kızlar haberlerinize çok sevindim rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.......
çok teşekkür ederim canım. bu arada çok telaşlı gergin bir gün geçirdim. hafif kanamam var. sabırla pazartesiyi bekleyeceğim. dr. öyle söyledi. bu arada senin ve tüm anne adaylarımızın anneler gününü kutluyrum.
inşallah mutlu haberi kısa zamanda sizden duycaz bekliyorum.....
hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum.inanın duydukça o günüm huzurlu geçiyor.arkadaşlar şaka bir yanada .geçen gün sonuç alacak olan bir arkadaşımız vardı.onun için özel olarak dua etmiştim.hamile olduğunu öğrendik.şimdide sun arkadaşımız için dua ettim oda hamileymiş.galiba ben dua ede ede erdim.
sonuç alacak arkadaşlarımıza dua edelim lütfen.ve sonuç alacak arkadaşlar .bize bildirinki bizde dua edelim.bu arada banada ne olur dua edin.perşembe sonuç öğrenmeye gidicem.gerçi ben sonucu rüyamda öğrendim ama neyse..
hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum.inanın duydukça o günüm huzurlu geçiyor.arkadaşlar şaka bir yanada .geçen gün sonuç alacak olan bir arkadaşımız vardı.onun için özel olarak dua etmiştim.hamile olduğunu öğrendik.şimdide sun arkadaşımız için dua ettim oda hamileymiş.galiba ben dua ede ede erdim.
sonuç alacak arkadaşlarımıza dua edelim lütfen.ve sonuç alacak arkadaşlar .bize bildirinki bizde dua edelim.bu arada banada ne olur dua edin.perşembe sonuç öğrenmeye gidicem.gerçi ben sonucu rüyamda öğrendim ama neyse..
Yelizcim ilk kontrolun gibi hamileligin boyunca herseyin yolunda gitsin insallah.. Hep guzel haberlerle dön icinde buyudukce bebegin yoksa kızın mı desem:))) opuyorum cok...
merhaba arkadaşlar bu gün aşılamamın 16. günü ve 4. aşılamam bu test sonucum 582.5 bu sonuca sevinmelimiyim doktorla görüşemedim daha tahlil yapan adam bana bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi korkuttu beni açıkçası siz ne dersiniz sevinmelimiyim.
geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
benim dün aşılamam oldu arkadaşlar ve doktor bugün dahil üç gün ilişki dedi ama ben yapmamak dahamı iyi acaba diyorum .birinci aşılamadan sonra teste kadar hiç ilişkiye girmedik ama sonuç negatifti.hmile arkadaşlar cevap bekliyorum sizlerde aşılamadan sonra ilişki oldumu kaç gün oldu?
merhaba arkadaşlar bu gün aşılamamın 16. günü ve 4. aşılamam bu test sonucum 582.5 bu sonuca sevinmelimiyim doktorla görüşemedim daha tahlil yapan adam bana bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi korkuttu beni açıkçası siz ne dersiniz sevinmelimiyim.
Anneler gününün başladığı ilk dakikalarda tüm annelerin ve bebek bekleyen anne adayı arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum, kulaklarınızdan anneciğim kelimeleri eksik olmasın inşallah. Benim gibi anne olmanın özlemiyle yanıp tutuşan arkadaşlarımında bebeksiz son anneler günü olmasını temenni ediyorum...
O zamann bende dua isterim.:) Yarın Yumurtalarım toplanacak cok heyecanlıyım.Bide Ohss riskim var.İns.hersey yolunda gider sağlıklı yumurtalar cikar:18:
Tüm anne ve anne adaylarınnda anneler gunünü kutlarım .Son bebissiz anneler gunümüz kizlarr buna inanıyorum:) Taze hamislerimizede tebrikler darısı hepimizin basinaa
O zamann bende dua isterim.:) Yarın Yumurtalarım toplanacak cok heyecanlıyım.Bide Ohss riskim var.İns.hersey yolunda gider sağlıklı yumurtalar cikar:18:
Tüm anne ve anne adaylarınnda anneler gunünü kutlarım .Son bebissiz anneler gunümüz kizlarr buna inanıyorum:) Taze hamislerimizede tebrikler darısı hepimizin basinaa
canım ne güzel duaların tutuyor .ben de cuma günü yaptıracagım test ayın 4 de olmuştu aşılama cuma günü 15. gün olacak . daha erken de yapilır ama bekleyecegim . benide dualarının arasına kat canım . bende dualarıma ekliyorum . rüyada görmüşsün 6. hislerin kuvvetli galiba . inşallah güzel haberler alırız canım . öprüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?