ben 4 yıllık evlıyım 27 yasındayım bızde hıc korunmadık .bu 2. asılamamdı( ve sorun yok sebep bulunamıyor sımdı 3.yu denemelımıyım karar veremıyorum
tebrikler canım ne güzel darısı başımıza inşallah hepimizin... özel degilse sorun neydi ki umutlancaz ya ondan soruyorummmm
hayırlısı buymuş güzelim , dinlen kafanı boşlatsonucumu aldım 13. gün Bhcg: 0,5 :2:
3. aşılamanı yap derim ben mcan84 arkadaşımız 3. aşılamad hamile kaldıben 4 yıllık evlıyım 27 yasındayım bızde hıc korunmadık .bu 2. asılamamdı( ve sorun yok sebep bulunamıyor sımdı 3.yu denemelımıyım karar veremıyorum
mrbb kızlar benımde nısanda asılamam olmustu amaa malesef negatıftı...
burdan tanıdm arkadaslardan mda ve yelızz goruyorumm umarım tum asılama ve tup olsun dger ısteyenn tum kısıleree ALLAHH merhametını esırgemezde bebişşlerımıze kavusuruazz.
ben suan beklemedeyımm zaten bı kıst olusmusss olusmasa sasardımm evde kur uyguluyorum ...
dene canım bence onuda dene
SELAM ARKADAŞLAR MAYIS AYINDA BURDAYIZ SANIRIM ÇOK AZ Bİ SÜRE SONRA SİZLERLE OLCAM ARTIK AŞILAMA İÇİN SON GÜNLERİM İNŞLLH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER SONUNDA..
hayırlısı buymuş güzelim , dinlen kafanı boşlat
3. aşılamanı yap derim ben mcan84 arkadaşımız 3. aşılamad hamile kaldı
hoşgeldin nerelerdesin sen kuzu
merhaba arkadaslar ben 6 kez klomen tedavısı gordum ıkı kezde asılama oldum fakat sonuc olumsuzsebepsız kısırlık tanısı kondu.son asılamamı 24 nısnda yaptırdım ve dun sonucumu aldım.malesef negatıftı.sımdı 3.asılamamı olayımmı yoksa tüpemı geceyım bılemedım
hayırlısı buymuş güzelim , dinlen kafanı boşlat
3. aşılamanı yap derim ben mcan84 arkadaşımız 3. aşılamad hamile kaldı
hoşgeldin nerelerdesin sen kuzu
olsun genede denemeye deger bence nasılsa 2 tane yapmışsın bunuda dene en azından aklında kalmaz zaten sonra mecbur tüpe gececeksin.sagol canım bak bu moral oldu bana..ama su kafayı bosaltma olayını yapamıyorum malesefhayırlısı ınsallah mayıs ayı hayırlısıyla bebişimi getırsın bana .veeee hepınıze ınsallah
aşılama olmasada sen gel senin yerin buralarda saklı unutma, bizim kızların neredeyse hepsi hamiş bu ay ,pek keyifliydi geçen hafta herkes bir yerden çıkıyor hamileyim diyordu çok güzel bir hafta geçirdikcanım ben buralardayımda sızlerle denk gelemıyorumm ..halıyle asılamada yaptırmadım pek gırmedım gırıncede bızım kızlardan kımse yok bı senı yelızı gordummm suan ne durumdasınn
olsun genede denemeye deger bence nasılsa 2 tane yapmışsın bunuda dene en azından aklında kalmaz zaten sonra mecbur tüpe gececeksin.
aşılama olmasada sen gel senin yerin buralarda saklı unutma, bizim kızların neredeyse hepsi hamiş bu ay ,pek keyifliydi geçen hafta herkes bir yerden çıkıyor hamileyim diyordu çok güzel bir hafta geçirdik
olsun genede denemeye deger bence nasılsa 2 tane yapmışsın bunuda dene en azından aklında kalmaz zaten sonra mecbur tüpe gececeksin.
aşılama olmasada sen gel senin yerin buralarda saklı unutma, bizim kızların neredeyse hepsi hamiş bu ay ,pek keyifliydi geçen hafta herkes bir yerden çıkıyor hamileyim diyordu çok güzel bir hafta geçirdik
selam canım ben senı gormedım kusuura bakma herseyın vaktı var canım sende bılıyosun soylememe gerek yok tabı buda bızım sınavımız hepımı gecıcez ve bebıslerımızı kucagımıza alıccaz Allaın ıznıylemrbb kızlar benımde nısanda asılamam olmustu amaa malesef negatıftı...
burdan tanıdm arkadaslardan mda ve yelızz goruyorumm umarım tum asılama ve tup olsun dger ısteyenn tum kısıleree ALLAHH merhametını esırgemezde bebişşlerımıze kavusuruazz.
ben suan beklemedeyımm zaten bı kıst olusmusss olusmasa sasardımm evde kur uyguluyorum ...
inşallah bu ay hepimiz bagırcaz burada herkes hamile olcak,egıtım arastırma hastanesınde tedavı goruyorum ben aynı yerde 3.asılamamı yaptırayım dımı sence. hayırlsıı olur ınsallah en kısa zamanda bızde hamişiz dıye bagırırız
canım benimde 2-3 gün için reglim gelecek yarın son ilacımı içiyorum sonrada tüp için ignelere başlanacak.mda cım senın son durum nedır??
karal vardı tunc vardı bızım nısan asılaması bıraz huzunluydu pek ı haber alamadıkk
canım eşimin morfolojisi düşüktü
doktor normal yolla hamile kala bilirsiniz ama ne kadar sürer bilemeyiz dedi
daha öncede 2 düşügüm olmuştu ve beklemek istemiyorduk artık.
aşılama uygulandıktan sonra ben 30 dk daha yattım o koltukta ayaklarım havada ve eve gelincede wc ihtiyaci hariç o gün hiç kalkmadım
agır iş yapmayın ve mümkün oldugunca ayaklarınızı uzatıp yatın.
bol şanşlar hepinize.
selam canım ben senı gormedım kusuura bakma herseyın vaktı var canım sende bılıyosun soylememe gerek yok tabı buda bızım sınavımız hepımı gecıcez ve bebıslerımızı kucagımıza alıccaz Allaın ıznıyle
inşallah bu ay hepimiz bagırcaz burada herkes hamile olcak,
canım benimde 2-3 gün için reglim gelecek yarın son ilacımı içiyorum sonrada tüp için ignelere başlanacak.
karal ve tuncss bu ay olumsuz sonuç aldılar malesef
mcan84 hamile yalnız,o artık koca göbüşlü bir anne
canlarımm yaaa cokk uzuldummm karal ve tuncss neyse elden bısı gelmıyo RABBIMIN ıznıyle oluyo herseyy...
mcan844 vavvvv super bı haberr buu cokk sevındım yubbııııı koco gobıslı anne olucakkkk ne guzelllll COK ZORLU BI YOLDA YURUDU AMA ALDII NETICESINII
MDA CIMM ICIME DOGUYORKI SENIN BU TUP TUTUCAKKK GERCEKTEN BAKK INSALLAHHHH HAYIRLISIYLA OLUR HERSEYYY...
TUP GUNLUNEMI GECCEN YOKSA HEP BU TOPIKTEMISINN HABERLERINI ALMAK ISTERIM SENINDEE
egıtım arastırma hastanesınde tedavı goruyorum ben aynı yerde 3.asılamamı yaptırayım dımı sence. Hayırlsıı olur ınsallah en kısa zamanda bızde hamişiz dıye bagırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?