- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
benim dün aşılamam oldu arkadaşlar ve doktor bugün dahil üç gün ilişki dedi ama ben yapmamak dahamı iyi acaba diyorum .birinci aşılamadan sonra teste kadar hiç ilişkiye girmedik ama sonuç negatifti.hmile arkadaşlar cevap bekliyorum sizlerde aşılamadan sonra ilişki oldumu kaç gün oldu?
Mpb" cim sali gunku kontrolun icin hayirli haberlerle dön insallah hayatim o ufak sancilar gelsin gitsin ki bebeginin seninle oldugunu dusun.. Hersey guzel gelisecek hep olumlu dusun olumlu sursun tatlim opuyorum senide mda ve sen birlikte olsanizda o gun doktorunuzda da bende sali gunu gelip sait hocanin orda bassam sizi :))
sağol cnm ya heyecanla bekliyorum o günü bugün mide bulantımda başladı biraz içim rahatladı. cnm salı devlet hastanesine gidicem iğne raporu için bakacak. perşembe sait beydeyim. inş denk geliriz mda ile ve seninle
Canim ne guzel migde bulantisi ... :)) oh sukur.. Persembe geliyosun anladim dur bakalim ben sizi gormek icin takipteyim sizi,, habersiz birakmayin yeter insallah bi denk gelicez illaki ben yakalamak icin ugrasicam :)) kendine iyi bak
arkadaşlar kusura akmayın bazı sebeplerden dolayı giremedim ama sonucum pozitif değerimde 445.7 çıktı allah herkesin başına versin....
Kızlar gorduk bebısımı cok sukur hersey yolunda ınsallah boyle devam eder kucucuk ınsanın ınanası gelmıyo 3 hafta sonra kalp atıslarını duycaz nasıpse cok guzel bı duygu Rabbım tum ıstıyenlere nasıp etsın
canım benide ekle listeye.
Bahçeci Fulya
Dr Erbil Bey
2. aşılama
Aşılama tarihi 16 mayıs
sonuç 2 haziran
Çarşamba yapılacak aşılamam. dua edin lütfen
kızlar bugün başka bir dr a daha gittim kese için.fakültede prof tu.keseyi tam yuvarlak gördük.hatta içinde yolk sac ı gördük.bebişimizi bile gördük yani.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.ultrasonografi cihazının özelliğinden kaynaklıymış sanırım.bugünkü cihaz 4 boyutluydu.çoookkk rahatladımm çoookkk.
geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
sağol cnm ya heyecanla bekliyorum o günü bugün mide bulantımda başladı biraz içim rahatladı. cnm salı devlet hastanesine gidicem iğne raporu için bakacak. perşembe sait beydeyim. inş denk geliriz mda ile ve seninle
hamileliğin tatlı sıkıntıları başladı desene cnm ne güzel bebişin kendini hissettiriyo sana..
evet cnm belirtilerim başladı şu kalp atışını duysam çok rahatlıycam 2 kaybım var benim o yüzden sıkıntım hiç bitmeyecek o yüzden bu belirtiler benim için çok önemli. inş. o güzel haberleri sizlerden de alırız.
merhaba arkadaşlar bu gün aşılamamın 16. günü ve 4. aşılamam bu test sonucum 582.5 bu sonuca sevinmelimiyim doktorla görüşemedim daha tahlil yapan adam bana bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi korkuttu beni açıkçası siz ne dersiniz sevinmelimiyim.
Dun oglen girdigimde sen yoktun guzelim denk gelmedik ben dun kutlamistim herkesi ama senin de ayrica anneler gununu kutluyorum omrun boyunca kutlamak nasip olsun canim ,, iyi temennilerin icinde tesekkur ediyorum opuyorum cok
merhaba arkadaşlar bu gün aşılamamın 16. günü ve 4. aşılamam bu test sonucum 582.5 bu sonuca sevinmelimiyim doktorla görüşemedim daha tahlil yapan adam bana bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi korkuttu beni açıkçası siz ne dersiniz sevinmelimiyim.
arkadaşım bence sevinmelisin çünkü değerin çok iyi gözünüz aydın....laborant fikrini sölemiş hiç endişe etme 2 gün sonra testi tekrarlayabilirsin ozaman yükseldiği anlaşılır çünkü 2 katı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?