Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gunaydın kızlar canım ben doktoruma hamıle kalmadan once doktoruma danısmıstım engel olurmu dıye hayır dedı cunku cok ılerıde bı troıdım yok ve ılacımı cok duzgun kullanıyorum doktorum sadece bana hamıle kalınca her ay gelıceksın bana dedı bende keseyı goreyım gıdıcem hemen nasıpse canım bılgılendırdıgın ıcın cok sagol canım

keşke bu anneler gününde bebeğim benimle olsaydı pazar günü dünyanın en zor günü olcak sanrım daha şimdiden kafama taktıysam ... anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum anne adayı olamayanlarada seneye kesin kutlarım inşlh

sormaya çekiniyorum belki de ben kaçırdım; sonucunu öğrendin mi?? seninle aynı gün test yapacağız diye hatırlıyorum
ben izmirdeyim ist. hakkında fikrim yok

cuma günü belli olcaktı ama sanırım ben bugun yarın adet olurum sivilcelerim bastı karın ve bel ağrılarım arttı o yüzden ümidimi kaybettim...

fırsat buldukça bakıp çıkıyorum hep aklımdasınız en çok seni-mda-mcan84-doa82-akrep- merak ediyorum tabiki diğer arkadaşlarıda ama ilk şubatta başladık ya biz ondan herhalde yoksa hepiniz için dua ediyorum ayırt etmeden çok şükür mcan84 hamile darısı bizlerin başın a canım senin meleğinde 2.de gelir sana

tatlım bende seni merak ediyorum ama çok istersen facebook tan görebilrisin beni istersen özelden ayzarım

cuma günü belli olcaktı ama sanırım ben bugun yarın adet olurum sivilcelerim bastı karın ve bel ağrılarım arttı o yüzden ümidimi kaybettim...

olumsuz düşünme lütfen hamile olan tüm arkadaşlar o ağrılardan bahsediyor çünkü...çok normal o ağrılar..

3.aşılamada benim rapor geçerli olmadıyani eczacı öyle dedi.ama şöyle bişey var benim dozlarım yüksekti ikincide 6 kutu puregon gitmişti...

dediğin gibi doz yüksekmiş ya senin ondan olabilir ben ilk 2 aşılamada şimdiki 3.aşılamamdada 75 doz verdi bana hep ondan oalabilir canımm.

kızlar merhaba,
ben burada yeniyim.
Doktorum histeroskopi istedi benden polip varmış onlar alınacak.
ondan sonrada aşılama yaparız dedi
bunları yaşayanlar varmı
yani polip aldırıp aşılama yaptıranlar.

yok canım rahim filmi çektirdim 3 ay sonra hamile kaldım düştü kürtaj oldum. üzerinden 1 sene geçti geçen sene mayıs ayında olmuştum kürtaj. şubatta da hsg çektirmiştim. bilemiyorum ben hastalanıyorum zaten tutmadı kırmızılar sökülür 1-2 güne lekelenmelerim var. 2. aşılama haziran ayında yapılacak bu ay ara vericekmişim hem de 2. aşılama için dosyam heyete giricek. 2. ilaçlar için rapor çıkacak. nasip değilmiş hiç üzülmedim nedense bu sefer. hsg çektirmeli miyim bilemiyorum aslında zırt pırt çektirilmez tüplerde tıkanıklık olsa belirtileri olur az adet olma rahimde sıvı birikimi falan gibi benim herşeyim normal. zaten ha hsg çektirmişim 1 ay beklemişim aşılama için, ha 1 ay bekleyip 2. aşılamayı yaptırmışım....farkedermi ki sonuçta ikinci aşılamam da tutmazsa zaten direk tüp bebeğe geçeceğim. devlet 3 aşılamayı da karşılıyormuş ama 2 tanesini yaptırıp 3. yü yaptırmama hakkın varmış. 2 den sonra istersen direk tüp e geçebiliyomuşsun ben de öyle yaparım. rahim filmini de zararlı buluyorum o yüzden rahim filmi çektireceğime 2. aşılamamı yaptırırım daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…