Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben yeni bir iş yerine geçtim ve onlara sölemedim hamile olduğumu zaten girdiğimde hamile değildim... hani iyice kesinleşsin herşey yolunda gitsin öyle söyleyeyim dedim ayın 15 inde kontrolüm varya ondan sonra sölicem dedim eşimle kararlaştırdık,arkadaşlarım söleme şimdi diyolar 3 ayıda bitir diyorlar,bende söleyip baştan ona göre karar vermelerini istiyorum devam mı derler yoksa çıkarırlarmı bilmiyorum ben göze aldım herşeyi yalan söleyip de güven sarsmaktansa hamile olduğumu en başta sölemek en mantıklısı diyorum çalışmakda zorundayım.böyle olacağını bilseydim önceki yerimden ayrılmazdım maaşı düşük diye çıktım bide çok yoğun çalışıyorum gecem gündüzüm karışıyodu nöbetler topalntılar falan ayrıldım ordan... sizin düşüncelerinizi almak istiyorum...

mavi kalp atışlarını dinledinizmi ben kaçırdım galiba okyamadım epedi,r gelmiyorum..

evet canım dinledik çok şükür herşey yolunda gidiyor dedi.iki hafta sonra tekrar gel bakalım dedi 15 mayısta randevumuz var...sen neler yapıyorsun ne zmandır yoktun topikte

Son düzenleme:
hoşgeldin karalcım yoktun uzun süredir..hamişler arttı bu ay 2-3 sayfa öncesinde listede yazıyo..sende ne var ne yok..

hoşbulduk canım bende hiç bişi yok:)) hislerimi aldırmış gibiyim 6 mayısta adet oldum normalde iki mayısta olmamlazımdı üç gündür adetliyim doktorumu hiç aramadım test sonucundan sonra ayağım hastaneye gitmiyo aslında gitsem iyi ama aramadımda hiç doktoru kantesti negatif çıktıtıda demedim sonuçtan sonra istanbula gittim biraz kafa dağıtım ay ne güzelmişya sitres mitres kalmadı bende her gün nezaman sonuç alcam diye kafayı bozmuştumyeni geldim bende istanbuldan ondan gilemedim takip edemedim bende durumlar böle hamişerimizde artmış allah tamamını erdirsin dokuz ay su gibib geçsin kucaklarında bulsunlar bebeklerini işlaah....

hamile kalmadan girmişsin işe ondan sonra hamile kalmışsın.Bunda kötü bişey yokki.
hem işveren hamile birisini işten çıkaramaz kanunda böyle bir hakkı yok.hem sanırım bu suç teşkil ediyor.

bence soylemelısın canım guven sarsma dedıgın gıbı saklancak bısey degılkı bu enınde sonunda ortaya cıkıcak bende sana bısey sormak ıstıyorum benım bebısım daha 4 haftalık ve hıc bırsey hısetmıyorum sende boylemıydın

kızlar doktordan geldim. 2. aşılamayı yapmayalım bence tüp bebeğe geçelim dedi pcoslu hastalarda aslında 6 ay ovulasyon indiksiyonu olmazzsa tüp bebeğe geçmek daha mantıklı içerisi ne durumda bilmiyoruz kapalı bi kutu herşey çok iyiydi olacak olsaydı bu ay olurdu dedi bu ay için yasmin verdi 6 yumurtadan sadece 1 tanesi çatlamamış gelecek ay tüp bebek yapılacak.

bence problem olmaz işe girdin diye özel hayatada mudahale edemzler boşa kafana takma canım sölesende olur sölemesende ama sölim için rahat etsin diyeceksende söle tabi

arkadaşlar size bir sorum var cevap verirseniz çok sevinirim
şimdi doktordan geldim aşılama için gonal-f kullanıyorum
günde 150 doz bugün 7. kez vuruldum
1050 ünite vermişlerdi o da hesabıma göre 7 kez denk geliyor 150 vurulunca..
bugün bitmiş olması lazım ama hala iğne var hemde sanki iki kez vurulacak kadar..
yavv biz dozları ayarlayamadık mı ne yaptık anlamadım niye arttı bu..((
doktora da iğnem bir vurumluk kaldı diye yeniden ilaç yazdırdım o da yine 1050lik yazdı.
onuda alamadım raporda sıkıntı çıktı diye..
yarın alcaktım ama iğne sanki yarına yetecek gibi o yüzden yarında almayayım diyorum cuma gidince doktor vurulmaya devam derse öyle alayım diyorum..

velhasılı kelam kafam karıştı niye arttı bu iğne..
yanlış bişi mi yaptık acaba..
halbuki çok dikkat etmiştik doz ayarlamasına..
özellkle bu iğneleri vurulan arkadaşlarım
böyle bişi yaşadınız mı..
panik yaptım valla..

hamile kalmadan girmişsin işe ondan sonra hamile kalmışsın.Bunda kötü bişey yokki.
hem işveren hamile birisini işten çıkaramaz kanunda böyle bir hakkı yok.hem sanırım bu suç teşkil ediyor.

arkadaşlarım neden böle sölüyolar anlayamadım ama onları dinlemicem tabi ben en çok güven sarsmaktan korkarım... ben dürüstlüğümle güvenimle sevildim ilerledim hep...15 inde söleyeceğim ne olacaksa olsun diyorum...

yelizcim bişey hissetmedim sadece belirtileri yaşıyosun okadar... bazen unutuyorum bile

ben 900 lük uvurunmuştum salı başlamıştım pazara kadar gitmişti hatta dibinde kaldı diye doktoru aradım onuda vurun tamammen birsin demişti doktorunla bi görüş öle vurun yada al iğnelerini gitdoktora danış arkadaşım

cnm bence doğru düşünüyosun baştan söyle hamile olduğunu sonra işte niye bize işe girerken söylemediniz muhabbetleri yapmasınlar..

bencede söyle canım en azından ona göre iş verirler sanad ,zaten hamileysen seni işten çıkaramaz çıkarırsa sen mahkemeye verebilirsin bu kanuni hakkın
hayırlısı olsun canım

panik yapma kuzu , kutularda fazla var
banada doktorum geçen ay aşılama için puregon vermişti 600 doz yalnız içerisinde 700-750 doz çıkıyor fazla koyuyorlar bilgin olsun diyede önceden uyardı dediği gibi kalanla neredese 1 kere daha igne yaptım

vala canım bende bazen unutuyorum ama bbelırtılerım oluyo sık ıdrara cıkma kasıgımda batma goguslerde hasasıyet ve dun bas donmem oldu ben keseyı gorunceye kadar tam ınanamıycam galıba gunler gecmıyokı cumartesı olsada rahatlasam artık bıraz gıtse su kafamdakı sorular buarada cvp verdıgın ıcın sagol canım

canım keşke iğneyi götürüp gösterseydin onlar yetip yetmeyeceğni sölüyolar...benimde oldu puregon yapıyordum baktım iğneye 2 gün yeter dedim meğer 1 gün tam 2.gün yarım yapmak zorunda kaldım.hatta yalnış yaptım falan diye düşündüm ama doğruymuş.ertesi gün doktor kontrolüm vardı doktor baktı iğnen bittmi dedi yazdı tekrar bende anlattım böyle böyle oldu panik yapmıştım biraz ama allah şükür bi aksilik olmadı sadece dozu yükseltti.2 kere daha yaptım.dediğin gibi doktorun tekrar gerek görürse yazdırsın..

valla o dediğin belirtileri bende yaşıyorum özellikle göğüste hassasiyet hat safhada sabahları onun ağrısıyla uyanıyorum...doğurana kadar napcaz bilmiyorum inşallah azalır.ilk aşama kese sonrada en önemlisi kalp atışı randevu günü gelene kadar zaman hiç geçmiyo az kaldı cumartesiye sabret canım keseyi gördüm diye gülücükler saçacaksın...

saol balım allah razı olsun
canım panik yapmaaaaaaaaaaaaa gonol f 450 dozda 600 doz çıkıyo o yüzden arttı merak etmee sen doğru çekiyosundur

napıyosun canım ne yaptın aşılamada hangi durumdasın bakalım

kızlar bu arada dr aradı bugünde 150 doz kullanıp yarın tekrar dr gidecem benim bu yumoş bu ay maff etti beniii tüp bebekte bile 5 gün kullandımm 6 gün falan yumurtalar toplanmıştı yawwww bu aşılamada 10 gün bugünn hüüüüüüüüüüü ayyy hayırlısı olsun inş. yarınn 18- 19 mm olurda çatlatma iğnesini yapar aşılamamı yaptırırım şimdi bide ben yarın çatlatma iğnesi vurursam aşılama cumartesi ye kalıyoo eee devlet hastanesi buu nasıl olacak oyyyyyyy

kuzum sen daha önce tüp bebekmi yaptırdın, bana anlatsana biraz bende başlıyorum 1-2 gün sonra tüpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…