Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım abdestlı okursan daha ıyı olur tek basına okuma dagıt aılene falan eger ıstersen bende yardım edebılırım soylemen yeterlı

Anneme söyliyim bari o da okusun.Ben sadece kendim okursam daha iyi olur diye düşündüm ama bitirebilirmiyim bilmiyorum. Çok teşekkür ederim yardım teklifin için.Ben başlayayım yarın, bitmeyecek gibi olursa isterim yardım senden...Hem hamilelerin duası kabul olurmuş değil mi??

canım ben de hiç düşünmediğim bir ayda dr umun tavsiyesi üzerine aşılama yaptırdım.şükürler olsun tuttu.4 ay klomen ve çatlama iğnesi denedim olmadı.eşimin sperm hareketliliğinde bir sorun yoktu çok fazla ama ileri hızlı hareketli oranı düşüktü.aşılama yaptıracağım ay ve bir önceki ay keçiboynuzu kürü yaptım ona günde iki defa içirdim.sabah ve akşam.hem sperm sayısı hem de hareketliliği öyle iyi duruma geldi ki gözlerimize inanamadık.hsg de çekilmiş anladığım kadarı ile.bence vakit kaybetme.bir yerden başlamak lazım.ddevlette yaptırmadığım için diğer detayları bilmiyorum.spekulum benim de çok canımı yaktı.kastım kendimi bayağı.ama bir dakika sürüyor topu topu.bebeklerimiz için değer öyle değil mi? :)

evet canım yaa çokk haklısın herşeye değer tabii.
zaten rahim filminden daha ağır olcak değil heralde.
bende 2ay klomen kullandım kist oldu.ama zaten ben kendim de yumurtluyorum
eşinin hareket kaçtı canım eğer özel olmazsa.
bende bu spermlerle yumurtanın buluşamamasından şüpheleniyorum hani bazılarında vücut spermi hemen öldürüyormuş ya
ay ben yaptırayım en iyisi bu ay ama adetin kaçıncı günü yapılıyor

allah iyilik versin

sabah idrar testi yaptım 13.günüm ve kocaman bir negatif çıktı.yarın test günüm hiç içimden kan testi yapmak gelmiyor.zaten karnımın altında devamlı bir ağrı var.

canım ben 13 gun ıdrar testı yaptım negatıftı fakat ertesı gun kan testımı yaptrdım ve mutlu sona ulastım yarın bnce test yaptır

gene de bi umut oluyor ama korku var ya.....ya olmazsa gene aynı stres mi diye..allah kimseyi bu konuda sınamasın.çok zor çok.benim uykusuzluğum hat safhada.doğru dürüst uyku yok..

sadece kendın okumana gerek yok canım kac kısıyle okudugun farketmez onemlı olan bırhaftada bıtmesı nezaman ıstersen ben okumaya hazırım ınsallah kabul olurda beebısıne kavusursun

sadece kendın okumana gerek yok canım kac kısıyle okudugun farketmez onemlı olan bırhaftada bıtmesı nezaman ıstersen ben okumaya hazırım ınsallah kabul olurda beebısıne kavusursun

canım ,,bir türlü denk gelemedik dün ve bugün sana yazdıktan sonra bekledim cevabını ama gelmeyince çıkmak zorunda kaldım bir ara mola vermiştim kendime o sırada girebilmiştim,,iyi olduğuna sevindim ctesi doktor sonrası daha başka duygularında start alacak ilk tanışma bebeğinle ilk aşkın başlayacak hayırlısı ile..
bana gelince evet canım yoğunum ben zaten hep böyleyim de ameliyat ardından aşılama sayesinde evde olunca dinlenmiştim bol bol şimdi nerdee eski tas eski hamam misali rutinime döndüm bu saatlerde yeni oturmuş oluyorum akşam saat en erken 19.00 19.30 gibi eve geliyorum bazen daha bile geç ..işim çok değilse nadiren erken geliyorum soyun dökün mutfağa gir yemek yap ye kaldır bu saat oluyor işte ağzım da açık kalıyor valla yaş yolun yarısını geçti yorgunum bebek gelsede bende bir süre evde bebeğime yorulsam artık ...bu ay da hamile kalmazsam artık haziranda ya aşılama ya tüp bebek ay sonu karar vericez bundan sonra yola nasıl devam edeceğime ,,
ama bak ne kadar yoğun olsamda her gün napıp edip giriyorum bakıyorum sizlere gün içinde de mutlaka giriyorum okumaya çalışıyorum giderek kalabalıklaştığımız için bazen kaçırıyorum yeni arkadaşları veya şubat mart ayından sonra ara verip tekrar geri gelenleri ...yeliziz ne mutlu arkadaşım sizlere çok yorulmadan ilk aşılamanda hamilelik varmış kaderinde Allah tamamını erdirsin kucağınada sağlıkla al bebeğini inşallah canım

canım geleceğin zaman bir gün önceden ara mutlaka bekleyeceğim..

gelecek sonra çatlatma iğnen vurulacak sonra bekleyeceksin..hepsi olacak biraz daha sabır güzelim.

Canım ,,Allah yardımcınız olsun ve can verdiği minik bedenlere yaşam mücadelesi doldursun,,hem tebrik ediyorum hem hayırlısını diliyorum ablan ve bebekleri için..

evet canım bugun karsılasamadık bıturlu ben dızıye dalınca gıremedım aksam cok canım tup yada asılama gelcek bebısın sanada yuce Rabbım bıze aratmadı xcok sukur kucagımızada almayı nasıp etsın ınsallah herkese nasıp etsın kımseyı aratmasın yuce Rabbım

İnşallah yelizcim inşallah ...hiçbirimizin emeklerini mücadelesini çektiği sıkıntıları boşa çıkartmasın Allah ve hayırlısını sağlıkla versin ,,sağlıklı bir gebelik akıl ve beden sağlığı tam hayırlı evlatlar versin önemli olan bu zaten.

amın canım hayırlı ve saglıklı evlatlarımız olsun ınsallah ıyı geceler canım optum

arkadaşlar biraz sonra çıkcam evden bugun kan tahlilim var dua edin ama size bişey sormak istiyorum sabah meraktan idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı sonra çıkan biraz silikti ama çıktı sizce varmıdır bişey...

Kızlarr selamlarrr; Herkesler iyidir umarım. Bende dün dr amcadaydımm. Durum vahim. Yumurta sayısı 60-70 arası çıktı. Çok düşük dozda gidiyoruz ama ne cins bir yumurtalığım var yahuu :/ Büyük ihtimalle inş. çok risk artmazsa pazartesi günü yumurtalar toplanıcak ama transferi yapıp riske atmayalım diyor dr. Bebişleri dondurucaz Bi süre dinlenicez kalıntı yumoşlar adetle atılıcak ondan sora tertemiz rahme kondururuz diyo. Bakalım yarın yine kontrol var. Her gün gide gele bir hal oldu var yaa. İnş. sonu güzel olurr. Şu OHSS riskini bi atlatsam başka bişey istemiyorumm

Sun1 arkadaşımm inş. hamişsindirr güzel haberler getir bize bugünn. Ama testte 2.çizgi silikte olsun çıktıysa şansınn çok yüksekk :)

günaydın,

Geçen hafta hamile haberlerini aldığımız arkadaşlar da evdeki testlerinde çift çizgi görmüşlerdi.İnşallah sende onlar gibi hamilesindir.emeklerin çabaların boşa gitmez :)))

Haberlerini bekliyoruz.:)))

4444 tane okunan duayı abdestsizde okuyabilirsin adetliykende okuyabilirsin dualar abdestsiz okunabilir...... fakat sure ve diğer ayetler adetliyken okunamıyor, sureleri abdestsiz ezberden okuyabililirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…