dediğin gibi doz yüksekmiş ya senin ondan olabilir ben ilk 2 aşılamada şimdiki 3.aşılamamdada 75 doz verdi bana hep ondan oalabilir canımm.
kuzular , aşılamanın güzel hatunları günaydın hepinize.
Bugün son Dogum kontrol ilacımı içiyorum ve kırmızıları bekliyorum , inşallah tüp bebeşim tutarda bunlar son kırmızıları görüşüm olur
aslına bakarsan ben de çok ümitli değilim...iyi düşünmeye çalışıyorum ama acayip korkuyorum
aşılama yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak benim.
yumurtalarınız kaç mm geldiğinde çatlatma iğnesini vuruldunuz?????
cevaplarsanız sevinirim.....
benim 18 mm olmuştu çatlatma iğnesinide ertesi gün akşam saat 11 de oldum
yeliziz2 sen bugün yumurta takibine gidecektin doktor ne dedi nasılmış yumurtaların?
neevercare slmlar..yazılarından takip ettim aşılamanda 9. günmüş sanırım ,benimde...meraktan çatlıyorum ama düzgünce bi belirtide yok ..senin gibi düşündüm bende acaba bugün yada yarın kan testi yaptırsam mı diye ama erken denildi..sende belirtiler var mı ??
ben 19.9 olduğu gün çatlama iğnesi oldum
fırsat buldukça bakıp çıkıyorum hep aklımdasınız en çok seni-mda-mcan84-doa82-akrep- merak ediyorum tabiki diğer arkadaşlarıda ama ilk şubatta başladık ya biz ondan herhalde yoksa hepiniz için dua ediyorum ayırt etmeden çok şükür mcan84 hamile darısı bizlerin başın a canım senin meleğinde 2.de gelir sana
yeliziz2 sen bugün yumurta takibine gidecektin doktor ne dedi nasılmış yumurtaların?
masallah canım ya cok ıyı gercekten bende hamıle kalmadan once 7 kılo verdım ama senın kadar kısa zamanda degıl bende troıd ve ınısulın fazlalıgı var bıraz oyuzden zor kılo verıyorum sende hatırladıgım kadarıyla pcoluydun bence super gıdıyosun hamıle kaldıgında cok ıse yarıycak bu kılolarkızlar sizler yumurta kontrolüne gidiyorsunuz ya sık sık bende haftada bir diyetisyene gidiyorum ve biraz önce doktordan geldim..bugün itibariyle 8,5 kg vermişimayy çok mutlu oldum gün geçtikçe bebeğime kavuşmaya daha çok yaklaşıyorum sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?