Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün aşılamanın 3. günüydü ve doktor kontrole çağırdı.ultrasonda spermleri yumurtalıkların orda gördük.çok şaşırdım.ama bizim beceriksizlerin eline adres versen gidipte yumurtayı bulamazlar.körmü ne bunlar bakalım ne olacak.ümitlenmek istemiyorum

tamam canım takıp ederımm
tedavın hayırlı ugurlu olsunn

allah allah, ilk defa duydum bunuda, görüyorlarmıymış öyle,
zaten bulmayı becerseler bu durumlara düşmicezya işte tüm kabahat onların

tamam canım takıp ederımm
tedavın hayırlı ugurlu olsunn
teşekkür ederim canım kaybolma bak buluruz seni sonra

tamam canım allah yardımcın olsun.umarım çok güzel haberler verirsin bize.takipteyim yazdıklarının.

mcan nasılsın kendini nasıl hissediyosun,ağrın sızın varmı?

mrb su perisi benim sadece belimde hafif bir ağrı var o kadar çok şükür hamilelikle ilgili olacak başka bişey yok...
inşallah kızlar ya zaten sizler yanımda ve arkamda olduktan sonra ,helede sizin dualarınızda oldugumdan sonra her şey vız gelir bana
hepiniz cansınız
sende cansın kuzum.hiç merak etme hepsi geçecek birgün.sadece kötü bir rüyadan uyanmış gibi olacaksın...

ben dayanamadım bugün kan tahlili verdim arkadaşlar, içimde ümitten çok korku var dua edin ne olur.
Allah yardımcın olsun.inşallah güzel bir haber alırsın.

hele bir başlasın sürecin noktası virgülüne kadar her ayrıntıyı istiyorum ben.inşallah benim 3.aşılamadaki sürecim gibi geçecek ne olduğunu bile anlamayacaksın.

masalcım inşallah yaaa dediğin gibi olur.aslında ben aşılama sonucundan sonra çok kötüydüm.ama işyerinde arkadaşım var yeni tüp yaptırdı ve şu an hamile.onu görünce içim çok rahatladı.inşallah tabi tüpe gerek kalmaz.herkes diyorya kafamdan attığım ay hamile kaldım.belki bize de aynısı olur.

ayy inşallah bilemeden gelip geçiverse hemencecik sonucumuda alıversem oda pozitif oluverse degilmi ama

kuzum ya sakıncası yoksa tüp yaptıran arkadaşının problemi neydi

keşke benim dr öyle baksa nerdee devlet hastaneleri yumurtan çatlamdımı çatlamadımı ona bile bakmıyor (

önce ağlama krizlerimin bitmesi gerekli sanırım desarj olduktan sonra sarja geçicem...

çok geçmiş olsun,umarım en kısa sürede toparlanırsın.
sonucumu aldım 13. gün Bhcg: 0,5 :2:
pbsc çok üzüldüm çok geçmiş olsun.

halime 3.aşılamayı yaptır bence.bak ben 3.de hamile kaldım.
]

cansucum çok üzüzldüm çok geçmiş olsun.ilk aşılamada bendede olmuştu kist doğum kontrol hapıyla kurtulmuştum.

ya cansu sorma sonunda başardım hamile kalmayı inşallah sorunsuz bir şekildede devam ettirebilirim.umarım en kısa sürede sizlde yetişirsiniz bana.o zamanda topik halkı hep beraber doğumlara gün sayarız...

ayy inşallah bilemeden gelip geçiverse hemencecik sonucumuda alıversem oda pozitif oluverse degilmi ama

tabiki gelip geçecek mda cım.bak beni hatırla sanki hormon iğnesi değil cesaret iğnesi oluyorum demiştim.yerimde duramıyodum nerdeyse son aşılamam bundan sonra tüpe geçiyorum diye havalarda uçuyordum o zaman geldi bebek.zaten doktorumda çok rahattın son aşılamada onun faydasını gördün dedi.sende rahat ol.

Haklısın ardakaşım , aslında bende çok rahatım onu anlamıyorum ya şunun şurasında 3 gün sonra tedavi başlıyor benim umrumda degil, heyecan falanda yok belki sonra olur ama şu anda yok gibi ,
evet rahat olacagım hergün 1 saaten fazla yürüyüş yapıyorum bu hafta başaldım kafamı dagıtıyorum kısmet bakalım

tsk ederim canım ama ben Şubatta doğum yaptım zaten, 2 tane dünyalar güzeli kızlarım var.
bende önce klomen kullandım fayda etmedi.
bizde yanılmıyorsam %2 idi, benim doktorumda normal yolla olur ama daha zor bu şanş meselesi dedi.
daha önce 2 düşügüm oldugu icin beklemeye gerek yok dedi ve aşılamayı tavsiye etti.
1. aşılama tutmayınca doktor bize direk tüp bebek yaptırın ugraşmayın dedi ama biz yinede 2. aşılamayı yaptırdık ve tuttu.

canım..benim tüp tıkalı değilmiş..yanlış sonuç yazmışlar..cok şükür bi sorun yok..bakalım umarım mayıs ayında ikinci aşılamamı yapabilirim..

tebrik ederim arkadaşım..
ne güzel allah yavrularını sana bağışlasın..
hepimizede nasip etsin inşalalh bu güzel duyguyu..
ikiz isteyen biri olarak çok imrendim sana:)))
bizimde erkek infertilesi problemimz aynı zamanda bende pco..
morfoloji %3 bizde de sayı da toplamda 23 milyon..
çokk çokk iyi değil ama aşılama için yeterli diyorlar..
ilk aşılama tedavime başladım olmazsa tüp ne yapalım..
rabbim hangisinde nasip ederse artık:)))

arkadaşlar sizlerede bir sorum var bende bugün 6. iğnemi vuruldum
günde 150 doz gonal-f kullanıyorum
dördüncü iğnemden sonraki ultrason kontrolümde bir tane 13 mm iki tanede 10 mmlik yumoş vardı diğerleri 9 mm civarı
onları saymadı bile doktorum..
bu üçç yumurta yeterli midir bir de bu yumurtalar günde ortalmama ne kadar büyüyordur 2 mm büyür mü ki
tahmini aşılama günümü merak ediyorum da..

sizler kaçıncı iğnelerinizden sonra aşılama oldunuz yani bu süreç ortalama kaç gündür..
çok soru sordum kusura bakmayın((

canım biz senle nerdeyse aynı gidiyoruz benimde bugün 5. günüm olacak bugün eve gidince vurucam.ben günde 75 ml vuruyorum ve benimde bi tane 10 m 2 tane 6 m 2 tane 8 m 1 tane olmak üzere yumurtalarım gelişti halen 75 m l vuruyorum perşembe tekrar kontorlum var benimde bu gittiğimde doktoreum söyleyec ne zaman aşılama yapacağımızı bende çok heyecanlıyım sence ne zaman olur aşılamamız????????

kızlar olmadı.değerim 0,53.ruhen bedenen kendimi çok kötü hissediyorum.yine hastane yine doktor masası.hiç olmucakmış gibi kendimi çok kötü hissediyorum. allahtan güç ve sabır diliyorum.çok zor.

slm arkadaslar 3.asılamam tuttu cok sukur kendımı tupe bağlamısken bı anda geldı mucızem hıc umıtsızlıge kapılmayın ben asılamalara hıc guvenmıyordum artık ve 3.de geldı saka gıbı hala cok tuaf 6 hafta 5 gunluk bebısım bende uzulur aglardım cok zor zamanlar gecırdım Allahım herkese tattırsın bu duyguyu ınsallh bende sagsaglım kucama alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…