Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ankaraya alışmana cok sevındım canım ankaramız guzeldır....
Benımde esım hafta sonları evde o yuzden ozel sektor benım cıınde cok zor yanı esım ıstemıyo oda haklı bayaga gec satlerde cıkıyoduk.ama varya ınsanın kendı parasını kazanması kadar guzel bısıde yok yanı allaha sukur esım hıcbıseyı eksık etmez ama o maas gunu bankada para n elıne gecıyorya ıstee super bı olayy:))
bızım kısmetımızdede dıplomalı ıssız olmak varmıss cok haklısınn..
En azından okudun bosa gıtmez cocugunu guzelce egıtırsın.ona ogretmenlık yaparsın.

kısmet olursa bende bebekten sonra işi bırakacam
ama zor alışırım herhalde yıllardır çalışıyorum çünkü
ve dediğin olayda gerçekten çok güzel oluyor

istanbuldakiler nerde yaptırıyor acaba merak ediyorum international hospitalde yaptıran yokmu arkadaşlar..

Ohh maşallah hakikaten sen bende önceydin,bi hissiyat varmı yani hissettiğin herhangi bir ağrı sancı sızı bulantı vs..???

inş nerde o günler sen kaç günde bi ilişkiye giriyosun bana hergün dediler bide 15 günü bekliycenmi yoksa daha erken yaptırcanmı

doktor asılama oldugu aksam ve ertesı gun ilişkıye gırın dedı sonrada ıster gır ıster gırme sıze kalmıs dedıı
bızde o 2 gun gırdık baskada gırmedık cunku zaten bı yorgunluk oluyo o asılamnın psıkolojısımı desem artık ilişkidende soguyosun yanı makıne gıbı olduk su saatte gırın dıye dıye tabı bunun oncesı bız bıde klomen kullanıpta yıne ılıskı gırme olayı vardı kısacası o 2 gun gırdık baskada gırmedımm

kısmet olursa bende bebekten sonra işi bırakacam
ama zor alışırım herhalde yıllardır çalışıyorum çünkü
ve dediğin olayda gerçekten çok güzel oluyor

yaa tabı olmazmı super bısı oluyo herseyden once bırey oldugunun farkına varıyosun kendıne guvenın gelıyo saygın artıyo.bu para alıyorum dıye dgl yanı hanı bı ıse yarıyosun bende varım dıyosun ..
Evdede cok ıse yarıyoz ama kımsee aybası dıye bı kural yok ssk da yok ama ben kendımı ozel sıgorta olayına gecıcem su dogum olsunda ınsallahh bende sankı hamıelyımde habıre hayallerdeyımm

hmm ben sadece klomen kullandım iğne kullanmadım klomende yumurtalıklar güzel gelişince aşılama yaptılar bide aşılama günü hariç hergün ilişkiye giri dediler biri gir diyo biri girme diyo anlamadım bide şuan sancım var normalmi

istanbuldakiler nerde yaptırıyor acaba merak ediyorum international hospitalde yaptıran yokmu arkadaşlar..

kızlar ıstanbullu guzell hatunlar guzel anne adaylarıı nerde yaptırıyosunuzz asılamanızı arkadas cok sıkısmıs sanırmm

klomen bende 3 ay kullandım catlatma ıgnesı falan evrmedıelr ama verselerdı belkıde hamıelydım suan nasıpp....
Klomende agrı oluyo canımm kafana takma klomen ınsaın kaıskalrını resmen dısarı cıkarcak gıbı bı hap bende oyle seyler yasadım yanıı sureklı ıcerde sıcak savas yasanır gıbı haller vardıı

Ankarayı oldum olası çok sevmişimdir.. annem Ankaralı benim.. gidip gelirdik hep bayram seyran oldumu.. ve her geldiğimde dua ederdim bir gün bu şehirde yaşamak istiyorum diye.. duam kabul oldu.. 2 sene çalıştım bende.. dediğin gibi mükemmeldi.. ama evlenince şehir değiştirdim ve işsiz kaldım.. olsun bakalım bu da bizim kaderimiz.. hem dediğin gibi yavrucuklarımızı güzel güzel yetiştiririz inşallah..

Ohh maşallah hakikaten sen bende önceydin,bi hissiyat varmı yani hissettiğin herhangi bir ağrı sancı sızı bulantı vs..???

var var olmaz mııı? progestan alıyorum mide bulantım ona bağlı.. ama göğüslerim çok acıyo.. uçları değil ama.. geneline yayılan enteresan bir ağrı var.. ama bu benim adet belirtimdir normalde adete 1 hafta kala filan belirirdi şimdi çok erken oldu.. progestandan da olabilir bu ağrı.. bilemiyorum.. bekliyorum..
bu işin belirtisi filan yok ama.. adetini bekle ve gör en kesin sonuç bu.. belirtilere takıldımı insan çıkamıyor işin içinden.. aylarca ay midem bulandı ay akıntım oldu ayy ateşim çıktı diyorum.. ama ortada hiçbişi yok..

haklısın cnm çalışmak çok güzell gerçekten severek çalışıyorum
ama izin konusunda burası çok inatçı bazen kendimi köle gibi hissediyorum

evde olunca kimseyle işiniz yok o güzelll bi kocadan izin almak var oda kolay

Haklısın canım insan psikolojik olarak bi belirti arıyor kendini mutlu etmek adına,en doğrusu regli gününe kadar sabretmek..

ewet ya doğru söylüyosun ben sadece bir kere kullandım klomen iyi gelişti hem aşılama yaptılar bide şu jeli kullandıktan sonra acıp bişe boşalıyo benden sendede oluyomu

ewet ya doğru söylüyosun ben sadece bir kere kullandım klomen iyi gelişti hem aşılama yaptılar bide şu jeli kullandıktan sonra acıp bişe boşalıyo benden sendede oluyomu

valla ben ne progesteron kullanıyroum nede jel kulalnıyroumm.
O yuzden bı yorum yapamıycammm

canım genelde gün aşırı tavsiye ediyor doktorlar hergün olursa sperm kalitesi düşüyor ve psikolojikmen insan kendinide kötü hissediyor.sen doktorun ne dediyse onu uygula zaten yumurtlama günün geçtiyse sonraki günler bir işe yaramıyor,sancın varmış dikkat et kendine dinlen...

hiç sorma çok düşünmekten psikolejim bozuluyo olcakmı olmıycakmı dikkat ediyorum zaten inş tutar bakalım

hiç sorma çok düşünmekten psikolejim bozuluyo olcakmı olmıycakmı dikkat ediyorum zaten inş tutar bakalım

hiç sormaya çok kafaya takıyorum olcakmın olmıycakmı inş tutarda bende daha düşünmem dikkat etmeye çalışıyorum ama işde yapmak gerekiyo malum yemek ortalığı tapla derken bayağı ayakta kalıyosun

böyle dediğiniz zaman ben hep korkuyorum
işteyim bütün gün oturuyorum buda düşündürüyor beni
sonrası eve git yemek iş güç

kısmetse inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…