canım abdestlı okursan daha ıyı olur tek basına okuma dagıt aılene falan eger ıstersen bende yardım edebılırım soylemen yeterlı
kızlar selam ben diğer ay düşünüyordum ama bugün adet olunca acaba daha fazla beklemesemde bu aymı yaptırsam diyorum.
bizim görünürde hiç sorunumuz yok ama korunmayı bırakalı 2 seneye yaklaştık.
eşimin sperm sayısı 65mlyn 25 hızlı hareket 25 yavaş hareket 10 yerinde hareket ve 40 hareketsiz.
benim yumurtlamada problem yok tüpler açık adetler düzenli.ama olmuyor bebiş.
şimdi sizce bu sonuçlara göre yaptırayımmı bu ay.
birde benim devlette çok iyi bir doktorum var baya ilgili bana kaç ay önce aşılama yapalım dedi ben kabul etmemiştim.
şimdi beklemeye sabrım kalmadı.devlette yaptırsam aşılamayı sperm yıkamayı özeldemi yaptırmam lazım.
normal devlet hastanesi ama üni hastanesi değil.acaba devlettede yaparlarmı yıkama işlemini.
ayrıca ben şu spekulumdan çok korkuyorum canımı çok yakıyor.kesin kasarım ben kendimi.
bi akıl verin bana napim ben.
canım ben de hiç düşünmediğim bir ayda dr umun tavsiyesi üzerine aşılama yaptırdım.şükürler olsun tuttu.4 ay klomen ve çatlama iğnesi denedim olmadı.eşimin sperm hareketliliğinde bir sorun yoktu çok fazla ama ileri hızlı hareketli oranı düşüktü.aşılama yaptıracağım ay ve bir önceki ay keçiboynuzu kürü yaptım ona günde iki defa içirdim.sabah ve akşam.hem sperm sayısı hem de hareketliliği öyle iyi duruma geldi ki gözlerimize inanamadık.hsg de çekilmiş anladığım kadarı ile.bence vakit kaybetme.bir yerden başlamak lazım.ddevlette yaptırmadığım için diğer detayları bilmiyorum.spekulum benim de çok canımı yaktı.kastım kendimi bayağı.ama bir dakika sürüyor topu topu.bebeklerimiz için değer öyle değil mi? :)
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var.ablam tüp bebek yaptırmıştı. 8 aylık hamileydi.dün erken doğuma aldılar.bebekler doğdu çok şükür .bebekler diyorum çünkü ikizler.ama bebeklerden biri 800 gr doğdu.ve şu an ikisindede solunum yetmezliği var.çok kötüyüm.bişey olacak diye korkuyorum.şu an hastanedeler.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
sabah idrar testi yaptım 13.günüm ve kocaman bir negatif çıktı.yarın test günüm hiç içimden kan testi yapmak gelmiyor.zaten karnımın altında devamlı bir ağrı var.
Anneme söyliyim bari o da okusun.Ben sadece kendim okursam daha iyi olur diye düşündüm ama bitirebilirmiyim bilmiyorum. Çok teşekkür ederim yardım teklifin için.Ben başlayayım yarın, bitmeyecek gibi olursa isterim yardım senden...Hem hamilelerin duası kabul olurmuş değil mi??
sadece kendın okumana gerek yok canım kac kısıyle okudugun farketmez onemlı olan bırhaftada bıtmesı nezaman ıstersen ben okumaya hazırım ınsallah kabul olurda beebısıne kavusursun
saol hayatım , bende merak ettim seni göremeyince eyvah dedim aksi bişeyler var herhalde neyseki iyisiniz.
benimde o tarihlerde randevum olabilir. Çünkü büyük ihtimalle yarın yada yarından sonra regl olurum dün ilacım bitti sonrada 2 günde bir kontrol oldugu için bu sefer denk gelebiliriz.
ah canım benim yazarım tabiiii ben tüp bebek yaptırdım eylüldü çikolata kistim vardı ondan dolayı 3 ay decapeptin diye bir iğne kullandım bu iğne adet oldurmuyo geçici menapoza giriyosun adet görmüyosun böylece kistlerde baskılanıyo neyse sonra tüp bebeğe başladık gonol f 375 doz başladık ilk 6 tane oluştu sonra 4 de düştü en sonda 2 tane yumurta toplandı döllendi ikiside transver günü 1 tanesi bölünebilmiş onu transfer ettiler diğeri bölünememiş ve sonuç olarakda tutmadı canım benim kistlerde yumurta rezervin az dediler ameliyat olman lazım dediler aralıkda ameliyat oldum şimdidde 2. aşılamamı yapıyoruz ama iğnelere göre yumoşlar az gelişiyo geç gelişiyo bugün gene dr gittim 17.5 mm olan gene 17.5 mm bi yükselme olmamış o yüzden e2 istedi kan verdim gene öğleden sonra sonuca göre ne dicekse artık 17.5 çatlatma olurmu bilmiyorum bide bu yumoş büyümüyo çatlasa nasıl bir kalitede bilmiyorum bide 4 yumoşla başladım bugün 6 tane söyledi dedim sonradan gelen yumoşmu var dedim evet dedi yani 8.5- 10- 11- 12- 17.5 diye saydı yazdı oralara şimdi naparız bilmiyorum canım sıkkın ama elden bişey gelmiyoo bugün ağlamadım bile düşün o kadar ümitsizim yaniii hayır anlamadığım aşılama yapmadığım gecen ay mesela o kadar yoğun bir yumurta akı şeklinde sıvı gelmişti hemen ovalasyon testi yaptım ve çift çizgi çıktı yani düzenli yumurtam oluşup çatlıyo normalde bu ay stres aşılama yapacam diye herşey kötüye gitti ama verecek olan rabbim her şekilde verir hayırlısı olsun inş..
canım aşılama gününüde geçtim artım yumoşum ilerlemiyo 17.5 mm de kaldı bugün kan verdim e2 ona göre devam edip etmiyeceğimiz belli olacak
saol canım dediğim gibi aşılamaya geçtimm yumoşum bi çatlama seviyesine gelsee
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var.ablam tüp bebek yaptırmıştı. 8 aylık hamileydi.dün erken doğuma aldılar.bebekler doğdu çok şükür .bebekler diyorum çünkü ikizler.ama bebeklerden biri 800 gr doğdu.ve şu an ikisindede solunum yetmezliği var.çok kötüyüm.bişey olacak diye korkuyorum.şu an hastanedeler.ne olur dualarınızı esirgemeyin..
canım ,,bir türlü denk gelemedik dün ve bugün sana yazdıktan sonra bekledim cevabını ama gelmeyince çıkmak zorunda kaldım bir ara mola vermiştim kendime o sırada girebilmiştim,,iyi olduğuna sevindim ctesi doktor sonrası daha başka duygularında start alacak ilk tanışma bebeğinle ilk aşkın başlayacak hayırlısı ile..
bana gelince evet canım yoğunum ben zaten hep böyleyim de ameliyat ardından aşılama sayesinde evde olunca dinlenmiştim bol bol şimdi nerdee eski tas eski hamam misali rutinime döndüm bu saatlerde yeni oturmuş oluyorum akşam saat en erken 19.00 19.30 gibi eve geliyorum bazen daha bile geç ..işim çok değilse nadiren erken geliyorum soyun dökün mutfağa gir yemek yap ye kaldır bu saat oluyor işte ağzım da açık kalıyor valla yaş yolun yarısını geçti yorgunum bebek gelsede bende bir süre evde bebeğime yorulsam artık ...bu ay da hamile kalmazsam artık haziranda ya aşılama ya tüp bebek ay sonu karar vericez bundan sonra yola nasıl devam edeceğime ,,
ama bak ne kadar yoğun olsamda her gün napıp edip giriyorum bakıyorum sizlere gün içinde de mutlaka giriyorum okumaya çalışıyorum giderek kalabalıklaştığımız için bazen kaçırıyorum yeni arkadaşları veya şubat mart ayından sonra ara verip tekrar geri gelenleri ...yeliziz ne mutlu arkadaşım sizlere çok yorulmadan ilk aşılamanda hamilelik varmış kaderinde Allah tamamını erdirsin kucağınada sağlıkla al bebeğini inşallah canım
evet canım bugun karsılasamadık bıturlu ben dızıye dalınca gıremedım aksam cok canım tup yada asılama gelcek bebısın sanada yuce Rabbım bıze aratmadı xcok sukur kucagımızada almayı nasıp etsın ınsallah herkese nasıp etsın kımseyı aratmasın yuce Rabbım
İnşallah yelizcim inşallah ...hiçbirimizin emeklerini mücadelesini çektiği sıkıntıları boşa çıkartmasın Allah ve hayırlısını sağlıkla versin ,,sağlıklı bir gebelik akıl ve beden sağlığı tam hayırlı evlatlar versin önemli olan bu zaten.
arkadaşlar biraz sonra çıkcam evden bugun kan tahlilim var dua edin ama size bişey sormak istiyorum sabah meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı sonra çıkan biraz silikti ama çıktı sizce varmıdır bişey...
günaydın,
Geçen hafta hamile haberlerini aldığımız arkadaşlar da evdeki testlerinde çift çizgi görmüşlerdi.İnşallah sende onlar gibi hamilesindir.emeklerin çabaların boşa gitmez :)))
Haberlerini bekliyoruz.:)))
Arkadaşlar bende yarın 4444 Salat-ı tefriciye duasına başlamayı düşünüyorum.Buradamı okudum tam hatırlamıyorum ama bir cumadan diğer cumaya okunsa daha makbuldür diye.Bende niyetlendim bakalım bitirebilecekmiyim.Normalde pek dua okuyan biri değilim ama belki inanarak okuyacağım bu duanın bir mucizesi olur :) Size sormak istediğim bu dua abdestsiz okunabiliyormu? internette bir sitede okunduğu yazmış ama emin olamadım. Her an abdestli olamayabilirim ve 4444'ü bitirebilmek için ev dışında da okuyabilmeliyim.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?