seyhan umarım 2.sidir bu ay nedense çok hazırlamıştım kendimi. birde perşembeden beri acaip bi karın şişliği vardı bende aynı hamile karnı gibi gören herkes bu sefer oldu galiba diyodu belkide o yüzden.
test yaptırmayıda sonuç negatif çıkacak diye ertelemek istiyorum psikolojim alt üst oldu. eşimle de tartıştım ağlıyorum üzülüyorum diye kızıyo sürekli olacağı varsada sen böyle sıkıntı yaptıkça olmaz diyo
yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım kızlar...
Canım çok saol
Allah hepimizin yardımcısı olsun herkes bian önce önce bebişine kavuşsun
Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah
tabiki yardım ederim canım sen yeterki başlayacağın günü söyle.
ah bu sitres varya adamı öldürüyor karnıma sanki iğne yapıyolar bişeler batıyo normalmi
canım allah razı olsun ben cuma basladım fakat 600 adet okuyabıldım suana kadar mısafırım geldı memlekettten okuyamadım fazla tek üstesınden gelırım sandım ama olmadı kendını zorlamadan okuyabıldıgın kadar okursan cok sevınırım bıtanem
inş çok merak ediyorum cuma günümü yaptırdın sen ne kadar sıklıkla ilişkiye giriyosun bana aşılama günü hariç her gün dediler
Mavi öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin,biraz belirtilerindende bahsetsen yani neler yaşadın merak ediyorum doğrusu:)tamam canım bebeskonunki bitsin senin içinde başlayacağım...
normal bence.bak ben hamile kaldım ama hala karnım ağrıyor kasıklarımda batmalr devam ediyor bitmedi yani...
canım benim cumartesi aşılamam yapıldı, pazar akşamı ve salı akşam ilişki dedi sonrasında başka bişe sölemedi. progestanıda salı başla dedi yani bugün başlıcam :/
ah bu sitres varya adamı öldürüyor karnıma sanki iğne yapıyolar bişeler batıyo normalmi
QUOTE=mavi_58;24152691]normal bence.bak ben hamile kaldım ama hala karnım ağrıyor kasıklarımda batmalr devam ediyor bitmedi yani...[/QUO iy ya başka bişe olmasında senin kaç aylıkmış öğrendinmi bide ne zaman yaptırmiştın
Mavi öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin,biraz belirtilerindende bahsetsen yani neler yaşadın merak ediyorum doğrusu:)
normal canım. o iğnelenmeler ne ki bu ay mahvoldum ben yüzüm sivilce içinde karnım şiş davul gibi ....
kadın olmak zor
Teşekkür ederim canım çok sağol..geçen hafta cumartesi kontrole gittik bişey sölemedi keseyi falan gösterdi perşembe gel bidaha kontrole dedi.ne kadarlık olduğunu sölemedi.benim netten hesplmama göre 5 haftalık ama doktor ne diyecek bilmiyorum.tahlili soruyosan 12.gün bide 14.gün yaptırdım canım
saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin..belirtilerim adet olacakmışım gibi kasık ağrısı batmalar göğüste hassasiyet,bel ağrım oldu sızı şeklinde ve bide mide yanmam oldu onu söleyi unuttum...
canım stres yapma lütfen olumsuz düşünme.eşlerimizde bizmle aynı stresi yaşıyor tartışmayın üzmeyin birbirinizi bizde aynı şeyleri yaşadık ne olur ağlama,güçlü olmaya çalış elinden geldiği kadar.bence erteleme sonucu ümit vermek istemiyorum ama yerleşme knamasıda olabilir...normal kanamda bunu öğrenmek için en iyi çözüm test.....
geçen hafta cumartesi kontrole gittik bişey sölemedi keseyi falan gösterdi perşembe gel bidaha kontrole dedi.ne kadarlık olduğunu sölemedi.benim netten hesplmama göre 5 haftalık ama doktor ne diyecek bilmiyorum.tahlili soruyosan 12.gün bide 14.gün yaptırdım canım
saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin..belirtilerim adet olacakmışım gibi kasık ağrısı batmalar göğüste hassasiyet,bel ağrım oldu sızı şeklinde ve bide mide yanmam oldu onu söleyi unuttum...
geçen hafta cumartesi kontrole gittik bişey sölemedi keseyi falan gösterdi perşembe gel bidaha kontrole dedi.ne kadarlık olduğunu sölemedi.benim netten hesplmama göre 5 haftalık ama doktor ne diyecek bilmiyorum.tahlili soruyosan 12.gün bide 14.gün yaptırdım canım
inşallah cnm
ama bizi habersiz bırakma merak edeceğim seniiii
merhaba bebeğin için çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. aşılamada çoğul ve tek gebelikler nasıl oluşuyor bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?