arkadaşlar istanbul daki aşılama fiyatları ne kadar
ben memoria şişliye gidiyorum daha yeni başladım aşılama fiyatlarını bilen varmı
arkadaşlar istanbul daki aşılama fiyatları ne kadar
ben memoria şişliye gidiyorum daha yeni başladım aşılama fiyatlarını bilen varmı
anladım canım bakalım artık hayırlısı ama pek ümitli değilim zaten adet ağrılarım var sanki adet olacakmışım gibi his var içimde..
iyiyim canımcım , ne yapayım bugünden sonra kırmızıları bekliyorum heyecanla, mutlu olmaya çalışıyorum kendimce, ama iş yerindede bu ara aksilikler yakamı bırakmıyor nasıl stress var anlatamam
Canımseni çok iyi anlıyorum evet bu işler çok zor ve yorucu malesefki , ama elden gelen olmuyor.Ben aydındayım ama İzmir e gidiyorum özel bir prof. benimkisi, ama yumurta takiplerini ve igneleri kendisi belirleyecek ,tüp bebegide , yumurta toplamayı özel ege tüp bebek merkezindeki doktorlar yapacak.
Bilen varsa sevinirim kızlar ohss ne demek :))
Canim belirtilere .ben de adet olacak gibi belirtiler yasadim.pedimi hazir e dip yatiyordum her gece.allah gönlüne göre versin
ah canım benim yazarım tabiiii ben tüp bebek yaptırdım eylüldü çikolata kistim vardı ondan dolayı 3 ay decapeptin diye bir iğne kullandım bu iğne adet oldurmuyo geçici menapoza giriyosun adet görmüyosun böylece kistlerde baskılanıyo neyse sonra tüp bebeğe başladık gonol f 375 doz başladık ilk 6 tane oluştu sonra 4 de düştü en sonda 2 tane yumurta toplandı döllendi ikiside transver günü 1 tanesi bölünebilmiş onu transfer ettiler diğeri bölünememiş ve sonuç olarakda tutmadı canım benim kistlerde yumurta rezervin az dediler ameliyat olman lazım dediler aralıkda ameliyat oldum şimdidde 2. aşılamamı yapıyoruz ama iğnelere göre yumoşlar az gelişiyo geç gelişiyo bugün gene dr gittim 17.5 mm olan gene 17.5 mm bi yükselme olmamış o yüzden e2 istedi kan verdim gene öğleden sonra sonuca göre ne dicekse artık 17.5 çatlatma olurmu bilmiyorum bide bu yumoş büyümüyo çatlasa nasıl bir kalitede bilmiyorum bide 4 yumoşla başladım bugün 6 tane söyledi dedim sonradan gelen yumoşmu var dedim evet dedi yani 8.5- 10- 11- 12- 17.5 diye saydı yazdı oralara şimdi naparız bilmiyorum canım sıkkın ama elden bişey gelmiyoo bugün ağlamadım bile düşün o kadar ümitsizim yaniii hayır anlamadığım aşılama yapmadığım gecen ay mesela o kadar yoğun bir yumurta akı şeklinde sıvı gelmişti hemen ovalasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı yani düzenli yumurtam oluşup çatlıyo normalde bu ay stres aşılama yapacam diye herşey kötüye gitti ama verecek olan rabbim her şekilde verir hayırlısı olsun inş..kuzum sen daha önce tüp bebekmi yaptırdın, bana anlatsana biraz bende başlıyorum 1-2 gün sonra tüpe
canım aşılama gününüde geçtim artım yumoşum ilerlemiyo 17.5 mm de kaldı bugün kan verdim e2 ona göre devam edip etmiyeceğimiz belli olacakacildeki doktora yaptırırsın canım ama sperm yıkama yaparlarmı bilmiyorum çünkü onun uzmanı izinde olacaktır büyük ihtimal sıkma canını birşekilde yapılıyor bende çok sıkıntı etmiştim ama cumartesine gelmedi
saol canım dediğim gibi aşılamaya geçtimm yumoşum bi çatlama seviyesine gelseecanım panik yapma. böyle yavaş büyümesi daha sağlıklıymış. öbür türlü ilaçta bir anda şişmesinden daha iyiymiş. geç olsun güç olmasın inşallah. benimde ilk aşılamamda 6-7 günde büyüyen yumurtam 2. aşılamada 15. günü buldu. ve benim normal ovülasyonum zaten 15-16 gün sürüyor. bende fakültede yaptırdım. aşılama hafta sonuna denk gelince serviste yapıyorlar. onlarda hafta içini tercih ediyorlarmış. ürolokların yıkaması daha iyi spermi diye. öyle denk düşürmeye çalışıyorlarmış. ama mecbur kalıncada yapıyorlar. bi araştır bakalım cumartesi onlar serviste yaparız derse belki özelde yıkatıp getirirsin spermleri.
günaydın arkadaşlar ......benide listenize ekler misiniz?yarın saat 14.30 da 2. aşılamamı yaptıracağım.sorunum sebepsiz infertilite kanuni sultan süleyman e.a.has. 5 yıllık evliyim hiç korunmadık.
inşallah bende oradayım beklerim yaza o zamanhayırlısı olsun, tüm emeklerinin karşılığında sağlıkla bebeğine kavuşursun umarım
yazları ben de aydınlıyım :))) kuşadasındayız biz de davutlarda
inşallah gelişir yumuoşların hayırlısı olsun ama stress çok etkili büyütmüyor işteah canım benim yazarım tabiiii ben tüp bebek yaptırdım eylüldü çikolata kistim vardı ondan dolayı 3 ay decapeptin diye bir iğne kullandım bu iğne adet oldurmuyo geçici menapoza giriyosun adet görmüyosun böylece kistlerde baskılanıyo neyse sonra tüp bebeğe başladık gonol f 375 doz başladık ilk 6 tane oluştu sonra 4 de düştü en sonda 2 tane yumurta toplandı döllendi ikiside transver günü 1 tanesi bölünebilmiş onu transfer ettiler diğeri bölünememiş ve sonuç olarakda tutmadı canım benim kistlerde yumurta rezervin az dediler ameliyat olman lazım dediler aralıkda ameliyat oldum şimdidde 2. aşılamamı yapıyoruz ama iğnelere göre yumoşlar az gelişiyo geç gelişiyo bugün gene dr gittim 17.5 mm olan gene 17.5 mm bi yükselme olmamış o yüzden e2 istedi kan verdim gene öğleden sonra sonuca göre ne dicekse artık 17.5 çatlatma olurmu bilmiyorum bide bu yumoş büyümüyo çatlasa nasıl bir kalitede bilmiyorum bide 4 yumoşla başladım bugün 6 tane söyledi dedim sonradan gelen yumoşmu var dedim evet dedi yani 8.5- 10- 11- 12- 17.5 diye saydı yazdı oralara şimdi naparız bilmiyorum canım sıkkın ama elden bişey gelmiyoo bugün ağlamadım bile düşün o kadar ümitsizim yaniii hayır anlamadığım aşılama yapmadığım gecen ay mesela o kadar yoğun bir yumurta akı şeklinde sıvı gelmişti hemen ovalasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı yani düzenli yumurtam oluşup çatlıyo normalde bu ay stres aşılama yapacam diye herşey kötüye gitti ama verecek olan rabbim her şekilde verir hayırlısı olsun inş..
canım aşılama gününüde geçtim artım yumoşum ilerlemiyo 17.5 mm de kaldı bugün kan verdim e2 ona göre devam edip etmiyeceğimiz belli olacak
saol canım dediğim gibi aşılamaya geçtimm yumoşum bi çatlama seviyesine gelsee
günaydın arkadaşlar ......benide listenize ekler misiniz?yarın saat 14.30 da 2. aşılamamı yaptıracağım.sorunum sebepsiz infertilite kanuni sultan süleyman e.a.has. 5 yıllık evliyim hiç korunmadık.
inşallah bende oradayım beklerim yaza o zaman
inşallah gelişir yumuoşların hayırlısı olsun ama stress çok etkili büyütmüyor işte
ekleriz canım ne demek
inşallah gelişir yumuoşların hayırlısı olsun ama stress çok etkili büyütmüyor işte
ekleriz canım ne demek
ekleriz canım ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?