Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar gittim kan verdim yaklaşık 45 dk. sonra çıkacak allahın izniyle. çok heycanlıyım

inşallah pozitif çıkar sonucun

inan çok sevindim.inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin.bu arada ben salatı tefriciye okuyorum.sağ salim kucağıma almak nasib olsun diye başladım dün.sende başla önümüzdeki cuma.
çokk sağol canımbenimm inşallah benimde kolay geçer.
ayrıca bence bi test yap gör şöyle kıpkırmızı.hemde bebişine saklarsın hatıra olur.

hiç merak etme kendini sıkmazsan rahat olursan bişay anlamazsın bile zaten 3-4 dakika anca sürüyor.inşallah bi ara test yapmayı düşünüyorum bende...

arkadaşlar kusura akmayın bazı sebeplerden dolayı giremedim ama sonucum pozitif değerimde 445.7 çıktı allah herkesin başına versin....

TEBRİKLER TEBRİKLER TEBRİKLER SUN :) hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Allah..lütfen bizler içinde dua et..benimde pazartesi belli oluyor sonucum..inşallah hayırlısıyla bende hamileyim yazabilirim

iyi etmişsin canım.ben salatı tefriciyeyi okuyoruma ara ara...meryem suresini ve yasin okuyorum bol bol.dün de okudum.salatı tefriciyeyi kaç tane okuyacaksın?cumadan diğer cumaya kadar mı okunuyor?

iyi etmişsin canım.ben salatı tefriciyeyi okuyoruma ara ara...meryem suresini ve yasin okuyorum bol bol.dün de okudum.salatı tefriciyeyi kaç tane okuyacaksın?cumadan diğer cumaya kadar mı okunuyor?

bir cuma başlayıp diğer cuma bitiriyorsun 4444 tane okunması gerekiyor.sayıya çok çok dikkat etmek gerek.

mda benide eklermisin
30 nisan ilk aşılama ankara doç sevtap hamdemir kılıç

cok sevındım canım rahatlıyoz tabı onları saglıklı gorunce senın mcannın ve benım aramızda hep 2 ser gun var bugun dıkkat etım Allah nasıp ederse aynı ay ıcınde alcaz bebıslerımızı kucagımıza Allah ısteyenı aratmasın ınsallah sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın

geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.

geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.

Tebrikler Leylacım...ne güzel haberler geliyor bugünlerde..kötü düşünmemeye çalış..hemen doktorunla görüştün mü peki??kanaman dursun değerin daha da yükseldin inşallahhh :) darısı bizlere olsunnn

canım bugün sadece doğum hastanesinin labaratuarı açıktı orda yaptırdım. onlar kanama için 2 gün sonra tekrar gel testi yenileyeceğiz o zaman belli olur düşük olup olmayacağı değerin yükselirse sorun yok dedi. özel hastaneye gittim aynını ordada söylediler şu an yapılacak bişey yokmuş.

canım hayırlısı olsun bence hemen ulasabılıyorsan doktorunu ara yoksa acıle gıt progestan kanamayı engelıyo ama bılıncsız kulanılmaz tabı bekleme canım harekete gec hemen

Gozun aydin.. Dr progestan yazmadimi... Yatman gerek bol bol Su icip yatmalisin...ins degerin yukselir...

canım hayırlısı olsun bence hemen ulasabılıyorsan doktorunu ara yoksa acıle gıt progestan kanamayı engelıyo ama bılıncsız kulanılmaz tabı bekleme canım harekete gec hemen

bencede yeliz haklı hemen doktorunu ara..bakalım o ne diyecek..yapacak bişey yok olur mu kanaman varmış bak bu önemli..inş yüksek çıkar değerin..peki bende senin gibi bekleyenlerdenim..pazartesi belli oluyor benimde..bugün kaçıncı günündü merak ettim doğrusu..

bu gün 10. günüm dü. sordum ısrarla hayır dediler önlem için bişey yapmak gerekmiyormu diye.

Yapacak bisey olmaz olurmu.. kizdim simdi Dr runa valla.. benimde kanamam oldu tel actim cagirdi bakti hemeh progestan verdi yat dedi ..1 ay kadar yattim cok sukur atlattim gecti...

Son düzenleme:

canımm çok yebrik ederim inşallah saglıkla kucagına alırsın . sen pregesteron yada cirione kullanmıyormusun . hemen başla canım onların 2 gün bekle demesine bakma . fitil olarak ta kullanabilirsin . ben günde 3 defa 200 mg pregesteron fitil olarak kullanıyorum şu 2 gün desteksiz bırakma derim canım . yat kalkma bol dinlen . inşallah bebişin sana sıkısıkı tutunsun canım olmassa akşam acile git canım 2 gün boş boş bekleme öptüm

bu gün 10. günüm dü. sordum ısrarla hayır dediler önlem için bişey yapmak gerekmiyormu diye.

sen yinede dikkat et o zaman kendine..dedikleri gibi yat bol bol dinlen..yapacak bişey yoksa eğer hele doktorun dediyse boynun kıldan ince bu durumda..güvenmek zorundasın değl mi?

sen yinede dikkat et o zaman kendine..dedikleri gibi yat bol bol dinlen..yapacak bişey yoksa eğer hele doktorun dediyse boynun kıldan ince bu durumda..güvenmek zorundasın değl mi?

kızlar küçük bir şehirde yaşıyorum. mecburum o dr. ların dediklerini dinlemeye ki iki ayrı dr. gittim güvenemedim . ikisi de aynını söyledi. bana hiç yazmamışlardı progestan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…