Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

güzel sonuçlarla gel inşallah canım benim..

Herkese günaydın,

Annelerimiz,anne olmak için çaba gösteren biz anne adaylarının Anneler Gününü Kutluyorum.İnşallah Seneye hepimiz anne olarak bu günü kutlarız. :))))

Hafta sonu bi sürü hamile haberi gelmiş hepsini tek tek tebrik ediyorum.Sizlerin sayesinde yeni umut dolu bi haftaya başladım. :)))

Benimde reglime bi hafta kaldı.Eger hastalanırsam ki umarım hastalanmam,3.aşılama için çalışmalara başlıycaz.

hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun,yüce rabbim isteyen herkese versin inşallah.

cnm inşallah bugün hiçbir terslik olmadan yumoşların toplanır sağlıklı haberinle dönersin bize dualarımız seninle..

leylacım bugün 2.testinin sonucunu merakla bekliyoruz inşallah 2 katı yükselmiştir

cnm aşılaman hayırlı olsun..allah istedikten sonra kesin hamile kalırsın..inşallah 15 gün sonra güzel haberini alırız..

Günaydın kızlar hepinize çok güzel bir hafta diliyorum..inşallah bu hafta sonuç alacaklar güzel sonuçlar alır,herkesin işi yolunda gider..Bu arada bütün anne adaylarının ve potansiyel annelerin anneler günü kutlu olsun..seneye inşallah hepimiz bebişlerimizle kutlarız bu güzel günü..

günaydın cnm inşallah hastalanmazsın ve hamilesindir aşılamaya gerek kalmaz..

bugün tekrar doktora gidip yumurtalarıma baktırıcam inş 17 mm gelmişlerdir en azından biri
size birşey sormak istiyorum bugün sabah kalktığımda daha doğrusu her tuvalate gittiğimde yoğun bi beyaz akıntı vardı acaba bu yumurtalarımın büyüdüğü anlamına mı geliyor
randevumda bugün öğleden sonra meraktan çatlıcam.....

inşallah mutlu haberi kısa zamanda sizden duycaz bekliyorum.....

bende bugün rüyamda kan sonucumu alıyorum değerim 101 çıkmış :)))) inşallah rüyam hayırlısı ile gerçek olur.dularını eksik etme canım benimmm

canım umarım pregesteronu kullanmaya başlamışsındır . Haberdar at bizi . Canım inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur burakmaz.

hayılı olsun canım çok sevindim benimde yarın olcak aşılamam darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşların başına inaşllah dua et bizler için

hayılı olsun canım çok sevindim benimde yarın olcak aşılamam darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşların başına inaşllah dua et bizler için

bebeskom inşallah bu sefer tutucak ve hamile kalıcaksın..rüyalarında gerçekleşir inşallah canım dualarım seninle..

Benim yarın 3.aşılamam olcak allah izin verirse.ilk 2 aşılamamda yumoşum 17mm olunca yapmışlardı bu 3.aşılamamda cumartesi kontrolde yumoşum 18mm olmuştu dr.bu akşamda yap iğneni pazar akşamı çatlatma iğneni yap salı günü aşılama yapalım dedi sormayı unuttum sizce bu defa daha çok büyüktü yumoşumu sizler aşılama olurken yumoşunuz kaç mm idi ?????

bebeskom inşallah bu sefer tutucak ve hamile kalıcaksın..rüyalarında gerçekleşir inşallah canım dualarım seninle..

inşallah canım sanada banada bu defa hamileyimmm diye yazmak nasip olcak :))) düşünmesi bile çok güzell rabbim en kısa zamanda hayırluısı ile nasip etsin aminnnn...dua et neolur canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…