Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
masalcım belki sende bu ay kendiliğinden hamile kalırsın ilaçların etkisiyle hiç belli olmaz..evlilik yıldönümün için güzel sürpriz olur sanada

superisi canım benim,,çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olsun..senin de olsun artık senin de:)) bu sene bitmeden tümmm emekçiler hamile kalalım inşallahhhh..

ne saçma durumunun uygun olmadğıını bile bile 3 aşılama istiyorlar. çok meşakkatli işler içindeyiz. Allah yardımcımız olsun. benim eğer tutmazsa uzunca bir süre ara vermek istiyorum. tüp için şu an müsait değliz ve biraz dinlenmek istiyorum. mesafe de var bizim işte. kayseriye her aşılamada 5-6 kere git gel yaptım ve işten izin alma durumları vs. zor oluyor. herkese dert anlat işin yoksa. 1 yıl sonra ancak düşünürüm heralde. rabbim inşallah gerek bırakmaz.

superisi canım benim,,çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olsun..senin de olsun artık senin de:)) bu sene bitmeden tümmm emekçiler hamile kalalım inşallahhhh..

inşallah canım yaa olsun artık benimde haziranda evlilik yıldönümüm o günü mutlu bir haberle geçirmek isterim..

inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım..

evet malesef burada böyle senin durumun önemli degil. kısmetimiz artık

inşallah canım yaa olsun artık benimde haziranda evlilik yıldönümüm o günü mutlu bir haberle geçirmek isterim..

anammm kuzu bizimde hazirande hemde 11 haziran da benimde sonuç bu tarihlerde belli olacak

dün gece kanamam başladı 11,gün gecesi... yine ertelendi umutlarım...

canım gecmıs olsun cok erken baslamıs kanaman masalın dedıgı gıbı cabuk toparlanırsın ınsallah bu konuda masalı ornek alabılırsın gercekten ınsallah bıdahakıne kavusursun bebısıne

Evet, devlette aşılamaları geçmeden tüp yapmıyorlar.ama senin durumunda egede direk tüp bebek kararı da çıkabilirdi.Egede bana 2 aşılama yaptılar. 3. aşılamaya gerek yok dediler. Zaten 2 negatiften sonra 3. aşılamayı kaldıramayacaktım. Yumurta rezervinin az olması durumunda aşılama sadece vakit kaybı gibi geliyor banada. Umarım ilk denemende olur.

canım gecmıs olsun cok erken baslamıs kanaman masalın dedıgı gıbı cabuk toparlanırsın ınsallah bu konuda masalı ornek alabılırsın gercekten ınsallah bıdahakıne kavusursun bebısıne

aslında şu mantığa göre erken değil normalde aşılama olmadan önce ilaç tedavisinde çatlatma iğnesinden sonra 15. gün test demişti doktorum 14.gün adet olmuştum. bu da aşılamadan sonra 15 gün test dedi ve aşılamadan sonraki12. gün adet oldum ama çatlatma iğnesinden sonraki 14. gün tekabül etti yine... yani benim periyodum bu sanırım
inşşallah olacak

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü...

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü...

merhaba arkadaslar ben 6 kez klomen tedavısı gordum ıkı kezde asılama oldum fakat sonuc olumsuz sebepsız kısırlık tanısı kondu.son asılamamı 24 nısnda yaptırdım ve dun sonucumu aldım.malesef negatıftı.sımdı 3.asılamamı olayımmı yoksa tüpemı geceyım bılemedım

çıkarmaz dedi doktor canım ancak tüplerin tıkalı olması gerekliymiş

dun benımde oyle oldu ama toparladım bugun.nasıp işte..senın kacıncı asılamandı ve ne yapmayı dusunuyrsun canım

sperm düşüklüğü vardı eşimde, 1,5 yıldır evliyim hiç korunmadım yaş 30, ilk aşılamam işte böyleee, sen peki?

sperm düşüklüğü vardı eşimde, 1,5 yıldır evliyim hiç korunmadım yaş 30, ilk aşılamam işte böyleee, sen peki?

ben 4 yıllık evlıyım 27 yasındayım bızde hıc korunmadık .bu 2. asılamamdı( ve sorun yok sebep bulunamıyor sımdı 3.yu denemelımıyım karar veremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…