kızlar gittim kan verdim yaklaşık 45 dk. sonra çıkacak allahın izniyle. çok heycanlıyım
kızlar bugün başka bir dr a daha gittim kese için.fakültede prof tu.keseyi tam yuvarlak gördük.hatta içinde yolk sac ı gördük.bebişimizi bile gördük yani.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.ultrasonografi cihazının özelliğinden kaynaklıymış sanırım.bugünkü cihaz 4 boyutluydu.çoookkk rahatladımm çoookkk.
çokk sağol canımbenimm inşallah benimde kolay geçer.
ayrıca bence bi test yap gör şöyle kıpkırmızı.hemde bebişine saklarsın hatıra olur.
arkadaşlar kusura akmayın bazı sebeplerden dolayı giremedim ama sonucum pozitif değerimde 445.7 çıktı allah herkesin başına versin....
inşallah pozitif çıkar sonucun
inan çok sevindim.inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin.bu arada ben salatı tefriciye okuyorum.sağ salim kucağıma almak nasib olsun diye başladım dün.sende başla önümüzdeki cuma.
hiç merak etme kendini sıkmazsan rahat olursan bişay anlamazsın bile zaten 3-4 dakika anca sürüyor.inşallah bi ara test yapmayı düşünüyorum bende...
iyi etmişsin canım.ben salatı tefriciyeyi okuyoruma ara ara...meryem suresini ve yasin okuyorum bol bol.dün de okudum.salatı tefriciyeyi kaç tane okuyacaksın?cumadan diğer cumaya kadar mı okunuyor?
ekledim canım,dualarımız seninle sende bizlerden dualarını esirgeme
tatlım şimdi ne desek boş olur bence pazartesiyi bekle kendinide üzme , zaten kalmış 2 güncük ama dualarımız seninle inşallah pozitif olur
kızlar gittim kan verdim yaklaşık 45 dk. sonra çıkacak allahın izniyle. çok heycanlıyım
kızlar bugün başka bir dr a daha gittim kese için.fakültede prof tu.keseyi tam yuvarlak gördük.hatta içinde yolk sac ı gördük.bebişimizi bile gördük yani.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.ultrasonografi cihazının özelliğinden kaynaklıymış sanırım.bugünkü cihaz 4 boyutluydu.çoookkk rahatladımm çoookkk.
geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
geldim kızlar geldim. sonucum 116 çıktı. ancak sevinemeden kanama başladı. azar azar ama korkutuyor beni. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
canım hayırlısı olsun bence hemen ulasabılıyorsan doktorunu ara yoksa acıle gıt progestan kanamayı engelıyo ama bılıncsız kulanılmaz tabı bekleme canım harekete gec hemen
canım hayırlısı olsun bence hemen ulasabılıyorsan doktorunu ara yoksa acıle gıt progestan kanamayı engelıyo ama bılıncsız kulanılmaz tabı bekleme canım harekete gec hemen
bencede yeliz haklı hemen doktorunu ara..bakalım o ne diyecek..yapacak bişey yok olur mu kanaman varmış bak bu önemli..inş yüksek çıkar değerin..peki bende senin gibi bekleyenlerdenim..pazartesi belli oluyor benimde..bugün kaçıncı günündü merak ettim doğrusu..
bu gün 10. günüm dü. sordum ısrarla hayır dediler önlem için bişey yapmak gerekmiyormu diye.
canım gittim ama şu an için yapılacak bişey olmadığını söyledi.
sen yinede dikkat et o zaman kendine..dedikleri gibi yat bol bol dinlen..yapacak bişey yoksa eğer hele doktorun dediyse boynun kıldan ince bu durumda..güvenmek zorundasın değl mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?