Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bana kalırsa tüp bebeğe geçme yönünde tercih kullanmak daha mantıklı.rezervler tüp bebeğe geçtiğin süreçte sıkıntı yaratırsa bir de onunla uğraşma.aşılamanın şansı tıbbi literatürde %15-18.tüp bebeğinki ise %40-50 .küçük olasılıklar için hem emeğine hem bedenine yazık.bir sürü ilaç kullanıyoruz.yaşadığımız manevi sıkıntılar da cabası.en azından tüp bebekte tutma şansı daha fazla.embriyolar dondurulduğu için her transferde ilaç kullanmaya da gerek yok...inşallah tüp bebeklerin ilkinde annelerini bekletmeden geliverir.çifter çifter :)

canım benim,,teşekkür ederim cevap için,seninle önceden de konuştuğumuz gibi katlanamam diye bir derdim yok çıktık bir yola elbette katlanmak zorundayım ama dediğin gibi zaten herşeyi özel karşılıyorum aşılama ile hem maddi hem manevi vakit kaybetmek mantıklı gelmiyor banada tüp bebek te yaşıma ve hikayeme göre şansım % 40-% 50 arası ama aşılamada herkes için şans % 8-%20 arası ...hazır yumurta varken iğnelere gerektiği gibi cevap vermiş iken toplansın döllenme de dışarıda denensin diyorum bende boş yere her yönden hırpalanmayalım istiyorum çokkk teşekkür ederim bu arada sen bana bir soru soracaktın istediğin zaman arayadabilirsin cep telefonumu vermiştim sana öpüyorum

saol fıstık anne....:)) destekleyici ve bilinçli düşünceler aldıkça netleşiyorum eline sağlık senin de ,,hepimiz cebelleşiyoruz hayatım dediğin gibi,, benimde tek korkum bekledikçe var olanları kaybetmek zaten giden paranın haddi hesabı yok bir de attığım her adım cepten bizde,,daha gelmeden geleceğini bilmeden giden gidene...dediğiniz gibi benim 2.aşılama etabını atlayıp tüp bebeğe geçmem en mantıklısı olacak ,,öptüm seni

bence 1 kez daha aşılama dene belki kısmetinde 2.dedir çok zaman kaybetmezsin 1 aydan ama yinede senin bileceğin iş tabi..

Erol Bey de senin gibi düşünüyor ben acabalarımı söylediğimde karar sizin dedi...ama senin düşüncen gibi izlediği yol...ameliyatını yeni oldun hemen ilk aşılamayı yaptık ikincide denenmeli zaten senin yaş grubuna ve yumurta revz azlığında 3.aşılamayı yapmıyorum dedi nasıl zor bu kararı vermek

bence ekonomik açıdan karşılaya bileceksen tüp yap derim ama 3den fazla aşılama yapma enazından ben öyle yapıcam bende 34 yaşındayım zaman kaybetmiycem

yok güzelim zaten doktorum 3.aşılamayı ben istesemde yapmaz 2.aşılamadan sonrası tüp bebek dedi hakkımdaki planı bu..ben sadece 2.yi de atlasam mı diye karışığım sende bana yakınmışsın umarım çok beklemeyiz

biliyorum canım seninde sorununu inşallah bebeğin sonuna kadar seninle kalır,,kalacakta buna inan...saol güzelim

hayılı olsun canım çok sevindim benimde yarın olcak aşılamam darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşların başına inaşllah dua et bizler için

bebesko aşılaman hayırlı olsun inşallah bu defa tutar.
benim değerim 445.7 çıktı biraz yüksekmi ne sizce nasıl?

bence biraz yüksek.büyük ihtimalle çoğul gebeliktir.bu arada kaç yumurtan vardı aşılamanda...
ilk aşılama koca bir NEGATİF

nimesay çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki sefere olur.

Masalcım hemen cvp yazamadım kusura bakma oncelıkle nasılsın kafan cok karısmıs anlasılan bence yanı benım ıcımden gecen 2.cı asılamayıda denemen cok zorlu ve yıpratıcı bı donem bılıyorum ama belkı bu asılamanla gelır bebısın sana ben bıde mdayı merak etım neyaptı acaba bılgın varmı

yelizcim hiç önemli değil saol güzelim evet epey karışık kafam ne yapacağım konusunda ay sonuna kadar bir karar vermem gerekiyor 15 günüm kaldı zor bir karar...hayırlısı bakalım neyapacağım doktorla ay sonu görüşeceğim o güne kadar bir fikrim olsun istiyorum....mda ile iki gündür görüşemedik canım,,.hsonu ben giremedim sanırım o da pek uğramamış okuduğum kadarı ile bugün için toplantısı falan vardı izmirde galiba yanlış hatırlamıyorsam gelirsen ara demiştim aramadı bende merak ettim ama adet olmayı bekliyordu muhtemelen olmuştur bugün mutlaka girip yazar bence..

Tatlım bence de aşılama ile bir kere daha dene şansını derim, sonuçta bir ay ara vermek istersen bile 2-3 ay geç başlarsın tüp bebek tedavisine belki de hiç tüp bebeğe gerek kalmaz.

Bende hemen tüp bebek düşündüm.Benim doktorum da rapor haklarını kullan dedi.Ben bir aşılama daha yaptırma kararı verdim.

Sende ne karar verirsen ver umarım sonunda anne olmanın mutluluğunu yaşarsın.

canım ne karar verırsen ver ınsallah bebısın hemen gelır sana dualarım sızınle Rabbım yardımcınız olsun

cnm bencede tüpe geçin maddi olarak kendin karşılıyorsun zaten manevi olarakda yıpranma zaten 2. aşılamadan sonra tüpe geçecekmişsiniz o riski göze alamazdım ben olsam. ilaçlar zaten yumurta rezervlerimizi zorluyor sen tüpünü yaptır kalan rezervlede 2. bebiş kendiliğinden gelsin.

merhaba masalcım,
benimde yaşım 35 ve 2 kere dış gebelik geçirdim.sağ tüpüm alındı.ben 3.aşılamamı yaptırdım mecburen tüpe geçebilmek için.ben senin yerinde olsam 1 kere daha aşılamayı deneyip sonra tüpe geçerim.aslında ben aşılamaya pek inanmıyordum.ama burada gördüm ki aşılamadan da çok hamile kalan var.tüp bebek biraz daha zor bir süreç.bu yüzden nacizane fikrim aşılamada 1 kere daha şansını deneyip sonra tüpe geçmen.

inşallah canım sanada banada bu defa hamileyimmm diye yazmak nasip olcak :))) düşünmesi bile çok güzell rabbim en kısa zamanda hayırluısı ile nasip etsin aminnnn...dua et neolur canımmm

inşallah canım ikimizde hamileyim diye seve seve yazarız buraya..merak etme senin için dua edicem bu sefer olucak inşallah canımm

canlarım merhaba
bugün şehir dışındaydım sabah giremdim , ama hepinizi deliler gibi özledim.
cep ten tüm yazdıklarınızı okudum ama cepten yazmak çok zor oldu . İş yerine gidince yazacagım ama herkesin mesajlarını okudum.
Bebeskom yeni tedavin hayırlı olsun.
masal cım bence tüpe geç sonra ben gibi aranırsın ama yumurta bulamazsın.
ve adını sayamadıklarım.
benimde dün gece reglim başladı allahın izni ile bugün doktorlar tüp bebişim için ilk randevum var.
Mcan84 dostom dediğin gibi bende bugün yeni topicimizi açayım bari.
Adınıda daha önce bir arkadaşımız önermişti. Aşılama olsun, Tüp olsun Bebişler bizim olsun yapacagım ama ekstra önerisi olan varsa bekliyorum.

benim değerim 445.7 çıktı biraz yüksekmi ne sizce nasıl?

cnm bence bu değer ikiz bebiş gibi geliyor bizde merakla bekliyoruz bakalım ikizmi değilmi :))

leylacım çok sevindim cnm herşeyin yolunda gitmesine..2 gün sonrada tekrar 2-3 kat yükselir emin ol..hadi hayırlısı

canım hoşgeldin bende seni merak ediyodum nerelerde diye..hastalanmana çok sevindim yeni tedaviye başlıyosun sonunda..bende yeni topiğin adını beğendim yazdığın gibi olsun..doktordan geldikten sonra haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…