Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neevercare slmlar..yazılarından takip ettim aşılamanda 9. günmüş sanırım ,benimde...meraktan çatlıyorum ama düzgünce bi belirtide yok ..senin gibi düşündüm bende acaba bugün yada yarın kan testi yaptırsam mı diye ama erken denildi..sende belirtiler var mı ??

amin güzelim.çok dua ediyorum.bebeğine kavuş biran önce...

aşılama yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak benim.
yumurtalarınız kaç mm geldiğinde çatlatma iğnesini vuruldunuz?????
cevaplarsanız sevinirim.....

benimde aşılamamın 12.güünü bende de hiç bir belirti yok.sadece karnımın altına doğru bir ağrı var.3 . aşılama gene olmadı galiba.bugün yarın cuma tahlil yaptırana kadar adet olurum herhalde.

mrb cnm
benim aşılamadan sonraki 13. gününüm. aslında doktorum yarın baktırmamı soylemişti ama ben cumaya erteledim
bende de belirti yok her zamanki şeyler, göğüs hassasiyeti, ara sıra kramp falan...9. gün çok erken en erken 12. gün belli oluyor diye biliyorum. biraz daha sabret canım.
umarım güzel haberlerini alırız burdan

evet canım bizşubattan beri beraberiz ilk hamile kalanımız mcan oldu inşallah devamınıda biz getiricez..inşallah 2.aşılamada meleğime kavuşurum sende 3.aşılamada kavuşursun canım

kızlar sizler yumurta kontrolüne gidiyorsunuz ya sık sık bende haftada bir diyetisyene gidiyorum ve biraz önce doktordan geldim..bugün itibariyle 8,5 kg vermişim ayy çok mutlu oldum gün geçtikçe bebeğime kavuşmaya daha çok yaklaşıyorum sanki..

Son düzenleme:
kızlarrrrr hamileyim ama ohss oldum 6 gündür hast. yatıyorum bu sabah belli oldu doktorum 3 yada 4 olabilir dedi

masallah canım ya cok ıyı gercekten bende hamıle kalmadan once 7 kılo verdım ama senın kadar kısa zamanda degıl bende troıd ve ınısulın fazlalıgı var bıraz oyuzden zor kılo verıyorum sende hatırladıgım kadarıyla pcoluydun bence super gıdıyosun hamıle kaldıgında cok ıse yarıycak bu kılolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…