Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam canım müşteri vardı yanlış okumuşum
evet bu ilaçları pko lu olanların bırakmaması gerekiyor hamile ol yada olma devam edicez ayrıca bebek içinde çok faydalı canım

evet öyleymiş gerçi bana dr dediki senin pko en başında başlangıç yani çok korkulacak bişey yok dedi ama daha bebekde olmadı..

evet yükseklttik ama içimde bi korku oluştu ya büyümezlerse diye napıcam bilmiyorum açıkcası....

canım hakkında hayırlısı olsun. ilk raporunun süresi bitmişmiydi. bitmediyse onla alıp başlayabilirdin. ard arda yapmak daha iyiymiş. hem bu ay sağ yumurtalık hareketliydi. belki öbür ay sol hareketlenirdi.

evet öyleymiş gerçi bana dr dediki senin pko en başında başlangıç yani çok korkulacak bişey yok dedi ama daha bebekde olmadı..

benimde olmadı canım daha bu ay gonalf başladık
yumurtalarda pazartesi günü güzeldi ama bugün gittiğimde önceki gelişenler aynı yerinde kalmış diğerleri gelişmiş olucak iş değil zaten dozu yükselttik bide e2 testi istedi sonucu beklemene gerek yok sen gidebilirsin demişti bende netten baktım 51,8 çıkmış bilen arkadaşlara soruyorum normal mi bu sonuç?

ben bilmiyorum gonalf fln da kullanmadım ben..

teşekkürler canım; inşaallah hepimiz hamişler listesine trasfer oluruz birgün
inşallah canımcım

cnm benim beni aşılama listesinden silebilirsin
şu an tedavim belli değil
o liste zaten bekleyenlerimiz için hayatım seni bir yere bırakmayız

bende hep aynı saatte olmalı diye biliyorum canım

canım geçmiş olsun.sabrın sonu selamet.biliyorsun az çok yaşadıklarımı sabretmekten başka çaremiz yok.bu arada kürtajdan sonra hsg çektirmek mantıklı gibi geliyor bana.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

evet yükseklttik ama içimde bi korku oluştu ya büyümezlerse diye napıcam bilmiyorum açıkcası....

burcudalli canımm bende senin gibiyimm bende ilk başlarda yumoşlar iyiydi ama dün gittim 10 11 12 duruyo 17 olan 17.5 olmuşş bugün gittim 17.5 duruyo hala bendende e2 istedi ilk verdiğimde 27 di sonra 50 oldu şimdi 95 çıkmış gayet iyi benim bugün 11. gün iğneleri kullanmamın bugünde vurulcam yarın tekrar usg bakacak e2 yükselirse aşılamaya devam dedii dr ve çok şükür yükselmişşşş birde iğnelerin gece gündüz öğlen vurman fark etmiyo ama aynı saatte vurulcaksın yani öğlen 3 de vurulduysa hep öğlen 3 de vurcan ben akşam 8:30 da başladım her akşam 8:30 da vuruyorum bugun yanı sıra 3-4 gün günde 3 tane incir yedim ama faydası oldumu bilmiyorum bakalım yarın herşey belli olacak inş... yumoşum 18-19 mm olurda çatlatma seviyesine gelir hayırlısı olsun canım haberleşelim takipdeyim ben seni bu arada bende 150 doz vuruluyorum

geçmiş olsun cnm inşallah 2.aşılamana gerek kalmadan ara verdiğin zaman hamile kalırsın..

selam kızlar nasılsınız bugün görüşemedik dışarıda işlerim vardı anca girdim..yeni hamile haberimiz yok galiba..

selam kızlar nasılsınız bugün görüşemedik dışarıda işlerim vardı anca girdim..yeni hamile haberimiz yok galiba..

merhaba pericim evet bugün ahber yok , heleki geçen gün bize yaptıkları hamiş bombardımanından sonra duruldular.
Oda hıdırellez bereketiydi sanırım.

merhaba pericim evet bugün ahber yok , heleki geçen gün bize yaptıkları hamiş bombardımanından sonra duruldular.
Oda hıdırellez bereketiydi sanırım.

bencede canım hıdrellez bereketiydi galiba devamınıda kızlar getirir inşallah olmadı arkalarından bizler geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…