aşağı yukarı aynı rakamlar.. Randevu için adet oldum acil durum deyince hemen hallediyorlarAma eğer ihtiyacın olursa yaz bana ben sana randevu alabilirim.. Artık gide gele ezberledik birbirimizi Bu kliniğin muayene ücretleri çok ucuz.. 20 tl veriyorum ve süper ilgi alaka görüyorum.. Doktor çok açıklayıcı ve sabırlı.. Benim her saçma soruma sabırla cevap verebiliyorsa zaten iş tamam dedim ben ilk görüşmemde.. Ki ben ilk telefonda konuştum hemde 40 dakika filan düşün 6 ay sonra gidebildim ama kliniğe ve gittiğimde 6 ay önce telefonda konuştuğumuz herşeyi hatırlıyordu! şok olmuştum ve o gün bu kadından başka yere gitmem dedim.. Hayırlısı bakalım.. Doğal yollardan olsun diye çok istedik ama olmadı.. Klomenle de olmadı.. şimdi aşılama olduk bakalım nasip kısmet bu işler..
Ende 75lik vuruldum 450 ünitelik başlarda sonra son 4 tanesi 100lük oldu iğnelerimin.. Bende 3 yumurtaya çok sevinmiştim son kontrolde tek olduğunu söyledi ve ben nerdeyse ağlayacaktım.. Tek olsun bizim olsun, sağlıklı olsun dedi.. çok şükür kolaylıkla çatladı da.. Benim kist geçmişim var hemde 10cm'lik.. Vukuatlıydım yani, aşılama öncesi kontrol etti yumurtalıkları yumurta çatlamamış olsaydı yapmayacaktı aşılamayı o akşam..
aşağı yukarı aynı rakamlar.. Randevu için adet oldum acil durum deyince hemen hallediyorlarAma eğer ihtiyacın olursa yaz bana ben sana randevu alabilirim.. Artık gide gele ezberledik birbirimizi Bu kliniğin muayene ücretleri çok ucuz.. 20 tl veriyorum ve süper ilgi alaka görüyorum.. Doktor çok açıklayıcı ve sabırlı.. Benim her saçma soruma sabırla cevap verebiliyorsa zaten iş tamam dedim ben ilk görüşmemde.. Ki ben ilk telefonda konuştum hemde 40 dakika filan düşün 6 ay sonra gidebildim ama kliniğe ve gittiğimde 6 ay önce telefonda konuştuğumuz herşeyi hatırlıyordu! şok olmuştum ve o gün bu kadından başka yere gitmem dedim.. Hayırlısı bakalım.. Doğal yollardan olsun diye çok istedik ama olmadı.. Klomenle de olmadı.. şimdi aşılama olduk bakalım nasip kısmet bu işler..
Ende 75lik vuruldum 450 ünitelik başlarda sonra son 4 tanesi 100lük oldu iğnelerimin.. Bende 3 yumurtaya çok sevinmiştim son kontrolde tek olduğunu söyledi ve ben nerdeyse ağlayacaktım.. Tek olsun bizim olsun, sağlıklı olsun dedi.. çok şükür kolaylıkla çatladı da.. Benim kist geçmişim var hemde 10cm'lik.. Vukuatlıydım yani, aşılama öncesi kontrol etti yumurtalıkları yumurta çatlamamış olsaydı yapmayacaktı aşılamayı o akşam..
Bu arada eskişehirlimisin yoksa yaş mı 26 ?
benim aşılamam 100 tl bile tutmadı ben sadece klomen kullandım aşılama yaptılar şuan 3gün oldu aşılamam bkalım çok merak ediyorum çoooooooooooooooook iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistiyorummmmmmmmmmmmmmm
cokk guzelll vallaa ankarada oyle ılgılı alakalı doktor bulmak gercekten cok zor.ozelde bıle yanı zor...
Benımde gecen ay gecemedık asılamaya benımde 6.5 cm lık bı ksıtım vardı yasmın kullandım 1 ay sssssukurrr gectıde bu ay asılamaya absladık sneın ılk asılamı bu benım ılk olcakk son ra olmazsa tup dusunuyroum bu kadar strese yuragım dayanmıycakk maddı manevıı.hrsde yaptırmayı dusunuyorum bende kavaklıderede
cansu bugün akıntılı kanaman oldumu bende gene olduya sinirim bozuluyo
sen nerde yaptın 100 tlne güzel valla ben öle olsa tutmadıkca her ay yaptırırım:)))
tesekkur ederımm tuncc sana haber verırım yıne alamazsam muayene ıcınnsırayı hamıle kalırsam orayı dusunuyroumm..şukran cakmak ta cok ı dıyolarrr..
Yas 27 canım ankaralıyımmm
canım benim gittiğim klinik ''hrs hastanesi'' nde yapıyor doğumları filan.. Tüp bebek de hrs'de yapılıyormuş.. Takibi klinikteki doktorun, yumurta toplama ve transfer işlemlerini ise hrs'de prof. Tarık aksu yapıyormuş.. Doktora tüm bunları detaylı sormuştumBenim de ilk aşılamam ve bende olmazsa eylülde tüp bebek düşünüyorum. Doktor çok kızıyor bu fikrime ama napayım aşılamaya boşa para vermek işime gelmiyor.. Nasip kısmet.. Ben böyle diyorum diyorum sonra doktora gidiyorum o ne derse o oluyo
Sen daha aşılama işlemini yaptırmadın mı? Iğnelerin bitmedi sanırım?
Benim de kistim 10 cmdi.. ömrümden ömür gitti.. Tam 1 ay hiç kımıldamadan yattım.. Her hareketimde ağrıdı sızladı ve patlama riski çok yüksekti, yumurtalığa kan sızdırmaya filan başlamıştı.. Ama çok şükür 2 adet döneminde ancak atabildim.. Sonrasında bir kez daha oldu kistim 3cmlik bu kistler beni 3-4 ay bekletti.. Bakalım yeni süreç ne olacak.. Inşallah hamiş olarak giderim bi dahaki sefere kliniğe..
hmm şükran çakmak'la bir kez karşılaştım yukarda kan alma odasında itici gelmişti bana.. Hamilelere de 35 tl imiş muayene ücreti.. Baya uygun bi yer.. Randevu için yardımcı olmaya çalışırım seve seve ama sema hanımdan torpilim var :) diğer doktorlar için bişey diyemeyeceğim
canım benım 12 nısan asılama yapıldı beklemedeyımmm.
ınsallahh hamıel kalırsak beraber bulursur gderız ne guzell hayeller dglmı???:)))
belkı gercek olur bılınmezzz....
Ben doktora acık ne t konustum bız bıttık artık doktor doktor gezmekten dedım para ıle gezıyosun parasız gıdemıyosun 2 asılama bı tup bebk parası edıyo dedım bu tuttu tuttu tutmadı tup ıstıryorum dedım haklısın dedıı ılk asılamanı yapalım sonra bakarız dedıı ınsallahhh tutarrrdaa o kadar rezıllıkle ugrasmayızz
tatmam semayada gıderızz farketmezz..
Zaten ankaranın bılındık doktorlarınıı 1 yıldır gezıyorumm bıde ona gıderımm yeterkı netıcemız olsunn
devlete gıtmeyı cok ıstıryoum ama hıjyen durumu ve davranıslrıı benı cok urkutuyorr
ztb ı dıyolar ama bılememm artık
listeye baktım şimdi geri dönüp.. Gördüm.. 3 gün var aramızda.. Bende 9 ve 10 nisanda yaptırdım aşılamayı.. Aşağı yukarı aynı dönemlerde belli olacak..
28 marttı son adetim.. Doktor 25 nisandan önce gelme sakın dediBen sabırsız insan kadında öğrendi artık.. 25ini bekle baktın gelmedi kırmızılar gidip kanda baktır dedi.. Ama öncesinde gitme dedi.. Sana sonuç için herhangi bişey dedi mi doktorun bu konu ile ilgili?
Ben sordum tüp bebek fiyatlarını da aşağı yukarı 5bin lira dedi ama raporsuz.. Rapor olursa biraz daha uygun oluyormuş.. Rapor işlemlerini onlar hallediyormuş sanırım.. Tam detaylı konuşmadık ama biz zaten temmuz ayını geçirmeliyiz. Temmuzda 3 yıl oluyor evleneli.. Tüpte raporda 3 yıl şartı varmış extrem bir durum yoksa.. Inşallah bunlara gerek kalmadan hamiş kalırız..
Birde benim eşim sayılara çok takıntılıdır.. Doktorla istatiksel olarak veriler hakkında konuştular ve şu ortak sonuca vardık, klinikte ortalama 4 ila 6 hastaya aşılama yapıyormuş benim doktor ve bunlardan 2si hamile oluyormuş.. Yani ortalama %23 %24 gibi bi ihtimal var.. Bu ayın şanslısı olmayı diledim konuşma boyuncaRabbim gülsün yüzümüze inşallah..
zeynep kamilde yapturdım sadece 100 tl ödedim ama ben iğne kullanmadım sadece klomen hapı kullandım sonra yumurtalarım gelişince sadece catlatma iğnesi yaptım sonra aşılama yaptılar
evet canımmm ınsallahhhh hamıle kalırızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz amınnnnnnnnnnnn
banada asılamadan sonra 14 gun say dedıı persembe oldum asılamayı 2 hafta sonrakı persembe bellı olur dedıı.
Bılmıyroumm bazen umut oluyo bazen hıc olmuyo ve bu gel gıtler olduruyo ınsanıııı...
Bızımde temmuzda doluyo 3 yıll :)) cok tesaduflerdeyız..
Hayırlısı olsun hep dua edıyorum burdakı kızalrada sanada dunde eymene dua ıstedım bugun guzel haberı geldı hamıleee darsıı bızeee..ben yatııyorum cok uykum geldı ıı gecelrrrrrr
ayy işte ben gibi biri daha
Bende hijyen ve ordaki görevlilerin saygısız seviyesiz davranışları yüzünden gitmiyorum.. Bu aşılama sürecinde ben iğneleri yapamadım kendim, iğne fobim var.. Etlik zübeyde hanıma gittim 2 kez ve hemşireyi bi dövmediğim kaldı.. öyle kabaydı ki.. Tamam onlarda haklı gelen gidenin haddi hesabı yok ama yine de o şekilde davranmamalı..
Bir de iğneyi vururken sordum infertilite servisi nasıl diye fena değil ama çok iyi diyemem dedi..
Ztb'yi bende duyuyorum ama ben kendi başıma gidemem oralara kesin birilerini parçalar öyle dönerim eve, tabi karakollara düşmezsem
iyi geceler cansu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?