kızlar bana da aşılama yapılacak.ilk aşılama olacak konya kızılay hastanesi sebep erkek faktörü yıl2011
Sende anestezi falan olacaksa ozaman biraz farklı bir durum.ama çok şükürki anlaşılabilmiş.sende tedavini olursun kafan rahat eder.ayrıca bunun tekrarlama ihtimalide çok düşük .inşallah kurtulursun canım.rabbim engelleri ortadan kaldırsın.hepimize yardımcı olsun.çok zor şeyler.bazen dayanamayacak hale geliyorum.ama sonra hiç çocuğu olma ihtimali olmayanlar geliyor aklıma.çok şükürki bizim ümidimiz var.allahım herkesi hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda(amin)
Canım harikasın sen sen ya.valla helal olsun ben yapamazdım heralde.bende hiç irade yok.inşaallah bu sefer olacak bebişin inanıyorum.allahım emeklerini zayi etmesin
canım o kadar tatlıki maşallah allah anasına babasına bağışlasın yapma bebek gibi demii :))) rabbim sanada öyle tatlı bi kız çocugu nasip etsin inşallah en kısa zamanda
benimkisi rahim içinde bişey olmaz ama görmüşken almak lazım dedi doktor
ameliyathanede olacakmış genel anestezi ile
polip hsg filminde görüldü emin olmak için hem tanısal histeroskopi olacak yani tam olarak ne olduğunu tespit edecekler bu arada alıcaklarda.
biraz korkuyorum açıkçası
internetten araştırdım biraz.alınmazsa düşüklere sebep olabiliyormuş.
benimde rahim filmi sonucumda polip çıktı ama zararsız almaya gerek yok dedi doktorlar..kesin alınmasımı gerekiyomuş kafam karıştı şimdi :26:
slm kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş nasılsınız.....
slm arkadalar nasılsınız sohbet baya uzunmuş oku oku bitiremedim...
hoşgeldin koca göbüşlü hamiş, kuzun neler yapıyo sen neler yapıyorsun
hoşbuldum canım :))) ben aynı iş güç bide belirtilerle cebelleşmeye çalışıyorum,kuzuma gelince şimdilik ses yok 15 mayısta randevum var dört gözle bekliyorum o günü:103:
su perisi orada mısın.
doktor sana ne dedi
aşılama mı yapılacak
yada yaptırdın mı?
bende iyi deyelim iyiolsun baya ilerlemişiz kızlar ben epedir gelmemeişim demekkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?