kızlar merak ettiğim bişey var.bayanda sorun varsa mı aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek yoksa erkekte sorun varsa mı???böyle bir ayrım var mı yani???yoksa her koşulda oran aynı mı???
benim ilk aşılamamda çok kanamam olmuştu yani çok derken uzun sürdü 10 gün falan. 2. aşılamamda sadece leke oldu.ama doktorum bana söylemişti.kanma olursa korkma normal bişey diye.eltiminde kanaması olmuştu.ama onunki hemen tuttu. 1. aşılamada hemen hamile kaldı.şimdi bir oğlu var çok tatlı
maşallahhhh eltının oglunaa darısı bızee canmm yaaa
ınan cok zor bı surecc yanı yatıyon kalkıyon aklından cıkmıyoo..
bende bılmıyroum pek umıt yok kanamada olunca sankı olmaz gıbı gelıyo kımı kanama olunca hamıle kaldım dıyo hayırlısı bakalımmm
slm arkadaşlar bende perşembe günü aşılama yaptırdım beklemedeyim bilgisiolan varsa sorayımdedim akıntılı kanama geldibende perşembe akşamı aşılamayaptıranlardada oldumu cvp alırsam sevinirim
kızlar 2 gündür takılamadım internette sorun vardı bide annannem kanserdi ve bugün akşam üstü kaybettik.çok üzgün bir haldeyim.muayneme gelince keseyi gördük canlarım ilaç folik asit falan verdi ve 19 nisanda tekrar çağırdı kontrole.progestanı değiştirdik çok yan etki yapıyo diye jel olan progestanı verdi.herşey yolundaydı aslında ama sevinemedim bile çok tuhaf haldeydim bir yandan tombiş annannemin durumu falan kafam çok bulanıktı eve yeni geldim 2 günü okuyamadım kim ne durumda bilmiyorum inşallah yarın bakarım....kızlar dualarım sizinle inşallah rabbim sizede bebiş nasip etsin.
bu arada bebeşko duanı okuyorum canım 2 gün yoğundum bitirmem lazımdı ama durumları biliyosun yarın inşallah bitecek...
mrbb canım bende persembe saat 3te asılama yaptırıdm yanı senle aynı gun..canım normalmıss akıntılı kanama gelmesıı korkmaa benım ılk gun bı damla leke geldı sonra 3. gunu oldu kanama ama boyle kahverengı bı rengı oluyoo adet kanaması gıbı deggll
hayırlısıı herkese gore degsııyoo kımınd evar kımınde jkanama olmamıss
kasıkalrında agrı oldumu benım olduu daha bugun yok yanı agrı
mrbb canım bende persembe saat 3te asılama yaptırıdm yanı senle aynı gun..canım normalmıss akıntılı kanama gelmesıı korkmaa benım ılk gun bı damla leke geldı sonra 3. Gunu oldu kanama ama boyle kahverengı bı rengı oluyoo adet kanaması gıbı deggll
hayırlısıı herkese gore degsııyoo kımınd evar kımınde jkanama olmamıss
kasıkalrında agrı oldumu benım olduu daha bugun yok yanı agrı
Allah mekanini cennet etsin insallah .keseyi gormenize cok sevindim insallah saglikli bi sekilde kucagina almakta nasip olur amin.dua icin de acale etme canim allah razi olsun senden.bende folik asit aldim eczaneden aksamlari bir tane icicem bir arkadasimin eltisi hemsire arkafasima demis folik asiti hamile kalmadan 2ay once basla diye arkadasimin bir oglu vat simdi 2dusunuyo onun sorunu yok normal yolla hamile kaliyo darisi bizlerin badina insallah amin
Kızlar asılamadan sonra kac gun yatılıyor
erkekte ileri hızlı hareket problemi varsa yolu kısaltılmış oludğundan tutma ihtimali daha yüksek. tabi bu mantıklı olanı. ama bence farkı yok. tamamen nasip işi.
ben de 2 nisanda 2.aşılamamı oldum ama kanamam olmadı olduğum günden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var 2 gün kahverengi bi akıntı oldu sonrasındad şeffaf şekildeydi yarın test günüm tüm kızlardan dua istiyorum önce benim sonra hepimiz için umarım hamileyimdir
diliyorum ki seninde tutsun ama mautlaka dinlen mutlaka ve moralni ii tut çinkü çok önemli
benim 2 ci aşılamam dündü fakat hafta sonu oldugu için yapılamadı 10 gün boşuna iğne kullamışım
kızlar merhaba bişey sorucam bizde bu ay aşılama yaptıracazda eşimin değerlerinde problem var şimdide hasta oldu antibiyotik kullanıyor.antibiyotik değerleri hemen mi etkiliyor bileniniz varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?