canım benim saoll evet şansım yaver gitti ve yumoşum 18 mm olmuş salı günü aşılamam yapılcak kuzucıummcanimm yarin sabah icin boll sans diliyorum bak goreceksin yeterli boyutta olacak asilamanda yapilacak hayirlisi ile olsun bitsin de beklemeye cekil artik optum seni de
canım çok güzel sonuç yüksek gibi yoksa ikizmii tebrik ederim cnmmerhaba arkadaşlar bu gün aşılamamın 16. günü ve 4. aşılamam bu test sonucum 582.5 bu sonuca sevinmelimiyim doktorla görüşemedim daha tahlil yapan adam bana bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi korkuttu beni açıkçası siz ne dersiniz sevinmelimiyim.
canım arkadaşım benim saol güzel dileklerin için duaların için rabbim inş. bu sefer banada yaşatır hayırlısıyla salı günü aşılamam olacak inş..canım benim iyi dileklerin için teşekkürler.Allah 'ım bugünleri sağlıkla huzurla sana da göstersin.inanki hepinize dua ediyorum.lütfeen fazla stres yapma.inan ki ben aşılamayı yaptıracağım ay öyle rahattım ki...hiç düşünmedim yumurtaları falan.aşılama günü gittim yaptırdım çıktım.sen de rahat ol,duanı et ,inşallah her şey yolunda olacak.
canım hayırlısıyla inş. yumoşların toplanır ve en kaliteli olur sende evladına kavuşursun inş.O zamann bende dua isterim.:) Yarın Yumurtalarım toplanacak cok heyecanlıyım.Bide Ohss riskim var.İns.hersey yolunda gider sağlıklı yumurtalar cikar:18:
Tüm anne ve anne adaylarınnda anneler gunünü kutlarım .Son bebissiz anneler gunümüz kizlarr buna inanıyorum:) Taze hamislerimizede tebrikler darısı hepimizin basinaa
çok şükür cnm bol bol dinlen inş. yükselir değerinslm kızlar. şükür azaldı leke şeklinde artık. dr.lara ısrarla sordum. üstelik iki ayrı dr. gittim ikiside önermeyince eşim kullanmama izin vermiyor. yarın sabah inşallah değerlerim yükselmiş olur. dinleniyorum. hafif karın ağrım oluyor arada.
canım benim hayırlı uğurlu olsun aşılaman bende salı günü yaptırıyorum aşılamayı pazar günü çatlatma iğnesini vurdum bakalım hayırlısı olsun heyecan dorukda çok şükür bu zamana kadar geldik ha bugün büyücek ha y arın ha iptal derken çatlatma iğnesini vurduk bakalım inş. çatlarda aşılamamda yapılırarkadaşlar merhabalar..
herkesin anneler gününü kutluyorum..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
sakın ben böyle diyorum diye aşılama yaptıracak ya da yaptıran arkadaşlarım yanlış anlamasın beni..
benim eşimin değerlerinde de sıkıntı var ve ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..
ay canım değer süper ikiz olabilir buubenim değerim 445.7 çıktı biraz yüksekmi ne sizce nasıl?
Benim yarın 3.aşılamam olcak allah izin verirse.ilk 2 aşılamamda yumoşum 17mm olunca yapmışlardı bu 3.aşılamamda cumartesi kontrolde yumoşum 18mm olmuştu dr.bu akşamda yap iğneni pazar akşamı çatlatma iğneni yap salı günü aşılama yapalım dedi sormayı unuttum sizce bu defa daha çok büyüktü yumoşumu sizler aşılama olurken yumoşunuz kaç mm idi ?????
canım benim senle aynı gün aşılam yapılcak takip ederiz birbirimizi inş. hayırlısıyla güzel haberler alırız canım benim bende pazar günü 9 da çatlatma iğnemi vurdum salı sabah gel aşılama yapalım dedi
canım benim saoll evet şansım yaver gitti ve yumoşum 18 mm olmuş salı günü aşılamam yapılcak kuzucıumm
canım çok güzel sonuç yüksek gibi yoksa ikizmii tebrik ederim cnm
canım arkadaşım benim saol güzel dileklerin için duaların için rabbim inş. bu sefer banada yaşatır hayırlısıyla salı günü aşılamam olacak inş..
canım hayırlısıyla inş. yumoşların toplanır ve en kaliteli olur sende evladına kavuşursun inş.
çok şükür cnm bol bol dinlen inş. yükselir değerin
canım benim hayırlı uğurlu olsun aşılaman bende salı günü yaptırıyorum aşılamayı pazar günü çatlatma iğnesini vurdum bakalım hayırlısı olsun heyecan dorukda çok şükür bu zamana kadar geldik ha bugün büyücek ha y arın ha iptal derken çatlatma iğnesini vurduk bakalım inş. çatlarda aşılamamda yapılır
ay canım değer süper ikiz olabilir buu
canım benim senle aynı gün aşılam yapılcak takip ederiz birbirimizi inş. hayırlısıyla güzel haberler alırız canım benim bende pazar günü 9 da çatlatma iğnemi vurdum salı sabah gel aşılama yapalım dedi
ay valla heyecanlandım şimdi cuma kontrole gideceğim belli olurmu hemen ikiz olup olmadığı
Benim yarın 3.aşılamam olcak allah izin verirse.ilk 2 aşılamamda yumoşum 17mm olunca yapmışlardı bu 3.aşılamamda cumartesi kontrolde yumoşum 18mm olmuştu dr.bu akşamda yap iğneni pazar akşamı çatlatma iğneni yap salı günü aşılama yapalım dedi sormayı unuttum sizce bu defa daha çok büyüktü yumoşumu sizler aşılama olurken yumoşunuz kaç mm idi ?????
ay valla heyecanlandım şimdi cuma kontrole gideceğim belli olurmu hemen ikiz olup olmadığı
iki kese görülürse ikiz bakalım beklicez banada dua et tatlım yarın aşılamam var
gunaydın kızlar canım benım 18 mlım olmustu asılama yapıldıgında Rabbım hakkında hayırlısını versın ınsallah tutar asılaman canım
iki kese görülürse ikiz bakalım beklicez banada dua et tatlım yarın aşılamam var
allah yardımcın olsun inş. seninde güzel haberlerini alırız..
olabilirmi dersin ki? ben bilmiyorum yani cuma kontrole çağırdı dr
merhaba cnm,, senin değerinle ikiz gebelik görülen çok duydum ama tek bebek te duydum gördüm,,hayırlısı olsun hakkında canım kesin şöyledir böyledir diye düşündürtmeyelim seni de cumaya kadar kafan karışmasın sonuç ne olursa olsun sağlıkla devam etsin hamileliğin sağlıkla kucağına al tatlım önemli olan bu olduğuna göre tekrar tekrar tebrikler
canım selam...yazdım dün sende yanıtlamışsın ama seni görünce bir daha yazayım dedim...aşılaman sorunsuz herşey pozitif geçsin inşallah canım sonucuda güzel olsun...sakın gerilme girerken ben gülerek giderken kapı açıldığında bir ay önce ameliyat olduğum masaya alacaklarını görünce o masa bana bahane oldu sanki ne gerek vardı ama insan bilinç altını kontrol edemiyor birden bire ağlamaya başladım sakinleşmemi beklediler mahvettim o an kendimi anlayacağın,,çıktıktan sonrada o akşam bir sinir küpüydüm inanılmaz gergin ve mutsuzdum psikolojinin çok önemli olduğu bir gerçek...sen zaten biliyosun bunları ama lütfen son ana kadar olumluğunu bozma hoppala git hoppala gel:))) ciddiye alma benim gibi...bol şans canım bir kez daha
gunaydın kızlar canım benım 18 mlım olmustu asılama yapıldıgında rabbım hakkında hayırlısını versın ınsallah tutar asılaman canım
kızlar öncelikle değerim bugün sabah itibariyle 207 çıktı. dr. 2 gün sonra yeniden çağırdı. ilk gün değerim 116 idi iki katına çıkmamış diye biraz tereddüt etti. ama şuda var ilk testin üstünden 48 saat geçmedi. 36 saat geçti. ilk testi akşam 6 gibi yaptırmıştım. bunu bugün sabah 8:30 gibi verdim. o yüzden normal görünüyor ama tedbirli olalım dedi. progestan yazdı. lekelenmek bitti gibi zaten. tutunma kanaması olabilir dedi. çok şükür aksi bir durum yok. tam anlamıyla yine sevinemedik tabi. ama çok şükür. bire size sormak istediğim başka birşey var. burda cevap yazdığmıız arkadaşlara böyle alt alta tek mesajla farklı kişilere cevap yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz. bir türlü yapamadım. desteğiniz için çok teşekkür ederim.
bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz?
hayılı olsun canım çok sevindim benimde yarın olcak aşılamam darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşların başına inaşllah dua et bizler için
canım benim anneler günümü kutalayan ilk kişi sen oldun. :):):) çokkkkk mutlu oldum...gözlerim doldu inan...Canım inşallah bu güzel gününü bebeklerinle kutlarsın... dikkat edersen bebeklerin dedim..Allah çifter çifter versin sana... öpüldün canım
yeliz canım allah razı olsun inşallah benimde tutar seninki gibi :))) benim sol tarafımda 1ad 18mm sağda 8mm ve 8,5 mm var sende kaç ad vardı
bebesko,,,yarın için de sana şimdiden bol şans ve hayırlı sonuçlar almanı diliyorum canım umarım son aşılaman olur ..noktayı koyarsın:)) benim üç tane yumurta vardı iki tanesi aşılamadan bir gün önce 19.8 mm idi.ha ne oldu ...kaprislerinden bir işe yaramadan geldikleri gibi gittiler...milimlere çok takılma 17-18 -19-20 olmuş olmamış belli bir olgunluğa gelsin yeter olacağı varsa olacak çatlayacak önemli olan partneri ile karşılaşsın ve onu kabul etsin yoksa 23-24 olsa kaç yazar :))))öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?