sen burdasın işte
hamile arkadaşlar son günlerinizde adet ağrılarınız oldumu...ben ümidimi kaybediyorum adet sancılarım çoğaldı bugun 13. gün.
ahh kuzum bende bişey olur iğneleri etkiler diye yemedim 3 yumurtadan 1 tanesi gelişti işteeeçok saol cnm evet bırlıkte yedım bence faydası oldu
kızlarrrrr hamileyim ama ohss oldum 6 gündür hast. yatıyorum bu sabah belli oldu doktorum 3 yada 4 olabilir dedi
canım umıdını kaybetme agrılar belırtıler aynı ayırt edılemıyo yarınmı yapcaksın testını benım hala arada adet sancısı gıbı agrım oluyo
kızlar slm ben bugün dr gittim 17 mm olan yumoş 17.5 olmuş18 olamadı 19 olamadı bir türlü uyuz etti beni şimdi dr konferansda olduğundan 4 gibi arayın dr ne derse ona göre bugün çatlatma iğnesini vurabilirsiniz yada 1 gün daha kullanan bilirsiniz iğneyi dedi heyecanlan beklemedeyim yaaa offffffffffffffffff 17.5 le çatlatma iğnesi vurulurmu kızlar fikriniz nedir
bebesko o resimdeki bebek kim o ne tatlı bişey öyle maşşallah
polip nedir daha önce duymadım.
papatyacığım inşallah hayırlısıyla hamile haberlerini alırız
polip rahim içinde ben gibi et parçasıymış
bende yeni öğrendim
bu gün kaçıncı günün? bence bekle ve ilaç yada iğne ne kullanıyorsan 1 gün daha devam et.bldiğim kadarıyla günde 2mm büyüyor yumurta
benimkisi rahim içinde bişey olmaz ama görmüşken almak lazım dedi doktorO zaman bende şunu söyleyeyim.ben henüz sekiz aylık evliyken doktorum rahim ağzında bir parça olduğunu sölemişti.ve çok basit bir operasyonla o parçayı aldı.acaba bahsettiğin şey bumu.eğer buysa bu önemli bir sorun değil
tatlım ben günde 150 doz gonol f kullandım bugünde 9 gün kullandım bugün 10. günümm pazartesi günü 17 mm di bu yumoş çok yavaş büyüyoo 2 günde 17.5 olmuşamannnnn ne olacaksa olsun valla çok bunaldım ben bu aşılamadan strese çok girdim valla
benimkisi rahim içinde bişey olmaz ama görmüşken almak lazım dedi doktor
ameliyathanede olacakmış genel anestezi ile
polip hsg filminde görüldü emin olmak için hem tanısal histeroskopi olacak yani tam olarak ne olduğunu tespit edecekler bu arada alıcaklarda.
biraz korkuyorum açıkçası
internetten araştırdım biraz.alınmazsa düşüklere sebep olabiliyormuş.
Ama hani benben nerdeym
bende bende yokummm
ama düzeltmiştinya daha önce hani ben 2 mayısta yaptırdım 2. aşılamayı
hepinizi tekrar güncelledim kuzum, yalnız yozmensimsek canım senin bende hiç bir bilgin yok gönderebilrimisin
2012 Aşılama Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 525"] ÇALIŞMA YILI [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]witchhh[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]24.04.2012:18: [/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercelf[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]Rahim anomalisi[/TD]
[TD]Zeynep Kamil Hastahanesi[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]25.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pbsc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek Faktörü[/TD]
[TD]Devlet Hastahanesi[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]25.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brcaydn[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Halil Yanık+Özel Referans Hastahanesi[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]26.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neevercare[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Yumurta Tembelliği[/TD]
[TD]Smyrna Tüp B.M.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2012 :18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikbeyazbulut[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Medistate Kavacık Hastahanesi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]26.04.2012:18:[/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sun1[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]pco+erkek faktörü[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2012:18: [/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevosevo[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Erken Menopoz[/TD]
[TD]Hüseyin İvit[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]04.05.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bana da aşılama yapılacak.ilk aşılama olacak konya kızılay hastanesi sebep erkek faktörü yıl2011
evet kuzum zaten fsh yüksek başladık aşılamaya gonol f yanında dhea kullanıyorum şimdi dr ne dicek bilmiyorum kuzum kendi kendime karar vermiyorum zaten saat 4 de dr arıcam ne derse iğneye devam derse kullanırım çatlatma derse çatlatmayı vururrum ama çok bunaldım yumoşlar oluşmadı 2 tanesi 10 11 mm de kaldı bir tek bu 17.5 olan gelişti oda yavaş yavaş korkuyorum valla aşılama iptal olacak diyeCanım daha 10.günün bence 2 gün daha bekle .erken çünkü.tabi sen bilirsin ama ben olsam 2 gün beklerdim.zaten aşılama 12. günden sonra yapılırsa daha iyi
ahh canım benim saol hayırlısı olsun inş... brokoliyi nasıl yapıcam kuru incir kürünü biliyorumda brokoli kürü falan varmı tatlımmtybers hakkında hayırlı olsun arkadaşım..brokoli ve kuru incir yumurtaların büyümesine yardımcı oluyor diye duydum..inşallah yararını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?