Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrbb kızlar benımde nısanda asılamam olmustu amaa malesef negatıftı...
burdan tanıdm arkadaslardan mda ve yelızz goruyorumm umarım tum asılama ve tup olsun dger ısteyenn tum kısıleree ALLAHH merhametını esırgemezde bebişşlerımıze kavusuruazz.
ben suan beklemedeyımm zaten bı kıst olusmusss olusmasa sasardımm evde kur uyguluyorum ...

tebrikler canım ne güzel darısı başımıza inşallah hepimizin... özel degilse sorun neydi ki umutlancaz ya ondan soruyorummmm

canım eşimin morfolojisi düşüktü
doktor normal yolla hamile kala bilirsiniz ama ne kadar sürer bilemeyiz dedi
daha öncede 2 düşügüm olmuştu ve beklemek istemiyorduk artık.
aşılama uygulandıktan sonra ben 30 dk daha yattım o koltukta ayaklarım havada ve eve gelincede wc ihtiyaci hariç o gün hiç kalkmadım
agır iş yapmayın ve mümkün oldugunca ayaklarınızı uzatıp yatın.
bol şanşlar hepinize.

sonucumu aldım 13. gün Bhcg: 0,5 :2:
hayırlısı buymuş güzelim , dinlen kafanı boşlat
ben 4 yıllık evlıyım 27 yasındayım bızde hıc korunmadık .bu 2. asılamamdı( ve sorun yok sebep bulunamıyor sımdı 3.yu denemelımıyım karar veremıyorum
3. aşılamanı yap derim ben mcan84 arkadaşımız 3. aşılamad hamile kaldı

hoşgeldin nerelerdesin sen kuzu

SELAM ARKADAŞLAR MAYIS AYINDA BURDAYIZ SANIRIM ÇOK AZ Bİ SÜRE SONRA SİZLERLE OLCAM ARTIK AŞILAMA İÇİN SON GÜNLERİM İNŞLLH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER SONUNDA..

SELAM ARKADAŞLAR MAYIS AYINDA BURDAYIZ SANIRIM ÇOK AZ Bİ SÜRE SONRA SİZLERLE OLCAM ARTIK AŞILAMA İÇİN SON GÜNLERİM İNŞLLH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER SONUNDA..

sende hoşgeldin hatisim bayagıdır görünmüyordun, yeni tedavin hayırlı olsun

sagol canım bak bu moral oldu bana..ama su kafayı bosaltma olayını yapamıyorum malesef hayırlısı ınsallah mayıs ayı hayırlısıyla bebişimi getırsın bana .veeee hepınıze ınsallah

canım bence tupe gecc ...
sonucta asılama ıle basarı sansı yzude 10 15 tas catlasın 20 ama tupte yuzde 60 larda ayrıca asılamada o kadar ıgne yıyorsu strese gırıyosun ena zından degecek bı tedavıde vucudun bu ılacları yesın..
suan bılmıyoruz ama belkı yılalr sonra bu ıgnelerınde yan etkıelrı konsuulmaya abslancakkk

canım ben buralardayımda sızlerle denk gelemıyorumm ..halıyle asılamada yaptırmadım pek gırmedım gırıncede bızım kızlardan kımse yok bı senı yelızı gordummm suan ne durumdasınn

sagol canım bak bu moral oldu bana..ama su kafayı bosaltma olayını yapamıyorum malesef hayırlısı ınsallah mayıs ayı hayırlısıyla bebişimi getırsın bana .veeee hepınıze ınsallah
olsun genede denemeye deger bence nasılsa 2 tane yapmışsın bunuda dene en azından aklında kalmaz zaten sonra mecbur tüpe gececeksin.
canım ben buralardayımda sızlerle denk gelemıyorumm ..halıyle asılamada yaptırmadım pek gırmedım gırıncede bızım kızlardan kımse yok bı senı yelızı gordummm suan ne durumdasınn
aşılama olmasada sen gel senin yerin buralarda saklı unutma, bizim kızların neredeyse hepsi hamiş bu ay ,pek keyifliydi geçen hafta herkes bir yerden çıkıyor hamileyim diyordu çok güzel bir hafta geçirdik

egıtım arastırma hastanesınde tedavı goruyorum ben aynı yerde 3.asılamamı yaptırayım dımı sence. hayırlsıı olur ınsallah en kısa zamanda bızde hamişiz dıye bagırırız

mda cım senın son durum nedır??
karal vardı tunc vardı bızım nısan asılaması bıraz huzunluydu pek ı haber alamadıkk

selam canım ben senı gormedım kusuura bakma herseyın vaktı var canım sende bılıyosun soylememe gerek yok tabı buda bızım sınavımız hepımı gecıcez ve bebıslerımızı kucagımıza alıccaz Allaın ıznıyle

egıtım arastırma hastanesınde tedavı goruyorum ben aynı yerde 3.asılamamı yaptırayım dımı sence. hayırlsıı olur ınsallah en kısa zamanda bızde hamişiz dıye bagırırız
inşallah bu ay hepimiz bagırcaz burada herkes hamile olcak,

mda cım senın son durum nedır??
karal vardı tunc vardı bızım nısan asılaması bıraz huzunluydu pek ı haber alamadıkk
canım benimde 2-3 gün için reglim gelecek yarın son ilacımı içiyorum sonrada tüp için ignelere başlanacak.
karal ve tuncss bu ay olumsuz sonuç aldılar malesef
mcan84 hamile yalnız, o artık koca göbüşlü bir anne

tebrikler aysbah
allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı tebrik ederim
bizde de morfoloji sorunu var. eşimde morfoloji %1.. ilk zamanlarda doktorum bu konu üzerinde durmadı. olması gerekenden az ama olmaması için sebeb değil dedi. fakat ben klomen kullanmama rağmen olumlu sonuç alamayınce bu konunun üzerinde durmaya başladı. ben de bu konuda endişelenmeye başlamıştım. sakıncası yoksa sizde morfoloji kaçtı ve doktorun yorumu neydi bilgi verirsen sevinirim.

inşallah yelızcım bu sneın ıkıncı asılamanmı oluyoo

canlarımm yaaa cokk uzuldummm karal ve tuncss neyse elden bısı gelmıyo RABBIMIN ıznıyle oluyo herseyy...
mcan844 vavvvv super bı haberr buu cokk sevındım yubbııııı koco gobıslı anne olucakkkk ne guzelllll COK ZORLU BI YOLDA YURUDU AMA ALDII NETICESINII
MDA CIMM ICIME DOGUYORKI SENIN BU TUP TUTUCAKKK GERCEKTEN BAKK INSALLAHHHH HAYIRLISIYLA OLUR HERSEYYY...
TUP GUNLUNEMI GECCEN YOKSA HEP BU TOPIKTEMISINN HABERLERINI ALMAK ISTERIM SENINDEE

biz artık hep beraber buradayız
yeni başlık açacagız hem aşılama hem tüp bizim kızlar diye bizi takip et .
çünkü alıştık birbirimize. hamişleri bile göndermiyoruz burdan yasak onlara çıkış.

egıtım arastırma hastanesınde tedavı goruyorum ben aynı yerde 3.asılamamı yaptırayım dımı sence. Hayırlsıı olur ınsallah en kısa zamanda bızde hamişiz dıye bagırırız

canım sen devlete gıdıysoan tabıkı 3. Asılamanı yaptırr...
ınsallah tutarrr burda paylaşırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…