Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Öncelikle tedavin hayırlı olsun umarım başarılı sonuçlanır,, biz senin sorunla ilgili çok kereler çok ayrıntılı paylaşımlarda bulunduk birbirimizle ama tabi üzerlerine başka sorular sohbetler eklenince geçmiş sayfalarda kalıyor uğraşman lazım biraz bu konularla ilgili cevaplarını bulmak için haklısın soruna yine cevaplar gelecektir arkadaşlardan ben de ayrıntıya girmeden kısa bir cevap vereyim.
Kendin söylemişsin estrofem ve progesteron hormon içeren progestan fitil kullandığını...kullandığın bu hormon ilaçlarının yan etkilerini yaşıyorsun.Bu etkiler adet dönem belirtileriyle benzer oluyor,,kas ağrıları,bel ,sırt bacak eklem ağrıları göğüslerde hassasiyet dolgunluk hissi,baş dönmesi baş ağrısı,hafif kilo alımı karın alt bölge ağrısı kasık ağrıları ruhsal değişim karında şişlik ve gaz sancısı vs.
Test gününe kalan gün sayısı ile hissettiklerinin bir manası yok ilişki kurma aralarında benim aşılamadan çıkar çıkmaz başlamıştı bu şikayetlerim ve test gününe kadar da artarak devam etti üstelik tüm yan etkileri yaşadım fazlası ile.Aşılama sonucum başarısız test günü progestanı kesmiştim hamile olmayınca ve adet geciktirme etkisini de yaşadım beklenen günden 3 gün gecikerek hastalandım.
Ayrıca,,yaşadığın aşılama işleminde biliyorsun ki kimyasal işlemden geçen sperm enjekte edildiğinden ilaçlı sperm ayrıca işlem sırasında rahim ağzına yerleştirilen aparat bu tür kasık ağrı ve sancılarına rahim sızlamalarına da etken oluyormuş
Kısacası yaşadıkların beklenen rahatsızlıklar normal dışı bir kanama kusma yüksek ateş gibi anormal durumlar yaşamadıkça endişelenme lütfen.Umarım işine yarar yazdıklarım tekrar hayırlı olsun

Gökçen'cim neolur biraz sakin ol biliyorum çok zor aynı süreçlerden geçtim aynı acabaları aklımıda bende yaşadım ama gereksiz herşey olması gerektiği vakit olacaktır çok fazla hesaplamalara ölçümlere takma kafanı sen,,yoksa insan herşeyden şüphe edip doktorunun bile doğruyu yapmadığını düşünür hale gelebiliyor kaç ml olmuş ya çatlarsa ya çatlamazsa kaçı çatladı çatlamadı bunlarla ilgilenme takibin mutlaka en doğru şekilde yapılıyordur en azından sen böyle düşün ki için içini yemesin arkadaşım yoksa sen aşılamadan sonrada zor dayanırsın son güne kadar,herşeyin yolunda gittiğine odaklan zaten olacağı varsa bu ay olacaktır yoksa ne yapsam etsen faydasız
hakkında hayırlısı olsun umarım ohss başına gelmesin önemli olan bu bence herşeyden önce senin sağlığın arkadaşım

canım merhaba,
gene en güzel ve en anlaşılır şekilde yazmışsın ellerine sağlık çok dogru ve güzel bilgiler bunlar,
inşallah bir gün bizde bu haklardan faydalanabilecek anneler oluruz

rica ederim zevkle yazıyorum buraya birşeyler işe yaraması mutlu eder beni bazen sohbet bazen destek bazen de bilgi alışverişi...inşallah arkadaşım o günler gelecek,sen zaten ilk tüp bebek tedavinde hamile kalacaksın :)) bende bu sene bitmeden hayırlısı ile kalayım başka şey istemiyorum inan ki herşey sağlıkla hayırlısı ile olsun hayatlarımızda...öpüyorum seni canım

masalcım..çok teeşkkür ederim, haklısın canım.. biraz fazla irdeliyorum halbuki bu kez kendime söz vermiştim kesinlikle sorgulamayacağım doktorum ne derse onu yapacağım diye.. ama beynim durmuyor bir türlü
kendime bir dur diyeceğim:)))
her şeyi oluruna bırakayım bari..
ilk aşılamam olacağı için yanlış bişiler yapacağım diye ödüm patlıyor..
şu aşılama olsa da bekleme sürecine bir geçsem inan rahatlayacağım..
teşekkür ederim beni biraz kendime getirdin:))

Eczanenin söylediğine göre bi sayiya göre değil doza göre karşiliyormuş.toplamda 3000 ünite yani doz ödeniyor

çok geçmiş olsun.

3.ye karar vermene sevindim inşallah sende benim gibi 3.de hamile kalırsın.

2 tedaviyi kaşılıyor.3.de rapor geçerli olmuyor.

kızlar çokkkk teşekkür ederim cevaplarınız için.allah gönlünüzde ne murat varsa versin.

evet canım hemen başlayacağım bir dahaki ayda tüp düşünüyorum ama nasip bakalım inşallah aşılama ile olur hadi bakalım büyüsün yumoşların bakalım

çok sıkılıyorum beklemek çok zor geliyo ki daha aşılama yapılması için adet bile olmadım ben üstelik midem çok yanıyo stresten sanırım ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİNNN AMİNN....

çok sıkılıyorum beklemek çok zor geliyo ki daha aşılama yapılması için adet bile olmadım ben üstelik midem çok yanıyo stresten sanırım ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİNNN AMİNN....

sabır canım. bende 2. aşılamamı önümüzdeki hafta yaptırıcam. Allah yardımcımız olsun...

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.kendi kendime diyorum keşke öbür iş yerimden çıkmasaydım bu kadar düşünmezdim ama zam falan yapmadılar çalıştırıyorlar gece gündüz karşılığı 5 kuruş oluyor bide kıdemliydim orda,herşeyi kenara attım sinirlendim ayrıldım...orasıda özel hastaneydi şimdiki iş yerimde özel hastane ve evimle arasında birkaç apartman var benim için her açıdan avantajlı bir iş yeri.bakalım artık önümüzdeki hafta belli olacak kısmet değilse doğumdan sonra çalışırım hayırlısı olsun...

canım döktürmüşsün yine.çok saol bilgiler için.opuldun

herkese günaydınlar,
kuzular , güzel hatunlar, güzel anneler
bugün nasılsınız bakalım,bu gün en güzel gününüz olsun

günaydın canlar bugun 14. günüm bakalım bugun adet olcammı yarın test günüm heyecanla bekliyorum her dakika wc de kaldım acaba ne oldu diye....

herkese günaydınlar,
kuzular , güzel hatunlar, güzel anneler
bugün nasılsınız bakalım,bu gün en güzel gününüz olsun

GÜNAYDIN CNM.bugun çok durgunum.sonucu öğreneli 2 gün oldu ama daha etkisinden kurtulamadım.hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum.iş yerinde mecburen kasıyorum kendimi evde eşim görmesin die kasıyorum.göz yaşım içime akıyo.2.aşılamada olmazsa bilmiyorum nasıl toparlanırım...

günaydın canlar bugun 14. günüm bakalım bugun adet olcammı yarın test günüm heyecanla bekliyorum her dakika wc de kaldım acaba ne oldu diye....

herkese günaydın,

Sun bugün sonuç belli olmuyo mu 14.gün test günü diye biliyorum:)) ben heyecan yaparımm 15.günü bekleyemezdim :)))

inşallah güzel haberler alırsın beklediğine değer emeklerin boşa gitmez :)))

Canım,hiç üzülme bende yaşadım senin yaşadıklarını zor biliyorum ama mecbur dirençli olmak zorundayız yeni aşılama yeni şans umudunu hiç kaybetme.

kimse anlamasın,eşlerimiz üzülmesin diye içimize ata ata ağlayamıyoruz da o kadar iyi anlıyorum ki seni ama bi gün sonu çok güzel bitecek bu yaşadıklarımızı hemen unutucaz

canım yarını bekleme.ben 12.gün gittim belli oldu.bence wc ye gitmektense hastaneye git :)

Son düzenleme:

canım benim doktorum ayın 10da adet olmazsan 11de test yaptır dedi bakalım bekliyorum çok heyecanlıyım adet ağrılarımda var o yüzden bekliyorum..inş. allah herkesede banada güzel haberler verdirir..

amin.güzel dileklerin için çok saol.daha hamile kalmadan ruhen bedenen yorulmak çok zor.allah büyük.beklemekten başka çare yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…