aynı sene evlenmişiz bizimde ağutosta 4 sene bitecek
kızlar kaç senelik evlisiniz
inşallah diğer evlilik yıldönümümüzü bebişlerimizle birlikte kutlarız..
arkadaşlar bende bugün kesin olarak negatifimi gördüm aşılama maceramdan geriye koca bir mantar enfeksiyonu miras kaldı çok mutsuzum
selam kızlar 2.5 sene olacak.
su perisiiii nasılsın ne zaman gidicen fulyaya :)))
Benimde Ekim'de 4 bitecekEy gidi ey dün gibi daha yahuu:))
iyiyim pelikancım sen nasılsın?ayın 28-29u gibi hastalanırsam inşallah o zaman gidicem..sen benden önce gidicen dimi
canım bizim morfoloji de 2 umarım tutar ilk aşılamamı yaptırıcam ben de adetimi bekliyorum...tsk ederim canım ama ben Şubatta doğum yaptım zaten, 2 tane dünyalar güzeli kızlarım var.
bende önce klomen kullandım fayda etmedi.
bizde yanılmıyorsam %2 idi, benim doktorumda normal yolla olur ama daha zor bu şanş meselesi dedi.
daha önce 2 düşügüm oldugu icin beklemeye gerek yok dedi ve aşılamayı tavsiye etti.
1. aşılama tutmayınca doktor bize direk tüp bebek yaptırın ugraşmayın dedi ama biz yinede 2. aşılamayı yaptırdık ve tuttu.
canım doktorlar morfolojiyi pek önemsemiyor ama bence önemli ne var ki 0 morfoloji ile bile hamile kalan var anlamadım gitti...sen aşılama yaptırdın mı???tebrikler aysbah
allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı tebrik ederim
bizde de morfoloji sorunu var. eşimde morfoloji %1.. ilk zamanlarda doktorum bu konu üzerinde durmadı. olması gerekenden az ama olmaması için sebeb değil dedi. fakat ben klomen kullanmama rağmen olumlu sonuç alamayınce bu konunun üzerinde durmaya başladı. ben de bu konuda endişelenmeye başlamıştım. sakıncası yoksa sizde morfoloji kaçtı ve doktorun yorumu neydi bilgi verirsen sevinirim.
canım hakkında hayırlısı,olumsuz düşünme.benimde yumurtalar konusunda sorunum yoktu iyi gelişiyordu bu zamana kadarda tek bir kistim dahi olmadı hamile kalamıyordum,bana hep stres diye diye teşhiş koydular doktoru değiştim ay hemen laparoskopi oldum kanalda genişlemeden dolayı oluyormuş sorun buymuş sadece, düzeltildi ve sonunda bende kavuştum bebeğime...
Kızlar bende troıd var dusuge sebep olabılıyomus bılgısı olan varmı
arkadaşlar bende bugün kesin olarak negatifimi gördüm aşılama maceramdan geriye koca bir mantar enfeksiyonu miras kaldı çok mutsuzum
slm arkadaslar 3.asılamam tuttu cok sukur kendımı tupe bağlamısken bı anda geldı mucızem hıc umıtsızlıge kapılmayın ben asılamalara hıc guvenmıyordum artık ve 3.de geldı saka gıbı hala cok tuaf 6 hafta 5 gunluk bebısım bende uzulur aglardım cok zor zamanlar gecırdım Allahım herkese tattırsın bu duyguyu ınsallh bende sagsaglım kucama alırım..
geçmiş olsun ,,bir süre sonra toparlayacaksın cnm,,sabrının ve gücünün tükenmemesi dileğimle hakkında hayırlısı olsun,,lütfen pes etme.
Ağustosta 9 yıl bitecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?