Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merak ettiğim bişey var.bayanda sorun varsa mı aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek yoksa erkekte sorun varsa mı???böyle bir ayrım var mı yani???yoksa her koşulda oran aynı mı???

kızlar merak ettiğim bişey var.bayanda sorun varsa mı aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek yoksa erkekte sorun varsa mı???böyle bir ayrım var mı yani???yoksa her koşulda oran aynı mı???

erkekte ileri hızlı hareket problemi varsa yolu kısaltılmış oludğundan tutma ihtimali daha yüksek. tabi bu mantıklı olanı. ama bence farkı yok. tamamen nasip işi.

maşallahhhh eltının oglunaa darısı bızee canmm yaaa
ınan cok zor bı surecc yanı yatıyon kalkıyon aklından cıkmıyoo..
bende bılmıyroum pek umıt yok kanamada olunca sankı olmaz gıbı gelıyo kımı kanama olunca hamıle kaldım dıyo hayırlısı bakalımmm

benim 2 ci aşılamam dündü fakat hafta sonu oldugu için yapılamadı 10 gün boşuna iğne kullamışım

slm arkadaşlar bende perşembe günü aşılama yaptırdım beklemedeyim bilgisiolan varsa sorayımdedim akıntılı kanama geldibende perşembe akşamı aşılamayaptıranlardada oldumu cvp alırsam sevinirim

mrbb canım bende persembe saat 3te asılama yaptırıdm yanı senle aynı gun..canım normalmıss akıntılı kanama gelmesıı korkmaa benım ılk gun bı damla leke geldı sonra 3. gunu oldu kanama ama boyle kahverengı bı rengı oluyoo adet kanaması gıbı deggll

hayırlısıı herkese gore degsııyoo kımınd evar kımınde jkanama olmamıss
kasıkalrında agrı oldumu benım olduu daha bugun yok yanı agrı

Allah mekanini cennet etsin insallah .keseyi gormenize cok sevindim insallah saglikli bi sekilde kucagina almakta nasip olur amin.dua icin de acale etme canim allah razi olsun senden.bende folik asit aldim eczaneden aksamlari bir tane icicem bir arkadasimin eltisi hemsire arkafasima demis folik asiti hamile kalmadan 2ay once basla diye arkadasimin bir oglu vat simdi 2dusunuyo onun sorunu yok normal yolla hamile kaliyo darisi bizlerin badina insallah amin

Bendr ankaradayim ya merak ettim bide memmunmusun

ben de 2 nisanda 2.aşılamamı oldum ama kanamam olmadı olduğum günden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var 2 gün kahverengi bi akıntı oldu sonrasındad şeffaf şekildeydi yarın test günüm tüm kızlardan dua istiyorum önce benim sonra hepimiz için umarım hamileyimdir
diliyorum ki seninde tutsun ama mautlaka dinlen mutlaka ve moralni ii tut çinkü çok önemli

kızlar merhaba bişey sorucam bizde bu ay aşılama yaptıracazda eşimin değerlerinde problem var şimdide hasta oldu antibiyotik kullanıyor.antibiyotik değerleri hemen mi etkiliyor bileniniz varmı acaba

allah razı olsun canım.folik asıt başlaman iyi olmuş bende önceden başlamıştım senin gibi,3-4 ay içtim bir ara umutsuzluğa kapılıp bırakmıştım ama şimdi mecburen içiyorum artık.herşey bebişlerimiz için sağlıklı doğsunlar diye.inşallah rabbim sizlerede nasip eder canım sizde yaşarsınız bu mutluluğu inşallah.ben hala korkuyorum aslında bide kalp sesini falan duysak dahada iyi olcağım.oluncada bu sefer bu dertler başlıyo rabbim bide kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Kızlar asılamadan sonra kac gun yatılıyor

aşılama yapıldığı gün yat sadece yeterli.daha sonraki günler yatmana gerek yok sadece ağırlık kaldırma yorucu işler yapma ayakta fazla durma.ben ertesi gün işe gittim,dediğim şeylere dikkat et sadece zaten diğer arkadaşlarda aynı şeyi söylerler.

mrb arkadaşlar bende nısanda aşılama olucam.puregon iğne kullandım salı gununden bu yana yarın ilk kontrolüm var..gecen ay basarısız ılk aşılamamı ilaçsız iğnesiz olmuştum şimdi ne olucak merak edıyorum.

sizlere nacizane küçük bir sorum olucak bu iğneyle(gunde 75ıu)kullanarak kaç tane yumurtanız gelişti?

erkekte ileri hızlı hareket problemi varsa yolu kısaltılmış oludğundan tutma ihtimali daha yüksek. tabi bu mantıklı olanı. ama bence farkı yok. tamamen nasip işi.

teşekkür ederim canım benim eşimde hız ve morfoloji problemi var umarım aşılama işe yarar

kızlarr eymene dua edelım ayrı ozel dua olsun cunku ayrınn test gunuymuşşşşş....kımın test gunuyse ve bu yazdıkalrımızı goruyorsa ıcınden dua etsın belkı ummadımız bı kısının duası aramızdan bırının kabul olurrr

sana duam eymencımmmm rabbım daha fazla sana sıkıntı bunalım stres vermeden bebısının yarın guzel haberını alasınn amınnnnnnnnnnnnnnnnn

mrhb ben yeniyim klomen ve preglyn iğne tedavisi görüyorum bu ay üçüncü kullanımım oldu altı ay oldu ama hamile kalamadım (ekimde düşük yaptim ) sanırım bu ayda olmadì adet
belirtileriaşladi bu ay bende aşilama yaptiracağim ilkinde tutan varmi acaba bife nasil oluyoragrisi var mi dört yıllık evliyim artik hayirlisiyla bebişim olsunistiyorum

benim 2 ci aşılamam dündü fakat hafta sonu oldugu için yapılamadı 10 gün boşuna iğne kullamışım

canım keske ozle bı polıkılınık yada ozle hastane gıyseydınn cok uzuldum gercekten yınede deneyın belkı tutarrr ...
o vurundumuz ıgneler umarım yarın bırgun yol su elektrık olarak bızlere donmez zınsallahhh

kızlar merhaba bişey sorucam bizde bu ay aşılama yaptıracazda eşimin değerlerinde problem var şimdide hasta oldu antibiyotik kullanıyor.antibiyotik değerleri hemen mi etkiliyor bileniniz varmı acaba

canım benden tavsıye esının grıbı bıtsın oyle asılamaya gecın o kadar ıgneyı bosuna vurunmaa ..
bol bool kecı boynuzu yedır kecıboynuzu tozu ıcırrr..zaten dusuk luk varmış degerlerde 1 aydaha bekle ıyce ı olsun bu arada bunalrı yedır ıcır oyle başlaaa derımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…