tamam canım müşteri vardı yanlış okumuşum
evet bu ilaçları pko lu olanların bırakmaması gerekiyor hamile ol yada olma devam edicez ayrıca bebek içinde çok faydalı canım
Canım ben doktorum ilk iğnemi 2:30 da vurmuştu ve bana hergün bu saatte vur demişti.bilemiyorum ama.bildiğim kadarıyla ilaç kullanırken bile saatin önemli olduğunu duymuştum.ama sende bir sorun olacağını sanmıyorum .çünkü dozu yükseltmişsiniz.
kızlar nasılsınız benim kan testi sonucum belli oldu 0.11
zaten adetim de geldi günü gününe hiç şaşmadı.
mayıs da ara veriyorum hem 2. aşılama raporum çıkacak. haziranda 2. aşılama kısmetse. eğer o da olmaz sa tüp bebeğe gideceğim kızlar. 3. aşılama hakkımı kullanmayacağım. devlet bize bırakıyor bu kararı.
mcan dan sonra yeni hamilemiz varmış 1 tane tebrik ederim başka var mı başka ????
neden bırakman gerekiyormuş sen ne için kullanıyordun?
evet öyleymiş gerçi bana dr dediki senin pko en başında başlangıç yani çok korkulacak bişey yok dedi ama daha bebekde olmadı..
evet yükseklttik ama içimde bi korku oluştu ya büyümezlerse diye napıcam bilmiyorum açıkcası....
Canım hiç korkma daha kaç gün var o zamana kadar kocaman olurlar merak etme
benimde olmadı canım daha bu ay gonalf başladık
yumurtalarda pazartesi günü güzeldi ama bugün gittiğimde önceki gelişenler aynı yerinde kalmış diğerleri gelişmiş olucak iş değil zaten dozu yükselttik bide e2 testi istedi sonucu beklemene gerek yok sen gidebilirsin demişti bende netten baktım 51,8 çıkmış bilen arkadaşlara soruyorum normal mi bu sonuç?
ben bilmiyorum gonalf fln da kullanmadım ben..
gonal f yumurtaların büyümesi yani gelişmesi için kullanılan bi iğne canım
inş sen bu iğne tanışmadan bebeğine kavuşursun.....
inş. canım ben iğne kullanmadım sadece hap kullandım o kadar allah sanada bir an önce güzel bebek haberlerini versin
inşallah canımcımteşekkürler canım; inşaallah hepimiz hamişler listesine trasfer oluruz birgün
o liste zaten bekleyenlerimiz için hayatım seni bir yere bırakmayızcnm benim beni aşılama listesinden silebilirsin
şu an tedavim belli değil
kızlar bugün doktordan geldim ben 10mm olan yumurtam aynen kalmış onun yanındaki yumurtalar büyümüş ve ona yetişmişler.
Daha önce doktor bana iğneyi4-5 arası vursan daha iyi olur demişti ben ilk kontorle kadar o saatlerde vurdum ve gayet güzel demişti ama sonra işte vurmak zor olduğu için saat 7 gibi vurmaya başlamıştım bugünde böyle dedi
bu iğneleri hangi saatlerde vurduğumuz önemli mi? Sizin doktorlarınızda böle bi şey demiş miydi kafam çok karıştı tabi birazda moralim bozuldu
dozu arttırdı 150 yaptı bakalım pazartesiye ne olacak cevap bekliyorum arkadaşlar.....
mayıs da ara veriyorum hem 2. aşılama raporum çıkacak. haziranda 2. aşılama kısmetse. eğer o da olmaz sa tüp bebeğe gideceğim kızlar. 3. aşılama hakkımı kullanmayacağım. devlet bize bırakıyor bu kararı.
mcan dan sonra yeni hamilemiz varmış 1 tane tebrik ederim başka var mı başka ????
kızlar bugün doktordan geldim ben 10mm olan yumurtam aynen kalmış onun yanındaki yumurtalar büyümüş ve ona yetişmişler.
daha önce doktor bana iğneyi4-5 arası vursan daha iyi olur demişti ben ilk kontorle kadar o saatlerde vurdum ve gayet güzel demişti ama sonra işte vurmak zor olduğu için saat 7 gibi vurmaya başlamıştım bugünde böyle dedi
bu iğneleri hangi saatlerde vurduğumuz önemli mi? sizin doktorlarınızda böle bi şey demiş miydi kafam çok karıştı tabi birazda moralim bozuldu
dozu arttırdı 150 yaptı bakalım pazartesiye ne olacak cevap bekliyorum arkadaşlar.....
evet yükseklttik ama içimde bi korku oluştu ya büyümezlerse diye napıcam bilmiyorum açıkcası....
benimde olmadı canım daha bu ay gonalf başladık
yumurtalarda pazartesi günü güzeldi ama bugün gittiğimde önceki gelişenler aynı yerinde kalmış diğerleri gelişmiş olucak iş değil zaten dozu yükselttik bide e2 testi istedi sonucu beklemene gerek yok sen gidebilirsin demişti bende netten baktım 51,8 çıkmış bilen arkadaşlara soruyorum normal mi bu sonuç?
inşallah canımcım
o liste zaten bekleyenlerimiz için hayatım seni bir yere bırakmayız
bende hep aynı saatte olmalı diye biliyorum canım
aranızda glucophage kullanan varmı arkadaşlar
selam kızlar nasılsınız bugün görüşemedik dışarıda işlerim vardı anca girdim..yeni hamile haberimiz yok galiba..
merhaba pericim evet bugün ahber yok , heleki geçen gün bize yaptıkları hamiş bombardımanından sonra duruldular.
Oda hıdırellez bereketiydi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?