Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bugun ofisten çıkmam zaten olanaksız mecburen bekliycem betada en düşük kaç çıkması gerekiyor.

beta-hcg değerinin hamilelik için 5 ten yukarı olması yeterli değil canım örnek benim 9.9 du.negatif..aşılama tüp bebek farketmez bizden beklenen değerler çok daha yüksek hamile kalan arkadaşlarımızın değerlerini hatırlatayım sana 200 -300 küsürlerdeydi 14.15.günlerde bu değerler net hamilelik değerleri ama en azından 2 gün sonra tekrarlanabilir bir değer olması yani hamilelik şüphesinden bahsedilebilmesi için yine 100 lere yakın değerler olmalı( geç döllenme ihtimali gibi) aşılama öncesi bir betahcg değerim de 27 idi yine negatifti sana ortalama bir fikir versin diye yazıyorum bunları
umarım yarın hayırlı sonuçlarla dönersin aramıza canım

Son düzenleme:

herşeyde hayırlısı allahtan allah başka dert vermesin napalım zamanı gelince bizimde olur..

teşekkürler canım bugune kadar acayip bi his vardı içimde sarırsızlık heyecan ne yapacağımı bilmiyordum bugunde acayip bi rahatlık var içimde sanki normal bişemiş gibi ama yinede tutmamış gibi bi his var içimde belkide bu rahatlık bundan kaynaklanıyor hakkımızda hayırlısı zamanımız geldiği zaman olacaktır elbet..

Kizlar bu igneleri kendiniz mi yapiyorsunuz.benim igne fobim var nasil batircam ben onu karnima cook korktum.biraz detay verir misiniz...
:18:

Valla canım bende senin gibiydim.hep ablama vurduruyordum.ama sürekli evine gitmem gerekiyordu.sonunda dayanamadım 1 kez denedim.şimdi diyorumki ne kadar deliymişim

cnm benim beni aşılama listesinden silebilirsin
şu an tedavim belli değil

kızlar bugün doktordan geldim ben 10mm olan yumurtam aynen kalmış onun yanındaki yumurtalar büyümüş ve ona yetişmişler.
daha önce doktor bana iğneyi4-5 arası vursan daha iyi olur demişti ben ilk kontorle kadar o saatlerde vurdum ve gayet güzel demişti ama sonra işte vurmak zor olduğu için saat 7 gibi vurmaya başlamıştım bugünde böyle dedi
bu iğneleri hangi saatlerde vurduğumuz önemli mi? sizin doktorlarınızda böle bi şey demiş miydi kafam çok karıştı tabi birazda moralim bozuldu
dozu arttırdı 150 yaptı bakalım pazartesiye ne olacak cevap bekliyorum arkadaşlar.....

Canım ben doktorum ilk iğnemi 2:30 da vurmuştu ve bana hergün bu saatte vur demişti.bilemiyorum ama.bildiğim kadarıyla ilaç kullanırken bile saatin önemli olduğunu duymuştum.ama sende bir sorun olacağını sanmıyorum .çünkü dozu yükseltmişsiniz.

yeliziz selam canım nasılsın herşey yolunda değil mi ...cumartesi mi gidiyosun doktoruna

selam canım bugun bıraz agrım var ama ıyıym yınede cumartesı gıdıcem canım bebısımle tanısmaya:) nasıpse Allah hakımızda hayırlısını versın sen nasılsın yogunsun galıba bu aralar

kızlar nasılsınız benim kan testi sonucum belli oldu 0.11
zaten adetim de geldi günü gününe hiç şaşmadı.
mayıs da ara veriyorum hem 2. aşılama raporum çıkacak. haziranda 2. aşılama kısmetse. eğer o da olmaz sa tüp bebeğe gideceğim kızlar. 3. aşılama hakkımı kullanmayacağım. devlet bize bırakıyor bu kararı.

mcan dan sonra yeni hamilemiz varmış 1 tane tebrik ederim başka var mı başka ????

bırakmamam gerekiyormuş hatta hamile kalsan bile kullan dedi ilk ay faydası varmış..

tamam canım müşteri vardı yanlış okumuşum
evet bu ilaçları pko lu olanların bırakmaması gerekiyor hamile ol yada olma devam edicez ayrıca bebek içinde çok faydalı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…