canım benim doktorum ayın 10da adet olmazsan 11de test yaptır dedi bakalım bekliyorum çok heyecanlıyım adet ağrılarımda var o yüzden bekliyorum..inş. allah herkesede banada güzel haberler verdirir..
günaydın kızlar,
aşılamadan kaç gün sonra test yapılıyor
canım araştırdığım kadarıyla en az hcg 5.00 üstünde olması lazım.
14 günde yapılıyor genelde ama bana dr 15. gün dedi yani yarın 15. gün adet günüm 10u 10 da olmasan dedi 11de test yaptır.
bende polip var histeroskopi yapıp alalım dedi doktor şimdi onu araştırıyorum
sonra da aşılama yaparız dedi
bu işler çok mu yavaş ilerliyor ben mi çok aceleciyim anlamadım
kan testleri istediler yaptırdım sorun çıkmadı
sonra hsg istediler onu çektirdim polip çıktı
şimdi onlar alınacak
sonra aşılamaçok sıkıntı yaptım kendime...
çalışıyorum bide sürekli izin alamıyorum
kimseyede söylemedim offfff.
bende çalışıyorum dert etme aceleci davranma zaten herkesede söyleme sadece yakın gördüklerine söyle bu işin stresi bitmio bak ben artık son gündeyim ama yinede heyecandan ölcek gibi oluyorum acaba adet olcammı diye tuttumu diye.. hep sıkıntı
canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere heö kendini hemde bileri sevindirirsin.günaydın canlar bugun 14. günüm bakalım bugun adet olcammı yarın test günüm heyecanla bekliyorum her dakika wc de kaldım acaba ne oldu diye....
GÜNAYDIN CNM.bugun çok durgunum.sonucu öğreneli 2 gün oldu ama daha etkisinden kurtulamadım.hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum.iş yerinde mecburen kasıyorum kendimi evde eşim görmesin die kasıyorum.göz yaşım içime akıyo.2.aşılamada olmazsa bilmiyorum nasıl toparlanırım...
inşallah tutmuştur canım inşallah.Yarın test yaptırınca haberlerini bekliyorum.
Allah hepimize yardım etsin.
Bu işler gerçekten zor.Psikolojik olarak çok yıpranıyor insan.
Bunu yaşayanlardan başkası da anlamaz zaten
herkese merhaba
benim aşılamadan sonraki 14. günüm. ama içimde hiç umut yok nedense sanki tutmadı gibi geliyor. aslında bugün test yaptırabilirim ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum. karar almıştım bugün sabah idrar testi yapıp kendimi olumlu ya da olumsuz sonuca hazırlamak için. kan testi negatif çıkarsa en azından oralarda fenalaşmayayım diye:))
neyse sabah kalktım ilk iş olarak test yaptım ve test bozuk çıktı:)))(( güleyim mi ağlıyım mı bilemedim. ne birinci ve ikinci çizgi çıktı saçma sapan bir hal aldı sonuç bölümü..içimdeki karmaşık hisler oraya yansıdı diyebilirim:)))
ne diyim her şeyde bir hayır vardır demek ki bu karmaşayla bir gün daha yaşıcam:)
herkese merhaba
benim aşılamadan sonraki 14. günüm. ama içimde hiç umut yok nedense sanki tutmadı gibi geliyor. aslında bugün test yaptırabilirim ama ben yarın yaptırmayı düşünüyorum. karar almıştım bugün sabah idrar testi yapıp kendimi olumlu ya da olumsuz sonuca hazırlamak için. kan testi negatif çıkarsa en azından oralarda fenalaşmayayım diye:))
neyse sabah kalktım ilk iş olarak test yaptım ve test bozuk çıktı:)))(( güleyim mi ağlıyım mı bilemedim. ne birinci ve ikinci çizgi çıktı saçma sapan bir hal aldı sonuç bölümü..içimdeki karmaşık hisler oraya yansıdı diyebilirim:)))
ne diyim her şeyde bir hayır vardır demek ki bu karmaşayla bir gün daha yaşıcam:)
canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere heö kendini hemde bileri sevindirirsin.
bence içine atıp kendine sıkıntı yapma canım ilk günler agla içini boşaltki sonraki günler bu sana yük olmasın rahatmanın en güzel yoludur aglamak
bence git kan testi yaptır buradaki arkadaşların çoguna doktorları idrar testi yapamyın kanda belli olur demişti.
2012 Aşılama Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 525"] ÇALIŞMA YILI [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]witchhh[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]24.04.2012:18: [/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercelf[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]Rahim anomalisi[/TD]
[TD]Zeynep Kamil Hastahanesi[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]25.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pbsc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek Faktörü[/TD]
[TD]Devlet Hastahanesi[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]25.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brcaydn[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Halil Yanık+Özel Referans Hastahanesi[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]26.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neevercare[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Yumurta Tembelliği[/TD]
[TD]Smyrna Tüp B.M.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2012 :18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikbeyazbulut[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Medistate Kavacık Hastahanesi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]26.04.2012:18:[/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sun1[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]pco+erkek faktörü[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2012:18: [/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevosevo[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Erken Menopoz[/TD]
[TD]Hüseyin İvit[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]04.05.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hakikaten gülermisin ağlarmısın halimize benimde bugun 14 ama yarını bekliyorum bende düşünmüyor değildim önce idrar testi yapsammı diye oralarda şok olmıyım die ama gerçi benimde içimde olmadı gibi bi his var inş. yanılıyoruzdur.
herkese günaydınlar,
kuzular , güzel hatunlar, güzel anneler
bugün nasılsınız bakalım,bu gün en güzel gününüz olsun
herkese merhaba
aslında biliyorum idrar testlerinin güvenilir olmadığını ama en azından bir fikir verebilir demiştim ama olmadı:)))
gerçekten çok stres yaptım, bu aşılama beni bitirdi desem abartmış olmam herhalde..
zaten eğer hamile değilsem bi daha aşılama falan yaptırmayı hiç düşünmüyorum...ilk ve son olarak kalacak yani..
sen tüp bebek tedavi görüyorsun sanırım. nereye gidiyorsun izmirde? karıştırmıyorum dimi izmirdesin sen de?
hayırlısı olsun canım inşallah 2. de tutar,kızlar benimki negatif, 2. ye geçeceğim 1 ay sonra:44:
iyiyim canımcım , ne yapayım bugünden sonra kırmızıları bekliyorum heyecanla, mutlu olmaya çalışıyorum kendimce, ama iş yerindede bu ara aksilikler yakamı bırakmıyor nasıl stress var anlatamamkuzum günaydın.napıyosun sen..
inşallah yanılıyoruzdur...bunu o kadar çok isterim ki...
hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?