Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada herkes tedavi gördüğü yeri bildirmiş.bende söyleyeyim.gebze medical park ta tedavi görüyorum.dr.um burcu çetinkaya.ve bu benim 3. aşılamam.ilkini 2 sene önce yaptırmıştım.çok talihsiz olaylar olmuştu.o yüzden ben onu aşılamadan saymıyorum pek.

hamile arkadaşlar son günlerinizde adet ağrılarınız oldumu...ben ümidimi kaybediyorum adet sancılarım çoğaldı bugun 13. gün.

canım umıdını kaybetme agrılar belırtıler aynı ayırt edılemıyo yarınmı yapcaksın testını benım hala arada adet sancısı gıbı agrım oluyo

çok saol cnm evet bırlıkte yedım bence faydası oldu
ahh kuzum bende bişey olur iğneleri etkiler diye yemedim 3 yumurtadan 1 tanesi gelişti işteee bu tutmazsa bir dahaki sefere bende yicem
kızlarrrrr hamileyim ama ohss oldum 6 gündür hast. yatıyorum bu sabah belli oldu doktorum 3 yada 4 olabilir dedi

ay cınım 3üç 4 üz demekmi yanii şok şok şok

canım umıdını kaybetme agrılar belırtıler aynı ayırt edılemıyo yarınmı yapcaksın testını benım hala arada adet sancısı gıbı agrım oluyo

inş. canım ama korkuyorum test günüm cuma.. birde hamile arkadaşlara sorayım dedim adet sancıları oluyormu bana ümit olsun diye

kızlar slm ben bugün dr gittim 17 mm olan yumoş 17.5 olmuş 18 olamadı 19 olamadı bir türlü uyuz etti beni şimdi dr konferansda olduğundan 4 gibi arayın dr ne derse ona göre bugün çatlatma iğnesini vurabilirsiniz yada 1 gün daha kullanan bilirsiniz iğneyi dedi heyecanlan beklemedeyim yaaa offffffffffffffffff 17.5 le çatlatma iğnesi vurulurmu kızlar fikriniz nedir

bu gün kaçıncı günün? bence bekle ve ilaç yada iğne ne kullanıyorsan 1 gün daha devam et.bldiğim kadarıyla günde 2mm büyüyor yumurta

bebesko o resimdeki bebek kim o ne tatlı bişey öyle maşşallah

canım o kadar tatlıki maşallah allah anasına babasına bağışlasın yapma bebek gibi demii :))) rabbim sanada öyle tatlı bi kız çocugu nasip etsin inşallah en kısa zamanda

papatyacığım inşallah hayırlısıyla hamile haberlerini alırız

polip rahim içinde ben gibi et parçasıymış
bende yeni öğrendim

O zaman bende şunu söyleyeyim.ben henüz sekiz aylık evliyken doktorum rahim ağzında bir parça olduğunu sölemişti.ve çok basit bir operasyonla o parçayı aldı.acaba bahsettiğin şey bumu.eğer buysa bu önemli bir sorun değil

bu gün kaçıncı günün? bence bekle ve ilaç yada iğne ne kullanıyorsan 1 gün daha devam et.bldiğim kadarıyla günde 2mm büyüyor yumurta

tatlım ben günde 150 doz gonol f kullandım bugünde 9 gün kullandım bugün 10. günümm pazartesi günü 17 mm di bu yumoş çok yavaş büyüyoo 2 günde 17.5 olmuş amannnnn ne olacaksa olsun valla çok bunaldım ben bu aşılamadan strese çok girdim valla

benimkisi rahim içinde bişey olmaz ama görmüşken almak lazım dedi doktor
ameliyathanede olacakmış genel anestezi ile
polip hsg filminde görüldü emin olmak için hem tanısal histeroskopi olacak yani tam olarak ne olduğunu tespit edecekler bu arada alıcaklarda.
biraz korkuyorum açıkçası
internetten araştırdım biraz.alınmazsa düşüklere sebep olabiliyormuş.

Canım daha 10.günün bence 2 gün daha bekle .erken çünkü.tabi sen bilirsin ama ben olsam 2 gün beklerdim.zaten aşılama 12. günden sonra yapılırsa daha iyi

Sende anestezi falan olacaksa ozaman biraz farklı bir durum.ama çok şükürki anlaşılabilmiş.sende tedavini olursun kafan rahat eder.ayrıca bunun tekrarlama ihtimalide çok düşük .inşallah kurtulursun canım.rabbim engelleri ortadan kaldırsın.hepimize yardımcı olsun.çok zor şeyler.bazen dayanamayacak hale geliyorum.ama sonra hiç çocuğu olma ihtimali olmayanlar geliyor aklıma.çok şükürki bizim ümidimiz var.allahım herkesi hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda(amin)

tybers hakkında hayırlı olsun arkadaşım..brokoli ve kuru incir yumurtaların büyümesine yardımcı oluyor diye duydum..inşallah yararını görürsün

kızlar bana da aşılama yapılacak.ilk aşılama olacak konya kızılay hastanesi sebep erkek faktörü yıl2011

Canım daha 10.günün bence 2 gün daha bekle .erken çünkü.tabi sen bilirsin ama ben olsam 2 gün beklerdim.zaten aşılama 12. günden sonra yapılırsa daha iyi
evet kuzum zaten fsh yüksek başladık aşılamaya gonol f yanında dhea kullanıyorum şimdi dr ne dicek bilmiyorum kuzum kendi kendime karar vermiyorum zaten saat 4 de dr arıcam ne derse iğneye devam derse kullanırım çatlatma derse çatlatmayı vururrum ama çok bunaldım yumoşlar oluşmadı 2 tanesi 10 11 mm de kaldı bir tek bu 17.5 olan gelişti oda yavaş yavaş korkuyorum valla aşılama iptal olacak diye
tybers hakkında hayırlı olsun arkadaşım..brokoli ve kuru incir yumurtaların büyümesine yardımcı oluyor diye duydum..inşallah yararını görürsün
ahh canım benim saol hayırlısı olsun inş... brokoliyi nasıl yapıcam kuru incir kürünü biliyorumda brokoli kürü falan varmı tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…