- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
kızlar bu arada dr aradı bugünde 150 doz kullanıp yarın tekrar dr gidecem benim bu yumoş bu ay maff etti beniii tüp bebekte bile 5 gün kullandımm 6 gün falan yumurtalar toplanmıştı yawwww bu aşılamada 10 gün bugünn hüüüüüüüüüüü ayyy hayırlısı olsun inş. yarınn 18- 19 mm olurda çatlatma iğnesini yapar aşılamamı yaptırırım şimdi bide ben yarın çatlatma iğnesi vurursam aşılama cumartesi ye kalıyoo eee devlet hastanesi buu nasıl olacak oyyyyyyy
valla o dediğin belirtileri bende yaşıyorum özellikle göğüste hassasiyet hat safhada sabahları onun ağrısıyla uyanıyorum...doğurana kadar napcaz bilmiyorum inşallah azalır.ilk aşama kese sonrada en önemlisi kalp atışı randevu günü gelene kadar zaman hiç geçmiyo az kaldı cumartesiye sabret canım keseyi gördüm diye gülücükler saçacaksın...
kızlar bu arada dr aradı bugünde 150 doz kullanıp yarın tekrar dr gidecem benim bu yumoş bu ay maff etti beniii tüp bebekte bile 5 gün kullandımm 6 gün falan yumurtalar toplanmıştı yawwww bu aşılamada 10 gün bugünn hüüüüüüüüüüü ayyy hayırlısı olsun inş. yarınn 18- 19 mm olurda çatlatma iğnesini yapar aşılamamı yaptırırım şimdi bide ben yarın çatlatma iğnesi vurursam aşılama cumartesi ye kalıyoo eee devlet hastanesi buu nasıl olacak oyyyyyyy
ben yeni bir iş yerine geçtim ve onlara sölemedim hamile olduğumu zaten girdiğimde hamile değildim... hani iyice kesinleşsin herşey yolunda gitsin öyle söyleyeyim dedim ayın 15 inde kontrolüm varya ondan sonra sölicem dedim eşimle kararlaştırdık,arkadaşlarım söleme şimdi diyolar 3 ayıda bitir diyorlar,bende söleyip baştan ona göre karar vermelerini istiyorum devam mı derler yoksa çıkarırlarmı bilmiyorum ben göze aldım herşeyi yalan söleyip de güven sarsmaktansa hamile olduğumu en başta sölemek en mantıklısı diyorum çalışmakda zorundayım.böyle olacağını bilseydim önceki yerimden ayrılmazdım maaşı düşük diye çıktım bide çok yoğun çalışıyorum gecem gündüzüm karışıyodu nöbetler topalntılar falan ayrıldım ordan... sizin düşüncelerinizi almak istiyorum...
18-21 mm olması gerekir.aşılama yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak benim.
yumurtalarınız kaç mm geldiğinde çatlatma iğnesini vuruldunuz?????
cevaplarsanız sevinirim.....
mrb cnm
benim aşılamadan sonraki 13. gününüm. aslında doktorum yarın baktırmamı soylemişti ama ben cumaya erteledim
bende de belirti yok her zamanki şeyler, göğüs hassasiyeti, ara sıra kramp falan...9. gün çok erken en erken 12. gün belli oluyor diye biliyorum. biraz daha sabret canım.
umarım güzel haberlerini alırız burdan
çatlatma iğnesi olduktan sonra gonal f vurmadınız değil mi tekrar?
kızlar sizler yumurta kontrolüne gidiyorsunuz ya sık sık bende haftada bir diyetisyene gidiyorum ve biraz önce doktordan geldim..bugün itibariyle 8,5 kg vermişimayy çok mutlu oldum gün geçtikçe bebeğime kavuşmaya daha çok yaklaşıyorum sanki..
ÇALIŞANLAR İÇİN HEPİNİZE BU İŞLEMLERİ YAPTIRMAK NASİP OLSUN KIZLAR ...
arkadaşlar size bir sorum var cevap verirseniz çok sevinirim
şimdi doktordan geldim aşılama için gonal-f kullanıyorum
günde 150 doz bugün 7. kez vuruldum
1050 ünite vermişlerdi o da hesabıma göre 7 kez denk geliyor 150 vurulunca..
bugün bitmiş olması lazım ama hala iğne var hemde sanki iki kez vurulacak kadar..
yavv biz dozları ayarlayamadık mı ne yaptık anlamadım niye arttı bu..((
doktora da iğnem bir vurumluk kaldı diye yeniden ilaç yazdırdım o da yine 1050lik yazdı.
onuda alamadım raporda sıkıntı çıktı diye..
yarın alcaktım ama iğne sanki yarına yetecek gibi o yüzden yarında almayayım diyorum cuma gidince doktor vurulmaya devam derse öyle alayım diyorum..
velhasılı kelam kafam karıştı niye arttı bu iğne..
yanlış bişi mi yaptık acaba..
halbuki çok dikkat etmiştik doz ayarlamasına..
özellkle bu iğneleri vurulan arkadaşlarım
böyle bişi yaşadınız mı..
panik yaptım valla..
18-21 mm olması gerekir.
inşallah güzel haberini almak nasib olur.
hayır çatlatma iğnesinden sonra ilaç kullanılmaz.
çok tebrik ederim su perisi inşallah verdiğin kilolar tedavine olumlu yansır.
çok geçmiş olsun cnm yaa çok üzme kendini..birkaç gün içinde toparlanırsın ve yeniden bebek için tedaviye başlarsın mutsuz olma lütfen..[/QUO
elimde değil canım başka hiçbirşey düşünemiyorum saplantı oldu mutsuzluk bende zaten 2. aşılamaya başlamayı düşünüyorum inşallah sen sonucu aldınmı inşalah tutmuştur
canım sen beni başkasıyla karıştırdın ben 2.aşılama için ay sonunu bekliyorum..bende senin gibiydim sonucumu aldığımda 15 gün toparlanamadım hayata küsmüştüm resmen niye olmadı diye ama sonra birden kendime geldim..2.aşılamaya başla canım hiç beklemeden..
teşekkür ederim mcan inşallah tek dileğim tedavime iyi yansıması..
hiç merak etme.yansır tabi.bu ay sonu kesin başlıyormusun 2.ye
Kizlar bu igneleri kendiniz mi yapiyorsunuz.benim igne fobim var nasil batircam ben onu karnima cook korktum.biraz detay verir misiniz...
:18:
canım hiç acımıyor zaten korkma en kötüsü eşin yaparKizlar bu igneleri kendiniz mi yapiyorsunuz.benim igne fobim var nasil batircam ben onu karnima cook korktum.biraz detay verir misiniz...
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar, kendinize iyi bakın
Kizlar bu igneleri kendiniz mi yapiyorsunuz.benim igne fobim var nasil batircam ben onu karnima cook korktum.biraz detay verir misiniz...
ben 900 lük uvurunmuştum salı başlamıştım pazara kadar gitmişti hatta dibinde kaldı diye doktoru aradım onuda vurun tamammen birsin demişti doktorunla bi görüş öle vurun yada al iğnelerini gitdoktora danış arkadaşım
bencede söyle canım en azından ona göre iş verirler sanad ,zaten hamileysen seni işten çıkaramaz çıkarırsa sen mahkemeye verebilirsin bu kanuni hakkın
hayırlısı olsun canım
panik yapma kuzu , kutularda fazla var
banada doktorum geçen ay aşılama için puregon vermişti 600 doz yalnız içerisinde 700-750 doz çıkıyor fazla koyuyorlar bilgin olsun diyede önceden uyardı dediği gibi kalanla neredese 1 kere daha igne yaptım
canım keşke iğneyi götürüp gösterseydin onlar yetip yetmeyeceğni sölüyolar...benimde oldu puregon yapıyordum baktım iğneye 2 gün yeter dedim meğer 1 gün tam 2.gün yarım yapmak zorunda kaldım.hatta yalnış yaptım falan diye düşündüm ama doğruymuş.ertesi gün doktor kontrolüm vardı doktor baktı iğnen bittmi dedi yazdı tekrar bende anlattım böyle böyle oldu panik yapmıştım biraz ama allah şükür bi aksilik olmadı sadece dozu yükseltti.2 kere daha yaptım.dediğin gibi doktorun tekrar gerek görürse yazdırsın..
saol balım allah razı olsun
canım panik yapmaaaaaaaaaaaaa gonol f 450 dozda 600 doz çıkıyo o yüzden arttı merak etmee sen doğru çekiyosundur
napıyosun canım ne yaptın aşılamada hangi durumdasın bakalım
canım panik yapma dr uma sormuştum ben de.ilaç fazla kalmıştı.hesaplarımıza göre de bitmesi gerekiyordu.ilaçlar doz olarak olması gerekenden daha fazla çıkıyormuş.mesela 450 gonal f den 600 e yakın çıktı benimkinde.dozunu karşılıyorsa tabiki kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?