Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oo senin aşılama sonucun belli olacağı zaman benim tedavim başlıcak..hayırlısı inşallah tutar..bugün güzel haberini bekliyorum..

arkadaşlar bende bugün kesin olarak negatifimi gördüm aşılama maceramdan geriye koca bir mantar enfeksiyonu miras kaldı çok mutsuzum

çok geçmiş olsun.

benımde temmuzda 4 yılııım bıtecek canııım:) 2 asılamamda negatıf sonuclandı ama yılmak yok yola devam.3. asılamaya baslayacagım

3.ye karar vermene sevindim inşallah sende benim gibi 3.de hamile kalırsın.
kızlar bilen varsa cevap bekliyorum.
devlet bu gonal f puregon gibi iğneleri ve çatlama iğnelerini kaç defa ödüyor.

2 tedaviyi kaşılıyor.3.de rapor geçerli olmuyor.

çok geçmiş olsun.

3.ye karar vermene sevindim inşallah sende benim gibi 3.de hamile kalırsın.

2 tedaviyi kaşılıyor.3.de rapor geçerli olmuyor.

ben bu ay 3.aşılama için başladım tedaviye 75doz puregon verdi devlet karşıladı

arkadaşlar bende bugün kesin olarak negatifimi gördüm aşılama maceramdan geriye koca bir mantar enfeksiyonu miras kaldı çok mutsuzum

saglık olsun kuzular belkide bu bekleme süresinde kendiliğinden gelir bebeginiz, vardır bundada bir hayır unutmayın

oo senin aşılama sonucun belli olacağı zaman benim tedavim başlıcak..hayırlısı inşallah tutar..bugün güzel haberini bekliyorum..

canım nasılsın görüşmeyeli.beni soracak olursan ayın 1de adet oldum 3.de tedaviye başladık 3.aşılama için puregon 75doz kullandım dün 5.iğnemi oldum kont gittim yumoşum 11mm olmuş sence nasıl canım 5 günde 75dozla 11mm olması

iyiyim tatlım sen nasılsın giremiyosun dimi işlerin yoğunluğundan..3.tedaviye başlamana çok sevindim cnm..maşallah yumoşun bence gayet iyi 5 günde hemde..inşallah sonuna kadar böyle büyümeye devam eder..bende ay sonunu bekliyorum 2.aşılama için biran önce gelsede yaptırsam bende..

ben bu ay 3.aşılama için başladım tedaviye 75doz puregon verdi devlet karşıladı

3.aşılamada benim rapor geçerli olmadıyani eczacı öyle dedi.ama şöyle bişey var benim dozlarım yüksekti ikincide 6 kutu puregon gitmişti...

kuzular , aşılamanın güzel hatunları günaydın hepinize.
Bugün son Dogum kontrol ilacımı içiyorum ve kırmızıları bekliyorum , inşallah tüp bebeşim tutarda bunlar son kırmızıları görüşüm olur

günaydın canım..bu sefer kırmızıları heyecanla bekliyosun dimi inşallah son görüşün olur ve bebişine kavuşursun tatlım

günaydın canım..bu sefer kırmızıları heyecanla bekliyosun dimi inşallah son görüşün olur ve bebişine kavuşursun tatlım

evet canım bu sefer bekleyiş daha farklı ,
keşke benimde 2. ve 3. aşılamalar için şansım olsaydı şimdi onun heyecanıda var.
bu tadevi nasıl geçecek ne olacak diye.
inşallah sonucu güğzel olacak biliyorum bu sefer melegim gelecek bana

evet canım 26 nisan da aşılama yaptırdım cuma günü de sonucu öğrenicem...
sperm analizinden sonra doktor değerler gayet iyi sadece morfoloji %1, biraz düşük o da sorun değil dedi..biz de üzerinde hiç durmadığı için önemsemedik. bu arada ben klomen kullandım 2 ay. o da süreçte de olmadı.. sonra tesadüfen başka bir doktorla konuşurken morfoloji %1 ise normal yolla hamile kalman çok zor dedi. sonra kendi doktorum da ilaçlara rağmen olmayınca morfojiden dolayı olabilir aşılamaya geçelim dedi...bakalım inşallah bu sefer olmuştur.

hamile kalmak tamamen bir mucize..her şeyi yapıyorsun olmaması için hiç bir sebep yokken olmuyor, diğer yandan olması imkansız denilen kişilerin hamile olduğunu öğreniyorsun. en yakın arkadaşım kocam bir çikolata kisti varken hamile kaldı ve sağlıklı bir bebeği oldu..doktorlar mucize dedi...o yüzden zamanı gelince olacak hatta istesek bile engel olamayacağız...umarım o zaman çok uzakta değildir...

canım tüp bebeğin tutma şansı aşılamaya göre çok daha yüksek en azından 2. ve 3.aşılamayla vakit kaıbetmiyosun..tedavi zor bir süreçmiş ama sonu güzel olunca çekilmeye değer..bu sürede bizlerde senin yanındayız unutma beraber başa çıkıcaz bu durumla..

ah canım bilmemiyim hep yanımda oldugunuzu baksana kopamıyorum sizlerden inşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak

canım benim inşallah son adetin olur bu...

canım inşallah pozitif sonuç alır bizede müjde verirsin. benim eşimdede varikosel var. ben artık onu takmıyorum kafaya. çünkü arkadışımın eşindede vardı. 2 senede 3 kere hamile kaldı. rabbim yeterki ol desin.

sonuna kadar katılıyorum sana allah verdikten sonra hiç bir şey önünde duramaz.. bunu bilerek elimizden geleni yaparsak huzurla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah..

umarım tüm bekleyenler olumlu sonucu en kısa zamanda alır..her ne kadar kadere ve nasibe inansak da süreç gerçekten çok yıpratıcı..kimse bu yolda eli boş ve çaresiz kalmasın...dualarım herkes için

kızlar yarın eşimle tanışmamızın 9. yıldönümü. aşılamamın 9. günü. acaba kan testi yaptırsam çıkarma ihtimali var mı? güzel bir hediye olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…