Canım bnim ablamdada troid var.bazı kişilerde gebeliğe engel olabilir ama.endokrin bölümüne gittiğinde bir hapla hallediliyor ve hamileykende kullanabiliyorsun.şu an ablam hamile ve hap kullanmaya devam ediyor.ama bu yüzden sakın üzülme bunlar sadece bir sebep rabbim sana bebek vereceği zaman her engel ortadan kalkar merak etme.hepimizin engellerini kaldırsın inşaallah
kızlar yarın eşimle tanışmamızın 9. yıldönümü. aşılamamın 9. günü. acaba kan testi yaptırsam çıkarma ihtimali var mı? güzel bir hediye olurdu.
istanbulda aşılama yapıpda tutanlar varmı tavsiye istiyorum...
ben denemedim ama arkadaşım İstanbulda denedi ve rezervi az olmasına karşın ilk tüp denemsinde hamile
o Acıbadem Bülent Tıraş beye gitmiş ama dediğim gibi tüp bebek yaptılar
istanbulda aşılama yapıpda tutanlar varmı tavsiye istiyorum...
sormaya çekiniyorum belki de ben kaçırdım; sonucunu öğrendin mi?? seninle aynı gün test yapacağız diye hatırlıyorum
ben izmirdeyim ist. hakkında fikrim yok
iyiyim tatlım sen nasılsın giremiyosun dimi işlerin yoğunluğundan..3.tedaviye başlamana çok sevindim cnm..maşallah yumoşun bence gayet iyi 5 günde hemde..inşallah sonuna kadar böyle büyümeye devam eder..bende ay sonunu bekliyorum 2.aşılama için biran önce gelsede yaptırsam bende..
fırsat buldukça bakıp çıkıyorum hep aklımdasınız en çok seni-mda-mcan84-doa82-akrep- merak ediyorum tabiki diğer arkadaşlarıda ama ilk şubatta başladık ya biz ondan herhalde yoksa hepiniz için dua ediyorum ayırt etmeden çok şükür mcan84 hamile darısı bizlerin başın a canım senin meleğinde 2.de gelir sana
cuma günü belli olcaktı ama sanırım ben bugun yarın adet olurum sivilcelerim bastı karın ve bel ağrılarım arttı o yüzden ümidimi kaybettim...
olumsuz düşünme lütfen hamile olan tüm arkadaşlar o ağrılardan bahsediyor çünkü...çok normal o ağrılar..
3.aşılamada benim rapor geçerli olmadıyani eczacı öyle dedi.ama şöyle bişey var benim dozlarım yüksekti ikincide 6 kutu puregon gitmişti...
hep olumluydum ama bugun içimde acayip bir ümitsizlik var...
merhaba arkadaşlar benim bu gün aşılamamın 13. günü tahlil yapsam sonuç belli olurmu..?
olacakların önüne geçemiyoruz canım.Allah hayırlısını versin.hep böyle dua ettim bu güne kadar.rahim filmi konusunu dr unla bi görüş canım.daha iyi olur,şansımız artar derse çektirirsin.kafana rahim filminden sonra düşük ya da kürtaj olmamışsan bence yenilemene gerek yok.ki sen kürtajdan sonra çektirmiştin.bence kendini boşa hırpalama.
belli olur ama bence 1-2 daha beklersen daha iyi olur
kızlar merhaba,
ben burada yeniyim.
Doktorum histeroskopi istedi benden polip varmış onlar alınacak.
ondan sonrada aşılama yaparız dedi
bunları yaşayanlar varmı
yani polip aldırıp aşılama yaptıranlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?