah hayırlısını versin.hep böyle dua ettim bu güne kadar.rahim filmi konusunu dr unla bi görüş canım.daha iyi olur,şansımız artar derse çektirirsin.kafana rahim filminden sonra düşük ya da kürtaj olmamışsan bence yenilemene gerek yok.ki sen kürtajdan sonra çektirmiştin.bence kendini boşa hırpalama.

canım 1.beta hcg ye ne zaman baktırmıştın?değerin kaçtı?bana bu cuma gününe kontrol verdi dr um keseyi görmek için.

Canım aşılamadan sonraki 15. Günde ilk testi yaptırmıştım 324 çıktı :) iki gün sonrada tekrarlamamı istedi. Ayrıca protestanı günde 3 sefere çıkardı ve kontrole gelene kadar kullanmamı istedi. Kısmete ilk kontrol ayın 15 inde :) senin nasıl gidiyor degerler?

inşallah leyla şu bir iki haftayı bi atlatsam bebek etkilenmeden düzelsem çabucak benden mutlusu olmayacak.bu arada boş yere korkma.sadece kendine zarar verirsin.ne de hiçbir şeyi değiştirmeye gücümüz yetmiyor...

kan testini yenilemeni tavsiye etmem çünkü düşüğe sebep oluyomuş

betanın yenilenmesimi düşüğe sebeb oluyormuş ve neden.tam olarak açıklarmısın

çok geçmiş olsun.inşallah sorunsuz bir şekilde devam edersin...

öncelikle gözün aydın.kaç gün arayla yaptırdın beta testini.ilki kaçtı.

gözünaydın cnm,,bak gördün mü herşey yolunda hayırlısı ile de devam ...olacak aşılaman lütfen çok düşünme detayları stress yok tamam?:))
sagol bitanemmm evet şimdilik herşey yolunda ama gene heyecan dorukda çarşamba günü bakalım yumoş çatlama seviyesine gelecekmi ayyy tüp bebekde bile bu kadar strese girmemiştim vallaaa elimde değil o an ölecek gibi oluyorum ama sonra geçiyo rahatlıyorum şimdi iyiyim yani kuzum saoll yarın sabah gör sen beni kalbim güp güp atıyoooo dr kontrolünden sonra yazarım size canım benim
ayy canım çok şükür inş. zarda oluşur bebişlerine sağsağlim kavuşursun benim canım dualarım seninle bende hayırlısıyla aşılama günümü bi alabileydim yumoşlar biraz zor gelişiyoo beni bu ay çok strese soktu vallaaa bu aşılama ama inş. sonu güzel olucak inanıyorum hayırlısı olsun inş.

günaydın kuzular nasılsınız,
dün yazamadım sizlere aklımda hep burdaydı dün dişimide çektirdim, müdürmüde agırladım ki sormayın :)

canım ben de aşılamadan sonraki 14.günde evimin yakınındaki bir özel hastanede yaptırdım.262 çıkmıştı.aynı hastaneden günaşırı tekrarladım pazar günü 697 çıktı.pazartesi de dr umun olduğu hastaneden yaptırdım 825 çıktı.hastaneler farklı olunca referans aralıkları da farklı karıştı biraz.belirtilerin var mı?ben de ara sıra kasık ağrılarının dışında ve göğüslerdeki hassasiyetin dışında pek bir şey yok

Benimde belirgin bir belirtim yok. Ara ara kasıklarımda batmalar devam ediyor. Sabahları ağrım oluyor biraz. Göğüslerin şişmeye ve acımaya devam ediyor. Sanırım sekizinci haftadan sonra belirtiler daha da belirginlesecek.

haklısın canım benım sımdıye kadar en duzenlı ve bıkmadan kullandıgım bu troıd ılacı cumartesı kontrolum var zzaten doktorum soyler deme neyapmam gerektıgını dozuda artar muhakkak sagolun kızlar bılgılendırdıgınız ıcın

canım bugünü saymazsak kaldı 1 bakalım geri sayım başladı heyecan dorukta :18:

inan bende heyecanlanıyorum senin için.inşallah herşey yolunda gider başarılı bir işlem olur.dualarım hep seninle...
Hadi gözünaydın... Sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
amin witchhhh inşallah öyle olur.
dün yazamadım sizlere aklımda hep burdaydı dün dişimide çektirdim, müdürmüde agırladım ki sormayın :)

kıyamam kuzum ya çok geçmiş olsun.diş derdin bittimi şimdi.başka bişey kaldımı..

heycanlıyım kuzum.şimdi hastaneden geldim.öğlen 2,5 da test sonucumu alcam.umutlanmak istemiyorum.içimde güzel bi his yok. Bakalım hayırlısı.sende dişinden kurtulmuşsun.iyi olmuş.

ne olur dularını esirgeme benden sen şimdi hamişsin her duan kabul olur , rabbim banada nasip etsin bu duyguyu, 6 yıl beklemek için çok uzun ben çok bekledim artık beklemeyeyim.
dişimle ilgili sadece perşem bir dolgum kaldı sonra bitiyor, kurtuldum.

heycanlıyım kuzum.şimdi hastaneden geldim.öğlen 2,5 da test sonucumu alcam.umutlanmak istemiyorum.içimde güzel bi his yok. Bakalım hayırlısı.sende dişinden kurtulmuşsun.iyi olmuş.

canım büyük heyecanla bekliyorum , inşallah sende bu bereketten nasibini alırsın.

kuzum benim inan devamlı aklımdasın ve duamdasın.inşallah en kısa sürede sanada nasip olur bu duygu.sende bol bol dua et.bu arada süreç başlamadan diş derdinin bitmesi çok iyi olmuş.inşallah başka bir sıkıntı olmadan transferin gerçekleşir ve bebeğin gelir...

günaydın canım geçmiş olsun sonunda diş ağrından kurtuldun desene çok sevindim..darısı hayırlısıyla tüp bebeğinde tutmasına inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…