mrblar gökçen...hayırlı olsun aşılaman..inşallah inşallah güzel haberlerin gelir seninde..
ne güzel yazmışsın Rabbim ol derse olur..
hem korku hem umut var değil mi içinde..
son günlere kadar nasıl beklerim ben diyorsun ama bi bakmışsın ki o test yapacagın gün gelivermiş bile..
işte o zaman dahada artacak korkun..ama bugünlerde hep dinlen boşverrrr işleri güçleriii :)
yarın bende kan testine gideceğim bugün 13.günüm
Rabbimden hayırlı ve sağlıklsını istiyorum :)
canım ben hala hastanedeyim yeni girebildim ben Isparta dayım hangi ildesin
inşallah mutlu haberi kısa zamanda sizden duycaz bekliyorum.....
O zamann bende dua isterim.:) Yarın Yumurtalarım toplanacak cok heyecanlıyım.Bide Ohss riskim var.İns.hersey yolunda gider sağlıklı yumurtalar cikar:18:
Tüm anne ve anne adaylarınnda anneler gunünü kutlarım .Son bebissiz anneler gunümüz kizlarr buna inanıyorum:) Taze hamislerimizede tebrikler darısı hepimizin basinaa
slm kızlar. şükür azaldı leke şeklinde artık. dr.lara ısrarla sordum. üstelik iki ayrı dr. gittim ikiside önermeyince eşim kullanmama izin vermiyor. yarın sabah inşallah değerlerim yükselmiş olur. dinleniyorum. hafif karın ağrım oluyor arada.
arkadaşlar merhabalar..
herkesin anneler gününü kutluyorum..
bir anneler gününde kondu bebişlerim göbüşüme:)))
bugün aşılamam yapıldı, çok güçlü olan ben iki yıldır bu konuda gözünden damla yaş akmayan ben,
bugün gözyaşalrı içinde yaptırdım aşılamamı iki yılın birkmişini tutamadım içimde..
hayırlısını diliyorum rabbimden, çok ümitli olmamakla beraber rabbimin mucizesine inanıyorum sadece..
o ol derse olacak inşallah...
sakın ben böyle diyorum diye aşılama yaptıracak ya da yaptıran arkadaşlarım yanlış anlamasın beni..
benim eşimin değerlerinde de sıkıntı var ve ileri hızlımız sıfır çıktı
o yüzden çok bişi beklemiyorum diyorum
ama şunu da biliyorum rabbim istedikten sonra tek sperm bile yeterili:)))
biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime havale..
dualarınızda eksik etmeyin beni de..
Herkese günaydın,
Annelerimiz,anne olmak için çaba gösteren biz anne adaylarının Anneler Gününü Kutluyorum.İnşallah Seneye hepimiz anne olarak bu günü kutlarız. :))))
Hafta sonu bi sürü hamile haberi gelmiş hepsini tek tek tebrik ediyorum.Sizlerin sayesinde yeni umut dolu bi haftaya başladım. :)))
Benimde reglime bi hafta kaldı.Eger hastalanırsam ki umarım hastalanmam,3.aşılama için çalışmalara başlıycaz.
hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun,yüce rabbim isteyen herkese versin inşallah.
inşallah mutlu haberi kısa zamanda sizden duycaz bekliyorum.....
canım umarım pregesteronu kullanmaya başlamışsındır . Haberdar at bizi . Canım inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur burakmaz.
hayılı olsun canım çok sevindim benimde yarın olcak aşılamam darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşların başına inaşllah dua et bizler için
bebeskom inşallah bu sefer tutucak ve hamile kalıcaksın..rüyalarında gerçekleşir inşallah canım dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?