Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım stres yapma lütfen olumsuz düşünme.eşlerimizde bizmle aynı stresi yaşıyor tartışmayın üzmeyin birbirinizi bizde aynı şeyleri yaşadık ne olur ağlama,güçlü olmaya çalış elinden geldiği kadar.bence erteleme sonucu ümit vermek istemiyorum ama yerleşme knamasıda olabilir...normal kanamda bunu öğrenmek için en iyi çözüm test.....

tabiki yardım ederim canım sen yeterki başlayacağın günü söyle.

canım allah razı olsun ben cuma basladım fakat 600 adet okuyabıldım suana kadar mısafırım geldı memlekettten okuyamadım fazla tek üstesınden gelırım sandım ama olmadı kendını zorlamadan okuyabıldıgın kadar okursan cok sevınırım bıtanem

tamam canım bebeskonunki bitsin senin içinde başlayacağım...

QUOTE=mavi_58;24152691]normal bence.bak ben hamile kaldım ama hala karnım ağrıyor kasıklarımda batmalr devam ediyor bitmedi yani...[/QUO iy ya başka bişe olmasında senin kaç aylıkmış öğrendinmi bide ne zaman yaptırmiştın

inş çok merak ediyorum cuma günümü yaptırdın sen ne kadar sıklıkla ilişkiye giriyosun bana aşılama günü hariç her gün dediler

canım benim cumartesi aşılamam yapıldı, pazar akşamı ve salı akşam ilişki dedi sonrasında başka bişe sölemedi. progestanıda salı başla dedi yani bugün başlıcam :/

normal bence.bak ben hamile kaldım ama hala karnım ağrıyor kasıklarımda batmalr devam ediyor bitmedi yani...

merhaba bebeğin için çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. aşılamada çoğul ve tek gebelikler nasıl oluşuyor bilgin varmı?

geçen hafta cumartesi kontrole gittik bişey sölemedi keseyi falan gösterdi perşembe gel bidaha kontrole dedi.ne kadarlık olduğunu sölemedi.benim netten hesplmama göre 5 haftalık ama doktor ne diyecek bilmiyorum.tahlili soruyosan 12.gün bide 14.gün yaptırdım canım

Mavi öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin,biraz belirtilerindende bahsetsen yani neler yaşadın merak ediyorum doğrusu:)

saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin..belirtilerim adet olacakmışım gibi kasık ağrısı batmalar göğüste hassasiyet,bel ağrım oldu sızı şeklinde ve bide mide yanmam oldu onu söleyi unuttum...

Teşekkür ederim canım çok sağol..

doğru söylüyosun korkunun faydası yok eşimle konuştum akşama kadar normal adet kanamasına dönmezse iş çıkışı hemen test yaptırmaya gidicem

12. ve 14. baktığında ikisindede çıkmışmıydı hamilelik

12. ve 14. baktığında ikisindede çıkmışmıydı hamilelik

merhaba bebeğin için çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. aşılamada çoğul ve tek gebelikler nasıl oluşuyor bilgin varmı?

amin teşekkürler .allah sizlerede nasip etsin.canım bir yerde okumuştum galiba keselerden anlaşılıyor.ultrasonda belli oluyormuş çoğul gebelik...

12. ve 14. günde yaptığında ikisindede hamilelik çıkmışmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…