Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah tatlım allah herkesin yüzünü güldürsün.
bunlar gerçekten zor işler
ben daha yolun çok başındayım ama hayırlısıyla inşallah sorun yaşamadan hamile kalabilirim.
Histeroskopiden sonra aşılama yapalım dedi doktor

Canım harikasın sen sen ya.valla helal olsun ben yapamazdım heralde.bende hiç irade yok.inşaallah bu sefer olacak bebişin inanıyorum.allahım emeklerini zayi etmesin

sağol canım amin inşallahh allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda bebiş versin bizlere..

benimde rahim filmi sonucumda polip çıktı ama zararsız almaya gerek yok dedi doktorlar..kesin alınmasımı gerekiyomuş kafam karıştı şimdi :26:

benimde rahim filmi sonucumda polip çıktı ama zararsız almaya gerek yok dedi doktorlar..kesin alınmasımı gerekiyomuş kafam karıştı şimdi :26:

bizdede sebepsiz infertilite var.sebep polip değil dedi.
kesin alınması gerekli demedi.görmüşken aşılama yapmadan alalım dedi.
sorun çıkarmasın dedi.
internetten araştırdım.orada da ,bebeğin tutunmasını engelleyebilir diyor.(bunu doktorumda söylemişti.)
hamile kalınca onlar büyüyüp düşüklere sebep olabiliyor diyor.

yok cnm salatasını yap ye...nasılseviyosan...birde kuru üzüm fındık badem ceviz hergün belirli miktarda ye..ama kuru üzüm çekirdekli olacak..Allahım nasip ettimi bunlarda vesile..15 kuru üzüm 5 fındık 5 badem 3 ceviz..bunları sarımsak dövücüde döv...bunu kullanıp hamile kalan arkadaşım vardı..bende bu ay 2 kez kullanmıştım..nasipte varsa olur cnm...15 gün yada 1 ay kullanılıyor..

dün gece girdim biraz bakim dedim oku oku bitiremedim yeni hamişler varmı bu ayyy hayırlı haber veren ....

hoşgeldin koca göbüşlü hamiş, kuzun neler yapıyo sen neler yapıyorsun

hoşbuldum canım :))) ben aynı iş güç bide belirtilerle cebelleşmeye çalışıyorum,kuzuma gelince şimdilik ses yok 15 mayısta randevum var dört gözle bekliyorum o günü:103:

hoşbuldum canım :))) ben aynı iş güç bide belirtilerle cebelleşmeye çalışıyorum,kuzuma gelince şimdilik ses yok 15 mayısta randevum var dört gözle bekliyorum o günü:103:

mavi kalp atışlarını dinledinizmi ben kaçırdım galiba okyamadım epedi,r gelmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…