Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gunaydın kızlar canım benım 18 mlım olmustu asılama yapıldıgında Rabbım hakkında hayırlısını versın ınsallah tutar asılaman canım

olabilirmi dersin ki? ben bilmiyorum yani cuma kontrole çağırdı dr

merhaba cnm,, senin değerinle ikiz gebelik görülen çok duydum ama tek bebek te duydum gördüm,,hayırlısı olsun hakkında canım kesin şöyledir böyledir diye düşündürtmeyelim seni de cumaya kadar kafan karışmasın sonuç ne olursa olsun sağlıkla devam etsin hamileliğin sağlıkla kucağına al tatlım önemli olan bu olduğuna göre tekrar tekrar tebrikler

teşekkürler allah herkese nasip etsin darısı senin başına inş.

Son düzenleme:
kızlar öncelikle değerim bugün sabah itibariyle 207 çıktı. dr. 2 gün sonra yeniden çağırdı. ilk gün değerim 116 idi iki katına çıkmamış diye biraz tereddüt etti. ama şuda var ilk testin üstünden 48 saat geçmedi. 36 saat geçti. ilk testi akşam 6 gibi yaptırmıştım. bunu bugün sabah 8:30 gibi verdim. o yüzden normal görünüyor ama tedbirli olalım dedi. progestan yazdı. lekelenmek bitti gibi zaten. tutunma kanaması olabilir dedi. çok şükür aksi bir durum yok. tam anlamıyla yine sevinemedik tabi. ama çok şükür. bire size sormak istediğim başka birşey var. burda cevap yazdığmıız arkadaşlara böyle alt alta tek mesajla farklı kişilere cevap yazıyorsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz. bir türlü yapamadım. desteğiniz için çok teşekkür ederim.

bebesko,,,yarın için de sana şimdiden bol şans ve hayırlı sonuçlar almanı diliyorum canım umarım son aşılaman olur ..noktayı koyarsın:)) benim üç tane yumurta vardı iki tanesi aşılamadan bir gün önce 19.8 mm idi.Ha ne oldu ...kaprislerinden bir işe yaramadan geldikleri gibi gittiler...milimlere çok takılma 17-18 -19-20 olmuş olmamış belli bir olgunluğa gelsin yeter olacağı varsa olacak çatlayacak önemli olan partneri ile karşılaşsın ve onu kabul etsin yoksa 23-24 olsa kaç yazar :))))öpüyorum seni

gunaydın kızlar canım benım 18 mlım olmustu asılama yapıldıgında rabbım hakkında hayırlısını versın ınsallah tutar asılaman canım

yeliz canım allah razı olsun inşallah benimde tutar seninki gibi :))) benim sol tarafımda 1ad 18mm sağda 8mm ve 8,5 mm var sende kaç ad vardı

leylacım,,ne olursa olsun gözünaydın olsun canım,değerin yükselmiş dediğin gibi 48 saat geçmemiş olmasına rağmen güzel bencede,,
umarım böyle devam eder,,progestanı vermiş aman ihmal etme onu madem uygun görmüş vermiş düzenli kullan canım lekelenmem zaten bitti bitecek gibi diyosun herşey hakkında hayırlısı olsun ...

merhaba arkadaşlar
herkese iyi haftalar diliyorum,
sayfalar çok ilerlemiş son sayfalara göz gezdirdim sadece.. sun ve leylanın güzel haberlerini okudum. olumlu sonuç alan tüm arkadaşları teker teker tebrik ederim. allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..
bu hafta da sonuç alacaklara sabır ve ferahlık diliyorum...

hayılı olsun canım çok sevindim benimde yarın olcak aşılamam darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşların başına inaşllah dua et bizler için

etmezmiyim canım. hala içimde bir korku. tam anlamıyla kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek. rabbim inşallah sanada tüm çabalayan arkadaşlarımıza da tez zamanda nasip eder.

canım benim..gözlerin hep mutluluk gözyaşları için dolsun böyle...bebekler demişsin ya bunu da unutmayacağım yazdım bir kenara senin sözünü.. bakalım kısmette ne olacak??:)) çokkkkk öpüyorum seni güzel anne...:)

yeliz canım allah razı olsun inşallah benimde tutar seninki gibi :))) benim sol tarafımda 1ad 18mm sağda 8mm ve 8,5 mm var sende kaç ad vardı

bebesko ben hamile değilim ama soruna cevap yazdım ki hamile kalanla kalmayan arasında kıyaslama yapıyorsan yumurta ebatlarını ne kadar büyürse o kadar hamile kalma şansın artar diye bir doğru orantı olmadığını anlatmak istedim ...sanırım benim cevabı kaçırdın yelizin 18 mm miş hamile benim 19.8 iki tane vardı hamile değilim hani o bakımdan arkadaşım öptüm seni

rabbim ol desin yeter canım demi :)))) oluverir isterse yumoş hiç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…