Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba pericim evet bugün ahber yok , heleki geçen gün bize yaptıkları hamiş bombardımanından sonra duruldular.
Oda hıdırellez bereketiydi sanırım.

canım ya yazının altındaki cetvel var ya onu nasıl yapıyorsunuz.
bide ifadeler var onları nasıl kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:
sabah idrar testi yaptım 13.günüm ve kocaman bir negatif çıktı.yarın test günüm hiç içimden kan testi yapmak gelmiyor.zaten karnımın altında devamlı bir ağrı var.

meleklerini taşıyan güzel anneler hamile kalmadan önce hangi duaları okudunuz yazar mısınız

her doktora gitmeden önce meryem suresini okudum. geçen ay 313 ayetel kürsü okudum dilek diledim. aklıma geldikçede okuyorum.

bencede canım hıdrellez bereketiydi galiba devamınıda kızlar getirir inşallah olmadı arkalarından bizler geliriz
degilmi ama geliriz tabi yetişiriz biz onlaar çekilin ulennnn:130:

canım ya yazının altındaki cetvel var ya onu nasıl yapıyorsunuz.
bide ifadeler var onları nasıl kullanıyorsunuz.
kuzum cetveli başka bir siteden yapıyorsun Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers bu siteye gir buradan kendine bir cetvel edinebilirsin canım
semboller ise sen mesaj yazarken alt kısımda çıkıyor onlara tıklarsan mesajına yerleşirler

canım 4444 salavatı tefriciye okudum ve namazlarımda da hep dualar ettim...

her doktora gitmeden önce meryem suresini okudum. geçen ay 313 ayetel kürsü okudum dilek diledim. aklıma geldikçede okuyorum.

bende başladım dün akşam tefriceye dün akşam anneciğimle beraber 400 ad okumuşuz bilem daha okurduk ama şu hürrem yokmu hep onun yüzünden devam edemedik.

mpb sen nerelerdesin görünmedin bugün

çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki seferde olur.

bencede canım hıdrellez bereketiydi galiba devamınıda kızlar getirir inşallah olmadı arkalarından bizler geliriz
inşallah en kısa zamanda gene hep hamile haberleriyle dolup taşar sayfalarımız.

meleklerini taşıyan güzel anneler hamile kalmadan önce hangi duaları okudunuz yazar mısınız
son aşılamaya gitmeden önce sabah namazından sonra 707 kere zekeriya suresini okudum.ardından yasin ve birkaç sure daha okudum.aşılama işlemi yapılırken devamlı olarak Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr okudum.bu arada aylar önce ben okumuş olmama rağmen eşimi işlemden 2 gün önce meryem suresine başlatmıştım.

sabah idrar testi yaptım 13.günüm ve kocaman bir negatif çıktı.yarın test günüm hiç içimden kan testi yapmak gelmiyor.zaten karnımın altında devamlı bir ağrı var.

kan testini mutlaka yaptır.

bende başladım dün akşam tefriceye dün akşam anneciğimle beraber 400 ad okumuşuz bilem daha okurduk ama şu hürrem yokmu hep onun yüzünden devam edemedik.

canım çok iyi yapmışsın başladığına bende geçen günler arkadaşlarıma 1000 er tane okudum 5000 tane okumuş oldum toplam allah kabul etsin mucize bir dua rabbim herkesin duasını kabul etsin...

slm kızlar dün doktor kontrolüm vardı daha önceki indüksiyon tedavisinde sol yumurtam gonal f in 6.günü 12 mm di ,şimdi birden fazla var ama en büyüğü 10 mm ve sağ tarafta.cumartesi kontrol var bakalım ne kadar büyüyecek. bu arada takip ediyorum ama yoğun çalıştığım için herkesi teker teker tebrik edemedim hamile olan arkadaşlar çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza inşallah...

mpb sen nerelerdesin görünmedin bugün

allah kabul etsin cnm. 4 gündür yoktum cnm bilgisayar bozuktu. gelir gelmez girdim baktım ne durumdasınız. ama çok geçmişi okuyamadım ne durumdasın 17 mayısta doktorda olcam ben.

allah kabul etsin cnm. 4 gündür yoktum cnm bilgisayar bozuktu. gelir gelmez girdim baktım ne durumdasınız. ama çok geçmişi okuyamadım ne durumdasın 17 mayısta doktorda olcam ben.

saol hayatım , bende merak ettim seni göremeyince eyvah dedim aksi bişeyler var herhalde neyseki iyisiniz.
benimde o tarihlerde randevum olabilir. Çünkü büyük ihtimalle yarın yada yarından sonra regl olurum dün ilacım bitti sonrada 2 günde bir kontrol oldugu için bu sefer denk gelebiliriz.

Arkadaşlar bende yarın 4444 Salat-ı tefriciye duasına başlamayı düşünüyorum.Buradamı okudum tam hatırlamıyorum ama bir cumadan diğer cumaya okunsa daha makbuldür diye.Bende niyetlendim bakalım bitirebilecekmiyim.Normalde pek dua okuyan biri değilim ama belki inanarak okuyacağım bu duanın bir mucizesi olur :) Size sormak istediğim bu dua abdestsiz okunabiliyormu? internette bir sitede okunduğu yazmış ama emin olamadım. Her an abdestli olamayabilirim ve 4444'ü bitirebilmek için ev dışında da okuyabilmeliyim.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

ay inş denk geliriz cnm. hayırlısıyla tedavine başlada inş. bu ay gelecek bebiş.

Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var.ablam tüp bebek yaptırmıştı. 8 aylık hamileydi.dün erken doğuma aldılar.bebekler doğdu çok şükür .bebekler diyorum çünkü ikizler.ama bebeklerden biri 800 gr doğdu.ve şu an ikisindede solunum yetmezliği var.çok kötüyüm.bişey olacak diye korkuyorum.şu an hastanedeler.ne olur dualarınızı esirgemeyin..

canım abdestlı okursan daha ıyı olur tek basına okuma dagıt aılene falan eger ıstersen bende yardım edebılırım soylemen yeterlı

canım Allah yıgenlerını sıze bagıslası ınsallah ıylesırler ve annelerı saglıkla kucagına alır erken dogan cocuklar daha dırenclı olurlar merak etme Rabbım yardımcınız olsun

Öncelikle gözünüz aydın.Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Erken doğumlarda solunum yetmezliği olabilir, biri gerçekten düşük ağırlıkla doğmuş ama Allah büyüktür ve herşey onun elinde.Ama iyi bir bakımla herşey yolunda gidebilir. İnşallah iyi bir bakımla biran önce büyürler ve hayırlı birer evlat olurlar. Bu arada bir iki gün önce internette okudum 5 aylık doğan ve 500 gr dan bile düşük ağırlıklı bir bebek yaşama tutunmuş ve hastaneden taburcu olmuş.Doktorlar bunun mucize olduğunu söylemişler.Sizin bebişlerde inşallah büyüyecekler.

kızlar selam ben diğer ay düşünüyordum ama bugün adet olunca acaba daha fazla beklemesemde bu aymı yaptırsam diyorum.
bizim görünürde hiç sorunumuz yok ama korunmayı bırakalı 2 seneye yaklaştık.
eşimin sperm sayısı 65mlyn 25 hızlı hareket 25 yavaş hareket 10 yerinde hareket ve 40 hareketsiz.
benim yumurtlamada problem yok tüpler açık adetler düzenli.ama olmuyor bebiş.
şimdi sizce bu sonuçlara göre yaptırayımmı bu ay.
birde benim devlette çok iyi bir doktorum var baya ilgili bana kaç ay önce aşılama yapalım dedi ben kabul etmemiştim.
şimdi beklemeye sabrım kalmadı.devlette yaptırsam aşılamayı sperm yıkamayı özeldemi yaptırmam lazım.
normal devlet hastanesi ama üni hastanesi değil.acaba devlettede yaparlarmı yıkama işlemini.
ayrıca ben şu spekulumdan çok korkuyorum canımı çok yakıyor.kesin kasarım ben kendimi.
bi akıl verin bana napim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…