Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

12m ,, hayirli guzel haberler almissin gozunaydin canim artik endiselenme bu konuda icin rahatlamistir saglikla devamini dilerim

canım aşılamadan sonra genelde . pregesteronu hap yada fitil olarak veriyorlar. rahim kalınlıgını desteklemek rahme yerleşimi kolaylaştırmak için yada düşügü engellemek amaçlı kullanılıyor.bence bu kşam kullanmaya başla . belkide arkadaşın dedigi gibi yerleşme kanamasıdır yerleşiyorsa pregesteron destek olur.

teşekkür ederm arkadaşlar değere göre hamilelik var ama içimde de bi korku var.her duamda tüm dileyenlere nasip et Allahım diyorum .inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza. aminnnnnnn:))

Melankoli seni de tebrik ediyorum hamilesin ne mutlu Allah tamamini erdirsin hayirlisi ile...

geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.

Leyla cim gozunaydin canim cok sevindim ama kendine dikkat et dinlen bol bol keske progestan destegi alsan arkadasim cok yeni daha yerlesme kanamasi goruyosundur ihmal etme lutfen ...

ben hala korkudan idrar testi yapmadım.sizce yapsam mı kızlar.ahdım vardı bigün göreceğim ikinci çizgiyi diye

Mcan" cim canim,, korkma demek kolay bize birde bana sorun diyosundur cok haklisin fakat biz inaniyoruz basta sen inan mucizen seninle... Hep te seninle olacak insallah sende boyle dusunup sıkıca baglan dusuncelerinde ona boyle destek ol canim hersey yolunda gitsin insallah

Leyla cim gozunaydin canim cok sevindim ama kendine dikkat et dinlen bol bol keske progestan destegi alsan arkadasim cok yeni daha yerlesme kanamasi goruyosundur ihmal etme lutfen ...

canım ısrarla aşılamam bittiğinde sordum üstelik rahim anomalim var gerekmezmi diye hamile kaldıktan sonra o dediler yazmadılar. bugün iki ayrı dr. gittim. ikisie pazartesi test için yeniden gitmemi söyledi progestan yok elimde kan sulandırıyor bildğim kadarıyla. değilmi. eşim işte gece gelecek nöbetci eczaneden alıp başlayım desem dr. yazdırmadı diye aldırmaz ki.

dr. dan geldiğimden beri uzandım yatıyorum yanımada su bir sürahi su aldım içiyorum beklemekten başka bişey yapamıyorum.

Yelizcim ilk kontrolun gibi hamileligin boyunca herseyin yolunda gitsin insallah.. Hep guzel haberlerle dön icinde buyudukce bebegin yoksa kızın mı desem:))) opuyorum cok...

inşallah canım o güzel günleri de görürüz.yüreğim ağzıma geldi dün ama bugün moralim düzeldi çok şükür.

geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.

gözün aydın canım.dr lar ciddiye almamışlar sanırım bu durumu.nöbetçi eczaneye gidin progestoron fitil iste onlar verir,kendin al kullan bence.tehlikeye atma

12m ,, hayirli guzel haberler almissin gozunaydin canim artik endiselenme bu konuda icin rahatlamistir saglikla devamini dilerim

canım sağol....yoktun dünden beri...dün bayağı korktuk ama bugün başka bir dr a daha gidince rahatladım çok şükür....darısı başına canım...inşallah senden de bu haberleri duyacağız

benim dün aşılamam oldu arkadaşlar ve doktor bugün dahil üç gün ilişki dedi ama ben yapmamak dahamı iyi acaba diyorum .birinci aşılamadan sonra teste kadar hiç ilişkiye girmedik ama sonuç negatifti.hmile arkadaşlar cevap bekliyorum sizlerde aşılamadan sonra ilişki oldumu kaç gün oldu?

canım benim aşılamam öğlen 13:00 da yapıldı.o gün ilişki önermedi.ertesi gün ilişki önerdi.sonrasında gebelik anlamında gerek yok dedi.dr unun önerisine uymalısın bence.

canım inşaalah yerleşme kanamasıdır korkma sakın.birde progestanın hiçbir zararı olmazki bence kullan kanamayı kesinlikle durduruyor.

dr. dan geldiğimden beri uzandım yatıyorum yanımada su bir sürahi su aldım içiyorum beklemekten başka bişey yapamıyorum.

Canim kiyamam stress yapma sakın,, crinone jel vajinal progestan lutfen oku netten goreceksin gebelikte 14. Haftaya kadar kullandirilabiliyor bu hormon dusugu engellemek icin destek aliyorsun zaten vucudun uretiyor bu hormonu suan fakat fazlasini aliyosun kanaman oldugu icin enazindan doktoruna gidene kadar kullanabilirdin pazartesi test degerine kanama durumuna gore zaten doktorun bu hormonu yada baska tur bir dusuk riskine karsi igne ilac verecektir yada zaten gerek kalmayacak belki.. Sen kanamam var dedigin icin aklimiza hepimizin progestan destegi alman gerektigi geldi o yuzden yaziyoruz panik yapma dinlen..

canım benim aşılamam öğlen 13:00 da yapıldı.o gün ilişki önermedi.ertesi gün ilişki önerdi.sonrasında gebelik anlamında gerek yok dedi.dr unun önerisine uymalısın bence.

canımya çok teş.ederim.benide dün 14:45 de oldu aşılamam.inşaallah bebeğini sağsalim kucağına alır analı babalı büyütürsün canım....

canım sağol....yoktun dünden beri...dün bayağı korktuk ama bugün başka bir dr a daha gidince rahatladım çok şükür....darısı başına canım...inşallah senden de bu haberleri duyacağız
Dun oglen girdigimde sen yoktun guzelim denk gelmedik ben dun kutlamistim herkesi ama senin de ayrica anneler gununu kutluyorum omrun boyunca kutlamak nasip olsun canim ,, iyi temennilerin icinde tesekkur ediyorum opuyorum cok

inşallah canım hamileyiim çığlıklarını görürüz burdan:)
ay canım benim inş.. bi aşılamamı yapsak hayırlısıyla

tatlım inş. hamilesindir ama bence hamilesin

çok şükür tatlım gözün aydın 4 boyutludada bakmışsın inş. pıt pıt larıda duyarsın cnm

arkadaşlar kusura akmayın bazı sebeplerden dolayı giremedim ama sonucum pozitif değerimde 445.7 çıktı allah herkesin başına versin....
ayyyyy tebrikler canım benimmmm

ay kuzum benimde 3 gündür 17.5 mm de kaldı deli oldum yaaaaaa cuma günü dr 150 doz 2 gün daha devam et dedi pazar sabahı 9:30 da gidicem tekrar inş... 18 mm bari olsada çatlatma iğnemi vursakk

kızlaaaaaar ben idrar testi yaptım
ya ikinci çizgi çıktı soluk ama çıktı iki tane yaptım ikisindede çıktı 2 mayısta aşılama oldum. ya ilaçdan falan değildir değilmi nolur bişey söyleyin
ay canım inş. hamilesindirki bence hamilesin
tekrar gözün aydın bitanem nolur benim içinde dua edermisin pazar günü sabah aşılamam günüm belli olacak usg ye göre karar vercek bakalım

canımmm tebriklerrrrrrrrr nolur stres yapma dr vermesede sen progestan al fitil olarak kulllann hiç bir zararrı yok artı bebeğine faydalı kanaman için düşün tehlikesi varsa onu önlüyooo kuzummmm

Mpb" cim sali gunku kontrolun icin hayirli haberlerle dön insallah hayatim o ufak sancilar gelsin gitsin ki bebeginin seninle oldugunu dusun.. Hersey guzel gelisecek hep olumlu dusun olumlu sursun tatlim opuyorum senide mda ve sen birlikte olsanizda o gun doktorunuzda da bende sali gunu gelip sait hocanin orda bassam sizi :))

çok teşekkür ederik hepinize. eşimle konuşup alacağım progestan inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…