Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar istanbul daki aşılama fiyatları ne kadar
ben memoria şişliye gidiyorum daha yeni başladım aşılama fiyatlarını bilen varmı

kızlar herkese günaydın :):):)

2. aşılama için dün doktor değiştirip yeni doktorumla başladım tekrar tedaviye bu sefer içimde çok güzel hisler umutlar var 10 gün sonra cagırdı yumurtalara bakıcak yumurtaların durumuna göre başlayacagız adeti belki bekleriz belki beklemeyiz dedi.inşallah bu sefer olumlu olur tüm süreçler içimde bir huzur var olucakmış gibi daha tedaviye başlamadan böyle hissediyorum inşallah sonucuda güzel olur.

2 gündür tahlillerle ugrasıyordum giremedim hamiş sayılarımız değişti mi bakalım???inşallah artmıştır sayılar

arkadaşlar istanbul daki aşılama fiyatları ne kadar
ben memoria şişliye gidiyorum daha yeni başladım aşılama fiyatlarını bilen varmı

cnm istanbul tüp bebek merkezinde 1200-1300 arası tutuyor ilaçlar fln dahil ben oraya başladım 2. aşılama için

anladım canım bakalım artık hayırlısı ama pek ümitli değilim zaten adet ağrılarım var sanki adet olacakmışım gibi his var içimde..

Canim belirtilere takilma.ben de adet olacak gibi belirtiler yasadim.pedimi hazir e dip yatiyordum her gece.allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
iyiyim canımcım , ne yapayım bugünden sonra kırmızıları bekliyorum heyecanla, mutlu olmaya çalışıyorum kendimce, ama iş yerindede bu ara aksilikler yakamı bırakmıyor nasıl stress var anlatamam

bende iyiyim kuzum ya evde dinlenmedeyim.iş yerini boşver takmamaya çalış kafana.şu adetin bi gelsinde bak ne heyecanlar başlayacak

Son düzenleme:

hayırlısı olsun, tüm emeklerinin karşılığında sağlıkla bebeğine kavuşursun umarım
yazları ben de aydınlıyım :))) kuşadasındayız biz de davutlarda

kuzum sen daha önce tüp bebekmi yaptırdın, bana anlatsana biraz bende başlıyorum 1-2 gün sonra tüpe
ah canım benim yazarım tabiiii ben tüp bebek yaptırdım eylüldü çikolata kistim vardı ondan dolayı 3 ay decapeptin diye bir iğne kullandım bu iğne adet oldurmuyo geçici menapoza giriyosun adet görmüyosun böylece kistlerde baskılanıyo neyse sonra tüp bebeğe başladık gonol f 375 doz başladık ilk 6 tane oluştu sonra 4 de düştü en sonda 2 tane yumurta toplandı döllendi ikiside transver günü 1 tanesi bölünebilmiş onu transfer ettiler diğeri bölünememiş ve sonuç olarakda tutmadı canım benim kistlerde yumurta rezervin az dediler ameliyat olman lazım dediler aralıkda ameliyat oldum şimdidde 2. aşılamamı yapıyoruz ama iğnelere göre yumoşlar az gelişiyo geç gelişiyo bugün gene dr gittim 17.5 mm olan gene 17.5 mm bi yükselme olmamış o yüzden e2 istedi kan verdim gene öğleden sonra sonuca göre ne dicekse artık 17.5 çatlatma olurmu bilmiyorum bide bu yumoş büyümüyo çatlasa nasıl bir kalitede bilmiyorum bide 4 yumoşla başladım bugün 6 tane söyledi dedim sonradan gelen yumoşmu var dedim evet dedi yani 8.5- 10- 11- 12- 17.5 diye saydı yazdı oralara şimdi naparız bilmiyorum canım sıkkın ama elden bişey gelmiyoo bugün ağlamadım bile düşün o kadar ümitsizim yaniii hayır anlamadığım aşılama yapmadığım gecen ay mesela o kadar yoğun bir yumurta akı şeklinde sıvı gelmişti hemen ovalasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı yani düzenli yumurtam oluşup çatlıyo normalde bu ay stres aşılama yapacam diye herşey kötüye gitti ama verecek olan rabbim her şekilde verir hayırlısı olsun inş..
canım aşılama gününüde geçtim artım yumoşum ilerlemiyo 17.5 mm de kaldı bugün kan verdim e2 ona göre devam edip etmiyeceğimiz belli olacak
saol canım dediğim gibi aşılamaya geçtimm yumoşum bi çatlama seviyesine gelsee

günaydın arkadaşlar ......benide listenize ekler misiniz?yarın saat 14.30 da 2. aşılamamı yaptıracağım.sorunum sebepsiz infertilite kanuni sultan süleyman e.a.has. 5 yıllık evliyim hiç korunmadık.

günaydın arkadaşlar ......benide listenize ekler misiniz?yarın saat 14.30 da 2. aşılamamı yaptıracağım.sorunum sebepsiz infertilite kanuni sultan süleyman e.a.has. 5 yıllık evliyim hiç korunmadık.

ecrin ciğim aşılama kararına gelene kadar hangi aşamalardan geçtin.
Yani hastaneye kaç kere gitmen gerekti
ben çalışıyorum ve sürekli izin alma şansım da yok

hayırlısı olsun, tüm emeklerinin karşılığında sağlıkla bebeğine kavuşursun umarım
yazları ben de aydınlıyım :))) kuşadasındayız biz de davutlarda
inşallah bende oradayım beklerim yaza o zaman

inşallah gelişir yumuoşların hayırlısı olsun ama stress çok etkili büyütmüyor işte

ekleriz canım ne demek

inşallah bende oradayım beklerim yaza o zaman

inşallah gelişir yumuoşların hayırlısı olsun ama stress çok etkili büyütmüyor işte

ekleriz canım ne demek

kesinlikle diğer aylar gayet iyii yumoşlar aşılama olsun tüp bebek olsun strese giriyorumm o yüzdennn beni kendi halime bırakmaları lazım ayyy bu yumoşu çatlatsada kaliteli değildirki 10 günde anca büyüdüü hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…