masalcım belki sende bu ay kendiliğinden hamile kalırsın ilaçların etkisiyle hiç belli olmaz..evlilik yıldönümün için güzel sürpriz olur sanada
tatlım benim doktorumda egeden ama özeline gidiyorum, bendeki rezerv eksikliğini görünce sadece 1 kere aşılamayı uygun gördü ve yardımcı oldu egeden rapor aldım özelde yaptırdım ama aşılama raporundaki ilaçlar yeterli gelmedi neredeyse 2 katını daha özelden almak zorunda kaldım.Şimdi 3 aşılama olmadan tüpe geçilemez dedi ve malesefki tüpü özel yaptıracagım.Herşeyi kendim karşılayacagım çünkü rapor almam için 2 aşılama daha yaptırmam gerekli ama benim durumum ona uygun degilmiş
superisi canım benim,,çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olsun..senin de olsun artık senin de:)) bu sene bitmeden tümmm emekçiler hamile kalalım inşallahhhh..
dün gece kanamam başladı 11,gün gecesi... yine ertelendi umutlarım...
ne saçma durumunun uygun olmadğıını bile bile 3 aşılama istiyorlar. çok meşakkatli işler içindeyiz. Allah yardımcımız olsun. benim eğer tutmazsa uzunca bir süre ara vermek istiyorum. tüp için şu an müsait değliz ve biraz dinlenmek istiyorum. mesafe de var bizim işte. kayseriye her aşılamada 5-6 kere git gel yaptım ve işten izin alma durumları vs. zor oluyor. herkese dert anlat işin yoksa. 1 yıl sonra ancak düşünürüm heralde. rabbim inşallah gerek bırakmaz.
inşallah canım yaa olsun artık benimde haziranda evlilik yıldönümüm o günü mutlu bir haberle geçirmek isterim..
evet malesef burada böyle senin durumun önemli degil. kısmetimiz artıkne saçma durumunun uygun olmadğıını bile bile 3 aşılama istiyorlar. çok meşakkatli işler içindeyiz. Allah yardımcımız olsun. benim eğer tutmazsa uzunca bir süre ara vermek istiyorum. tüp için şu an müsait değliz ve biraz dinlenmek istiyorum. mesafe de var bizim işte. kayseriye her aşılamada 5-6 kere git gel yaptım ve işten izin alma durumları vs. zor oluyor. herkese dert anlat işin yoksa. 1 yıl sonra ancak düşünürüm heralde. rabbim inşallah gerek bırakmaz.
inşallah canım yaa olsun artık benimde haziranda evlilik yıldönümüm o günü mutlu bir haberle geçirmek isterim..
dün gece kanamam başladı 11,gün gecesi... yine ertelendi umutlarım...
tatlım benim doktorumda egeden ama özeline gidiyorum, bendeki rezerv eksikliğini görünce sadece 1 kere aşılamayı uygun gördü ve yardımcı oldu egeden rapor aldım özelde yaptırdım ama aşılama raporundaki ilaçlar yeterli gelmedi neredeyse 2 katını daha özelden almak zorunda kaldım.Şimdi 3 aşılama olmadan tüpe geçilemez dedi ve malesefki tüpü özel yaptıracagım.Herşeyi kendim karşılayacagım çünkü rapor almam için 2 aşılama daha yaptırmam gerekli ama benim durumum ona uygun degilmiş
geçmiş olsun cnm,, benim umutlarda doping için rafa kalkmıştı orda beklemedeler sen de hemen kendini şarja başla,,,hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda
canım gecmıs olsun cok erken baslamıs kanaman masalın dedıgı gıbı cabuk toparlanırsın ınsallah bu konuda masalı ornek alabılırsın gercekten ınsallah bıdahakıne kavusursun bebısıne
Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü...
Evet, devlette aşılamaları geçmeden tüp yapmıyorlar.ama senin durumunda egede direk tüp bebek kararı da çıkabilirdi.Egede bana 2 aşılama yaptılar. 3. aşılamaya gerek yok dediler. Zaten 2 negatiften sonra 3. aşılamayı kaldıramayacaktım. Yumurta rezervinin az olması durumunda aşılama sadece vakit kaybı gibi geliyor banada. Umarım ilk denemende olur.
hayırlısı olsun paptya benımde 0.20 ıdı
çok üzüldüm yaa sanki dünyam başıma yıkıldı gibi oldu, akşama toparlarım allahtan hayırlısı.
dun benımde oyle oldu ama toparladım bugun.nasıp işte..senın kacıncı asılamandı ve ne yapmayı dusunuyrsun canım
sperm düşüklüğü vardı eşimde, 1,5 yıldır evliyim hiç korunmadım yaş 30, ilk aşılamam işte böyleee, sen peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?