öğle arası verdim kendime... bir bakayım dedim benim hatunlar ne alemde :))
Roseenur ,,değerin yükselmiş şükür hayırlısı ile keseni de gör kalp atışlarını da duy canım.
12m,,seninde herşeyin yolunda gittiğine sevindim canım.
yeliziz...mcan'cım ile dün görüştük zaten selam tekrar size de....
çiçeği burnunda heyecanlı TÜMM GÜZEL ANNE ADAYLARI :))
ve aşılamaya girmiş yada aşılama günü bekleyen arkadaşlarım sabırlı bekleyişler size...bir kez daha.
mda''cım :))) ellerine sağlık uzun metraj listelerle iyi başa çıkmışsın telefonunu bekliyorum unutma.içerden mesajlaşıyoruz zaten ben girdiğimde sen olmazsan yazıyorum ordan sana takipteyim seni de...
düzelttim canım,
egede kim bakıyor sana, bende raporumu oradan çıkartmıştım ama özelde yaptırdım
soğan kürü kesin geçirir cnm merak etme hadi bakalım yeni tedavin hayırlı olsun..sağol canım uğraşıyorum valla vermek çok zor ama bebiş için dayanıyorum artık..doğru söylüyosun kocişlerin işi kolay herşeyi biz yapıyoruz..aman olsunda biz yapalım herşeyi..benim adetim 3-4 gün önce bitti diğer aderim ay sonunda gelicek o zamana başlıcaz tedaviye..aminn cnm allah isteyen herkese en kısa zamanda versin bebişi..okumadım cnm meryem suresini aklımda ama..sen okudunmu?
mda canım liste için teşekkürler,ellerine sağlık .uğraşmışsın çokkk.birazdan yasin okuyacağım canım.senin için de dua edeceğim.Allah hayırlısıya minik bebeğine kavuştursun inşallah seni de.ismini söylemek istersen isminle dua ederim.özelden mesaj atabilirsin canım istersen
öğle arası verdim kendime... bir bakayım dedim benim hatunlar ne alemde :))
Roseenur ,,değerin yükselmiş şükür hayırlısı ile keseni de gör kalp atışlarını da duy canım.
12m,,seninde herşeyin yolunda gittiğine sevindim canım.
yeliziz...mcan'cım ile dün görüştük zaten selam tekrar size de....
çiçeği burnunda heyecanlı TÜMM GÜZEL ANNE ADAYLARI :))
ve aşılamaya girmiş yada aşılama günü bekleyen arkadaşlarım sabırlı bekleyişler size...bir kez daha.
mda''cım :))) ellerine sağlık uzun metraj listelerle iyi başa çıkmışsın telefonunu bekliyorum unutma.içerden mesajlaşıyoruz zaten ben girdiğimde sen olmazsan yazıyorum ordan sana takipteyim seni de...
evet tatlım ben okudum icim cok rahat ... sanada okumanı tavsiye ediyorum ne güzel bitmiş adetin başla bugün hemen ki tedavinden olumlu sonuc alırsın belkide gerek kalmadan olursun bu ay canımmm inşallahhh....
Ege de belli bir doktorun olmuyor malesef.Kim denk gelirse o bakıyor. 3 tane doktor var, gülnaz hanım, ayşin hanım, rafael bey. Bir kere erol tavmergen denk geldi :) 3'ü de ilgili doktorlar fakat merkez çok yoğun. soru soramıyorsun malesef.Biz özelde maliyet çok yüksek diye önce üniversitede yaptırmak istedik. Umarım başka merkez arayışına gerek kalmaz. Özelde tüp bebek için rapor çıkartılabiliyor mu? Yoksa ilaçları da siz mi karşılıyorsunuz.
amin canım bende inanıyorum,
senin tüp bebek çalışmaların ne zaman başlıyor.
bizde tüp yaptıracağız ama biraz ara vermek istedim.süreci buraya da yazarsan benim içinde önceden tecrübe olur.
sardunya ''cım ister misin aralarda başlamadan tüp bebeğe hamile kalasın ne güzel olurr ,,bak bende aradayım bu ay...doktor kontrolü yok,,iğneler yokk,,tuttu tutmadı yokk nasıl yorulmuşum ağrılardan dün nihayet başladı mens..şiddetli ağrılar eşliğinde progestan mahvetti beni çünkü,,magnezyum desteğine başladım bundan böyle periyoda 10 gün kala içmeye başlayıp periyot bitene kadar onu içicem şiddetli ağrıları baskılıyormuş tabi gönül isterki aldığım kutu elimde patlasın hamile kalıp içmek kısmet olmasın ama yinede bulunsun dedim çünkü çok ağrılı geçiriyorum normal de de.benden haberler de böyle..
bende başlayacağım ama bir türlü fırsatım olmuyo cnm koşuşturmacadan..en kısa zamanda okuyacağım inşallah..eşim bu ay hamile kalıcaksın diyo o kadar kg verdin diyo ama bakalım inşallah olur yaa..
dün gece kanamam başladı 11,gün gecesi... yine ertelendi umutlarım...
selam herkeze,
bende aşılama tedavisiyle ikizlerime kavuştum.
2. aşılamamda tuttu, çok umutsuzdum ve 2. de tutmazsa birdaha yapmayacaktım ama bu iş gerçekten şanş meselesi.
size diyeceğim sakın pes etmeyin ve umudunuzu kesmeyin, Rabbimiz ol derse oluyor ve elbette sizinde göbişleriniz dolacak bir gün.
Hepinize bol şanş diliyorum!!
selam herkeze,
bende aşılama tedavisiyle ikizlerime kavuştum.
2. aşılamamda tuttu, çok umutsuzdum ve 2. de tutmazsa birdaha yapmayacaktım ama bu iş gerçekten şanş meselesi.
size diyeceğim sakın pes etmeyin ve umudunuzu kesmeyin, Rabbimiz ol derse oluyor ve elbette sizinde göbişleriniz dolacak bir gün.
Hepinize bol şanş diliyorum!!
olur inşallah canım banada buay öyle geliyo biliyomusun adetim 10 13 en gec olmam lazım bakalım nolucak sanki bebişlerim var gibi onuda bırak ikiz hissediyorum ne tohaf dimi canım...
geçmiş olsun tubacım erken gelmiş kanaman..sakın umudunu kaybetme bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah kalırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?