inşallah bu ay hepimiz bagırcaz burada herkes hamile olcak,
canım benimde 2-3 gün için reglim gelecek yarın son ilacımı içiyorum sonrada tüp için ignelere başlanacak.
Karal ve tuncss bu ay olumsuz sonuç aldılar malesef
mcan84 hamile yalnız,O artık koca göbüşlü bir anne
Dün aşılamanın 3. günüydü ve doktor kontrole çağırdı.ultrasonda spermleri yumurtalıkların orda gördük.çok şaşırdım.ama bizim beceriksizlerin eline adres versen gidipte yumurtayı bulamazlar.körmü ne bunlarbakalım ne olacak.ümitlenmek istemiyorum
teşekkür ederim canım kaybolma bak buluruz seni sonratamam canım takıp ederımm
tedavın hayırlı ugurlu olsunn
benim tüp bebek macerama 2-3 gün var sanıyorum.
aşılama sonrası kistim yoktu, doktor günde 2 tane kullanmak üzere dogum kontrol ilacı verdi, bu ilaç yumurtaları baskılayacakmış bu ayki önümüzdeki ay güzel olması içinmiş.
ayrıca DHEA kullanıyorum sabah akşam1 er tane, coraspin her gün 1 tane ve bemiks 2 günde 1 tane
şimdi d.kontrol ilacım yarın bitiyor allahın izniye o bitince kontrole gidecegim.doktor bakacak ve ignelrimi vercek başalayacagız.
ama öncesinde bir sürü test isteniyor, sadece benimkiler 4-5 sayfa ve eşininde testleri var onlar normal çıktı şükürler olsun.
bakalım gün sayıyorum detayları hergün yazarım burdan
tamam canım allah yardımcın olsun.umarım çok güzel haberler verirsin bize.takipteyim yazdıklarının.
mcan nasılsın kendini nasıl hissediyosun,ağrın sızın varmı?
sende cansın kuzum.hiç merak etme hepsi geçecek birgün.sadece kötü bir rüyadan uyanmış gibi olacaksın...inşallah kızlar ya zaten sizler yanımda ve arkamda olduktan sonra ,helede sizin dualarınızda oldugumdan sonra her şey vız gelir bana
hepiniz cansınız
Allah yardımcın olsun.inşallah güzel bir haber alırsın.ben dayanamadım bugün kan tahlili verdim arkadaşlar, içimde ümitten çok korku var dua edin ne olur.
benim tüp bebek macerama 2-3 gün var sanıyorum.
aşılama sonrası kistim yoktu, doktor günde 2 tane kullanmak üzere dogum kontrol ilacı verdi, bu ilaç yumurtaları baskılayacakmış bu ayki önümüzdeki ay güzel olması içinmiş.
ayrıca DHEA kullanıyorum sabah akşam1 er tane, coraspin her gün 1 tane ve bemiks 2 günde 1 tane
şimdi d.kontrol ilacım yarın bitiyor allahın izniye o bitince kontrole gidecegim.doktor bakacak ve ignelrimi vercek başalayacagız.
ama öncesinde bir sürü test isteniyor, sadece benimkiler 4-5 sayfa ve eşininde testleri var onlar normal çıktı şükürler olsun.
bakalım gün sayıyorum detayları hergün yazarım burdan
sardunya ''cım ister misin aralarda başlamadan tüp bebeğe hamile kalasın ne güzel olurr ,,bak bende aradayım bu ay...doktor kontrolü yok,,iğneler yokk,,tuttu tutmadı yokk nasıl yorulmuşum ağrılardan dün nihayet başladı mens..şiddetli ağrılar eşliğinde progestan mahvetti beni çünkü,,magnezyum desteğine başladım bundan böyle periyoda 10 gün kala içmeye başlayıp periyot bitene kadar onu içicem şiddetli ağrıları baskılıyormuş tabi gönül isterki aldığım kutu elimde patlasın hamile kalıp içmek kısmet olmasın ama yinede bulunsun dedim çünkü çok ağrılı geçiriyorum normal de de.benden haberler de böyle..
inşallah yelızcım bu sneın ıkıncı asılamanmı oluyoo
sende cansın kuzum.hiç merak etme hepsi geçecek birgün.sadece kötü bir rüyadan uyanmış gibi olacaksın...
hele bir başlasın sürecin noktası virgülüne kadar her ayrıntıyı istiyorum ben.inşallah benim 3.aşılamadaki sürecim gibi geçecek ne olduğunu bile anlamayacaksın.
masalcım inşallah yaaa dediğin gibi olur.aslında ben aşılama sonucundan sonra çok kötüydüm.ama işyerinde arkadaşım var yeni tüp yaptırdı ve şu an hamile.onu görünce içim çok rahatladı.inşallah tabi tüpe gerek kalmaz.herkes diyorya kafamdan attığım ay hamile kaldım.belki bize de aynısı olur.
dün aşılamanın 3. Günüydü ve doktor kontrole çağırdı.ultrasonda spermleri yumurtalıkların orda gördük.çok şaşırdım.ama bizim beceriksizlerin eline adres versen gidipte yumurtayı bulamazlar.körmü ne bunlar:d bakalım ne olacak.ümitlenmek istemiyorum
önce ağlama krizlerimin bitmesi gerekli sanırım desarj olduktan sonra sarja geçicem...
pbsc çok üzüldüm çok geçmiş olsun.sonucumu aldım 13. gün Bhcg: 0,5 :2:
halime 3.aşılamayı yaptır bence.bak ben 3.de hamile kaldım.merhaba arkadaslar ben 6 kez klomen tedavısı gordum ıkı kezde asılama oldum fakat sonuc olumsuzsebepsız kısırlık tanısı kondu.son asılamamı 24 nısnda yaptırdım ve dun sonucumu aldım.malesef negatıftı.sımdı 3.asılamamı olayımmı yoksa tüpemı geceyım bılemedım
cansucum çok üzüzldüm çok geçmiş olsun.ilk aşılamada bendede olmuştu kist doğum kontrol hapıyla kurtulmuştum.mrbb kızlar benımde nısanda asılamam olmustu amaa malesef negatıftı...
burdan tanıdm arkadaslardan mda ve yelızz goruyorumm umarım tum asılama ve tup olsun dger ısteyenn tum kısıleree ALLAHH merhametını esırgemezde bebişşlerımıze kavusuruazz.
ben suan beklemedeyımm zaten bı kıst olusmusss olusmasa sasardımm evde kur uyguluyorum ...
canlarımm yaaa cokk uzuldummm karal ve tuncss neyse elden bısı gelmıyo RABBIMIN ıznıyle oluyo herseyy...
mcan844 vavvvv super bı haberr buu cokk sevındım yubbııııı koco gobıslı anne olucakkkk ne guzelllll COK ZORLU BI YOLDA YURUDU AMA ALDII NETICESINII
MDA CIMM ICIME DOGUYORKI SENIN BU TUP TUTUCAKKK GERCEKTEN BAKK INSALLAHHHH HAYIRLISIYLA OLUR HERSEYYY...
TUP GUNLUNEMI GECCEN YOKSA HEP BU TOPIKTEMISINN HABERLERINI ALMAK ISTERIM SENINDEE
ayy inşallah bilemeden gelip geçiverse hemencecik sonucumuda alıversem oda pozitif oluverse degilmi ama
tabiki gelip geçecek mda cım.bak beni hatırla sanki hormon iğnesi değil cesaret iğnesi oluyorum demiştim.yerimde duramıyodum nerdeyse son aşılamam bundan sonra tüpe geçiyorum diye havalarda uçuyordum o zaman geldi bebek.zaten doktorumda çok rahattın son aşılamada onun faydasını gördün dedi.sende rahat ol.
tebrikler aysbah
allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı tebrik ederim
bizde de morfoloji sorunu var. eşimde morfoloji %1.. ilk zamanlarda doktorum bu konu üzerinde durmadı. olması gerekenden az ama olmaması için sebeb değil dedi. fakat ben klomen kullanmama rağmen olumlu sonuç alamayınce bu konunun üzerinde durmaya başladı. ben de bu konuda endişelenmeye başlamıştım. sakıncası yoksa sizde morfoloji kaçtı ve doktorun yorumu neydi bilgi verirsen sevinirim.
ayy inşallah bilemeden gelip geçiverse hemencecik sonucumuda alıversem oda pozitif oluverse degilmi ama
kuzum ya sakıncası yoksa tüp yaptıran arkadaşının problemi neydi
2012 Umudunu Devredenler
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 525"] ÇALIŞMA YILI [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD]Bayburt[/TD]
[TD]Tüp Tıkalı[/TD]
[TD]Clean Art Tüp B.M.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Umudumuzu bir dahaki aya devrettik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD]Trabzon[/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD]Elazığ[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012:126:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursunursu[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Tek Yumurtalık[/TD]
[TD]Tamer Mungan+Medicana Hospital[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]13.04.2012:126:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Surett[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Coşkun Şimşir+Ankara Akay Hastahanesi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012:126:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Sema Yıldırım+Lina Kadin Sağlıgı Merkezi[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]09.04.2012:126:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waboose[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Erkek Faktörü[/TD]
[TD]Medical Park/Göztepe[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]13.04.2012:126:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yab[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Ege Üniversitesi[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]11.04.2012:126:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erdgokce[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Zeynep Kamil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13.04.2012 :126:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medids[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD]Ege Üniversitesi[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]06.04.2012:126:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karall[/TD]
[TD]Yalova[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]Filiz Cigerim Eder+Uzmanlar Hastahanesi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.04.2012:126: [/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]meva80[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]11.04.2012:126:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcudalli[/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[TD]Pko+Yumurtalar gelişmiyor[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:126:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masall35[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Bornova Özel Şifa Hastahanesi[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]21.04.2012:126:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karakedi[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Bahceci Tüp B.M.[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]24.04.2012:18: [/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tsk ederim canım ama ben Şubatta doğum yaptım zaten, 2 tane dünyalar güzeli kızlarım var.
bende önce klomen kullandım fayda etmedi.
bizde yanılmıyorsam %2 idi, benim doktorumda normal yolla olur ama daha zor bu şanş meselesi dedi.
daha önce 2 düşügüm oldugu icin beklemeye gerek yok dedi ve aşılamayı tavsiye etti.
1. aşılama tutmayınca doktor bize direk tüp bebek yaptırın ugraşmayın dedi ama biz yinede 2. aşılamayı yaptırdık ve tuttu.
tebrik ederim arkadaşım..
ne güzel allah yavrularını sana bağışlasın..
hepimizede nasip etsin inşalalh bu güzel duyguyu..
ikiz isteyen biri olarak çok imrendim sana:)))
bizimde erkek infertilesi problemimz aynı zamanda bende pco..
morfoloji %3 bizde de sayı da toplamda 23 milyon..
çokk çokk iyi değil ama aşılama için yeterli diyorlar..
ilk aşılama tedavime başladım olmazsa tüp ne yapalım..
rabbim hangisinde nasip ederse artık:)))
arkadaşlar sizlerede bir sorum var bende bugün 6. iğnemi vuruldum
günde 150 doz gonal-f kullanıyorum
dördüncü iğnemden sonraki ultrason kontrolümde bir tane 13 mm iki tanede 10 mmlik yumoş vardı diğerleri 9 mm civarı
onları saymadı bile doktorum..
bu üçç yumurta yeterli midir bir de bu yumurtalar günde ortalmama ne kadar büyüyordur 2 mm büyür mü ki
tahmini aşılama günümü merak ediyorum da..
sizler kaçıncı iğnelerinizden sonra aşılama oldunuz yani bu süreç ortalama kaç gündür..
çok soru sordum kusura bakmayın((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?