Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bende bugün kesin olarak negatifimi gördüm aşılama maceramdan geriye koca bir mantar enfeksiyonu miras kaldı çok mutsuzum

arkadaşlar bende bugün kesin olarak negatifimi gördüm aşılama maceramdan geriye koca bir mantar enfeksiyonu miras kaldı çok mutsuzum

çok geçmiş olsun cnm yaa çok üzme kendini..birkaç gün içinde toparlanırsın ve yeniden bebek için tedaviye başlarsın mutsuz olma lütfen..

iyiyim pelikancım sen nasılsın?ayın 28-29u gibi hastalanırsam inşallah o zaman gidicem..sen benden önce gidicen dimi

canım ben gittim. ilaçlarım bitti. yarın doktorum yumurtalar ne kadar büyüdüğüne ve tahlil sonucuma göre bir hafta içinde aşılama yapacak. benim az kaldı.
bu gün eşim sperm örneği verdi. yarın herşey belli olacak...

canım bizim morfoloji de 2 umarım tutar ilk aşılamamı yaptırıcam ben de adetimi bekliyorum...

canım doktorlar morfolojiyi pek önemsemiyor ama bence önemli ne var ki 0 morfoloji ile bile hamile kalan var anlamadım gitti...sen aşılama yaptırdın mı???

kızlar bilen varsa cevap bekliyorum.
devlet bu gonal f puregon gibi iğneleri ve çatlama iğnelerini kaç defa ödüyor.

Canım o dediğin nasıl oluyor.tüplerindemi sorun varmış yani.laparoskopi nasıl oluyor merak ettim.belki bendede öyle bi sorun vardır dicem ama rahim filmi temiz çıktı

Kızlar bende troıd var dusuge sebep olabılıyomus bılgısı olan varmı

Canım bnim ablamdada troid var.bazı kişilerde gebeliğe engel olabilir ama.endokrin bölümüne gittiğinde bir hapla hallediliyor ve hamileykende kullanabiliyorsun.şu an ablam hamile ve hap kullanmaya devam ediyor.ama bu yüzden sakın üzülme bunlar sadece bir sebep rabbim sana bebek vereceği zaman her engel ortadan kalkar merak etme.hepimizin engellerini kaldırsın inşaallah

Biz ağustos 25 te 5 yılı bitirip 6 ya giriyoruz.rabbim daha uzun yıllar nasip etsin inşaallah hepimize.tabiki çocuklarımızla :2:

canım benim üzülme benimkide negatif, dün çok kötüydüm ama şimdi iyiyim elbette üzüleceksin ama üzüntünün uzun sürmesine izizn verme

canım tebrik ederim.darısı başımıza.1.aşılama tutmadı.umutsuzluğa düşmüştüm.yazdıkların moral oldu biraz.

geçmiş olsun ,,bir süre sonra toparlayacaksın cnm,,sabrının ve gücünün tükenmemesi dileğimle hakkında hayırlısı olsun,,lütfen pes etme.

saol canım.pes etmek yok ama dün sonucu alınca yıkıldım.bugun daha iyiyim çok şükür.kendimi yorgun hissediyorum ama yapacak bişey yok.yine aynı aşamalar beni bekliyo....klomen,iğne,aşılama,bekleme süresi....allahım sabır versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…