Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımmm tebriklerrrrrrrrr nolur stres yapma dr vermesede sen progestan al fitil olarak kulllann hiç bir zararrı yok artı bebeğine faydalı kanaman için düşün tehlikesi varsa onu önlüyooo kuzummmm[/QUOTE]

çok teşekkür ederim. rabbim inşallah yarım bırakmaz.

hayırlı olsun. aşılaman canım. inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız.

sağol cnm ya heyecanla bekliyorum o günü bugün mide bulantımda başladı biraz içim rahatladı. cnm salı devlet hastanesine gidicem iğne raporu için bakacak. perşembe sait beydeyim. inş denk geliriz mda ile ve seninle

Canim ne guzel migde bulantisi ... :)) oh sukur.. Persembe geliyosun anladim dur bakalim ben sizi gormek icin takipteyim sizi,, habersiz birakmayin yeter insallah bi denk gelicez illaki ben yakalamak icin ugrasicam :)) kendine iyi bak

Son düzenleme:
Canim ne guzel migde bulantisi ... :)) oh sukur.. Persembe geliyosun anladim dur bakalim ben sizi gormek icin takipteyim sizi,, habersiz birakmayin yeter insallah bi denk gelicez illaki ben yakalamak icin ugrasicam :)) kendine iyi bak

inş. senin mide bulantılarını da okuruz. nasıl dua ediyorum ama hamile kalınca ona bile seviniyorsun. ay inş. buluşuruz merak ediyorum ben sizi :)

yelizcim cnm çok sevindim bebişini görmene..inşallah minik kalbinin atışlarınıda duyarsınız..hep böyle devam eder hamileliğin inşallah

bebişini sağlıklı bir şekilde görmene çok sevindim cnm inşallah sonuna kadar böyle gider..

geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.

canım tebrik ederim ne güzel erkenden öğrenmişsin inşallah kanaman yerleşme kanamasıdır..hiç kıpırdamadan yat dinlen pazartesiye kadar..

hamileliğin tatlı sıkıntıları başladı desene cnm ne güzel bebişin kendini hissettiriyo sana..

hamileliğin tatlı sıkıntıları başladı desene cnm ne güzel bebişin kendini hissettiriyo sana..

evet cnm belirtilerim başladı şu kalp atışını duysam çok rahatlıycam 2 kaybım var benim o yüzden sıkıntım hiç bitmeyecek o yüzden bu belirtiler benim için çok önemli. inş. o güzel haberleri sizlerden de alırız.

inşallah o günüde göreceksin cnm artık o eski günleri düşünme bebişinin kalp atışları senin yeni başlangıcın olcak..inşallah bizde o güzel haberleri veririz size..

merhaba arkadaşlar bu gün aşılamamın 16. günü ve 4. aşılamam bu test sonucum 582.5 bu sonuca sevinmelimiyim doktorla görüşemedim daha tahlil yapan adam bana bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi korkuttu beni açıkçası siz ne dersiniz sevinmelimiyim.

canım benim iyi dileklerin için teşekkürler.Allah 'ım bugünleri sağlıkla huzurla sana da göstersin.inanki hepinize dua ediyorum.lütfeen fazla stres yapma.inan ki ben aşılamayı yaptıracağım ay öyle rahattım ki...hiç düşünmedim yumurtaları falan.aşılama günü gittim yaptırdım çıktım.sen de rahat ol,duanı et ,inşallah her şey yolunda olacak.

arkadaşım bence sevinmelisin çünkü değerin çok iyi gözünüz aydın....laborant fikrini sölemiş hiç endişe etme 2 gün sonra testi tekrarlayabilirsin ozaman yükseldiği anlaşılır çünkü 2 katı oluyor...

Dun oglen girdigimde sen yoktun guzelim denk gelmedik ben dun kutlamistim herkesi ama senin de ayrica anneler gununu kutluyorum omrun boyunca kutlamak nasip olsun canim ,, iyi temennilerin icinde tesekkur ediyorum opuyorum cok

canım benim anneler günümü kutalayan ilk kişi sen oldun. :):):) çokkkkk mutlu oldum...gözlerim doldu inan...Canım inşallah bu güzel gününü bebeklerinle kutlarsın... dikkat edersen bebeklerin dedim..Allah çifter çifter versin sana... öpüldün canım

tebrik ederim elyana hamilesin ne güzel çıkmış değerin..birkaç gün sonra tekrar yaptır test değerin yükselicektir..

evt canım 2gun sonra tekrarla testını.sonucun yukselecektır kesın.

cnm çok tşkrederim aydınlattın vallah beni rabbim olmayan herkeze nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…